slm kızlar ben bu topiğin eskilerindenim girmeyeli uzun zaman oldu ama ara ara takip ediyorum ben 2 düşük yaptım heterozigot 677 mutasyonuyum son kürtajdan sonra 1 sene hamile kalamadım sonra rahim filmi çekildim rahmimde perde olduğunu hamileliğin ilerki zamanlarında erken doğum riskimin olduğunu söylediler laparoskopi ameliyatı oldum sonra 6 ay hamile kalamadım yine artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı her yolu denedim olmadı neyse ilaç ve iğneyle haziran ayında hamile kaldım şimdi 30 haftalık hamileyim az bi zaman kaldı ağrılarım çok benim için dew dua edin ben her dualarımda sizi eksik etmiyorum Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
canım az kalmış maşallahseninle mutasyonumuz aynı. Allah sağlıkla kavuşturur inşallah bebeğine. erken doğum riskinin nedeni rahimdeki perde mi? benim de 27. hafta inşallah yarın doluyor, sürekli yatak istirahatindeyim. başlangıcından beri birazcık zor bir hamilelik oldu benimkisi. ama çok şükür şu zamana kadar geldik.kasık ağrısı karın ağrısı bel ağrısı hangilerini yaşıyorsun? Allah yardımcımız olsun dediğin gibi, sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun, bekleyen kimsenin de kucağını boş bırakmasın inşallah.
canım az kalmış maşallahseninle mutasyonumuz aynı. Allah sağlıkla kavuşturur inşallah bebeğine. erken doğum riskinin nedeni rahimdeki perde mi? benim de 27. hafta inşallah yarın doluyor, sürekli yatak istirahatindeyim. başlangıcından beri birazcık zor bir hamilelik oldu benimkisi. ama çok şükür şu zamana kadar geldik.kasık ağrısı karın ağrısı bel ağrısı hangilerini yaşıyorsun? Allah yardımcımız olsun dediğin gibi, sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun, bekleyen kimsenin de kucağını boş bırakmasın inşallah.
maşallah canım az kalmış sakin ol inşallah dualarımız hepimize.benim mutasyonda seninle aynı.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.hamileliğinde iğne aspirin kullandınmı?
sağol canım Allahım herkese nasip etsin KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN ben hamile kalmadan önce folbiol becozym ve coraspin kullandım hamile kalınca hemen yanında clexan 04 başladık
ben öyle bir şey yaşamıyorum canım.her vücudun tepkisi farklı oluyor heralde.
canım tahlil sonucum daha çıkmadı ama ben bu topikte okumuştum vücudunda kırmızı lekeler olduğunu kimdi hatırlamıyorum.sonucum çıksın sizede haber ederim.sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah tez zamanda rabbim bizlerede evlat verir. amin
canım sen de tolga bey in mi hastasıydın? benim de aptt sonucumu hastaneden dr muayenehanesine fakslıyorlar da. son testim 26 çıktı aynı doza devam dedi dr. iki kez 0,4 clexane kullanıyorum. 26 sınır değerler içinde sanırım tam referans aralığını bilmiyorum ama pıhtılaşmaya yakın, sulanmaya uzak bi değer yine de. aptt soonucunu öğrenirsen buradan paylaşır mısın sen de?
tebrik ederim canım gözünaydın. inşallah sağlıkla 9 ay geçirir ve bebeğine kavuşursun. SAT ve usg göre tarihler farklı olabiliyor. iki haftayı geçmedikçe bir öneminin olmadığını okumuştum. iğneye başladıktan sonra (7-8. haftada) bizim de SAT dan daha ileri çıkmaya başladı usg haftamız. geç döllenmede tersi de oluyor o da problem değil. ama yine bu forumda kullandığımız kan sulandırıcıların bebeğin gelişimini hızlandırdığına dair bir görüş okumuştum.
Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah.Nasiple ilgili sanırım birazda.Kısmetinde varsa oluyor yoksa yok.Hayırlısı ne ise o olsun.Ben şanslıyım yine bilmeden iğne de kullanmadan bir çocuk sahibi oldum ben.yarın geniz eti ameliyatı olacak oda sorunsuz atlatırız inşallah.doğru düzgün nefes alamıyordu bide kulak zarlarına baskı yapmış düzelecek inşallah.
slm arkadaşlar ben omega 3 kullanmaya başlıcam gebelik öncesi.coraspin ve folbiol kullanıyorum omega 2 kullanan var mı aranızda?aspirinle beraber kullanmanın bir sakıncası olur mu ki?
kızlar 12 haftalık olacağim inş. doktor dedi ki hafta ilerledikçe pıhtılaşma tehlikesi azalıyor bebeğe giden damarlar da büyüdüğü için dedi. sizce ne kadar doğru. günde bir kez 0,4 kullanıyorum artırmaya gerek yok dedi
sen de mi tolga beye gidiyodun?internette normal değerler yazıyor canım tam hatırlamıyorum ama 40lı değerler olması gerek galiba.yani senin bunun altında olduğu için pıhtılaşma süresi kısa demek.benim yeni aptt sonucum çıkmadı ama bir önceki sonuçta sonuç iyi günde bir kez iğneye devam demişti.daha önceden günde 2 kez kullanıyordum.demek ki pıhtılaşması süresi uzadı diye düşünüyorum.ama benim sonuçlar elime gelmiyor.sadece sonuçlar iyi ya da kötü diye arıyorlar.
slm kızlar ben bu topiğin eskilerindenim girmeyeli uzun zaman oldu ama ara ara takip ediyorum ben 2 düşük yaptım heterozigot 677 mutasyonuyum son kürtajdan sonra 1 sene hamile kalamadım sonra rahim filmi çekildim rahmimde perde olduğunu hamileliğin ilerki zamanlarında erken doğum riskimin olduğunu söylediler laparoskopi ameliyatı oldum sonra 6 ay hamile kalamadım yine artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı her yolu denedim olmadı neyse ilaç ve iğneyle haziran ayında hamile kaldım şimdi 30 haftalık hamileyim az bi zaman kaldı ağrılarım çok benim için dew dua edin ben her dualarımda sizi eksik etmiyorum Rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
merhaba kızlar bende kan pıhtılaşması hastasıyım.gebeligimden önce corasprin içiyordum adet günüme 2 gün kala igneye başladık dün 5 haftalık olduk keseyi göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı sizce kan pıhtılaşmasıyla ilgisi olabilirmi kesenin görünmemesinin cumaya tekrar gidecem kızlar dualarınızı eksik etmeyin
merhaba kızlar bende kan pıhtılaşması hastasıyım.gebeligimden önce corasprin içiyordum adet günüme 2 gün kala igneye başladık dün 5 haftalık olduk keseyi göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı sizce kan pıhtılaşmasıyla ilgisi olabilirmi kesenin görünmemesinin cumaya tekrar gidecem kızlar dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?