Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kayserideki hamiş arkadaşlar dr tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kalırsanız bende hamiş kalırsam tavsiye edersiniz. gerçi bayan dr a güvenmiyorum ben. evliliğimin ilk yıllarında hamile kalamadım bir türlü tedaviye başlandı hüma da gönül hanıma gittim. iki ay ilaç verdi. sonra dedim ilaçla devam etmeyelim istedim. gerekli tahliller neyse yapılsın ona göre yolumuza bakalım dedim. eşimden sperm tahlili benden kan tahlili ve hsg istedi. hsg yi nasıl çektiyse artık bana senin kesinlikle çocuğun olmaz yumurtalıkların kapalı dedi. neye uğradığımı şaşırdım. şuralarda yapıyorlar tüp bebek dedi. iyi günler dedi. resmen odasından kovdu bizi. neye uğradığımı şaşırdım. sonra sevgiye gittik ordaki dr rakip beye git laparoskopi aptır dedi. neyse fazla uzatmayım. mğer benim tek tüpüm kapalıymış. dr um işi şansa bırakmamk için aşılama yaptı. ve şükürler olsun ilk denemde tuttu. sonraki hamileliklerimse hiç biz istemeden oldu bırak aşılamayı. rabbim istesin yeterki veriyor. ha dünyaya gelmesini istemedi. ama inşallah bir dahaki sefere olacak. yani gönül hanım bayan dr a olan güvenimi yıktı. dr seçimi önemli ne de olsa zaten zor buluyoruz bebişleri birde onlar yüzünden bir sıkıntı gelmesini istemeyiz

canım haklısın bende bayan doktorların aynı cınsten olmamızdanmıdır bılemıyorum daha kaba daha bılgıç davrandıklarını dusunuyordum.ama dını acıdan dusununce bayan varken onu tercıh etmemız gerekıyor tabı bu benım fıkrım.ben tekden hastanesi gulcan hanıma gıdıyorum cok hstası var kıbar ve bılgılı bır bayan.en azından alttan muayne edecegı zaman ızın verırmısın tatlım!!!dıye fıkrını soruyor ıstemezsen zorlamıyor.ben bu konuda cok problem cıkaran doktor gordum duydum.hastası ıstemeyınce odasından kovanlar var nneyse uzattım doktor onerısı yapamıycam ama huma hastanesimi allah dusurmesin beni bidaaha oraya.acıbademın kalıtesı tartısılmaz ama doktorları hakkında bısey soyleyemem.sen kımleri öneriyosun kayseride

Canım nerlerdesınn bebeıs nasıl kocaman olmustur sızı merak eden bırılerı varrr huuu...huuuu

canım iyiyim Allah'a şükür bir problem yok, haftaya kontrole gideceğim inşalah herşey güzel gidiyordur, 12 haftam bitiyor inşallah :)
sen nasılsın senin de kontolün varmıi haftaya, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım

arkadaşlar umarım sizler de iyisinzidr, güzel haberler gelsin yeni yeni...
bu akşam meryem sureisin okuyacağım inşallah hepimiz için dua ediyorum her zaman

Arkadaşlar az önce okudum meryem suresini...Allah'ım kabul eder inşallah.hepiniz için tek tek dua ettim.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
28-sylmz
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım

Beni de ekler misiniz.:26: Dua okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun

arkadaşım ekledim senide sde msai olduğun peş yad cma günümeryem uresni okursn değilmi?okuyamazsan dadinleikte sonr bu listeyi duana eklersen çokkk memnn oluuz.çükü hangimizin duaını kabul olaağı belli olmaz.ve b listedekler okuynlar e dua edenler..

slm kızlar ben pek giremiyorum nete, ama sizleride merak ediyorum inşallah herkes iyidir, yeni hamişlerimiz vardır inşallah...bebiş denemeleri yapan ve tedavi görenlerin de tez zamanda olur, Allah nasip eder inşallah... bizimde oğluşumla durumumuz iyi çok şükür, kucağıma almayıda nasip eder Rabbim .kızlar aranızda benim gibi innohep 0,45 kullananlar vardı galiba ama artık bulunmuyor hiç bir depo ve eczanede, benim profda Clexane 0.4 kullan yerine dedi, yeniden rapor çıkartıcam şimdi, haberiniz olsun dedim hepinizi öptük teyzeleri Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Kırkbırkere maasallah sızee tahmın ettgım gıbı kocaman olmussunuz kader arkadasım...bızde uffak ufak buyuyoruz 6 haftamız bıtıyor haftayada kontrolumuz var ıns zaman akıp gıtsın meleklerımız kollarımızda olsun

