bendede bazen oluyo bide önceden çok morarıyodu ve içinde bezeler olusuyodu çok acıyodu şimdi iğneyi yapınca hemen pamukla bastırıyorum 2 3 dk basılı tutunca hiç bi sorun olmuyo ilaçın yayılıyo önceden bastırmadığım için top gibi kalıyodu morarıyodu mutlaka bastırınSelam arkadaşlar iğne yapınca sizde de kanama oluyor mu?Bir de iğnenin damara denk gelmesi durumunda risk var mı?
inşallah bizde sabredip bu imtihanı da başarılı oluruzANNE OLDUM BEN
Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi,
Hz. Yusuf karanlığa düştü eyvah demedi,
Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi,
Hz. Hamza kanının yudumlanmasına feryat etmedi,
Hz. Bilal kayalar altında kaldı ezildim demedi,
Unutmayın sakın:
Sıkıntı, dert, tasa ALLAH'a sevgili olandan başkasına inmedi.
Günahlara kefaretdir gönüldeki keder,
Niyetler halis olunca ameller olmaz heder,
Biraz daha sabreyle neler görüceksiniz neler
Mevlamız ihmal değil sadece imtihan eder.
ben kayserideyim canım. benim ilk gebeliğimde yani kızımda hiç bir problem yaşamadım. allaha şükür 3,5 yaşında şimdi. ama ikinci gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıkken gittim dr a gittiğimde keseyi göremedi hcg baktı düşük çıktı değer. ya dış gebelik yada düşük olacak dedi . iki gün sonra tekrar gel dedi. kan verdim değer düşmüş .dış gebelik değil dedi. 6. haftada düşük oldu kanamayla. ikincisi kalp atışlarını duymuştuk. haftalık iğne vuruldum düşük tehlikesi olduğu için bu arada az az kanamalarım oldu. rapor aldım izin aldım bişey olmasın diye ama olmayınca olmuyor işte. daha normal kontrolüme 1 hafta vardı. ben başka şikayetle gittim dr a.önce bebeğe bakalım dedi. kalp atışları durmuş dedi. kürtajla aldılar. o güne kadar kızıma hamile olduğumu söylememiştim. bir gün öncesinden söylediğimde şaşırmıştı. bebeğei göreceğiz diye gitmiştik oda yanımdaydı. öldüğünü öğrenince biz bebek zannetmişiz ama değilmiş dedik artık. ilk düşüğümde kızıma söylemiştik hamile olduğumu çok sevinmişti. 1 hafta sonrada öldüğünü söyledik. çok ağladı yavrum.niye öldü diye annem allah çok sevdiği için yanına almış dedi. hala aklına geldikçe kardeşim allah ın yanında niye tekrar bebeğimiz olmuyorki diye üzülüyor. allah onun yüzüne bakıp verir bir evlat daha inşallah. çok zor canından can gitmesi allah kimseye yaşatmasın. isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. çok uzun yazmışım bu arada kusura bakmayın
leylacım kalp atışlarını duymuşsun çok sevindimhep böyle güzel haberlerle gelin inşallah doktor niye öyle yaptı ya bende 15 tatile randevu almıştım niye yarı yolda bırakıyor anlamadım ne yapmayı düşünüyorsun neyse bende bir gideyim bakalım ne diyecek beni herhalde hiç kabul etmez gibi geliyor risklisin diye protein s tahlili yapılıyormuki orda tekrar yaptırmak istiyorum
canım ben diet yapmıyorum ki.o yüzden sormadım aklıma bile gelmedi doğrusu.ama rıza bey i öneririm cidden.en azından gebe kalınca gidebilirsiniz.ben tekrar gitmek için bebek olmasını bekliyorum.artık hayırlısıııı :)
çok sağol canım beni zerrin hanıma yönlendirdi oda iyi bi doktor dedi ona gitcem bundan sonra off canım çok sıkıldı ama elimden bişey gelmiyo sen git doktorla görüş zaten benide yinede sağolsun en baştan kabul etmeyebilirdi yine allah razı olsun en azından onun sayesinde hastalığımı ögrendik sorunun ne olduğunu biliyoruz tedevimin ne olduğunu felan öğrendik yani senide gidince sorunu tedavi şeklini söyledikten sonra ona göre devam eder senin doğum normalmiydi
benim doğum sezeryan canım bakalım bana ne diyecek yinede doktorun yarı yolda bırakması pek hoş değil insanın güvenebileceği bir doktor bulması ne zormuş ya neyse bebeğin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.
Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.
O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.
Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.
Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun"
buyurur.(ayse)
kızlar benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
sezeryansa seni bırakmaz inşallah hayırlı haberlerler verir ayın kaçında senin kontrolin bakarsın denk gelir bende orda olurum tanışırız
günaydınnn kızlarrr doktordan geldim kalp atışlarını duydukrabbim sana şükürler olsun çok sevindim ama beni üzen bişey daha oldu doktorum beni takibimi bıraktı doktor normal doğumlara girmiyormuş ilk çoçuğu normal olan hamilelerinde takibini yapmıyomuş ısrar ettik ama yok dedi zaten benim durumumda olan kişilerin normal doğum yapması riskli olur sezeryan olması gerektiğini duydum dedim hayır yok öle bişey tabiki normal doğum yapabilirsin dedi ay sinir oldum herife gecenin 3 de 5 inde kalkıp doğum yaptırmak için gelemezmiş aynı hastahanede başka bi doktora yönlendirdi tamam takibimi siz yapın dogumu o yaptırsın dedik onada yok dedi kafama takılan bişey olursa size danışabilirmiyim dedim onada yok dedi aman kıçı kalkmış bunun dedim içimden bi an insan afallıyo çok güveniyodum yani başka doktora geçince içime şüphe felan düşer bide onun stresi ama yapacak bişey yok sap gibi bıraktı beni neyse artık tedavi şekli belli, sorun belli, bebekte canlandı napalım benden haberler böyle kızlar bugun eşim leptopu bana bıraktı biraz geçmişe bakıyım şöle rahat rahat
Dr.rıza bey hangi hastenede görev yapıyor canım şehir neresi ?
günaydınnn kızlarrr doktordan geldim kalp atışlarını duydukrabbim sana şükürler olsun çok sevindim ama beni üzen bişey daha oldu doktorum beni takibimi bıraktı doktor normal doğumlara girmiyormuş ilk çoçuğu normal olan hamilelerinde takibini yapmıyomuş ısrar ettik ama yok dedi zaten benim durumumda olan kişilerin normal doğum yapması riskli olur sezeryan olması gerektiğini duydum dedim hayır yok öle bişey tabiki normal doğum yapabilirsin dedi ay sinir oldum herife gecenin 3 de 5 inde kalkıp doğum yaptırmak için gelemezmiş aynı hastahanede başka bi doktora yönlendirdi tamam takibimi siz yapın dogumu o yaptırsın dedik onada yok dedi kafama takılan bişey olursa size danışabilirmiyim dedim onada yok dedi aman kıçı kalkmış bunun dedim içimden bi an insan afallıyo çok güveniyodum yani başka doktora geçince içime şüphe felan düşer bide onun stresi ama yapacak bişey yok sap gibi bıraktı beni neyse artık tedavi şekli belli, sorun belli, bebekte canlandı napalım benden haberler böyle kızlar bugun eşim leptopu bana bıraktı biraz geçmişe bakıyım şöle rahat rahat
ayy ne güzel haber cok sevindim darısı bızlerın basına inşallah. canım benım orda hemsıre arkadaslar vardı hepsi zekı beyı tavsıye etmıstı.zerrın hanım tup bebek uzmanı sanırım tupbebekcıler olaya daha farklı bakıyorlar .kardesım kıst ıcın gıtmıstı zerrın hanıma kardesımde 1dusuk yaptı ona cocuk dusun demıstı 1ay dene olmazsa gel asılama yapayım demıstı.benım de bundan oncekı doktorum tupbebek uzmanıydı bana sende pıhtılasma yok dedı bır daha deneyın tekrar duserse tup yaparız dedı ben de bı daha gıtmedım.kafaları sadece uzman oldukları konuya basıyor yani umarım sen memnun kalırsın. bebışını saglıkla alırsın kucagına ınsallah
Dr.rıza bey hangi hastenede görev yapıyor canım şehir neresi ?
kızlar adeti yaklaşanlar var mı?ya da belirti yaşayanlar.benim göğüs ağrım başladı dünden beri.off :18:
benim adetime daha 10-15 gün var ama sol tarafım ağrıyor adetim bittiğinden beri şimdide kistmi yaptım acaba :)
Maasallah leylacım ıns bende duyarım haftaya cok merak edıyorum allah tamamına erdırır ıns kac haftalık oldunuz
merhaba canım bende kayserideyim aynı durumdayız benimde ilk gebeliğimde hiç sorun yaşmadan doğum yaptım kızım var 3 yaşını doldurdu ona bi kardeş düşününce sorun yaşadık kızım 1 yaşındayken beklemediğim bi anda hamile kaldım ozaman daha küçüktü aklı ermiyodu kardeş durumlarını ama malesef kalp atışı hiç başlamadı kürtaj oldum bebeğimizi kaybettik ona mı üzüleyim hamileyim diye daha 1 yaşındayken zorla yavrumu memeden kestim onamı bilemedim geçtiğimiz mayıs ayında hamile kaldım söyledik kardeşi olacağını herkese heryerde diyodu benim kardesim olacak diye sonra kalp atımı durdu kürtaj oldum ama o hep bi kardeşi olacağını sanıyodu annecim kardeşin gitti felan diyorum ama gelip karnıma dokunup kardeşim burda diyodu şimdi 6 haftalık hamileyim henüz söylemedim bi kaçlık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum sen hangi doktora gidiyosun canım memnunmusun doktorundan
yumurtluyo olabilirsin o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?