Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar meryem suresini okudum allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hoşça kalın allaha emanet olun

arkadaşlar merhaba
daha öncede yazmıştım buraya. bende heterezigotum. 2 düşükten sonra burayı okurken sorunumu sizlerin sayesinde öğrenmiş oldum. ben şu anda claxane 0.4 kullanıyorum günde 1 kere ve sadece 5 gün coraspin 100. doktor afp diye bir test istedi bu test bizim gibi iğne kullananlarda yüksek çıkabiliyormuş. ama bu test sonucuna göre iğne dozunun yeterli gelip gelmediğine bakıcam dedi. varmı aranızda bunu yaptıran. bir de 20.haftaya girerken 2.düzey ult.yapılacak. galiba bu ult.da kan akış düzeyinede bakılıyormuş. aslında korkular doğuma kadar bitmiycek

Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ben iki ay arayla iki düşük yaptım bana doktorum trombofili paneli diye bir test verdi ama bu testi birtürlü yaptıramadım özelde oldukça pahalı yapıyolar araştırma hastanelerine baş vurdum onlarda yapmadıklarını söylediler şimdide umudum kartal araştırma hastanesi orda yapıyolarmı aceba aranızda bu testi yaptıran varmı ne için ve nasıl yapıyolar ben kan pıhtılaşması diye biliyorum aranızda bana yardım edebilecek biri varmı lütfen yardımcı olun

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck

yasin ve Meryem Suresini okudum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

evet canım kan pıhtılaşması testleri.biran önce yaptır bence özelde yaptırman şart değil.şu da var ben özel hastanede yaptırmıştım ve 20 tl falan ödedim.doktorum yönlendirmişti.

ben göbeğin sakıncalı olduğunu düşünmüyorum doktorumada sormuştum kullanırken nerden rahat yapabiliyosan ordan yap demişti burdan okuduğum kadarıylada hamilelikte sakıncalı değil sadece göbek büyüyüp sertleştikçe arkadaşlar zorlandıklarını yazmışlardı tabi karar senin nerden rahat edeceksen o şekilde yapman önemli

canım araştırma hastanesinde 3 düşük yaptım demeden yapmıyolar bu testleri ben de genetik tanı merkezinde yaptırmıştım evet testler baya pahalı tutuyor

yazın yalan söyleyerek genetik bölümünde testleri yaptırmak istedik ne trombofili ne de kromozom testleri yapıldı aylar sonraya kromozom için aradılar va trombofili testleri halen çıkmadı sebebi ödenek olmamasıymış.cerrahpaşaya gitmeyin derim.sonuç olarak ben özelde yaptırdım ve o zaman gebe kalmıştım tekrar.her şey normal çıktığı halde yine düşük yaptım.her şeyin hayırlısı...
kızlar bu arada ben dua okumayı bıraktım meryem suresini. bilmiyorum bi umutsuzluğa kapıldım belki de .her şeyin Allah tan gelmesini bekliyorum.beklicem de.eğer okumak istemezseniz adımı söylemeyin size bırakıyorum.lütfen yanlış anlamayın.

merhaba canım bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi.doktor bir ay sonra iğnelere başlıyalım dedi ve şimdi cleaxne 0.4 vuruluyorum.adet döneminde vurulmuyorum.iğne + aspirininde kullanıyorum.

canım normal bende de aynı şekilde oldu.doktor rahimin toparlanması için bu şekilde olur, yapışıklık yok dedi.

canım bende meryem suresiniokudum hepimiz için dua ettim allahım kabul etsin...

canım bende meryem suresiniokudum hepimiz için dua ettim allahım kabul etsin...

kızlar ben birde hocaya gittim bana kefaret kurbanı kesmemi söledi kan akıt dedi bide ümmü sübyan olduğunu söledi kafam karıştı birde bana muska yaptı..aranızda çocuğum olsun diye kurban kesen varmı acaba..

canım ummu subyanı bende duydum hatta yaptırdım ama kurban olayını ilk kez duyuyorum benim bildiğim adak falan varsa çocuk doğduktan sonra kesilir olsun diye hiç duymadım

cocugum olursa dıye nıyet edersen allahla pazarlık yapmıs gıbı oluyormus ( tabı bu benım duydugum hurafede olabılır)ben hamıleyken kestırmıstım sagsalım dogsun dıye.ama tabı hocalarada pek guvenmemek gerek malum para ıcın herseyı soyluyolarlar.ama ummu subyan olayı varmıs sanırım eltımde yaptırmıstı o muskadan hamıleyken hep tasıdı sagsalım bebegı oldu.ınsan herseyden umut edıyor en guzelı allaha sıgınıp tevekkulu bırakmamak.allahım evını cocuklarla doldursun ıns.işe yarar

olmaz allahın ıznıyle korkma bol bol dua et ben 3 gun kala bırakmıstım zaten son ıgnenın 24 saat etkısı oluyor

dogumuna cok az kalmıs bunlarla kendını yıpratma.bebegınını oldugunda o nasıl bakacagını emzırecegını dusun mutlu ol.sagsalım kavusacaksın ıns bebegıne

Saol canım yaa.Ama elde olmuyor işte.Sonuna geldik Allah'ın izniyle inş.sağlıkla kucaklarım yavrumu dua edin...

merhaba canım bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi.doktor bir ay sonra iğnelere başlıyalım dedi ve şimdi cleaxne 0.4 vuruluyorum.adet döneminde vurulmuyorum.iğne + aspirininde kullanıyorum.

aspirin kullanmıyorum ben ama iğneye başladım.aspirinin etkisi daha uzun sürüyormuş vücutta diye duymuştum.kullansam mı aacaba.kafam iyice karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…