evet ben varım.ilki boş.kese küçüldü 8 haftalıkken kürtak oldum.2.si kese göründü kan değerim çok ii gidiyordu.6+1 de kahverengi leke ardından o iğrenç kanamayla hatırlamak bile istemiyorum düşük yaşadım.sonuç kürtaj...genetik normal çıktı.bizimde genetik,pıhtılaşma testim her şey normal sedece protein s değerim düşüktü.bugün ise bu değerin yükseldiğini öğrendim.Allah ım her şeyin hayırlısını versin.sende bebek görünmüş müydü?ya da yolk sac
selam kızlar bu topiğe girmeyeli uzun süre oldu
benimde başımdan geçenler sizden farklı değil
2007 5 haftalık düşük
2008 de 2 aylık gelişemedi ve kalbi durduğu için kürtaj
2010 da kimyasal gebelik
2011 de dış gebelik ve amiliyat la sağ tüpüm alındı
2.inci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalarda faktör v lıden mutasyonu heterozigot taşıyıcısı pritein s düşüklüğü
son iki gebelik öncesi aspirin hamile kalınca 0,4 lük clexan kullandım ama hiç bir işe yaramadı malasef ,,, şimdi dinlenme süresindeyim 1 sen korunmayı düşünüyorum ilk önce kendimi hazırlalamam lazım çok yıprandım en son dış gebelikte 10 gün hastanede yattım iğne olmama rağmen kese patladı acil amiliyat iç kanama geçiriyordum çok korkuyorum şimdi
İZMİRDE OTURUYORUM ŞİMDİ İYİ BİR DOKTOR ARAŞTIRMASINDAYIM SAİT YÜCEBİLGİNİN İSMİNİ ÇOK DUYDUM .. İZMİRDE OTURUP RİSKLİ GEBELİK DOKTORUNA GİDEN VARMI LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZÇÇ
protein s değerim 91 çıktı. :) ee nolcak şimdi? 2. düşükten önce yaptırdığımda en düşük 60 olması gerekirken 45 çıkmıştı.şimdi tekrar yaptırdığımda 91 çıktı.şimdi umutlanmam mı lazım bilemedim.düşüğü buna bağlıyodum.yükseldiğine göre tehlike geçmiş midir?
merhaba cnm bendede pıhtılama mthrf 622 ve 1298 heterezigot. İzmirde oturyorum ve riskli gebelikler uzmanı prof.dr. sermet sağola gidiyorum. kendisi ayroca e.ü. dr.larından.ben kendisinden memnunum. şu ana36+4 günlük hamileyim ve bu zaman iğnesiz aspirinsiz geldim. umarım en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına
merhaba cnm bendede pıhtılama mthrf 622 ve 1298 heterezigot. İzmirde oturyorum ve riskli gebelikler uzmanı prof.dr. sermet sağola gidiyorum. kendisi ayroca e.ü. dr.larından.ben kendisinden memnunum. şu ana36+4 günlük hamileyim ve bu zaman iğnesiz aspirinsiz geldim. umarım en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına
daha önce düşüğün varmıydı peki yada başka bişey kullandın mı iğne v.s kullanmadıysan belki yazmışsındır ama kusura bakma hatırlayamadımdoktor banada iğneye gerek yok dedide onun için hamile kalmaya korkuyorum mthfr677 heterezigot benimde
canım hayırlı olsun.RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin.göz açıp kapayıncaya kadar hamileliğin bitsin bebişin kucağına gelsin:)))))))))
ne olur moralini yüksek tut.kafana herşeyi takma.iğne ilaç da kesin çözüm değil.burda okuduklarımdan sonra bu kanıya vardım.sen şuan hamişliğini belli süre unut.belki diyeceksin ki söylemesi kolay ewet haklısın söylemesi kolay ama bende bazı şeyleri yaşamasaydım böle demezdim.ALLAHA teslim ol,kalbini ferah tut,dua edelim.güzel olsun.
hannemcim iyi dileklerin icin cook tesekkur ederim allah sanada en yakin zamanda hamisligi tattirsin hepiniz dualarimdasiniz allah isteyen herkeze saglikla yavruna kavuatirsun
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
inşallah bebekle birlikte eşin sigarayı bırakmış olur canım.ben de çok kızıyorum eşime sigara konusunda dinlemiyor beni..bıraktım artık...ne hali varsa görsün dedim içimden.spermiyogramın sonuçları iyi çıkınca hiç umursamamaya başladı hele...Allah2ım görsün halimizi,her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.ben de bıraktım artık araştırmayı,didiklemeyi....Nasılsa rabbim verince veriyor.dua edip kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum sadece.
protein s değerim 91 çıktı. :) ee nolcak şimdi? 2. düşükten önce yaptırdığımda en düşük 60 olması gerekirken 45 çıkmıştı.şimdi tekrar yaptırdığımda 91 çıktı.şimdi umutlanmam mı lazım bilemedim.düşüğü buna bağlıyodum.yükseldiğine göre tehlike geçmiş midir?
canım şaşırdım kaldım bunlar değişiyormuki böyle çıkıyor hannemdede öyle olmuştu birde ben yaptırsam benimkide değişirmiki şimdi hangisi doğru hangisine güveneceğiz hayırlısı olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağol canım benm:)
canım ben alabilirim bildiğim kadarıyla herkişi bi tane okuyabiliyor ama istersen ben şimdilik 5 tane alayım.dağıtınca yine alırım senden bende ark dağıtayım.isminide özelden yolla ismine dua edelim inşallah:)
valla bu kez bıraksaın inş ondan sonra bebiş düşüneceğiz.bakalım kararlıyım RABBİMİN izniyle.demek sende aynı dertten muzdaripsinbende araştırmayı bırakcam hayırlısıyla hamile kalayım da...hayırlısı be güzelim.görelim MEVLAM neyler neylerse güzel eyler:)
elendil senlen aynı kaderi paylaşıyoruz bak.benimde iki tahlil birbirinden farklı çıkmıştı.?????????????af affff kafalar allak bullak bakalım hayırlısı.
bendede aynen öle durum canım. bebeği göremedik kese yeni görünmüştü bekliodum kahverengiyle başlayan kanama arttı giderek,, kürtaja alındım direk. benmde testler var yapılcak inşallah hayırlısıyla. senindemi 2düşük?? şimdi peki napıosun tedavi falan??? ben kayserideym araştrdım biraz doktrları. doktr testler normal çıksada iğne aspirin başlatıomuş tedbir amaaçlı
canım şaşırdım kaldım bunlar değişiyormuki böyle çıkıyor hannemdede öyle olmuştu birde ben yaptırsam benimkide değişirmiki şimdi hangisi doğru hangisine güveneceğiz hayırlısı olsun
Canım benimm çok sevindim yükseldiğine. Bugün sağlıklı doğum yapmış insanların bile 2. gebeliğinin güzel geçeceğinin garantisi yok.Ama protein s değeri düşüklüğünün tekrarlayan gebelik kayıplarına yol açtığı bilinen bir gerçek.Başka probleminde olmadığına göre tabiki umudunu yüksek tutmalısın.Gebeliğinde de sık sık kontrol ettirirsin.Yükselmesi için herhangi birşey yapmışmıydın?
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
kuzucum rabbim kabul etsin bende alıyım o zaman okuyunca haber veririm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?