Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah canım az kalmış sakin ol inşallah dualarımız hepimize.benim mutasyonda seninle aynı.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.hamileliğinde iğne aspirin kullandınmı?

canım senle de aynı mutsayona sahibiz.maşallah sana da.darısı bana ve tüm ark arkadaşlara inşallah sanada sorayım hamileliğinde ilaç kullandınmı yani pıhtılaşma için.ikinizede hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin RABBİM.ALLAHA emanet olun

kızlar bişey sorucam hacdan gelen bir ot varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş resmini yükledim ismi ne bilmiyorum böyle bişey duyan kullanan varmı kızlar yardımcı olursanız sevinirim

sağol canım aramızda 3 hafta var erken doğum riskim perdeden dolayı vardı ama ben aldırdım hamile kalmadan önce bende sürekli yatmıyorum ama kendimi iyi hissetmediğim zamanlar yatıyorum bazen yalnızca iş yapmıyorum başlangıçta 10. haftaya kadar kahverengi lekelenmelerim oldu hatta bi ara kanamam oldu çok şükür atlattım ama şimdi ağrılarım başladı 20 haftalıkken bel ağrısı çektim çok şiddetli sonra 26. haftada kasık ve karın ağrılarım başladı daha çok karın ağrım oluyo kasık değilde bide bacaklarım böyle ne adet sancısı nede gaz sancısı gibi karıncalanır gibi acı oluyo bacaklarıma vuruyo 2 gün oluyo sonra geçiyo tekrar başlıyo bende korkuyorum erken doğum olursa diye 2 kere acile gittim ne sancı çıktı nts de nede açılma bilmiyorum artık senin oluyomu ağrıların canım

ben öyle bir şey yaşamıyorum canım.her vücudun tepkisi farklı oluyor heralde.

canım tahlil sonucum daha çıkmadı ama ben bu topikte okumuştum vücudunda kırmızı lekeler olduğunu kimdi hatırlamıyorum.sonucum çıksın sizede haber ederim.sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah tez zamanda rabbim bizlerede evlat verir. amin

Canim ben demistim bende var o kirmizi noktalardan..

8. eda33 MERSiN
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 36 haftalık hamile

kızlar haberiniz varmı edadan doğumu çok yaklaşmışş

sen de mi tolga beye gidiyodun?internette normal değerler yazıyor canım tam hatırlamıyorum ama 40lı değerler olması gerek galiba.yani senin bunun altında olduğu için pıhtılaşma süresi kısa demek.benim yeni aptt sonucum çıkmadı ama bir önceki sonuçta sonuç iyi günde bir kez iğneye devam demişti.daha önceden günde 2 kez kullanıyordum.demek ki pıhtılaşması süresi uzadı diye düşünüyorum.ama benim sonuçlar elime gelmiyor.sadece sonuçlar iyi ya da kötü diye arıyorlar.

çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.

kızlar 12 haftalık olacağim inş. doktor dedi ki hafta ilerledikçe pıhtılaşma tehlikesi azalıyor bebeğe giden damarlar da büyüdüğü için dedi. sizce ne kadar doğru. günde bir kez 0,4 kullanıyorum artırmaya gerek yok dedi

slm arkadaşlar ben omega 3 kullanmaya başlıcam gebelik öncesi.coraspin ve folbiol kullanıyorum omega 2 kullanan var mı aranızda?aspirinle beraber kullanmanın bir sakıncası olur mu ki?

slm arkadaşlar ben omega 3 kullanmaya başlıcam gebelik öncesi.coraspin ve folbiol kullanıyorum omega 2 kullanan var mı aranızda?aspirinle beraber kullanmanın bir sakıncası olur mu ki?

canım ben omega 3(marinkap) kullanıyorum.hem asprin hem clexan hem marinkap.sakıncası olacağını sanmıyorum

inş öyledir.ben de 24.haftaya girdim ama hala korkuyorum çünkü pıhtılaşma ilerleyen dönemlerde gebelik kaybına neden olur diye biliyorum.inş senin doktorunun dediği gibidir.

canım düzeltiyorum.bir sitede aptt normal değeri 25-36sn bazı sitelerde de 31-39sn yazıyor.ben de şimdi doktoru aradım.28 sn çıkmış sonucum.doz iyi aynen devam diyor.demek ki bu değerlerden biraz yüksek ya da düşük olabiliyor.

kızlar ıstanbulda anadolu yakasında doktor arıyorum yada avrupa yakası dıyer bısey daha sorucam ben su ıgnelerı merak edıyorum ıgne yapan arkadaşlar smdı anadolu yakasında nasıl ouyor dıye gormek ıstıyorum cok stres yaptım cunku gorurusem belkı ahatlarım dıye dusunuyorum yardım edınnnnnnn

merhaba kızlar bende kan pıhtılaşması hastasıyım.gebeligimden önce corasprin içiyordum adet günüme 2 gün kala igneye başladık dün 5 haftalık olduk keseyi göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı sizce kan pıhtılaşmasıyla ilgisi olabilirmi kesenin görünmemesinin cumaya tekrar gidecem kızlar dualarınızı eksik etmeyin

insaallah saglıkla al bebbginii kucagına canımmm rabbim üzmez ikinizide insaallahhh.lütfen sende bana dua et canımmm insaallahhh bende bbebişimi kucagıma alırım

Merhabalar bebeıs daha cok yenı hayırlı ugurlu olsun oncelıkle degere bakılırsa gayet normal bence bebesın kucuk oldugu ıcın karından bakıldıgında gozukmemıstır cunku benımde karından bakıldı ve gozukmedı 4+3 ken kan pıhtılasmasıyla bır alakası oldugunu hıc sanmıyorum cunku pıhtılsma bebegın kan dolasımı basladıgında etkılıyor

canım beta hcg 1500 ün üzerine çıktığında karından bakıldığında görünmesi gerekiyormuş benim dr um öyle demişti.ama değişedebiliyor tabii.istersen başka bir dr git.için rahat etsin en azından.dr çok önemli.Allah göstermesin moralini bozmak istemem ama dış gebelik durumu varsa erken teşhis edilmesi önemli canım.kudura bakma kafanı bulandırmak değil niyetim canım ama bazen geç kalmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…