Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar ben gecen ay kürtaj oldum bu ay ilk adetım.ilk 2 gün gayet iyyidi kanamam.3.gün azaldı biraz.4.gün yani bugün cok az damla geldi.gün boyu.sizce rahimde yapışıklık olabilir mi?yoksa normal mi???cevaplarsanız sevınırım

bendede azalma oldu ilk iki gun normal geliyor 3.gun bisey yok...yarin doktoruma gidicem unutmazsam sorucam

Benim adetim bu ay tam 10 gun gecikdi. Ama her seferinde test yaptigimda negatif cikmisti. Yani adetlerim cok duzenli degildi belki ama bu kadarda duzensiz degildi... Neyse bu gecikmeli regl'in nedenini yaptigim incir kurune yordum ya da diger neden stres olabilir.. Cok sukur sonunda oldum diyorum cunku hamile degilsen insan biran once regl olayim diyor.. :)

Canim her laboratuvarin kendi referans araligini baz alman lazim. Test raporuna bakman lazim dogru aralik orada yaziyordur. Doktor tamam diyorsa tamamdir zaten:)

Canım bende 21 ocakta sezeryana giriyorum 3 kayıp yaşadım.Bunda clexane 0.4 kullanıyorum hetezigot mutasyonum.Doktor doğuma 2 gün kala iğneyi bırakalım diyor.Bende korkuyorum bişi olur diye.Sen sürekli takip edildiğini yazmışsın.Acabalar yaşıyorum umarım bişi olmaz.Bi kaç doktorada sordum doğumdan sonra 8 hafta kullancaksın dedi.Kendi doktorum gerek yok diyor.Sen kullandınmı doğumdan sonra???
Kürtajdan sonra olabilir canım.Bendede olmuştu

Canim ben de son gebeligimden once igne kullanmaya baslamistim ve ilk defa kalp atisi gorebilmistik, diger 3unde kese bile gozukmemisti. Ama o da olunce simdi hem igne hem de aspirin kullanmaya basladim. Adet suresince hic birakmiyorum, hatta bu hafta kurtajdan sonraki ilk adetim basladi ve doktor adetin ilk gunu baslamami soyledi igneye.

canım ne güzel ALLAH bağışlasın evldını.bende heterzigotum 2düşüğüm birde anomali doğumum oldu.ama bana hiç bişi kullanmayacaksın dedi prof.ama bakıyorum iğne kullanan hetrzigotlar var.sizleri okuyunca kafam allak bullak oluyor.inş bizde kucağımıza sağlıcakla aldığımız günleri görürüz:)ama dr unuda takdir ettim valla.ne güzel ilgilenmiş.özelde mi yaptın doğumu?[/QUOTE]

benım doktorum devlet hastanesı doktoru ama ben 15 gunde 1 ozel muaynanesıne gıttım dogumumuda devlette yaptım kendı doktum gırdı dogumuma

ben bu doktorumu bulasıya kadar neler yasadım neler .sehırdekı tum doktorlara gıttım nerdeyse.kımı bıseyın yok dedı kımı ıgneye gerek yok dedı kımı ıgne var dedı kımı sen cocugu takıntı yapmıssın psıkologa gıt dedı neler neler ama ben sonunda bu doktora guvendım allahda ıstedı ve kızıma kavustum sanırım.eskısehırdeyım canım

allahım ıns sagsalım bebegıne kavusmayı nasıp eder.ben 3 gun kala hastaneye yaattım senın doktun soylemedımı ıgneyı kesınce yatıs yaparız felan dıye?ben dogumdan sonra ıgne kullanmadım doktorum gerek yok dedı ama bazı hemotoloklar gerek goruyormus

