Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam arkadaşlar iğne yapınca sizde de kanama oluyor mu?Bir de iğnenin damara denk gelmesi durumunda risk var mı?
bendede bazen oluyo bide önceden çok morarıyodu ve içinde bezeler olusuyodu çok acıyodu şimdi iğneyi yapınca hemen pamukla bastırıyorum 2 3 dk basılı tutunca hiç bi sorun olmuyo ilaçın yayılıyo önceden bastırmadığım için top gibi kalıyodu morarıyodu mutlaka bastırın
inşallah bizde sabredip bu imtihanı da başarılı oluruz

merhaba canım bende kayserideyim aynı durumdayız benimde ilk gebeliğimde hiç sorun yaşmadan doğum yaptım kızım var 3 yaşını doldurdu ona bi kardeş düşününce sorun yaşadık kızım 1 yaşındayken beklemediğim bi anda hamile kaldım ozaman daha küçüktü aklı ermiyodu kardeş durumlarını ama malesef kalp atışı hiç başlamadı kürtaj oldum bebeğimizi kaybettik ona mı üzüleyim hamileyim diye daha 1 yaşındayken zorla yavrumu memeden kestim onamı bilemedim geçtiğimiz mayıs ayında hamile kaldım söyledik kardeşi olacağını herkese heryerde diyodu benim kardesim olacak diye sonra kalp atımı durdu kürtaj oldum ama o hep bi kardeşi olacağını sanıyodu annecim kardeşin gitti felan diyorum ama gelip karnıma dokunup kardeşim burda diyodu şimdi 6 haftalık hamileyim henüz söylemedim bi kaçlık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum sen hangi doktora gidiyosun canım memnunmusun doktorundan

çok sağol canım beni zerrin hanıma yönlendirdi oda iyi bi doktor dedi ona gitcem bundan sonra off canım çok sıkıldı ama elimden bişey gelmiyo sen git doktorla görüş zaten benide yinede sağolsun en baştan kabul etmeyebilirdi yine allah razı olsun en azından onun sayesinde hastalığımı ögrendik sorunun ne olduğunu biliyoruz tedevimin ne olduğunu felan öğrendik yani senide gidince sorunu tedavi şeklini söyledikten sonra ona göre devam eder senin doğum normalmiydi

Dr.rıza bey hangi hastenede görev yapıyor canım şehir neresi ?

benim doğum sezeryan canım bakalım bana ne diyecek yinede doktorun yarı yolda bırakması pek hoş değil insanın güvenebileceği bir doktor bulması ne zormuş ya neyse bebeğin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

sezeryansa seni bırakmaz inşallah hayırlı haberlerler verir ayın kaçında senin kontrolin bakarsın denk gelir bende orda olurum tanışırız

Son düzenleme:

çok güzel çok duygulandım rabbim bizleride inşşallah cennetle mukafatlandırır benim teyzemde bu rahatsızlıktan dolayı 3 tane evladını doğurduktan sonra kaybetti ben hep derim ona o yavruların seni cennete gönderir inşallah diye

Son düzenleme:

canım gözünaydın inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder doktor olayınada boşuna takılma nasılsa tedavi şeklini bilyosun o ya da başkası farketmez

ayy ne güzel haber cok sevindim darısı bızlerın basına inşallah.canım benım orda hemsıre arkadaslar vardı hepsi zekı beyı tavsıye etmıstı.zerrın hanım tup bebek uzmanı sanırım tupbebekcıler olaya daha farklı bakıyorlar .kardesım kıst ıcın gıtmıstı zerrın hanıma kardesımde 1dusuk yaptı ona cocuk dusun demıstı 1ay dene olmazsa gel asılama yapayım demıstı.benım de bundan oncekı doktorum tupbebek uzmanıydı bana sende pıhtılasma yok dedı bır daha deneyın tekrar duserse tup yaparız dedı ben de bı daha gıtmedım.kafaları sadece uzman oldukları konuya basıyor yani umarım sen memnun kalırsın. bebışını saglıkla alırsın kucagına ınsallah

zerrin hanım hakkında hiç bi bilgim yok başka nerde bu konuda bilgili bi doktor var onuda bilmiyorum sen hangisine gidiyosun canım senin kontrolin nezaman inşlalah senden güzel haberler alırız

kızlar adeti yaklaşanlar var mı?ya da belirti yaşayanlar.benim göğüs ağrım başladı dünden beri.off :18:

Maasallah leylacım ıns bende duyarım haftaya cok merak edıyorum allah tamamına erdırır ıns kac haftalık oldunuz

Maasallah leylacım ıns bende duyarım haftaya cok merak edıyorum allah tamamına erdırır ıns kac haftalık oldunuz

çok sagol canım inşallah senden bekliyoruz güzel haber benim sat 16 kasım normalde 7 haftalık ama usg de 6 haftalık çıktı yumurtlaman geç olmuştur dedi dr

canım son düşüğümde avrupa hastanesinde mehmet karahançer e gitmiştim . kürtajımı o yapmıştı. kızımın doğumunda rakip bey e gitmiştim. son tahlillerimi ona gösterdim. adetin bir gün gecikse tahlil yaptıracaksın gebeysen iğneeye başlayacağız dedi. daha 3 ay oldu kürtaj olalı. korunuyorum. doğum kontrol hapı kullanıyordum. sakın içme sende zaten pıhtılaşma sorunu var ilaç artırır dedi. eşimi ikna etmeye çalışıyorum bebek için hayırlısı bakalım. sen hangi dr a gidiyorsun. rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder bebeğini

leyla21 gerçi sen dr um beni yarıyolda bıraktı demişsin sonradan farkettim. bu zerrin hanım erciyes hastanesindeki zerrinmi.yarı yolda bırakan dr zeki bey mi yok. genelde o normal doğuma girmezde. merak ettim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…