rabbim kolay ve ağrısız doğum nasip etsin canım dualarımız seninleMerhaba kızlarrr yarın sabah 08:00'de doğuma giriyorum.Dualarınızı esirgemeyin...
başınsağolsun canım benim eşimde de bel fıtığı başlangıcı vardı doktor çelik korse varmış ondan tavsiye etmişti de benimkisi kullnamadı gerçi rabbim şifa versin geçmiş olsunhepinize selamlar ve hayırlı cumalar umarım hepiniz iyisinizdir.. geçmişi okuyamadım yeni hamişler varmı ?? benim bel fıtığım vardı bilyosunuz ,birde 3 hafta önce kayınpederim vefat etti,haliyle bel ağrım dahada şiddetlendi,şimdi fizik tedaviye başladım,o yüzden fazla oturamıyorum..
hepinizi çok özledim ve çok seviyorumm..
merhabalar kızlar,
malesef güzel haberlerle gelemedim, geçen hafta 12. haftada gittiğim kontolde bebeğin kalbinin durduğunu gördük... herşey güzel gidiyordu ama bir problem oluşmuş demek ki, apar topar memlekete geldim burdaki üniv. araştırma hastanesine yattım pazartesiden beri ordaydım yeni çıktım hastaneden, normal kürtaj için bebek biraz büyükmüş yasal süre geçmiş, o yüzden önce normal doğum gibi kendiliğinden düşmesini beklediler ilaç vererek sonradan kürtajla temizlendi rahim içi, yıpratıcı bi süreçti doğumhanede 5 gün yatmak ...
bebeği patalojiye gönderdik bakalım sonuçları bekkliyoruz...
canım sözün bittiği yerdeyiz allah sabır versin inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatır
bu arada doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebekleriniz, sağlıkla büyütün inşallah
meltemcim inşallah bu sefer olurda annene en güzel hediyeyi verirsin kalbini ferah tut dualarımızdasın canım tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip etsin cumanız mübarek olsun
sağol canım hepiniz okuduğum okuttuğum bütün dualardasınız allahım duyacaktır elbet bigün. bazen çok yıpratıyorum kendimi ama kürtajdan sonra hemen olacak gibi geliyordu dile kolay 7 ay geçti nasıl geçti ama birde bana sorallahım arattırmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın. ama annemin kendini parçaladığını gördükçe içim daha çok yanıyor heyecanlandım bu ay onun doğum gününe denk gelicek diye .bakalım allahım izin verirse....
canım benimde kürtajdan sonra 9 ay geçmişti hamile kalmam artık kafayı yemek üzereydim kürtajlardan mı etkilendi acaba diye tüp bebek yaptırmaya karar vermiştim hastalanmayı bekliyorum doktora gitmek için ve o ay hamile olduğumu öğrendim şimdi tek duam eğer benimle kalacaksa bırakıp gitmeyecekse beni rabbim nasip etsin yoksa aynı şeyleri yaşamaktan çok yıprandım
tam 5 atne dusuk yasadım bebeklerımın kalbı durdu bunalımlara gırdım hayattan koptum evlılıgım bıtmek uzereydıı rabbım sonunda hayırlı bır dr cıkarttı onume ve allah razı olsunkı hamıle kalır kalmaz clexane ıgneye baslattı benı bır kızım oldu masallah cok saglıklı suan 2,5 yasında ve ondan sonrada suan 32 haftalık hamıleyım bır oglum olucak allahın ıznıyle ustelık gelısımlerı haftalarına gore 3 hafta onden gıdıyor cok agladım zamanında sankı hıc anne olmıyacakmısım gıbı geşlıyordu bana ama suan cok mutluyum ve bılıyorumkı benım gıbı olan arkadaslarımda cok gec olmadan bebeklerını kucaklarına alıcaklar sakın uzulmeyın sadece sabır ve isyan etmemek lazım.ve şunu bılıyorum hamıle kalıp dusuk yapıpta cocugu olmayan kımseyı duymadım ben üzülmeyin ben hep dusukte olsa hamıle kalabıldıgım ıcın sevınıyodum...:)
rabbim evlatlarını sana bağışlasın ben bu yazıları okudukça umudum artıyor çünkü 4 düşükten sonra sanki aynı şeyleri tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor peki senin sorunun neydi ve iğneden başka bi tedavi uygulandımı