kayserideki hamiş arkadaşlar dr tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kalırsanız bende hamiş kalırsam tavsiye edersiniz. gerçi bayan dr a güvenmiyorum ben. evliliğimin ilk yıllarında hamile kalamadım bir türlü tedaviye başlandı hüma da gönül hanıma gittim. iki ay ilaç verdi. sonra dedim ilaçla devam etmeyelim istedim. gerekli tahliller neyse yapılsın ona göre yolumuza bakalım dedim. eşimden sperm tahlili benden kan tahlili ve hsg istedi. hsg yi nasıl çektiyse artık bana senin kesinlikle çocuğun olmaz yumurtalıkların kapalı dedi. neye uğradığımı şaşırdım. şuralarda yapıyorlar tüp bebek dedi. iyi günler dedi. resmen odasından kovdu bizi. neye uğradığımı şaşırdım. sonra sevgiye gittik ordaki dr rakip beye git laparoskopi aptır dedi. neyse fazla uzatmayım. mğer benim tek tüpüm kapalıymış. dr um işi şansa bırakmamk için aşılama yaptı. ve şükürler olsun ilk denemde tuttu. sonraki hamileliklerimse hiç biz istemeden oldu bırak aşılamayı. rabbim istesin yeterki veriyor. ha dünyaya gelmesini istemedi. ama inşallah bir dahaki sefere olacak. yani gönül hanım bayan dr a olan güvenimi yıktı. dr seçimi önemli ne de olsa zaten zor buluyoruz bebişleri birde onlar yüzünden bir sıkıntı gelmesini istemeyiz
Canım nerlerdesınn bebeıs nasıl kocaman olmustur sızı merak eden bırılerı varrr huuu...huuuu
Beni de ekler misiniz.:26: Dua okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun
canım iyiyim Allah'a şükür bir problem yok, haftaya kontrole gideceğim inşalah herşey güzel gidiyordur, 12 haftam bitiyor inşallah :)
sen nasılsın senin de kontolün varmıi haftaya, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım
arkadaşlar umarım sizler de iyisinzidr, güzel haberler gelsin yeni yeni...
bu akşam meryem sureisin okuyacağım inşallah hepimiz için dua ediyorum her zaman
Günaydın herkese,
bu kadar mutasyonlu az sanırım senin doktorun dediği gibi.Banada doktor ' oooooo bu değerler ne böyle ' demişti.Ailemde kalp damar hastalığı varmı diye sordu yok allahtan.Banada hep dikkat et dedi, hep çocuk aspirini kullan dedi.Hayırlısı artık bu şartlarda gene ben kızımı iyi doğurmuşum.Senin varmı çocuğun gamzeli24 geçmişi çok okuyamadım ben.
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yür...eğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum
amin yarabbim amin..
Bugün adetimin 13. günü ve 2 gündür beni rahatsız eden bir akıntı var. Sıcaklığını hissediyorum ki pijamama da geçmiş kokusuz bembeyaz pürüzsüz ilk defa yaşıyorum.
Konu dışı olacak ama korktum baya ne olabilir ki acaba (pek bir şiirsel oldu :))
31 günde bir ragl olduğum için kesinlikle yumurtlama değil gerçi o zamanlarımda da böyle olmaz. Hiçbir kaşıntım falanda yok ki mantar diyeyim üşüttüm mü acep
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
28-sylmz
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah
hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım
arkadaşım ekledim senide sde msai olduğun peş yad cma günümeryem uresni okursn değilmi?okuyamazsan dadinleikte sonr bu listeyi duana eklersen çokkk memnn oluuz.çükü hangimizin duaını kabul olaağı belli olmaz.ve b listedekler okuynlar e dua edenler..
kızlar ben artık girmemeye karar verdim psikolojimi kontrol edemiyorum takılı kalıyorum ve düşünmeyi bırakmaya çalışıyorum bu aralar çünkü takıla takıla yumurtalarımda gün şaşrdı:))rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bana ve tüm isteyenlere nolur dualarınızda benide unutmayın isteyenler her zaman özelden yazabilir yine ara ara gelip bakıcam tabiki aranızdan birisi neşeli bi topik açarsa benide özelden davet etsin:))))))mutlaka gelirim bence artık karamsarlıktan vazgeçmeliyiz tanımasamda hepinizi çok seviyorum bu arada geçen misafirim var demiştim ya hani eşimin pıhtılı yengesi benim gibi o hamile kalana kadar ali imran suresi 37.ayeti kaldıktan sonrada araf suresi 198.ayeti okumuş banada tavsiye etti ve bende size demeden geçemedim hakkımızda hayırlısı olsun umarım herşey gönlümüzce olur unutmayın kızlar herşey gibi bu bebiş konusuda rabbim sadece ol dediğinde.....herşey gönlümüzce olsun sevgiler...hakkınızıda helal edin nolur:))
canım kendi adıma hakkım varsa helal hoş olsun.ama bizi bırakıp gitme.ara ara gel.ben de eskisi gibi çok takılmama kararı aldım.odaklanıyorum çünkü.dikkatimi dağıtmam lazımdıı.benim de bu ay stresten yumurtlamam bozuldu.hormonlarda sorun yok ama adetler düzensizleşti artık.kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran canım.kendine dikkat et.güzel haberlerin olursa da bizimle paylaşmayı unutma.sevgiler......[/
iiyi akşammmmmlar herkeseeee.nerde bu mllettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?