Bugün adetimin 13. günü ve 2 gündür beni rahatsız eden bir akıntı var. Sıcaklığını hissediyorum ki pijamama da geçmiş kokusuz bembeyaz pürüzsüz ilk defa yaşıyorum.
Konu dışı olacak ama korktum baya ne olabilir ki acaba (pek bir şiirsel oldu :))
31 günde bir ragl olduğum için kesinlikle yumurtlama değil gerçi o zamanlarımda da böyle olmaz. Hiçbir kaşıntım falanda yok ki mantar diyeyim üşüttüm mü acep

canım benim ilk gebeliğimde sorun bilinmiyordu tabi düşük olmadan bilinemiyor bu konu.16.haftada düşğk oldu.şimdi ikinci gebeliğim.23.haftadayım.iğne ve coraspin kullanıyorum.Allah sonununa kadar gitmeyi nasip eder inş.aslında ben anladım ki artık bu mutasyonların çokluğu ya da azlığı aslında çok önemli değil.çünkü 1 hemozigotu olan 5-6 düşük yapabiliyor ama bak sen ne güzel doğum bile yapmışsın.

nigar nigar gec gece ağlattın beni ayy tam ben ya her karesi her kelimesi beni anlatıyo rabbim tez zamanda hayırlı zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin ve sağlıklı doğumlarla evlatlarımızı kucağımız aalalım inşallah ayy salya sümük oldum yaaaaaaaa

kızlar bu arada benim doktorum sanırım iğne dozunun yeterli olduğunu anlayabilmek için bazen "aptt" testi yaptırıyor.size doktorunuz bu testi yaptırdı mı.bikaç sayfa önce bir arkadaş bu testten bahsetmiş.gerçi ben hiç test sonuçlarımı görmedim.hep doktoruma fakslıyorlar.şimdi bu sonuçları hastaneden istemeyi düşünüyorum.

korkma canım koku ve renk yoksa kötü birşey değildir. eğer uzayan türden şeffaf yumurta akına benzer bir akıntıysa yumurtlamadandır her ay aynı olmaz bazen daha çok olması normal. bu ay erken adet olursan şaşırma. yada belki bebek istiyorsundur o zamanda bu günleri boş geçirme 15 gün sonra müjde verebilirsin

kızlar ben artık girmemeye karar verdim psikolojimi kontrol edemiyorum takılı kalıyorum ve düşünmeyi bırakmaya çalışıyorum bu aralar çünkü takıla takıla yumurtalarımda gün şaşrdı:))rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bana ve tüm isteyenlere nolur dualarınızda benide unutmayın isteyenler her zaman özelden yazabilir yine ara ara gelip bakıcam tabiki aranızdan birisi neşeli bi topik açarsa benide özelden davet etsin:))))))mutlaka gelirim bence artık karamsarlıktan vazgeçmeliyiz tanımasamda hepinizi çok seviyorum bu arada geçen misafirim var demiştim ya hani eşimin pıhtılı yengesi benim gibi o hamile kalana kadar ali imran suresi 37.ayeti kaldıktan sonrada araf suresi 198.ayeti okumuş banada tavsiye etti ve bende size demeden geçemedim hakkımızda hayırlısı olsun umarım herşey gönlümüzce olur unutmayın kızlar herşey gibi bu bebiş konusuda rabbim sadece ol dediğinde.....herşey gönlümüzce olsun sevgiler...hakkınızıda helal edin nolur:))

Son düzenleme:

tabii ki okurum canım.dua okuyanlara çok teşekkür ederim.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

canım kendi adıma hakkım varsa helal hoş olsun.ama bizi bırakıp gitme.ara ara gel.ben de eskisi gibi çok takılmama kararı aldım.odaklanıyorum çünkü.dikkatimi dağıtmam lazımdıı.benim de bu ay stresten yumurtlamam bozuldu.hormonlarda sorun yok ama adetler düzensizleşti artık.kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran canım.kendine dikkat et.güzel haberlerin olursa da bizimle paylaşmayı unutma.sevgiler......

Merhaba Kizlar,

Carsamba ve cuma gunu meryem suresini hepimiz icin okudum, Rabbim insallah yuce katinda tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah...

Buarada benim 1 hafta once regl olmam lazimdi ama hala olmadim, test'de yaptim fakat negatif cikti.... Korkuyorum simdi...hamile degilsem neden bu kadar gecikti diye endise etmeye basladim.. isin kotu yani, bu ay ovulasyon testi yapmamistim o yuzden net yumurtladim tarihi bilmiyoum. Dualarinizi eksik etmeyin.