Çok saol cnm. Ben normal yolla gebe kaldım. Benim gittiğim tüp bebek merkezinde riskli gebelik takibi de yapılıyor, o nedenle orayı seçtim. Diğer hastaneler ayda bir kere gittiğimde kontrol etmezken burda haftalık kontroller yapılıyor, bu nedenle burayı seçtim. Bulunduğunuz şehirlerde bu şekilde merkezler varsa tavsiye ederim, normal hastaneler kadar muayene ucuz değil ama ben ilgi alakadan çok memnun kaldım

günaydın kızlar bu ara burası baya sakin herkes nerde kızlar ben iğneyi göbekten yapmaya tedirgin oluyorum bacağımdan yapmak istiyorum bacağın neresine uygulanıyo bi aydınlatın beni

günaydın kızlar bu ara burası baya sakin herkes nerde kızlar ben iğneyi göbekten yapmaya tedirgin oluyorum bacağımdan yapmak istiyorum bacağın neresine uygulanıyo bi aydınlatın beni

günaydın bende claxane kullanıyorum pazartesi kısmetse doğum yapıcam ben sabah akşam kullanıyorum en son akşam iğnemi yapıp sabah sezeryana giricem. bacaktan iğne yaparken pantolon çizgisini düşünün sağ tarafta kalan alana yapıyorsunuz 4 parmak aşağıdan 4 parmak yukarıdan boşluk bırakın arada kalan alanı kullanabilirsiniz. iğneden sonra 10 dk bastırın bacak çabuk morarıyor. bu konuda bana sormak istediklerinizi yazın

günaydın ben pantalonumun cebinin olduğu yere yapıyorum (kasıktan dış taraf) doktorum daha aşağı yapılmasına izin vermiyor. ayakta yaparsam kanama olabiliyor birkaç damla, ama otururken sorun yok. sonrasında minik bir parça buzu 30 sn tutuyorum üzerinde, morarma olmuyor.

Merhaba , ben 3 gündür iğne kullanıyorum sol koluma yapıyorum şuanda ama şimdiden morarmaya başladı ve ağrıyor, sağ kola yapmak istemiyorum, kolumu rahat kullanamazsam diye korkuyorum. Göbekten vurmak dahamı rahat olur acaba , sen göbekten iğne yaptınmı?

Hayır canım söylemedi öle bişi...

aynen canım adet olamamak çok kötü geçen ay yaşadım.canım bu arada listede bende değişiklik yapabilir misin?gebelik öncesinde iğne(clexane 0.4) ve folbiol olacak sadece.bir de haftada 2 kez benexol tab.incir kürü yapmadan sadece kuru incir tüket günde 2-3 tane...yumurtlama gününe kadar.kesinlikle etkilii.

adet kanamasını artırır mı acaba.ben dün başladım iğneye.hamile kalamazsam eğer devam edecem bırakmadan.aspirin kullanma dedi dr um.gebelikle birlikte aspirine başlarız dedi.inşallah bundan sonra iyi olur canım.kalp atışı görmek bile bir umut...Allah haırı evlatlar versin hepimize

Ben ilk kullandıgımda oyle asırı bir kanamam olmamıştı, bu sefer ise kullandıgımın aksamı ve bir sonraki gün çok kanamam oldu ama ben o kanamayı igneye degil de kurtajdan sonraki ilk kanama olmasına bagladım. Sonucta kan sulandırıcı oldugu icin normalden biraz daha sulu oluyor kanın ve haliyle daha fazla oluyor ama cok dert edilecek bir artış degil bence. Evet, kalp atışını gormus olmak bile bir umit, amin canım hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar versin inşallah.

rabbim hayılısıyla kcağına almayı nasip etsin ay ne güzel sonuna gelmişsin rabbim baana diğer tüm hamişlere nasip etsin inşallah bide sen ne hamileyken ne zamana kadar göbekten yaptın ben şuan 7 haftalık hamileyim göbeken yapıyodum gecen bi tanıdığımıza doktor göbekten yapmaması gerektiğini söylemiş tedirgin oldum bende

çok sağol canım artık bende bacaktan yapayım bugun acemilik bende bacağın iç kısmına yapmıştım koldan kendim yapamıyorum deriyi kaldırmak gerektiği için eşime yaptıracam ama günlük 2 iğne yaptığımdan gündüz iğnesinde evde olmuyo yanlız olunca mecbur kendim yapmam gerekiyo göbek rahattı ama oda hamilelikte sakıncalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…