Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım neyden bahsettıgını anlayamadım hangı hapı kastedıyosun

hamılelık oncesı ıcılen haptan canım ben hıc bır sey baslamadım ben de bır kac ay sonra baslamayı dusunuyorum bebek hazırlıklrına bu hap coraspın ve follıbolmu dıye merak etmıstım he bu arada doktora bıle gıtmedım sonuclarımı alaı 1 ay oldu bu hafta gıdeyım dedım ama reglı oldm artık haftaya gıdecem merak ettıydım kullanılan hapları

merhaba kızlar uzun zamandır bakmıyordum. bugün bir bakayım dedim ve bir kez daha anladım hepimiz aynıyız gerçekten. kürtaj olalı 7 ay geçti bu ayda adet oldum bugün bende giden bebeğime mi yanayım tekrar hamile kalamadığıma mı diye ağladım baktım ki 12m ve novamber de aynı şeyleri ayzmış sanki beni anltmışsınız kızlar. doktorlar strsten dedikçe daha çok strese giriyorum . bu bi kısır döngü gerçkten. şubat 4 de doğacaktı bebğim çok dua etmiştim allahım o güne kadar bana bir bbek müjdele diye ama nasip değilmiş. beterin beteri var diyorum halime şükrediyorum. allahım hayırlı sağlıklı bir evalat nasip et diyorum ama bir an geliyor i ne gözümden akan yaşa ne yüreğimdeki acıya engel olamıyorum. umutla başladığım her ayı hüsranla sonlandırmaktan yoruldum. çevremdekilerim sorularından olmadıkça tesellilerinden yoruldum. allahım affetsin bu isyan değil kesinlikle. ama anladım ki bu şekilde devam edemicem. bu aya ilaçsız yumurta kontrolüne başlıyoruz. sorun var ise önümüzdeki ay ilaç kullanıcam ben de sorun yoksa da eşime gelecek sıra. yani yine stresli , endişeli aylar beni bekliyor. dualarımdasınız dualarınızı eksik etmeyin kızlar. allahım hepimize hayırlı sağlıklı bir evlatlar nasip etsin tez vakitte

ne güzel yazmışsın boşverin hayat devam ediyor....Enerjik olalımki bebişler gelsin....

en son hamileliğimde eşimiin kuzenide hamileydi.ve doğumumz aynı tarihhe geeliyyordupazar güünü doğum yaptı.aramak gelmiio içimdenkıskandıığımdan değil ağlamaktan konuşamam die

canım ben sonuclarımı gosterdım doktor hemen gebelık dusunebılırsınız dedı zaten kurtajın ustunden3ay gecmıstı.bızde korunmayı bıraktık bu surede gunde 1kez aspırın ve folbıol aldım adetım gecıkmedende gebe oldugumu ogrendım ve hemen ıgneye basladık hepsi doktorumuzun tavsıyesı yanı.bence once doktora gıt mutasyonlarına gore bır recete verecektır.aspırını gebelık oncesi vucut alıssın kan ıncelsın dıye verıyorlarmıs hatta ben soyle bırsey duydum dogumdan sonra bıle 1ay kadar ıgne aspırın kullandıran doktor varmıs.

canım aklım sendeydı uzun zamaandır gırmıyordun merak etmıstım rabbım saglığınızı eksıt etmesın öncelikle hepınız dualarımdasınız.ilaç kullanıcam demıssın canım ne ılacı doktorunmu tavsıye ettı.allaha emanet ol hoşça kal

hadi kızlar pek çok ark dediği gibi gülelim.kendimiizi güldürelim.atalım stresimizi:)

biz yine bize lazıımız ilaçız birbiirimize.

uzun zamandır girmeyyenlerde girsin hadi muhabbet edelim özledim sizi:)

UMUDUM31,BUCU,BURCU GEN,SCHUBA,SEVGİ54,TGBESR,DOGAY,NOVAMBER,HAYEL,ELENDİL VEE SAYAMADDIKLARIMMM NERDESİİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZ GGELİN GALLİ:)

ALINTI SİZİN İÇİN:)))))))bir köy ilköğretim okulunda görev yapıyorken hasbelkader din derslerine girmemi söylediler. Sınavda, abdest nasıl alınır diye sordum 6.sınıflarda. öğrencimin bir tanesi şöyle yazmış:önce ağza üç sefer su veririm, sonra burnuma,yüzümü 3 kere yıkarım,önce sağ kolumu sonra sol kolumu yıkarım. Ondan sonra sağ koltuk altına 3 sefer su veririm sonra sol koltuk altına 3 sefer su veririm... bu en fazla aklımda yer eden örnek olduğu için yazdım.O gün çatladım gülmekten yazılı kağıtlarını okurken.

