leyla21 gerçi sen dr um beni yarıyolda bıraktı demişsin sonradan farkettim. bu zerrin hanım erciyes hastanesindeki zerrinmi.yarı yolda bırakan dr zeki bey mi yok. genelde o normal doğuma girmezde. merak ettim şimdi.
günaydınnn kızlarrr doktordan geldim kalp atışlarını duydukrabbim sana şükürler olsun çok sevindim ama beni üzen bişey daha oldu doktorum beni takibimi bıraktı doktor normal doğumlara girmiyormuş ilk çoçuğu normal olan hamilelerinde takibini yapmıyomuş ısrar ettik ama yok dedi zaten benim durumumda olan kişilerin normal doğum yapması riskli olur sezeryan olması gerektiğini duydum dedim hayır yok öle bişey tabiki normal doğum yapabilirsin dedi ay sinir oldum herife gecenin 3 de 5 inde kalkıp doğum yaptırmak için gelemezmiş aynı hastahanede başka bi doktora yönlendirdi tamam takibimi siz yapın dogumu o yaptırsın dedik onada yok dedi kafama takılan bişey olursa size danışabilirmiyim dedim onada yok dedi aman kıçı kalkmış bunun dedim içimden bi an insan afallıyo çok güveniyodum yani başka doktora geçince içime şüphe felan düşer bide onun stresi ama yapacak bişey yok sap gibi bıraktı beni neyse artık tedavi şekli belli, sorun belli, bebekte canlandı napalım benden haberler böyle kızlar bugun eşim leptopu bana bıraktı biraz geçmişe bakıyım şöle rahat rahat 
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
günaydınnn kızlarrr doktordan geldim kalp atışlarını duydukrabbim sana şükürler olsun çok sevindim ama beni üzen bişey daha oldu doktorum beni takibimi bıraktı doktor normal doğumlara girmiyormuş ilk çoçuğu normal olan hamilelerinde takibini yapmıyomuş ısrar ettik ama yok dedi zaten benim durumumda olan kişilerin normal doğum yapması riskli olur sezeryan olması gerektiğini duydum dedim hayır yok öle bişey tabiki normal doğum yapabilirsin dedi ay sinir oldum herife gecenin 3 de 5 inde kalkıp doğum yaptırmak için gelemezmiş aynı hastahanede başka bi doktora yönlendirdi tamam takibimi siz yapın dogumu o yaptırsın dedik onada yok dedi kafama takılan bişey olursa size danışabilirmiyim dedim onada yok dedi aman kıçı kalkmış bunun dedim içimden bi an insan afallıyo çok güveniyodum yani başka doktora geçince içime şüphe felan düşer bide onun stresi ama yapacak bişey yok sap gibi bıraktı beni neyse artık tedavi şekli belli, sorun belli, bebekte canlandı napalım benden haberler böyle kızlar bugun eşim leptopu bana bıraktı biraz geçmişe bakıyım şöle rahat rahat 
kan pıhtılaşması olan ve iğne kullanan arkadaşlar hepinize selam bende aynı durumdayım bu gün 30. haftamız bitti sona doğru gidiyoruz ilk haftlardayken bu günler gecermi derdim gün sayardım hala sayıyorum ama şimdi bebeğimin güm güm tekmeleri zamanın daha çabuk geçmesini sağlıyor iğne vurulan arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bebeğiniz bu iğne sayesinde daha iyi besleniyor kan akımı daha iyi oluyor onun bu sayede geliştiğini düşünmek iğnenin acısını unutturuyor. herşeyi normal gidiyo çok şükür doktorumuz normal doğumda yapabilirsin sezeryan şart değil dedi tabi bu ilerleyen haftalarda daha net belli oluyor sabredin Allah hepimizin yardımcısı olsun
inş canım ben kayseride oturuyorum 677 homozigot benimkicanım pıt pıt atar o mınnnacık kalbı nsallah senın doktorun gıbısını de ılk defea duydum dogum ayıran doktor bence o nu bırakman ıyı boşver senın neydı kan pıtrtılaşması nerede oturuyorsun
leyla21 canım çok sevindim bebişinin pıt pıt larını duymuşsun maşallah dr gelince bence hiç üzülme bundada vardır bir hayır rabbim böylesini uygun görmüş inş. iyi bir dr bulursun canım ve hamileliğin sorunsuz devam eder.
