Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

HERKESE SELAM
Arkadaşlar 26 ağustos 2011 günü 19+5 haftalık oğlumu rahimağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaparak kaybettim. Serklaj yapılmamıştı, fark edildiğinde çok geçti. Ben de pıhtılaşma sorunu diye birşey duyduğum için ne olur ne olmaz diye kardiyovasküler yatkınlık paneli adı altında bir test yaptırdım. Sonuçları aşağıdaki gibi. Ama çok fazla bir yorum getirmedim sonuçlarıma, yardımcı olursanız çooooook sevinirim :) (aynı zamanda tip 1 diyabet-şeker hastasıyım,hashimatom var,insülin ve tiroit ilacı kulanıyorum, hamileliğimin ilk 3 ayı da çok çok kanamalı geçti.)

faktör v leiden...............heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G-5G.................4G/4G
GPIIIa L33P(HPA-1)........heterozigot mutasyon saptanmıştır(a/b)
ACE............................I/D

bunlar anormal çıkmış gerisinde mutasyon yok diyor. bir de protein s alt sınır 60 benim 59 çıkmış ama protein c normal sınırlar içerisinde.

İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBELERİ SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN RABBİM, SEVGİLERİMLE..

cnm histeroskopi müdahale amaçlı da yapılıyor. Timur bey düşüklerimin fazla olduğunu ve rahimde kanlanma artarsa bebeğin daha iyi besleneceğini söyledi. histeroskopiyle rahim içinde makaslama yaptılar. yani kesme işlemi. dr. böylece bebek daha iyi tutunacak dedi. bitkisel ilaçları da timur bey verdi. şu an 20+ 1 günlük hamileyim. bir kızım olacak inşallah. yalnız hamilelik takibi için timur beye gidemiyorum. kanama ve lekelenme şikayetlerim oldu 10-13. haftalarda . ayrıca bebeğimin eşi aşağıda. uzun yola çıkamıyorum. başka bir dr.a gidiyorum şu an. ama tlf.la timur beyi bilgilendiriyorum.

canım ya yazdıklarını google araştırdım ama bişey bulamadım bana özelden ilaçların ismini verirmisin lütfen

benimde 3 tane düşüğüm oldu. düşüklerden sonra araştırma yapılırken bir çok tetkik yapıldı fakat birşey bulunamamıştı. en son Kanuni sultan süleyman hastanesinde infertilite bölümünde tranbofili panali çalışıldı ve sonucunda kan pıhtılaşmam olduğu ve düşükleriminde bu yüzden olduğu söylendi. Beni hematoliji bölümüne yolladılar 1 haftadır başka başka testler yapıldı test sonçları 3 hafta sonra çıkacak.sonuçlara göre tedavi başlayacaklar. inşallah hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşırız....

canım inş sağlıcakla kızını kucağına alırsın bendede iğneler işe yaramadıya alternatifler arıyorum bide düşüklerin kalp atışı dinlendikten sonramı oluyodu canım

cnm inşallah bir an önce sende güzel haberler verirsin. benim düşüklerim kalp atışı duyulduktan sonra oldu genellikle cnm.

canım hangi testlere bakıldı?bende oraya jinekoloji bölümüne gittim gerizekalı bi asistan vardı şansıma.ve gereken her sey yapılmış dedi.immünoloji testlerini istedim zaten o yuzden gittim.ama vermedi.bu asistanlar ne mal oluyor ya kusura bakmasın kimse.gerekirse ben de o bölüme gitmek istiyorum ama artık morelim çok bozuluyor gerçekten.hangi doktora göründün?bi de kalp atışlarını duymuş muydun canım ya da genetik baktırdın mı?

Arkadaşım bilgilerin gerçekten çok aydınlatıcı oldu. Benimde 3 düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşmam olduğu belirtildi.şimdi tekrar gebelik planlıyoruz fakat doktor gebe kalmadan önce bir ilaç vermedi benim aklımda soru işareti kaldı acaba kendim mi başlasam kanı sulandırıcı bir ilaca yaa

canımsonucların cıktıktan sonra doktor ilaç tedavisi uygular zaten.mutasyonların neler bılıyor musunun biliyor musun

kızlar ne olur bilen varsa yardım etsin.doğuma 2 hafta var idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.her an doğum olursa diye kan sulandırıcı iğnemi bıraktık.ama kasılmalarım azaldı.daha doğuma 2 hafta var iğneyi bıraktım.iğneyi bu kadar erken bırakan oldumu.

selam canlar,iysiniz inş:)ben annemlere gelldim mutluyum.bu arada gelmeeden önnce tıp fak gttim..dedim sizde farklı hacettepeede farklı ne yapmalıyım.dedii aspirin +iğne.riskli artık seninki ded,i.şimdii folbol ve asspiriinle baaşladımm kalp atıışıyla iğne innohep dediler.bende tamam deedim.içim rahat etti:)

bişi sorcam sadee folibol verdi 5 mg verdi.acaba folikk plus daha iyi değil mi?

Bende mthfr6706 genetik mutasyonum var gebeliğe kadar aspirin kullandım gebelikte 0.4 clexane kullandım.Cumarteside oğluma kucağıma aldım.Bende çok tereddütteydim 3 kayıptan sonra olmayacak artık demiştim ama Allah nasip etti.Darısı sizlere olsun kızlar..

sende hangi mutasyonlar var canım..neden iğne işe yaramadı ki?:26:

canım benim 5 faktörde pıhtılaşmam var hayatta allaha şükürki bir oğlum var oğlumdan sonra 5 düşüğüm var ilk ikisine hiç pıhtılaşma olduğunu bilmiyorduk 3. de 0.4 lük iğne kullandım 8.haftada kalbi durdu 4. düşüğümüde geçen ay yaptım 9.haftada kalbi durdu ondada sabah 0.6 akşam 0.6 iğne kullandım yine olmadı bilemiyorum artık pıhtılaşmadan olmadığını düşünüyorum

böyle güzel haberlere ihtiyacımız var allahım oğlunu sana bağışlasın sağlıcakla büyüt. darısı biz bekleyenlerin başına

uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara okuyorum sizleri. bu ay yumurtlama takibine başladık ilaçsız 8.gün gittim yumurta 10 mm di yarın 11 .gün yine gidicem bakalım büyüyor ve sağlıklı mı görücez. sonuçlardan haberdar ederim . özledim hepinizi. görüşmek üzere

canım yanlış yazmışım allah 5.den esirgesin 4 düşüğüm var

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 2ay önce düşük yaptım araştırmalar sonucu pıhtılaşma çıktı doktorum Ankarada bense çorumdayım telefonla görüşüyoruz ama çok yoğun bir doktor aramadan önce size sormak istedim 1 aydır coraspirin 100 kullandım bu ay gebe kaldım inşallah :)clexane 0.4 başlamamı söyledi doktorum acaba coraspinede devam edecekmiyim sormayı unuttum iğneyle beraber kullanılırmı?Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

hanemmcim bıldıgım kadarıyla en fazla folıkasıt folbıolde varmıs canım.zAten gunde 4mg alman yeterli
ayyy cok guzel ara ara bıze yaz canım.rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın sızlere
bızde ozledık canım bızı haberdar et gelışmelerden dualarımızdasın allaha emanet ol
canım bu topıkte dogum yapan yada bızım bıldıgımız 3-5kısı var onlarla ıletısıme gecsen daha faydalı olur senın ıcın allaha emanet olun inşallah
canım bu mesele cok karısık doktordan doktora degısıyor tabı mutasyonlarda onemlı...doktoruna sorman en dogru karar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…