Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhaba dıycem ama topık ıyıce dagılmıs tadı tuzu kacmıs kımsecıkler yok.allahıma bınlerce kez sukurler olsun bız dun kalp atıslarını duyduk kesemın seklı hala duzguun degıldı ancak doktorum arrtık onun bır onemı yok dedı stresten gercekten uzak durmalısın sunu da bılıyorsun ki işimiz yukardakıne baglı dedı biz birsey yapamayız oyle dusun rahat ol mutlu ol dedı.2dusugun oldugu ıcın dıger hamıslere gore daha dıkkatlı olman lazım dedı. ilaçlara aynen devam bır sıkıntım olazsa inşallah 1ay sonra gorusecegız.bırsey soracagım benım satım 20 kasım vajınal ultrasonda bebısım 7hafta 3gunluk gozuktu bu nasıl oluyor ben 6haftalık falan dıye dusunuodum
rabbim bekleyenlerın yuzunu guldursun hamıslerıde saglıcakla kavustursun bebıslerıne ınsallah hoşça kalın

cnm kalp atışını duymanıza sevindim. bak kese düzgün değil diye boşuna sıkmışsın canını. erken yumurtlamışsındır belki ondan büyük çıkmıştır. doktoruna sormadın mı? bende hamile kaldığım günleri bir görsem 9 ayı boş geçtim ya :2:

bak canım alahın izniye herşey yolunda sen sakın olumsuz düşünme....

gelicem tabi unuturmuyum burdaki dostluklarımı en sıkıntılı anlarımı burda söyledim en korkunç zamanlarımıı burda atlattım hep aklımda ama bunlardan benimde uzaklaşmam lasım bi nevi kafa dağıtmaya çalışıyorum elimden geldiğince rabbim güzel vakitler nasip etsin hepimize meleklerin bile kıskanacağı güsel günler yaşamak dileğiyle :)))))

gözün aydın canım en güsel zamanların bu senin stres yapma bak herşeyin başı stresmiş nolur bizeede dua ette rabbim şu sıkıntılarımızı alsın hadi bebişin uğuruna inan neşeli bi topik aç gülelim sohbet edelim unutalm biras bunları bak hepimiz stresten aalt üst olduk regl günlerimiz düzensizleşti yumurtalar taaaa 19.güne ssarktı bitsin bunlar artık demi:)))))kaçalım bu topikten de mutlu olalım azcıkın

canım benim sonuçda MTHFR C677T hmozigot mutasyon saptanmıştır şeklinde
tedavi olarakda innohep 0.45 ml iğne günlük ve coraspin kan sulansırıcı kullanıyorum
benim 3 aylık bebeğim karnımda öldü 6 ay sonra test yaptırdım hamileliğimin ikinci ayında iğne kullanmaya başladım şimdilik bir sıkıntı yok Allah seninde yardımcın olsun canım

canım gözün aydın.Allah'ım sağlıkla getirsin devamını inşallah.hiç boşuna üzme kendini.stres her şeyi alt üst ediyor gerçekten.sen iğneye ne zaman başlamıştın?dozun ne kadar?

hayırlısı olsn umuum.olursan e güzel olmazsan atık şka bir hayırlı aya.

bitanem boş ver kese şeklini bak pıt pıtları duymuşsun.yapacağın hamd etmek.dua etmekkkkkkkkk öpüyorum stres yapma ALLAHA EMANETSİNİZ:)

kızlar bana bi akıl verin, geçen ay adet döngüm 28 gündü, sonraki ay bugün itibari ile 31 gün geçmesine rağmen adet olamadım, test yapıyorum, negatif çıkıyor..adetimin gecikmesinde corasprin yada bemiks adındaki hapın bi etkisi olabilir mi sizce?ne yapacağımı şaşırdım..

canım coraspin ve bemiks in adet gecikmesine bir etkisi olduğunu sanmam.son altı aydır hem bemiks hem coraspin kullanıyorum.5 ay tam vaktinde adet oldum ama geçtiğimiz ay adet gecikmesi yaşadım.dr a gittim ymurtalıklarda kist oluşmuştu.adetim o yüzden gecikmişti.inşallah geç yumurtladığın için adetin gecikmiştir.5-6 gün bekle adet olmazsan hala dr git.stres de yapma.taktıkça gecikior.

ben bu ay başladım kullanmaya canım, o yüzden ona yordum ama senin yazdıklarından sonra nedenin bu olmadığını anladım, bi de kist olursa iyice yıpranırım, şimdiye kadar hiç kistim olmadı, hepte zamanında adet olurdum, bi kaç gün daha bekleyim bakalım, inşallah dediğin gibi geç yumurtladığım için gecikmiştir canım ya..çokk teşekkür ederim içimi ferahlattın..

canım çok sevindim bak boşuna evhamlanmışsın pıt pıtları duymuşsun bundan sonra karamsarlık yok sen elinden geleni yapıyorsun gerisi allaha emanet

bak canım alahın izniye herşey yolunda sen sakın olumsuz düşünme....

