Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

leyla21 gerçi sen dr um beni yarıyolda bıraktı demişsin sonradan farkettim. bu zerrin hanım erciyes hastanesindeki zerrinmi.yarı yolda bırakan dr zeki bey mi yok. genelde o normal doğuma girmezde. merak ettim şimdi.

evet canım aynen öle zeki beye gidiyodum normal doğum yapma olasılığım var diye zerrin hanıma yolladı oda nasıl bi doktor hiç bilmiyorum hakkımda hayırlısı bebeiş iyi olsun da tek

canım pıt pıt atar o mınnnacık kalbı nsallah senın doktorun gıbısını de ılk defea duydum dogum ayıran doktor bence o nu bırakman ıyı boşver senın neydı kan pıtrtılaşması nerede oturuyorsun

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

slm canım bende 2 düşük yaptım keseler oluşuyodu bebek oluşmuyodu araştırıldı kan pıhtılaşması dedndi şimdi corasprin ve göbekten iğne vuruyorum 6+5 günlük bebeğim tedaviye 1 ay önceden başladım

leyla21 canım çok sevindim bebişinin pıt pıt larını duymuşsun maşallah dr gelince bence hiç üzülme bundada vardır bir hayır rabbim böylesini uygun görmüş inş. iyi bir dr bulursun canım ve hamileliğin sorunsuz devam eder.

kan pıhtılaşması olan ve iğne kullanan arkadaşlar hepinize selam bende aynı durumdayım bu gün 30. haftamız bitti sona doğru gidiyoruz ilk haftlardayken bu günler gecermi derdim gün sayardım hala sayıyorum ama şimdi bebeğimin güm güm tekmeleri zamanın daha çabuk geçmesini sağlıyor iğne vurulan arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bebeğiniz bu iğne sayesinde daha iyi besleniyor kan akımı daha iyi oluyor onun bu sayede geliştiğini düşünmek iğnenin acısını unutturuyor. herşeyi normal gidiyo çok şükür doktorumuz normal doğumda yapabilirsin sezeryan şart değil dedi tabi bu ilerleyen haftalarda daha net belli oluyor sabredin Allah hepimizin yardımcısı olsun

maşallah canım senın pırtılaşman neydı acaba ben de yenı ogrendım cok tedırgınım daha doktorada gıtmedım gostermedım benım ledın 5 ve mtfr 677 heterızıgot proteın c de yuksek bılgı verırısen sevınırım

inş canım ben kayseride oturuyorum 677 homozigot benimki

amin canım çok sagol darısı tüm isteyenlere

maşallah Allah hayırlısıyla bebeğini kuçagına almayı nasip etsin.böyle güzel haber almak insanı umutlandırıyor,mutlu ediyor.darısı hepimizin başına

anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yür...eğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…

amin yarabbim amin..

RABBİM hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar:)
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım

aranızda meryem suresini okuyanlar varmış. ne için okuyorsunuz arkadaşlar

canım benim meryem suresinde hz.ZEKERİYA as ve hz MERYEMDEN bahsediyor ya biliyosun onların evlat sahibi olmasını.bizde birbirimiz için dua edelim dedik meryem suresini okuyarak.pek çoğumuz da meryem suresi okumanın hayırlı evlat istemede makbul olacağını duymuş.haydi başlatalım dedik.ayrıca ben ve bazı arkadaşlarımız hergün okuyoruz ben 41 gün ard arda okunursa hamileliğide kolaylaştıracağını duymuştum.ama normalde perş günü yada cuma günü okuyor burdaki ark pek çoğu.bu listedekiler hem okuyor hemde bu listedekilere dua ediliyor.ismini vermek isteyen özelden yolluyor.
işte böyle katılmak istersen senide ekleyeyim.:)

yasin ve Meryem Suresini okudum şimdi.inşallah Allah dualarımızı kabul eder.

canım teşekkür ederim cevapladığın için. benide dualarınıza eklerseniz sevinirm. rabbim dualarımızı kabul etsin. bende akşam eve gidince okuyum. hepimiz için

yasin ve Meryem Suresini okudum şimdi.inşallah Allah dualarımızı kabul eder.
ALLAH kbul etsin canım benim:)

canım teşekkür ederim cevapladığın için. benide dualarınıza eklerseniz sevinirm. rabbim dualarımızı kabul etsin. bende akşam eve gidince okuyum. hepimiz için

ne demek canım ya.olur eklerim artık her perş yada cuma hangi gün müsait olursan okursun bizide dualarına katarsın inşallah:)

RABBİM hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar:)
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
28-ceylin038
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

zerrin hanım hakkında hiç bi bilgim yok başka nerde bu konuda bilgili bi doktor var onuda bilmiyorum sen hangisine gidiyosun canım senin kontrolin nezaman inşlalah senden güzel haberler alırız
canım kontrolum yarın rabbım nasıp ederse kalp atıslarını gorecegız benımde sat ım 20 kasımdı.su son bes gun hıc gecmedı doktorun kapısının onunde sıramı beklerken kapten gıtmem ınsallah.banada dua edın olurmu:26:.ben tekdene gulcan hanıma gıdıyorum.daha once humaya arzu hanıma ve acıbademe ahmet beye ayrılınca kaan beye gıttım.enson gulcan hanımda karar kıldım bakalım rabbım ol derse olacak doktorlar olmayacak seyı olduramıyorlar tabıı.yanı memnun kalmazsan degiştirirsin önemli olan herseyın yolunda gıtmesi
kızlar adeti yaklaşanlar var mı?ya da belirti yaşayanlar.benim göğüs ağrım başladı dünden beri.off :18:
benım de oyle olmustu ama ben psıkolojık oldugunu dusunmustum cok sukur ki degil miş bebiştenmiş.umarım ıyı haberler gelir nezaman beklenmeyen adet gunun?

canım allah razı olsun boyle haberler bıze cok buyuk moral ve umut oluyor rabbim b oyle guzel haberlerımızı arttırsın senıde bebısıne saglıcakla kavustursun hosşça kal...

Beni de ekler misiniz.:26: Dua okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun

2 gün oldu ağrı da bak bugün yok.vazgeçti harhalde :2:ya ben anlam yüklemek istemiyorum ama ne bilim bende kasık batması oluyodu böyle ansızın giren 2 düşükte de solda oluyodu.sen de oldu mu hiç? şimdi sağdan oluyor.Allah hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…