Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende kan pıhtılaşması olduğumu yeni öğrendim. ismini çok duyduğum için cuma gününe sait beyden randevu aldım ilk defa gidicem bakalım cuma günü nasıl geçecek ona göre yazarım.

teşekür ederim .. özel msj olarak atarmısın belki topicte gözden kaçar okuyamam...

benım doktrum bana kese görüneseye kadar iğne vermeyecekmiş her doktor farklı bir şey söylüyor inan yoruldum bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum allah izin verirse inşallah hamilelik haberlerimizi ve doğum haberlerimizi alırız cümle ile

canım her adet dönemi aynı psiklojiyi bende yaşıyorum aglıyorum ama elden bir şey gelmiyor anca kendimizi yıpratıyoruz allahın izniyle inşallah bizimde evladımız olacak allah yürekten edilen duaları boş çevirmez biraz daha vakti var bu imtihanı inşaallah gececez canım

bencede kese görmeden iğneye başlamayın ben temmuz ayında dış gebelik geçirdim amiliyatla sağ tüpümü aldılar ve hamileliğimi öğrendiğimden itibaren iğneye başlamıştım..

dış gebelik oluğumu öğrenince bıraktırdılar .. dış gebeliği kurutmak için iğne vurdular ama yinede kurumadı nedeni kan sulandırıcı iğnelere bağlıyorum kesen gözüksün ondan sonra iğneye başlayın

teşekkür ederim arkadaşım.valla içimden gelenleri yazıyorum.sizi çok iyi anlıyorum.ve sizinle düşüncelerimi paylaşıyorum.RABBİM hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah:)

RABBİM en tez vakitte kucaklarımızı doldursun,dualarımızı kabul etsin.

RABBİM birdaha yaşatmasın inşallah arkadaşıminşallah evlat imtihanın bu yaşadıklarınla son bulmuştur.

canım belki kese daha yeni oluşmaya başladığı için tam yuvarlak değildir canını sıkma lütfen bende arkadaşlara katılıyorum ben olsam 2 hafta hayatta bekleyemezdim içinin rahat etmesi için bence başka bi doktora görünmende fayda var

Progestan kullanmıstım ben, hapini fitil olarak kullandım. Fitil olarak kullanmak daha etkili mi bilmiyorum ama agızdan alırsan yan etkileri daha cok oluyormus diye duymustum.

ben progestan 200 kullanmıştım ağızdan ama fena halde sersem gibi oluyordum zaten anladığım kadarıyla ağızdan alınanla fitil olanda aynı hap

inşallah bebekle birlikte eşin sigarayı bırakmış olur canım.ben de çok kızıyorum eşime sigara konusunda dinlemiyor beni..bıraktım artık...ne hali varsa görsün dedim içimden.spermiyogramın sonuçları iyi çıkınca hiç umursamamaya başladı hele...Allah2ım görsün halimizi,her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.ben de bıraktım artık araştırmayı,didiklemeyi....Nasılsa rabbim verince veriyor.dua edip kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum sadece.

canım hiiç takma kafana ablamada kesın düşer kesenın şeklı bozuk dedıler yat dınlen 3 ay önemlı ablamın oğlu oldu çok şükür senınde olucak inşallah elını karnına koy ALLAHIN 99 ismini oku hep dua et hiçbişe olmaz

kahve rengı leke eğer kırmızı gelmezse tutunma lekesı oluyo kadınların yuzde seksenınde olurmuş canım bu

merhaba kızlar,, bende 8ay içinde 2düşük ve kürtaj yaşadım. ilk gebeliğim boş gebelikti doktorlar normal olabilir dedi genetik araştırılma yapılmadı,,ilki 7+4teyken kürtaj oldum..ikinciside 6+3teyken kendi kendine düşmeye başladı kürtaja aldılar. şimdi genetik testler ve kan pıhtılaşmasına bakılacak..benm durumumda olan arkadaşlarım var mı

protein s değerim 91 çıktı. :) ee nolcak şimdi? 2. düşükten önce yaptırdığımda en düşük 60 olması gerekirken 45 çıkmıştı.şimdi tekrar yaptırdığımda 91 çıktı.şimdi umutlanmam mı lazım bilemedim.düşüğü buna bağlıyodum.yükseldiğine göre tehlike geçmiş midir?

Canim nasil gidiyor? Amniyosentez yapildi dimi, bi sorun yok insallah.

canım yeni gördüm.pek giremiyorum nete.her girdiğimde kafam allak bullak oluyo ama sizden haber almayınca da olmuyor:) bir de bu aralar zor günler geçirdim.amniyosentez yapıldı.birkaç gün hem düşük hem sonuçlar nasıl endişesiyle yaşadım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zor.acaba bişey çıkacak mı diye günlerce içim içimi yedi.Allah'a şükür ön sonuçlar iyi çıktı.bikaç hafta sonra da tüm sonuçlar çıkacakmış.sanırım bu ön sonuçlar bilgi verici ama yine de bütün sonuçlar iyi çıkar inş.

evet ben varım.ilki boş.kese küçüldü 8 haftalıkken kürtak oldum.2.si kese göründü kan değerim çok ii gidiyordu.6+1 de kahverengi leke ardından o iğrenç kanamayla hatırlamak bile istemiyorum düşük yaşadım.sonuç kürtaj...genetik normal çıktı.bizimde genetik,pıhtılaşma testim her şey normal sedece protein s değerim düşüktü.bugün ise bu değerin yükseldiğini öğrendim.Allah ım her şeyin hayırlısını versin.sende bebek görünmüş müydü?ya da yolk sac

Son düzenleme:

DERT veren ALLAHım dermanınıda vermiş cok mutlu oluyorum böyle iğne kullanarak dogumu yaklasanlar için bir umut oluyor bana bır ışık sankı ben dogum yapcakmısım gibi ınsallah saglıkla gelır. benım artık derdim ne sezeryan nede normal benım derdim sağlıklı olsun da baska birşey değil. insallah o gunlerıde görürüm bende söyle karnımda buyudugunu bacakdan neresınden yapıyorsun kalca kısmımı yoksa bacagın üstü falan mı ALLAHım yar ve yardımcın olsun ınsallah

Kizlar kullandiginiz progesteron fitil'in ismi nedir acaba? hapi fitil kadar etkili degilmis diyorlar, fitil'in adini merak ediyorum gunun birinde lazim olur belki

valaa bana doktorum hep normal hapı fitil olarak kullandırdı.eğer öle bir şey olsaydı fitilini al derdi.birçok arkadaş da normal kapsülü fitil olarak alıyor bildiğim kadarıyla.

valla ben hamileliklerimden önce hep derdim ki kesinlikle normal doğuramam sezaryen yaptırırım ama şimdi yaşadığım kötü tecrübelerden sonra yeterki bi evladım olsun normal bile doğururum diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…