Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağlıkla sıhhatle gelsin meleğin inşlallah kolay bi doğum olur acısız ağrısız bu arada bol sütlü günler diliyorummm
maşallak kuzuma sağlıklı hayırlı evlat olsun inaşşal bizim yerimizede kokla

canım ne güzel anlattmışsın duygulanarak okudum

Kızlar buraya ara sıra uğruyorum. Özellikle Freyad'ın anlattıkları beni çok etkilemişti kendi ümitsizliğine rağmen herkese umut veriyordu. Çok pozitifti nasıl olabilir diye düşünüyordum ben hemen karamsarlığa kapılıyorum çünkü. Rabbim ona hamilelik nasip etti ve şimdi gözlerime inanamadım doğuma 2 gün kaldı diyor. Rabbim sağlıkla hepimize zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım nasılsın? şuan geriye baktığım da ben bile kendime şaşırıyorum :) çok şükür benim için şuan (inş. tabi) kötü günler geri de kaldı ama her zaman duacınızım allahım inş. bekleyen özellikle burda bekleyen herkese tez zamanda yavrusunu versin ...hep bunu diyorum demeye de devam edeceğim

Canım insan acı çekerken tek kendi canı yanıyormuş gibi geliyor...
Bu nedenle paylaştım bende yalnız olmadığınızı bilin istedim...
Allahım inş. tez zamanda sizlere de nasip etsin bu günleri inş.

doguma gıdecek arkadaslarımın saglıcakla alın bebışlerı kucagınıza bızlerede tez zaman da he bebışlerı olanlarada allah saglık versın hepsı hayırlı evlat olur ınş doguma gıdecekler dua edın kızlar bızlere allah yardımcınız olsun

kızlar selam ben eskilerden tanıyan tanır ben bu topikte çok şeyler ögrendim kendim anladım mesela kanımda pırtılaşma oldugunu burdan okuduklarımla ve tahlilimi kendim doktora söyledim kanımda pırtılaşma olabilirmi diye bunun öncesinde bir buçuk aylık bebegim karnımda öldü ikinci si hiç gözükmedi boş keseyi 2ay bekledik sonunda doktorların ısrarıyla kürtajla aldılar ve sonunda benim sorunum anlaşıldı kan pırtılaşması oldugu burdan ögrendiklerimle önce bi ünüversite hastanesine gittim hemotoloji bölümüne orda talillerimi tekrar yapıldı ve hamile kalmadan iynelere başlamam gerektigini söyledi doktorum ve ilk kullandıgım ay hamile kaldım ve ikizlere 2ci ay bebeklerimden biri bizi terketti hayırlısı buymuş biz yolumuza baranımla oglumla devam ettik 28ci haftadan itibaren bebeyimin suyu baya bı az kaldıgı farkedildi bugün yarın derken 34 hafta iyi dayandık oglumu kucagıma aldım çok şükür allaha allahım herkese nasipetsin kimseyi evlatla terbiye etmesin herkese hayırlı hamilelikler

Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım…!
Kızlar tüm isteklerimiz olur inşallah....

bendede şuan yok kanama geçen çarşamba çok az oldu doktora gittim bi sorum yok dedi progestron verdi ertesi gün çogaldı kanama 1 hafta oldu yani ama 3 gümdür leke şeklinde ve rengi çok koyu siyah gibi

adogrucu, eda33, feryad
Bizlere umut oldunuz yazdığınız yazılar için teşekkür ederiz. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah .Hayırlı evlatlar olsunlar.Bundan sonra her zaman yüzünüzü güldürsünler inşallah. Allahım bizlere de en kısa zamanda nasip eder umarım. Ben dediğim gibi bu ay doktora gitmeyeceğim biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var. İstanbula gideceğim Hepimiz için Eyüp Sultana gidip dua etmeyi düşünüyorum. Fazla vaktim olmadığı için herkese tek tek yazamadım ama benimle aynı kaderi yaşayan arkadaşlarım karamsarlığa kapılmayalım gerçekten Allah çok büyük. Her şeyin bir zamanı var. Hepiniz dualarımdasınız.

ne güzel ya eskiler gelip bizlere moral oluyor gülay sende protein s eksikliği vardı değilmi nasıl bir tedavi uygulanmıştı maşallah oğlun kocaman olmuştur allahım tüm isteyenlere yaşatsın
paylaşım için teşekkürler aminnn

Bende biraz uzaklassam iyi olacak...kafaya taktikca hic olmuyor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, Tez zamanda guzel haberlerle geliriz insallah..

ay canım benim burdayız kuzum edelim sohbet....
ay canım ne güzel anlatmışsın valla rabbim bizede bu yazıları yazmamızı ve evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inş. hayırlı doğumlar sana kuzum

teşekkürler çok güzel bir dua canım benim saoll

Bende biraz uzaklassam iyi olacak...kafaya taktikca hic olmuyor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, Tez zamanda guzel haberlerle geliriz insallah..

nereye uzaklaşıorsun canım? burda birbirmize destek oluoruz.birbirimize ihtiyacımız var..bak ne güsel haberler alıorus.inşallah bi gün hepimiz yazıcaz buraya mutluluklarımızı..inşallah..ama sen uzaklaşma tamammı..

kızlar ya ben bu ay yumurta kontolüne başlıcam demiştim ya bi hesaplayım dedim inşallah olmayacağım adet günü annemin doğum günü çıktı. oturdum ağlıyorum yalvarıyorum allahıma sağlıklı hayırlı bir evlat nsip etin anacığımında yüzünü güldüreyim benimle bir her ay acı çekiyor yaaaa. ne olur dua edin bebeğim yaşasaydı şubat 4 te doğacaktı belki şimdi kollarımdaydı. allahım bu ay nasip etsin . ne olur ne olur dua edinnnnn

arkadaslar cok şükür umudumu kucagıma aldım dogum cok güzel gecti...18.01.2012 saat 12:20 de dogdu 4 kg agırlıgında 54 cm boyu...bugün sabah cıktık hastaneden

cok tatlı oğlum benim ikimizde gayet iyiyiz ama biraz emzirme sorunumuz var inşallah düzelecek... dogumda hepinize dua ettim

hepinize cok tesekkür ederiz teyzeleri.....rabbim size en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini...darısı bizim başımıza....

canım analı babalı buyut bebegını canımmmmmmm

meltemcim inşallah bu sefer olurda annene en güzel hediyeyi verirsin kalbini ferah tut dualarımızdasın canım tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip etsin cumanız mübarek olsun

edacım maşallah kilosuda çok iyi allah analı babalı büyütsün

Maşalllah.Allah analı babalı büyütsün.İnşallah herkesten böyle güzel haberler alırız.

gözün aydın canım alllah analı babalı büyütsün maşallah paşama benim inşlllaah güzelce emer ve sütün yarar dualarınıda allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…