Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben kesecem allah izin verirse ama dogumdan sonra kırkı cıkınca falan düşünüyorum adak adamıştım...

Son düzenleme:

ben göbekten yaptırdım iğne.iğnelerimi hiç kendim yapamadım denemedim daha doğrusu. göbekten yapmak rahat oluyor ama oda belli bir zamana kadar göbek gerginleşince artık yapamıyorsun dr zaten onu söyler sana.moraran kolunada alkol yada bulamazsan kolonya ile pamuğu iyice ıslat kompres yap iyi geliyor. birde sürekli aynı yerden yapma bir sağ bir sol kol yada bacak olarak değiştirki fazla morarma olmasın.

Kızlar clexaneyi doğuma kaç gün kala bırakcaksınız??

filizim ben pazar akşam iğnemi vurucam pazartesi sabah iğnemi olmadan sezeryana giricem 24 saat sonra tekrar başlayıp bir hafta sabah akşam devam edip d-dimer(hamilelik boyunca 10 günde bir yaptırdığım test) testini yaptırıp tekrar dozu ayarlanacak bir ay sonra bırakıcam allah kısmet ederse.

Merhaba iyi günler

kızlar bende mtfhr 677 heterozigot mutasyon var başkada sorunum yokmuş 5 kez gebe kaldım

15 aralıktan itibaren korunmayı bırakıp corasprin ve folbiol almaya başladım hatta burada da sormuştum adet olunca corasprin bırakılıyormu diye devam ediliyor yanıtını aldım

en son 1 aralıkta adet olmuştum bekliyorum bekliyorum gelmedi hergün test yapıyorum çıkmıyor en son dr. Gittim adetim 10 gün geçmişti bhcg baktı 1,27 çıktı gebelik yoktur dedi ve söktürücü verdi eve geldim tam içeceğim simsiyah bi akıntı geldi dedim geliyor ertesi gün akşam pıhtılı şekilde koyu kırmızı geldi adet oldum dedim neyse 2 gün boyunca sadece wc de aynı şey geldi başka türlü gelmedi çok azdı yani 3. Gün gelmedi bitti normal adetlerim 5 gün kanamalı 3 gün kahverengi gelirdi pazartesiye randevu aldım

benim gibi olan varmı aranızda asprin içtiğim için çok gelmesi lazım değilmiydi

amin canım hayırlısı inşallah.hoca bana ister sen kes ister bana ver farketmez.peygamber efendimizin torunları hüseyinle hasan için kestir dağıt dedi.bunun adı kefaret miş.doğunca kestiğin adakmışş.memlekette bu şekilde hamile kalmadan kestiren oldu.çocukları dünyaya geldi çokşüküür.ben inanıyorum inş olcakk.kendim kestirmeyi düşünüyorum tanıdığım bi yerde.dua edin ne olur..ben meryem suresinide okuyorum hepimize..

Ben evdeki Akay hastanesinin raporuna baktım 21-34 yazıyor appt için.
teşekkürler canım, sonuç iyi görünüyor. sen nasılsın görüşmeyeli?

olmaz allahın ıznıyle korkma bol bol dua et ben 3 gun kala bırakmıstım zaten son ıgnenın 24 saat etkısı oluyor
bugün doktorumla görüştüm o da sezeryan tarihinden iki gün önce bırakacağımı söyledi iğneyi. normal doğum olmayacağı da kesinleşti bu arada.

Son düzenleme:
yok canım bişi olmaz allahın izniyle dr um bebek büyüdü artık korkma dedi hamileliğin ilk zamanlarında olsa neyse diyo kalbimizi ferah tutalım allaha emanet yavrularımız
İnşl cnm doktorum banada ole dedı.Heterezıgot mutasyonum benım durmumda ıgne bıle kullanılmıyormus aslında rahat ol dedı..

Senın genetık degerlerın neydı cnm?

merhaba kızlar beta hcg sı dusuk cıkan varmı benım 3tane dusugum vardı yıne gunun gectı beta hcg yaptırdım 48.43 cıktı dr bana bıyo kımyasal gebelık olabılır dedı benım bıde kan pırtılasması var sımdı ıgne vaptırıyorum bu konuyla ılgılı cevaplarınızı beklıyorum lutfen acıl

bu pıhtılaşma yüzünden arkadaşım 3. bebeğinide kaybetmiş. bugün öğrendim.. Rabbim hayırlar güzelikler versin.

İnşl cnm doktorum banada ole dedı.Heterezıgot mutasyonum benım durmumda ıgne bıle kullanılmıyormus aslında rahat ol dedı..

Senın genetık degerlerın neydı cnm?

ben sizin gibi değerlerimi açıkcası incelemedim. en son üniv. hastanesinde faktor 5 heterozigot mutasyon teşhisi koyuldu. ordada tahliller aylar sonra çıktyığı için çok beklemek istemedim en son anadolu sağlık merkezine gittim (gebze johns hopkins) gittiğim kadın doğumcu beni prof. hemotoloji dr yönlendirdi aynı hastanede. üniv. hastanesinde 1 yılda yapılan testler bir günde yapıldı burda.önce coraspirin kullanmaya başladım folik asitle birlikte sonra bi düşük tehlikesi oldu aspirini bıraktım 2 hafta sonra 06 claxane la devam ettim böyle gitti.şimdi kısmetse yarın doğum yapıcam :) allah hepinize nasip etsin hayırlısı ile.bu hastaneye yakın olan varsa yada imkanı olan varsa gitsin tavsiye ederim dr öncelikle psikolojik olarak hazırlıyor hastasını.aslında çok şey geçti başımdan hepsini paylaşmak istiyorum ama yarın için yerimdede duramıyorum.sizin yaşdıklarınızı çok iyi anlıyororum. değerlerinizi incelemeyin bana dr internetten araştırmayı yasaklamıştı biz elimizden geleni yaparız gerisini allaha bırakırız demişti. bende öyle yaptım.

Iyiyim canim, toparlandim. Sen de iyisindir umarim. Genetik sonucu tahmin ettigimiz gibi temiz cikti. Igne kullanmaya basladim tekrar, korunma vermedi doktor. Bakalim bir sonraki heyecan ne zaman baslayacak? Tekrar strese girmeden hemen olsun istiyorum, hayirlisi.

evet benım adetıme 3 gun kala beta hgc degerım 11.97 cıkmıstı bende iğneye baslamak için dr gitmiştim oda hemen iğnemı verdı ve cok sukur suan 9+5 olduk ınsallah 12. hafataya kdr gelırde tehlıkelı haftaları atlatmıs oluruz ınsallah senınde benım gibi bebek gec döllenme olmustur

Anladım canım hayırlı doğumlar.Sağlıkla kucağına alırsın inşl.

canım sen günde kaç tane iğne vuruyosun.bide mutasyonun neydi bende tolga hocanın hastasıyım da...

merhaba canım genetik sonucunun iyi çıkmasına sevindim.iğnelere de başladın artık allahtan hayırlısı en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.canım sen diyete devam ediyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…