Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bendede aynen öle durum canım. bebeği göremedik kese yeni görünmüştü bekliodum kahverengiyle başlayan kanama arttı giderek,, kürtaja alındım direk. benmde testler var yapılcak inşallah hayırlısıyla. senindemi 2düşük?? şimdi peki napıosun tedavi falan??? ben kayserideym araştrdım biraz doktrları. doktr testler normal çıksada iğne aspirin başlatıomuş tedbir amaaçlı

merhaba cnm bendede pıhtılama mthrf 622 ve 1298 heterezigot. İzmirde oturyorum ve riskli gebelikler uzmanı prof.dr. sermet sağola gidiyorum. kendisi ayroca e.ü. dr.larından.ben kendisinden memnunum. şu ana36+4 günlük hamileyim ve bu zaman iğnesiz aspirinsiz geldim. umarım en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına

canım şaşırdım kaldım bunlar değişiyormuki böyle çıkıyor hannemdede öyle olmuştu birde ben yaptırsam benimkide değişirmiki şimdi hangisi doğru hangisine güveneceğiz hayırlısı olsun

daha önce düşüğün varmıydı peki yada başka bişey kullandın mı iğne v.s kullanmadıysan belki yazmışsındır ama kusura bakma hatırlayamadımdoktor banada iğneye gerek yok dedide onun için hamile kalmaya korkuyorum mthfr677 heterezigot benimde

canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.iğnesiz aspirinsiz geldim bu günlere demişsin,ne güzel..dr un nasıl bir tedavi uyguladı,neler yaptı...bahsedersen sevinirim.bize de ışık tutarsın.

cnm daha önce de yazmıstım. 5 tane kiyasal gebeliğim , 1 tane de dış gebeliğim var. 3 kmyasal dan sonra araştırıldı ve sadece iki gende heterezigot mu. bulundu kaybettiim 3 gebelikte de iğne oldum 0,4 claxen diye ama olmadı. hatta dış gebelikte bu iğne yüzünden iç kanama oldu acil ameliyata alındım allahtan tüpü kurtardılar.sonra buna hamile kaldım öncesinde sadece folik asit ve çinko verdi dr. hamilelikte de ilk 3 ay bemixs veprogestan sonrasında da demir habı ve omega 3.bnm hikayem budur. hamile kalmaya korkma. bence biran önce başla calışmalara. çok opuyorumm.

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

hannemcim iyi dileklerin icin cook tesekkur ederim allah sanada en yakin zamanda hamisligi tattirsin hepiniz dualarimdasiniz allah isteyen herkeze saglikla yavruna kavuatirsun

hannemcim iyi dileklerin icin cook tesekkur ederim allah sanada en yakin zamanda hamisligi tattirsin hepiniz dualarimdasiniz allah isteyen herkeze saglikla yavruna kavuatirsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağol canım benm:)

canım ben alabilirim bildiğim kadarıyla herkişi bi tane okuyabiliyor ama istersen ben şimdilik 5 tane alayım.dağıtınca yine alırım senden bende ark dağıtayım.isminide özelden yolla ismine dua edelim inşallah:)

valla bu kez bıraksaın inş ondan sonra bebiş düşüneceğiz.bakalım kararlıyım RABBİMİN izniyle.demek sende aynı dertten muzdaripsinbende araştırmayı bırakcam hayırlısıyla hamile kalayım da...hayırlısı be güzelim.görelim MEVLAM neyler neylerse güzel eyler:)

elendil senlen aynı kaderi paylaşıyoruz bak.benimde iki tahlil birbirinden farklı çıkmıştı.?????????????af affff kafalar allak bullak bakalım hayırlısı.

arkadalar bende clexan 0.4 kullanıyorum uzun zamandır kolumdan yapıyordum. kollarım apse yapınca karnımdan yaptım 24. haftamdayım.
karnımdan yapınca artık sanki bebeğime batıcak gibi hissediyorum.
ona değmez iğnenin ucu değil mi ?

Canım benimm çok sevindim yükseldiğine. Bugün sağlıklı doğum yapmış insanların bile 2. gebeliğinin güzel geçeceğinin garantisi yok.Ama protein s değeri düşüklüğünün tekrarlayan gebelik kayıplarına yol açtığı bilinen bir gerçek.Başka probleminde olmadığına göre tabiki umudunu yüksek tutmalısın.Gebeliğinde de sık sık kontrol ettirirsin.Yükselmesi için herhangi birşey yapmışmıydın?

Daha öncede yazmıştık nigarcım değişiyor tabiii :) kilo alıp vermeyle bile farkediyor.Zayıflayacaksın kilonu bilmiyorum. Bir de gebelik öncesi heparin vurulursan yükseltiyor mesela.

canım evet her 1 kişi 1 yasin okucak yani toplam 500 kişi 500 yasin olacak 1 tane okuman yeterli canım ama tanıdığın kurandan okuyabilecek ark. eşin dostun akraban varsa onlarada dersen sevinirim canım Allah razı olsun sonra bana kaç tane okunduysa burdan veya mesaj olarak yazarsan sevinirim

Herkese iyi akşamlar kızlar beni aydınlatır mısınız?Benim mthfr c677t homozigot mutayon, apo e 3/3 alleli saptantı.Şu an gebeyim ve 3 doktordan ikisi iğne dedi biri coraspinle devam et diyor,hatta bir tanesi zaten homozigot olduğu için iğneye başlamam gerektiğini söylüyor.Sizin bu konuda fikriniz var mı?

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

2 tane canım.aynı durumdayız bakalım senin testler nası çıkacak inş sorun olmaz.evet doktorlar tedbir amaçlı iğne diyorlar zaten.hatta ablam 2.bebeğini isterken düşükler yaşadı.doktor hiç pıhtılaşma testi istemeden iğne başlattı şimdi büyüyor teyzesi.inşallah darısı bize.

valla kuzum sonuç böyle referans aralıklarını alamadım nette görünmüyor elden almak lazımmış.ama yükselmiş bilemiyorum sen de bi yaptır.

ayy sen böyle yazınca büyük bişe başarmışım gibi geldi bak heyecanlandırdın beni valla bende sevindim.pıhtılaşmada olmadığına ve genlerde normal çıktığına göre içimi rahat tutmalıyım sanırım.valla meryem duası okuyorum.ananas yiyorum.:) folik asit.öle yani bilemiyorum neyle alakalı.Allah ım hayırlısını versin.cumartesi inşallah rıza madazlıya gidiyorum.bakalım ne diyecek??

elendil senlen aynı kaderi paylaşıyoruz bak.benimde iki tahlil birbirinden farklı çıkmıştı.?????????????af affff kafalar allak bullak bakalım hayırlısı.[/QUOTE]

valla ben en son teste inanıyorum.içim rahat bakalım değer aralıklarına göre doktor ne dicek.

kuzucum rabbim kabul etsin bende alıyım o zaman okuyunca haber veririm inş.

kuzucum rabbim kabul etsin bende alıyım o zaman okuyunca haber veririm inş.

canım benim saol Allah razı olsun tamam okuyunca haber verirsin bitanem tanıdığın eşin dostun varsada samimi olduğun nazının geçtiği kişilerede dersen sevinirim canım 1 kişi 1 yasin okucak ve kurandan okucak yani arapçasını kuzum saol rabbim kabul eder inş. haberleşiriz bitanem saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…