canım neyden bahsettıgını anlayamadım hangı hapı kastedıyosun
Tesekkurler ederim Canim sen ankaradamisin
Arkadaşlar haklısınız, yaşadıklarımız çok zor ve yıpratıcı. Ben ilk başta 1,5 yıl hamile kalamadım, sonra 1 yıl içerisinde 3 kere hamile kaldım, sonra yine 8-9 ay hamile kalamadım. En son zaten aşılama yaptırmıştım biliyorsunuz. Şimdi bu ay tekrar aynı sancılı süreç başlayacak, korunma vermedi doktor ve ben hemen olsun istiyorum, 2-3 ay olmazsa kendimi çok yıpratmadan yine aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü her olmayan ay daha bir strese giriyoruz, bu sefer bir sonraki ay olma şansını da azaltıyoruz. Bi bakmışsınız kısır döngü içine girip kaybolmuşuz. Kendini kaybetmeyen, işleri oluruna bırakabilenler var elbet ama ben başaramamıştım, bana zararı oldugunu bilsemde insanız işte olmuyor, moralimiz bozuluyor, ümidimizi kaybediyoruz...Yapmamak lazım...biliyorum...Neyse umarım kendinizi toplarsınız, isterseniz 1 ay korunun, bu ay yapmamaya karar verdim, gezicem tozucam diyin, bi mola verin. Sonra kaldığınız yerden tekrar başlarsınız. En azından kafanız bir ay rahat etsin.
Bu arada eşlerinizin sperm sayılarına ve kalitelerine de baktırın, onlar stresten bizden çok etkileniyorlar (herşeyde olduğu gibi). Biz 2,5 sene önce yaptırmıştık gayet iyi çıkmıştı tüm değerler, sonra Eylül'de yeni doktoruma gittiğimde o bir kere daha istedi testi ve hiç de iyi gelmedi değerleri, kalite, sayı, hız hepsi ciddi bir şekilde düşmüştü. Dedi ki zaten bu sonuçlarla kendi kendine hamile kalman çok zormuş. O yüzden eskiden yaptırmışsanız bile çok zaman geçtiyse üzerinden tekrarlamakta fayda var. Hadi bakalım herkes toparlansın artık. Topiğin enerjisi iyice düştü valla
canım ben sonuclarımı gosterdım doktor hemen gebelık dusunebılırsınız dedı zaten kurtajın ustunden3ay gecmıstı.bızde korunmayı bıraktık bu surede gunde 1kez aspırın ve folbıol aldım adetım gecıkmedende gebe oldugumu ogrendım ve hemen ıgneye basladık hepsi doktorumuzun tavsıyesı yanı.bence once doktora gıt mutasyonlarına gore bır recete verecektır.aspırını gebelık oncesi vucut alıssın kan ıncelsın dıye verıyorlarmıs hatta ben soyle bırsey duydum dogumdan sonra bıle 1ay kadar ıgne aspırın kullandıran doktor varmıs.hamılelık oncesı ıcılen haptan canım ben hıc bır sey baslamadım ben de bır kac ay sonra baslamayı dusunuyorum bebek hazırlıklrına bu hap coraspın ve follıbolmu dıye merak etmıstım he bu arada doktora bıle gıtmedım sonuclarımı alaı 1 ay oldu bu hafta gıdeyım dedım ama reglı oldm artık haftaya gıdecem merak ettıydım kullanılan hapları
merhaba kızlar uzun zamandır bakmıyordum. bugün bir bakayım dedim ve bir kez daha anladım hepimiz aynıyız gerçekten. kürtaj olalı 7 ay geçti bu ayda adet oldum bugün bende giden bebeğime mi yanayım tekrar hamile kalamadığıma mı diye ağladım baktım ki 12m ve novamber de aynı şeyleri ayzmış sanki beni anltmışsınız kızlar. doktorlar strsten dedikçe daha çok strese giriyorum . bu bi kısır döngü gerçkten. şubat 4 de doğacaktı bebğim çok dua etmiştim allahım o güne kadar bana bir bbek müjdele diye ama nasip değilmiş. beterin beteri var diyorum halime şükrediyorum. allahım hayırlı sağlıklı bir evalat nasip et diyorum ama bir an geliyor i ne gözümden akan yaşa ne yüreğimdeki acıya engel olamıyorum. umutla başladığım her ayı hüsranla sonlandırmaktan yoruldum. çevremdekilerim sorularından olmadıkça tesellilerinden yoruldum. allahım affetsin bu isyan değil kesinlikle. ama anladım ki bu şekilde devam edemicem. bu aya ilaçsız yumurta kontrolüne başlıyoruz. sorun var ise önümüzdeki ay ilaç kullanıcam ben de sorun yoksa da eşime gelecek sıra. yani yine stresli , endişeli aylar beni bekliyor. dualarımdasınız dualarınızı eksik etmeyin kızlar. allahım hepimize hayırlı sağlıklı bir evlatlar nasip etsin tez vakitte
SInav kağıtlarıını dağıttm masaya geçtim.3.sınıf okutuyorum.öğrencim geldi.öğretmenim bu soruda napcaz? baktım soruyumu anlamadın dedim?baktı ses yok.oğlum soruyu okudunmu ? hayır okumadım:))))))))))))))))))))))))))
ALINTI:ben öğretmenlik haytımın ilk yılında 3. sınıflara ders anlatıyordum. sınıfa bir soru yönelttim. öğrencinin biri ısrarla parmağını kaldırıyordu. çoktandır cevap alamadığım bir öğrenci idi. ben de buna çok şaşırmıştım. sen söyle oğlum dedim.