ALINTI:ben öğretmenlik haytımın ilk yılında 3. sınıflara ders anlatıyordum. sınıfa bir soru yönelttim. öğrencinin biri ısrarla parmağını kaldırıyordu. çoktandır cevap alamadığım bir öğrenci idi. ben de buna çok şaşırmıştım. sen söyle oğlum dedim.

cevap: Öğretmenim tuvalete gidebilirmiyim

SInav kağıtlarıını dağıttm masaya geçtim.3.sınıf okutuyorum.öğrencim geldi.öğretmenim bu soruda napcaz? baktım soruyumu anlamadın dedim?baktı ses yok.oğlum soruyu okudunmu ? hayır okumadım:))))))))))))))))))))))))))

belki çok komik değil aamaa fıkra kabiliiyetm yok.atmosfer değişsin istedim:)

ALINTI: Cesim diye bir öğrencim vardı. 1. sınıfın ilk günleri elleri kaleme alışsın diye çeşitli karalamalar yaptırıyorum defterlerine. bir gün gene açın defterinizi tahtaya örneğini çizdiğim karalamayı yapın dedim. cesim yapmıyordu. oğlum neden yapmıyorsun dedim. akşam babam defterime baktı. neden defterini karalıyorsun sen diye dövdü beni. ondan karalamıyacağım dedi. babasını çağırıp durumu anlattık sonra.

1.sınıf öğretmenimiz çi sesini çıkaramayan öğrenciye çiviyi göstererek bu nedir diye sorar.

öğretmen kendinden emin bir vaziyette cevabı beklerken öğrenci cevabını verir:

mıh öğretmenim

tabiki bizim arkadaşı alır bir gülme -

hoca sınıfta hapşırır öndeki öğrenci çok yaşayın öğretmenim der öğretmende hep beraber der sınıf hep bir ağızdan çok yaşayın öğretmenim der.....

slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamaya yani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...

son iğnemi bugün sabah 9 da yapmıştım 12 saat sonra doguma girilebilir dedi drum senin 30 saat gecmiş oluyo iğnenin üzerinden dedi...

rabbim isteyen dileyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah

ayyy canım korkma bak inş. birçoğumuzun beklediği an senin için gelmiş ne güzel...Allah sağ sağlim kucağın alıp koklamayı nasip etsin doğumda bizlerede dua etmeyi unutma...Allah yar ve yardımcın olsun...

merhaba arkadaslar , buraya yazmak istedim umarım herkese umut olur diye, bnm 6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik olayım var. ve mthrf 677 ve 1298 genlerimde heterezigot mut.var. tüm bunlara rağmen 12/01/2012 tarihinde kızımı allahın izni ile kucağıma aldım. ve ben hamileliğim boyunca ne aspirin ne de igne kullandım. kızım hep haftasından 2 hafta onde gidiyodu ve 39+0 mzorunlu sezeran ile kızıma kavustum.sezeryan olmamın sebebi bebeğim doğum kanalına girmemesi ve iri olması idi. kızım 4300 gr. 51 cnm olarak dunyaya geldi. doğuma girerken tüm isteyenlere dua ettim arkadaslar. ve inanın onu kucağıma alınca tüm cektiklerim sıfırlandı. su anda hala inanmıyorum. bakıyorum ve bu bnm mı diyorum. umarım bu yolda isteyen herkes muradına kavusur ve kucaklar bebeklerle senlenir.

arada bence bunlarada ihtiyacımız var sürekli olumsuz yazılar okudukça ben iyiden iyiye karamsarlaşmaya başladım ve bu yazdığın çok hoşuma gitti :)

rabbim inşallah bizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip eder gözün aydın canım

paylaşımın için teşekkürler gerçekten bizlere umut oluyorsunuz allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizler için de öpüp kokla yavrunu

yazdıkarın bana o kadar tanıdık geliyor ki ben de korunmayı bıraktım hamile kalamadım hemen eşimle doktora gittik bütün test v.s yapıldı hiç bişey yok sade eşimde sprem hareket sorunu vardı ama o da problem değil dedi doktorlar hareketli olanlar yeter dediler daha sonra 2 sene içerisinde 4 sefer hamile kaldım kürtajdan sonra 3 ay korunuyodum daha sonra o zorlu süreç başlıyodu olacak mı olura yine aynım ı olacak ve şimdi yine aynı süreç tekrar başladı ve ben bu sefer gerçekten çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…