O 2 günde bişi olurmu acaba ya?
kızlar ben birde hocaya gittim bana kefaret kurbanı kesmemi söledi kan akıt dedi bide ümmü sübyan olduğunu söledi kafam karıştı birde bana muska yaptı..aranızda çocuğum olsun diye kurban kesen varmı acaba..
Merhaba , ben 3 gündür iğne kullanıyorum sol koluma yapıyorum şuanda ama şimdiden morarmaya başladı ve ağrıyor, sağ kola yapmak istemiyorum, kolumu rahat kullanamazsam diye korkuyorum. Göbekten vurmak dahamı rahat olur acaba , sen göbekten iğne yaptınmı?
Kızlar clexaneyi doğuma kaç gün kala bırakcaksınız??
canım düzeltiyorum.bir sitede aptt normal değeri 25-36sn bazı sitelerde de 31-39sn yazıyor.ben de şimdi doktoru aradım.28 sn çıkmış sonucum.doz iyi aynen devam diyor.demek ki bu değerlerden biraz yüksek ya da düşük olabiliyor.
canım sen de tolga bey in mi hastasıydın? benim de aptt sonucumu hastaneden dr muayenehanesine fakslıyorlar da. son testim 26 çıktı aynı doza devam dedi dr. iki kez 0,4 clexane kullanıyorum. 26 sınır değerler içinde sanırım tam referans aralığını bilmiyorum ama pıhtılaşmaya yakın, sulanmaya uzak bi değer yine de. aptt soonucunu öğrenirsen buradan paylaşır mısın sen de?
Ben evdeki Akay hastanesinin raporuna baktım 21-34 yazıyor appt için.
cocugum olursa dıye nıyet edersen allahla pazarlık yapmıs gıbı oluyormus ( tabı bu benım duydugum hurafede olabılır)ben hamıleyken kestırmıstım sagsalım dogsun dıye.ama tabı hocalarada pek guvenmemek gerek malum para ıcın herseyı soyluyolarlar.ama ummu subyan olayı varmıs sanırım eltımde yaptırmıstı o muskadan hamıleyken hep tasıdı sagsalım bebegı oldu.ınsan herseyden umut edıyor en guzelı allaha sıgınıp tevekkulu bırakmamak.allahım evını cocuklarla doldursun ıns.işe yarar
teşekkürler canım, sonuç iyi görünüyor. sen nasılsın görüşmeyeli?Ben evdeki Akay hastanesinin raporuna baktım 21-34 yazıyor appt için.
bugün doktorumla görüştüm o da sezeryan tarihinden iki gün önce bırakacağımı söyledi iğneyi. normal doğum olmayacağı da kesinleşti bu arada.olmaz allahın ıznıyle korkma bol bol dua et ben 3 gun kala bırakmıstım zaten son ıgnenın 24 saat etkısı oluyor
İnşl cnm doktorum banada ole dedı.Heterezıgot mutasyonum benım durmumda ıgne bıle kullanılmıyormus aslında rahat ol dedı..yok canım bişi olmaz allahın izniyle dr um bebek büyüdü artık korkma dedi hamileliğin ilk zamanlarında olsa neyse diyo kalbimizi ferah tutalım allaha emanet yavrularımız
filizim ben pazar akşam iğnemi vurucam pazartesi sabah iğnemi olmadan sezeryana giricem 24 saat sonra tekrar başlayıp bir hafta sabah akşam devam edip d-dimer(hamilelik boyunca 10 günde bir yaptırdığım test) testini yaptırıp tekrar dozu ayarlanacak bir ay sonra bırakıcam allah kısmet ederse.
İnşl cnm doktorum banada ole dedı.Heterezıgot mutasyonum benım durmumda ıgne bıle kullanılmıyormus aslında rahat ol dedı..
Senın genetık degerlerın neydı cnm?
teşekkürler canım, sonuç iyi görünüyor. sen nasılsın görüşmeyeli?
bugün doktorumla görüştüm o da sezeryan tarihinden iki gün önce bırakacağımı söyledi iğneyi. normal doğum olmayacağı da kesinleşti bu arada.
merhaba kızlar beta hcg sı dusuk cıkan varmı benım 3tane dusugum vardı yıne gunun gectı beta hcg yaptırdım 48.43 cıktı dr bana bıyo kımyasal gebelık olabılır dedı benım bıde kan pırtılasması var sımdı ıgne vaptırıyorum bu konuyla ılgılı cevaplarınızı beklıyorum lutfen acıl
ben sizin gibi değerlerimi açıkcası incelemedim. en son üniv. hastanesinde faktor 5 heterozigot mutasyon teşhisi koyuldu. ordada tahliller aylar sonra çıktyığı için çok beklemek istemedim en son anadolu sağlık merkezine gittim (gebze johns hopkins) gittiğim kadın doğumcu beni prof. hemotoloji dr yönlendirdi aynı hastanede. üniv. hastanesinde 1 yılda yapılan testler bir günde yapıldı burda.önce coraspirin kullanmaya başladım folik asitle birlikte sonra bi düşük tehlikesi oldu aspirini bıraktım 2 hafta sonra 06 claxane la devam ettim böyle gitti.şimdi kısmetse yarın doğum yapıcam :) allah hepinize nasip etsin hayırlısı ile.bu hastaneye yakın olan varsa yada imkanı olan varsa gitsin tavsiye ederim dr öncelikle psikolojik olarak hazırlıyor hastasını.aslında çok şey geçti başımdan hepsini paylaşmak istiyorum ama yarın için yerimdede duramıyorum.sizin yaşdıklarınızı çok iyi anlıyororum. değerlerinizi incelemeyin bana dr internetten araştırmayı yasaklamıştı biz elimizden geleni yaparız gerisini allaha bırakırız demişti. bende öyle yaptım.
teşekkürler canım, sonuç iyi görünüyor. sen nasılsın görüşmeyeli?
bugün doktorumla görüştüm o da sezeryan tarihinden iki gün önce bırakacağımı söyledi iğneyi. normal doğum olmayacağı da kesinleşti bu arada.
Iyiyim canim, toparlandim. Sen de iyisindir umarim. Genetik sonucu tahmin ettigimiz gibi temiz cikti. Igne kullanmaya basladim tekrar, korunma vermedi doktor. Bakalim bir sonraki heyecan ne zaman baslayacak? Tekrar strese girmeden hemen olsun istiyorum, hayirlisi.
bız gibi olupda normal dogum yapan yokmu kı ben cok ıstıyorum normal dogumu hemde cok ıstıyorum cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?