- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ben iki ay arayla iki düşük yaptım bana doktorum trombofili paneli diye bir test verdi ama bu testi birtürlü yaptıramadım özelde oldukça pahalı yapıyolar araştırma hastanelerine baş vurdum onlarda yapmadıklarını söylediler şimdide umudum kartal araştırma hastanesi orda yapıyolarmı aceba aranızda bu testi yaptıran varmı ne için ve nasıl yapıyolar ben kan pıhtılaşması diye biliyorum aranızda bana yardım edebilecek biri varmı lütfen yardımcı olun
rabbim hayılısıyla kcağına almayı nasip etsin ay ne güzel sonuna gelmişsin rabbim baana diğer tüm hamişlere nasip etsin inşallah bide sen ne hamileyken ne zamana kadar göbekten yaptın ben şuan 7 haftalık hamileyim göbeken yapıyodum gecen bi tanıdığımıza doktor göbekten yapmaması gerektiğini söylemiş tedirgin oldum bende
çok sağol canım artık bende bacaktan yapayım bugun acemilik bende bacağın iç kısmına yapmıştım koldan kendim yapamıyorum deriyi kaldırmak gerektiği için eşime yaptıracam ama günlük 2 iğne yaptığımdan gündüz iğnesinde evde olmuyo yanlız olunca mecbur kendim yapmam gerekiyo göbek rahattı ama oda hamilelikte sakıncalıymış
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ben iki ay arayla iki düşük yaptım bana doktorum trombofili paneli diye bir test verdi ama bu testi birtürlü yaptıramadım özelde oldukça pahalı yapıyolar araştırma hastanelerine baş vurdum onlarda yapmadıklarını söylediler şimdide umudum kartal araştırma hastanesi orda yapıyolarmı aceba aranızda bu testi yaptıran varmı ne için ve nasıl yapıyolar ben kan pıhtılaşması diye biliyorum aranızda bana yardım edebilecek biri varmı lütfen yardımcı olun
Kızlar clexaneyi doğuma kaç gün kala bırakcaksınız??
gittiğim dr lardan bazıları sadece aspirin kullan dedi,kimisi aspirine bile gerek yok dedi.kimisi iğneye gebelik öncesi başlamalısın dedi vs vs...ben de gebelik öncesi iğne kullanmaya karar verdim.adam prof du..kullan demişse bir bildiği vardır diyorum kendimce.düşüklerim çok erken oldu çünkü.ve hiç kalp atışları alamadık.gebelik öncesinde iğne kullanan arkadaşlar sadece iğnemi yoksa aspirinle birlikte iğne mi kullandınız?ve adet olursam eğer iğneyi kesmeli miyim devam mı etmeliyim?prof u aradım ama yurt dışındaymış.
arkadaşlar ben gecen ay kürtaj oldum bu ay ilk adetım.ilk 2 gün gayet iyyidi kanamam.3.gün azaldı biraz.4.gün yani bugün cok az damla geldi.gün boyu.sizce rahimde yapışıklık olabilir mi?yoksa normal mi???cevaplarsanız sevınırım
benim dr um iki gün önce bıraktıracakmış
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
yasin ve Meryem Suresini okudum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım bende meryem suresiniokudum hepimiz için dua ettim allahım kabul etsin...
kızlar ben birde hocaya gittim bana kefaret kurbanı kesmemi söledi kan akıt dedi bide ümmü sübyan olduğunu söledi kafam karıştı birde bana muska yaptı..aranızda çocuğum olsun diye kurban kesen varmı acaba..
O 2 günde bişi olurmu acaba ya?
kızlar ben birde hocaya gittim bana kefaret kurbanı kesmemi söledi kan akıt dedi bide ümmü sübyan olduğunu söledi kafam karıştı birde bana muska yaptı..aranızda çocuğum olsun diye kurban kesen varmı acaba..
Hayır canım söylemedi öle bişi...
olmaz allahın ıznıyle korkma bol bol dua et ben 3 gun kala bırakmıstım zaten son ıgnenın 24 saat etkısı oluyor
dogumuna cok az kalmıs bunlarla kendını yıpratma.bebegınını oldugunda o nasıl bakacagını emzırecegını dusun mutlu ol.sagsalım kavusacaksın ıns bebegıne
merhaba canım bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi.doktor bir ay sonra iğnelere başlıyalım dedi ve şimdi cleaxne 0.4 vuruluyorum.adet döneminde vurulmuyorum.iğne + aspirininde kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?