1. umudum_31 ingiltere
3 düşük
sorun: mthfr1298 heterozigot ve AntithrombinIII yuksek
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep igne
gebelik durumu: beklemede

2. Beydagli Adana
7 düşük
Sorun: MTHFR 677 Heterizogot, Anti_Kardiopilin_M, Anti_Kardiopilin_G
Gebelikden once : folikplus ve corasprin
Gebelikle birlikde: folikplus+corasprin+kortizon+clexan 0,4 mg iğne+elevit+progestan
Gebelik durumu : beklemede

3. Minik0606
2 düşük
sorun:mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
gebelik öncesi: folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: fraksiparin 0,4 (9. hafta düşük)
gebelik durumu:beklemede

4. 12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikle birlikde:heparin igne

5. sevgia
2 kimyasal düşük
sorun: mthfr1298 ve factor V heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin

6. mltm2602 izmir (dr.hüsnü çağlar)
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikte önce: folbiol+ ecopirin
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

7. esindirim
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikle birlikde: 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybetti) IUGR tanısıyla
gebelik durumu: bir süre beklemede

8. eda33 MERSiN
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 36 haftalık hamile

9. Adogrucu
5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelik birlikde : ilk 3 ay progestan200 vajinal olarak, bemiks, şimdi gyno ferro sanol demir habı, omega 3 (balik yiyemediği için). Homosistein ve b12sonuçları iyi olduğu için iğne yok.
gebelik durumu : 31 haftalık hamile

10. nigar50
26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşük
sorun:mthfr 677 homozigot ve protein s düşük
gebelikten önce coraspin folbiol benexol elevit
gebelikle birlikde: clexan 0.6 iğne

11. Dogay
1 kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot Protein C yüksek Protein S düşük
gebelikte önce: folidoce+ coraspin 100 mg
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyor
gebelik durumu : beklemede

12. ddilek
2 kürtaj
sorun:mthfr 677 heterozigot mutasyonu
gebelik öncesi: coraspin,folbiol,becozym c forte
gebelikle beraber: 3. ayıma kadar folbiol becozym coraspin, progestan,clexan 04
3. aydan sonra elevit,coraspin,kan hapı,clexan 04
gebelik durumu : 25 haftalık hamile

13. burcu_gen Ankara-Tolga Ecemis
4 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne + diyet

14.gulsunoguz
2 düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???
gebelik durumu:6 haftalik hamile

15. sunisa
2 düşük
sorun:mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot
gebelik öncesi:folbiol ve aspirin gunde 1kere
gebelikte:iğne???

16. bucu2
1 düşük 3 kürtaj
sorun:mthfr677 heterozigot
gebelikten önce: clexane iğne,parlodel,b12 vitamin,folic asid ,bebe aspirin,zinko c,serum
gebelikle birlikde: lenfosit aşısı,iğne,serum

17. btl17
3 kez 9.haftada kalp atım durduğu için 1kezde boş keseden dolayı 4kürtaj
sorunAI-15G-4G heterizigot,MTHFR1298c heterizigot
gebelikten önce:folbiol,coraspin
gebelikte birlikde: iğne (daha önce 04 cleaxen kullanilmasina rağmen kalp atımları durdu)dozu arttırılacak

18. sewqi54
1 ölüm doğum (7 aylık)
sorun: Factor V Leiden, MTHFR C677T heterozigot
gebelik öncesi: folik asit
gebelikle birlikde: innohep 0.45 iğne, coraspin 100 mg, multivitamin
gebelik durumu: 22 haftalık hamile

19. kvrck
6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik
sorun:faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelik öncesi: folbiol gulukofen deltacortil coraspirin
gebelikle birlikde: belli değil

20. drusella
1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük,son gebelikte 3 ay kanama oldu
sorun: MTHFR677-heterozigot
gebelik öncesi: bilinmiyordu birşey kullanamadım
gebelikle birlikte:ilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 5 ay boyunca clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg, tamamında metionin diyeti (bir de astım ilaçlarım var bu dönem aldığım, gebelikten önce astımım yoktu).
gebelik durumu: 25 haftalik hamile

21. hayel1
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot, MTHFR C677T heterezigot, Faktör V H1299R heterizigot
gebelikten önce:coraspin,bemiksc
gebelikle birlikte:coraspin,bemiksc,innohep 0,45, progestan,pruluton depot 500,gyno ferro
gebelik durumu:18 haftalık hamile

22. gamzeli 24
16 haftalık 1 düşük
sorun:faktör v heterozigot,protrombin 20120 heterozigot, mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: sorun bilinmediği için bişey kullanmadım
gebelikle birlikte:clexan0,4(günde iki kez), progestan, ilk üç ay folbiol, elevit,marinkap,üçüncü aydan sonra demir ve kalsiyum ilacı, 16.haftadan sonra coraspin
gebelik durumu:20 haftalık hamile