canım gözün aydın.Allah'ım sağlıkla getirsin devamını inşallah.hiç boşuna üzme kendini.stres her şeyi alt üst ediyor gerçekten.sen iğneye ne zaman başlamıştın?dozun ne kadar?

bitanem boş ver kese şeklini bak pıt pıtları duymuşsun.yapacağın hamd etmek.dua etmekkkkkkkkk öpüyorum stres yapma ALLAHA EMANETSİNİZ:)

canım çok sevindim bak boşuna evhamlanmışsın pıt pıtları duymuşsun bundan sonra karamsarlık yok sen elinden geleni yapıyorsun gerisi allaha emanet

canlarıııımmmm....allah razı olsun hepinizden destek veren dua eden moral veren yalnızlıgımı alan mutluluğumu acımı paylaşan siz dostlarıma coook tesekkur edıyorum.ınanın hepinize 5vakıt dua edıyorum guzel haberler vermenızı sabırsızlıkla beklıyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucaklarımızı bos bırakmasın.ben mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigotum.2dusugum oldu 2sınınde 7 ve 8.haftada kalbı durdu.sımdı 2ay onceden aspırın ve folbıol aldım.adetım gecıkmeden de ıgneye basladım 0.4luk clexan ve aspırın alıyorum ve rabbime dua ve hamd eddıyorum.tekrar hepinize cok tesekkur ederım

canım gözün aydın çok sevindim sorunsuz bi gebelik geciriri bebeğini kucağına alırsın inaşallah

canım kist olsa da üzme kendini.Allah başka dert vermesin.bende oluşan kistler adet kanamasaıyla atıldı.sende de oluşmuşsa bile adetle atılır.hiç dert etme.ki kesin kist oluşacak diye bir şey de yok.stresten falan gecikmiştir.

canım sen de tolga bey in mi hastasıydın? benim de aptt sonucumu hastaneden dr muayenehanesine fakslıyorlar da. son testim 26 çıktı aynı doza devam dedi dr. iki kez 0,4 clexane kullanıyorum. 26 sınır değerler içinde sanırım tam referans aralığını bilmiyorum ama pıhtılaşmaya yakın, sulanmaya uzak bi değer yine de. aptt soonucunu öğrenirsen buradan paylaşır mısın sen de?

tebrik ederim canım gözünaydın. inşallah sağlıkla 9 ay geçirir ve bebeğine kavuşursun. SAT ve usg göre tarihler farklı olabiliyor. iki haftayı geçmedikçe bir öneminin olmadığını okumuştum. iğneye başladıktan sonra (7-8. haftada) bizim de SAT dan daha ileri çıkmaya başladı usg haftamız. geç döllenmede tersi de oluyor o da problem değil. ama yine bu forumda kullandığımız kan sulandırıcıların bebeğin gelişimini hızlandırdığına dair bir görüş okumuştum.

Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah.Nasiple ilgili sanırım birazda.Kısmetinde varsa oluyor yoksa yok.Hayırlısı ne ise o olsun.Ben şanslıyım yine bilmeden iğne de kullanmadan bir çocuk sahibi oldum ben.yarın geniz eti ameliyatı olacak oda sorunsuz atlatırız inşallah.doğru düzgün nefes alamıyordu bide kulak zarlarına baskı yapmış düzelecek inşallah.

canım zaten kafaya takmaktan yumurtlama günleri bişe şaştı sanırım bende ateş ölçme yöntemini kullanarak yumurtlamamı anlıyorum ama bu ay öyle birbirine girdi ki yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile anlamadım

serum ve lenfosit aşısı yaptırmıcam canım bu sefer hamile kaldığımda
düzeltirsen sevinirim

canım gözünaydın sağlıklı sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin rabbim yalnız bizim gibi düşüğü olanlar için bence 1 ay uzun süre ben o kadar mümkün değil dayanamam evham yaparım
:18:

slm kızlar ben bu topiğin eskilerindenim girmeyeli uzun zaman oldu ama ara ara takip ediyorum ben 2 düşük yaptım heterozigot 677 mutasyonuyum son kürtajdan sonra 1 sene hamile kalamadım sonra rahim filmi çekildim rahmimde perde olduğunu hamileliğin ilerki zamanlarında erken doğum riskimin olduğunu söylediler laparoskopi ameliyatı oldum sonra 6 ay hamile kalamadım yine artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı her yolu denedim olmadı neyse ilaç ve iğneyle haziran ayında hamile kaldım şimdi 30 haftalık hamileyim az bi zaman kaldı ağrılarım çok benim için dew dua edin ben her dualarımda sizi eksik etmiyorum Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

canım az kalmış maşallah seninle mutasyonumuz aynı. Allah sağlıkla kavuşturur inşallah bebeğine. erken doğum riskinin nedeni rahimdeki perde mi? benim de 27. hafta inşallah yarın doluyor, sürekli yatak istirahatindeyim. başlangıcından beri birazcık zor bir hamilelik oldu benimkisi. ama çok şükür şu zamana kadar geldik.kasık ağrısı karın ağrısı bel ağrısı hangilerini yaşıyorsun? Allah yardımcımız olsun dediğin gibi, sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun, bekleyen kimsenin de kucağını boş bırakmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…