cevap: Öğretmenim tuvalete gidebilirmiyim
ALINTI SİZİN İÇİN:)))))))bir köy ilköğretim okulunda görev yapıyorken hasbelkader din derslerine girmemi söylediler. Sınavda, abdest nasıl alınır diye sordum 6.sınıflarda. öğrencimin bir tanesi şöyle yazmış:önce ağza üç sefer su veririm, sonra burnuma,yüzümü 3 kere yıkarım,önce sağ kolumu sonra sol kolumu yıkarım. Ondan sonra sağ koltuk altına 3 sefer su veririm sonra sol koltuk altına 3 sefer su veririm... bu en fazla aklımda yer eden örnek olduğu için yazdım.O gün çatladım gülmekten yazılı kağıtlarını okurken.
slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamaya yani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...
son iğnemi bugün sabah 9 da yapmıştım 12 saat sonra doguma girilebilir dedi drum senin 30 saat gecmiş oluyo iğnenin üzerinden dedi...
rabbim isteyen dileyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah
ALINTI:ben öğretmenlik haytımın ilk yılında 3. sınıflara ders anlatıyordum. sınıfa bir soru yönelttim. öğrencinin biri ısrarla parmağını kaldırıyordu. çoktandır cevap alamadığım bir öğrenci idi. ben de buna çok şaşırmıştım. sen söyle oğlum dedim.
cevap: Öğretmenim tuvalete gidebilirmiyim
rabbim inşallah bizlerede bu güzel duyguları yaşamayı nasip eder gözün aydın canımslm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamaya yani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...
son iğnemi bugün sabah 9 da yapmıştım 12 saat sonra doguma girilebilir dedi drum senin 30 saat gecmiş oluyo iğnenin üzerinden dedi...
rabbim isteyen dileyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah
merhaba arkadaslar , buraya yazmak istedim umarım herkese umut olur diye, bnm 6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik olayım var. ve mthrf 677 ve 1298 genlerimde heterezigot mut.var. tüm bunlara rağmen 12/01/2012 tarihinde kızımı allahın izni ile kucağıma aldım. ve ben hamileliğim boyunca ne aspirin ne de igne kullandım. kızım hep haftasından 2 hafta onde gidiyodu ve 39+0 mzorunlu sezeran ile kızıma kavustum.sezeryan olmamın sebebi bebeğim doğum kanalına girmemesi ve iri olması idi. kızım 4300 gr. 51 cnm olarak dunyaya geldi. doğuma girerken tüm isteyenlere dua ettim arkadaslar. ve inanın onu kucağıma alınca tüm cektiklerim sıfırlandı. su anda hala inanmıyorum. bakıyorum ve bu bnm mı diyorum. umarım bu yolda isteyen herkes muradına kavusur ve kucaklar bebeklerle senlenir.
Arkadaşlar haklısınız, yaşadıklarımız çok zor ve yıpratıcı. Ben ilk başta 1,5 yıl hamile kalamadım, sonra 1 yıl içerisinde 3 kere hamile kaldım, sonra yine 8-9 ay hamile kalamadım. En son zaten aşılama yaptırmıştım biliyorsunuz. Şimdi bu ay tekrar aynı sancılı süreç başlayacak, korunma vermedi doktor ve ben hemen olsun istiyorum, 2-3 ay olmazsa kendimi çok yıpratmadan yine aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü her olmayan ay daha bir strese giriyoruz, bu sefer bir sonraki ay olma şansını da azaltıyoruz. Bi bakmışsınız kısır döngü içine girip kaybolmuşuz. Kendini kaybetmeyen, işleri oluruna bırakabilenler var elbet ama ben başaramamıştım, bana zararı oldugunu bilsemde insanız işte olmuyor, moralimiz bozuluyor, ümidimizi kaybediyoruz...Yapmamak lazım...biliyorum...Neyse umarım kendinizi toplarsınız, isterseniz 1 ay korunun, bu ay yapmamaya karar verdim, gezicem tozucam diyin, bi mola verin. Sonra kaldığınız yerden tekrar başlarsınız. En azından kafanız bir ay rahat etsin.
Bu arada eşlerinizin sperm sayılarına ve kalitelerine de baktırın, onlar stresten bizden çok etkileniyorlar (herşeyde olduğu gibi). Biz 2,5 sene önce yaptırmıştık gayet iyi çıkmıştı tüm değerler, sonra Eylül'de yeni doktoruma gittiğimde o bir kere daha istedi testi ve hiç de iyi gelmedi değerleri, kalite, sayı, hız hepsi ciddi bir şekilde düşmüştü. Dedi ki zaten bu sonuçlarla kendi kendine hamile kalman çok zormuş. O yüzden eskiden yaptırmışsanız bile çok zaman geçtiyse üzerinden tekrarlamakta fayda var. Hadi bakalım herkes toparlansın artık. Topiğin enerjisi iyice düştü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?