23. leyla21
2 kürtaj, 1 kimyasal gebelik (bunlarda once saglikli bir kizi var)
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi= folbiol ve coraspin hergün fragmin iğne haftada 3 gün becozyme c forte haftada 2 gün
gebelikte =fragmin iğne ve folbiol hergün coraspin ve becozyme c forte haftada 2 gün
gebelik durumu = hamile

24. umudum24
2 düşük
sorun: mthfr 677 homozigot
gebelik öncesi: kısa bi süre folik plus sonrası folbiol ve coraspin
gebelikle birlikde: folbiol, coraspin, 0,4 clexan igne
gebelikdurumu: beklemede

25. mattika
2 düşük
sorun: mrhfr677 homozigot, pai-1 homozigot
gebelik oncesi: folbiol, nerox-B12, coraspin
gebelikle birlikde: 0,4 clexan

26. selinnnn86
2 defa dusuk
mthfr 1298 heterozigot, anti-duz kas antikoru 1/100
gebelikden once: becozym-c forte,prednol,corospin,folbiol
gebelikle birlikde: 0,2 cleaxane igne
gebelik durumu: hamile

27. hatce0332
3 düşük
sorun: mthfr 677 heterozigot
gebelik oncesi: coraspin, folik asit
gebelikle birlikde: coraspin, heparin igne

28. granma79
2 düşük
sorun: Faktör V heterozigot
gebelikden önce: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: folbiol+coraspin + innohep 10.000 / 0,45 igne
gebelik durumu: 11 haftalik hamile

29. hulyabaskurt
2 düşük 1 kimyasal
sorun:mthr 677 heterozigot mutasyonu
gebelikden once: folic plus, coraspin
gebelikle birlikde: coraspin, clexane 0,4 iğne, folbiol
gebelik durumu: 5 haftalik hamile

30. tgbesr
2 düşük
sorun: mthfr 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin
gebelikle birlikde: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne

31. yamanas
2 düşük
sorun:mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: coraspin
gebelikle birlikde: coraspin ve 0,4 clexane igne
gebelik durumu: 9 haftalik hamile

32. hannem
2 düşük (erken doğumla ölü doğum(ikiz)
sorun: kesin bilinmiyor iki üniv hastahanesinde değişen mutasyon değerleri mevcut.
gebelikden once:
gebelikle birlikde: coraspin, igne

33. KuPPe
1 düşük
sorun: fibrinojen 455 G-A heterozigot, mthfr C677T heterozigot, PAI-1
gebelikden once: belli degil
gebelikle birlikde: belli degil

34. umut_
2 düşük
sorun: mthfr 1298 heterezigot, protein c düşük
gebelikden önce: bişey kullanmadım.
gebelikle birlikte: 0.4 clexane, corasprin, folbiol, elevit,gunde 3 defa progestan fitil
gebelik durumu: 14 haftalik hamile

35. loneliness
1 dusuk
sorun:mthfr1298 heterozigot (cok az protein s dusuk)
gebelikden once:
gebelikle birlikde : clexane 0.4, folbiol
gebelik durumu: 10 haftalik hamile

36. sevisev
1 düşük
sorun:mthfrc677t heterozigot
gebelikten önce:folbiol
gebelikle birlikte:folbiol,elevit,coraspin,santafer fort,progestan,clexane 0.4
gebelik durumu: 20 haftalik hamile

37. aykara2 Ankara
2 düşük
sorun: factör V heterozigot
gebelik oncesi: folic plus ve coraspin
gebelikle birlikde:fraxiparine 0.3 mg igne

38. ERSU BURSA
5 düşük
sorun: mthfr C677T heterozigot
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde:

39. EYLÜL_06 ANKARA
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikden once: benexcol12,corospin,folbiol
gebelikle birlikde: 0,4 cleaxane igne*2

40. happymummy
1 dusuk(16 haftalik) ve 1 kimyasal gebelik
gebelik oncesi:folbiol
gebelikle birlikde: coraspin,folbiol, iğne

41. elisizmit
2 düşük
sorun: mthfrc 677t homozigot, apo 3/3 alelli
gebelikten önce: coraspin,folbiol
gebelikle birlikte: coraspin,folbiol,fragmin 2500 iğne
gebelik durumu: 4 haftalık gebe

42. mpb izmir
2 düşük
sorun: mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
gebelikden once: bemiks, coraspin
gebelikle birlikde: innohep igne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…