kan pıhtılaşması olan ve iğne kullanan arkadaşlar hepinize selam bende aynı durumdayım bu gün 30. haftamız bitti sona doğru gidiyoruz ilk haftlardayken bu günler gecermi derdim gün sayardım hala sayıyorum ama şimdi bebeğimin güm güm tekmeleri zamanın daha çabuk geçmesini sağlıyor iğne vurulan arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bebeğiniz bu iğne sayesinde daha iyi besleniyor kan akımı daha iyi oluyor onun bu sayede geliştiğini düşünmek iğnenin acısını unutturuyor. herşeyi normal gidiyo çok şükür doktorumuz normal doğumda yapabilirsin sezeryan şart değil dedi tabi bu ilerleyen haftalarda daha net belli oluyor sabredin Allah hepimizin yardımcısı olsun
aranızda meryem suresini okuyanlar varmış. ne için okuyorsunuz arkadaşlar
RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
canım benim meryem suresinde hz.ZEKERİYA as ve hz MERYEMDEN bahsediyor ya biliyosun onların evlat sahibi olmasını.bizde birbirimiz için dua edelim dedik meryem suresini okuyarak.pek çoğumuz da meryem suresi okumanın hayırlı evlat istemede makbul olacağını duymuş.haydi başlatalım dedik.ayrıca ben ve bazı arkadaşlarımız hergün okuyoruz ben 41 gün ard arda okunursa hamileliğide kolaylaştıracağını duymuştum.ama normalde perş günü yada cuma günü okuyor burdaki ark pek çoğu.bu listedekiler hem okuyor hemde bu listedekilere dua ediliyor.ismini vermek isteyen özelden yolluyor.
işte böyle katılmak istersen senide ekleyeyim.:)
ALLAH kbul etsin canım benim:)yasin ve Meryem Suresini okudum şimdi.inşallah Allah dualarımızı kabul eder.
canım teşekkür ederim cevapladığın için. benide dualarınıza eklerseniz sevinirm. rabbim dualarımızı kabul etsin. bende akşam eve gidince okuyum. hepimiz için
canım kontrolum yarın rabbım nasıp ederse kalp atıslarını gorecegız benımde sat ım 20 kasımdı.su son bes gun hıc gecmedı doktorun kapısının onunde sıramı beklerken kapten gıtmem ınsallah.zerrin hanım hakkında hiç bi bilgim yok başka nerde bu konuda bilgili bi doktor var onuda bilmiyorum sen hangisine gidiyosun canım senin kontrolin nezaman inşlalah senden güzel haberler alırız
benım de oyle olmustu ama ben psıkolojık oldugunu dusunmustum cok sukur ki degil miş bebiştenmiş.umarım ıyı haberler gelir nezaman beklenmeyen adet gunun?kızlar adeti yaklaşanlar var mı?ya da belirti yaşayanlar.benim göğüs ağrım başladı dünden beri.off :18:
canım benim meryem suresinde hz.ZEKERİYA as ve hz MERYEMDEN bahsediyor ya biliyosun onların evlat sahibi olmasını.bizde birbirimiz için dua edelim dedik meryem suresini okuyarak.pek çoğumuz da meryem suresi okumanın hayırlı evlat istemede makbul olacağını duymuş.haydi başlatalım dedik.ayrıca ben ve bazı arkadaşlarımız hergün okuyoruz ben 41 gün ard arda okunursa hamileliğide kolaylaştıracağını duymuştum.ama normalde perş günü yada cuma günü okuyor burdaki ark pek çoğu.bu listedekiler hem okuyor hemde bu listedekilere dua ediliyor.ismini vermek isteyen özelden yolluyor.
işte böyle katılmak istersen senide ekleyeyim.:)
canım kontrolum yarın rabbım nasıp ederse kalp atıslarını gorecegız benımde sat ım 20 kasımdı.su son bes gun hıc gecmedı doktorun kapısının onunde sıramı beklerken kapten gıtmem ınsallah.banada dua edın olurmu:26:. ben tekdene gulcan hanıma gıdıyorum.daha once humaya arzu hanıma ve acıbademe ahmet beye ayrılınca kaan beye gıttım.enson gulcan hanımda karar kıldım bakalım rabbım ol derse olacak doktorlar olmayacak seyı olduramıyorlar tabıı.yanı memnun kalmazsan degiştirirsin önemli olan herseyın yolunda gıtmesi 
benım de oyle olmustu ama ben psıkolojık oldugunu dusunmustum cok sukur ki degil miş bebiştenmiş.umarım ıyı haberler gelir nezaman beklenmeyen adet gunun?
canım allah razı olsun boyle haberler bıze cok buyuk moral ve umut oluyor rabbim b oyle guzel haberlerımızı arttırsın senıde bebısıne saglıcakla kavustursun hosşça kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?