Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm benim histeroskopiyi zaten adet bitiminden bir kaç gün sonra yaptı ve aynı gün yumurtalarımı kontrol etti ve iyi durumda olduklarını söyleyip tahmini çatlama sürelerini belirleyip o ay hamile kalmamı istedi ama ben o ay denemedim. bir sonraki ay denedim. bir de bana diyet falan vermedi. cnm ilaçlarımızın farklı olmasının sebebi belki mutasyonlarımızdan kaynaklanıyordur.

hacettepeden ilişiğni kesmesi kötü olmuş canım baya maliyetli olur heralde senin herade 2 düşüğün var benim 4 düşüğüm var canım son 2 si iğne kullandığım halde oldu bide ben romatoit artrit hastası olduğum için sanki kortizon kullanmak mantıklı geliyor bağışıklık sistemi testlerimde bi anormallik yok ama sadece troit antikorumun biri yüksek oda bağışıklık sistemiyle alakalı sanırım timur gürganla özgür deren arasında gidip geliyorum allahım dayanma gücü versin hepimize bazen çok yorulduğumu hissediyorum

kızlar merhaba...
bende de genetik kan pıhtılaşması sorunu var.bir kez düşük yaptım.doktorum fragmin adlı iğne ile coraspin verdi.iğneyi hamile kalana kadar haftada 3 kez,hamile kaldıktan sonraki ilk 3 ay sabah akşam,3 aydan sonra da günde bir tane vurunmam gerektiğini söyledi.iğnelere başladım bakalım.sizler hangi iğneyi ve ilaçları kullanıyorsunuz.iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz.bu iğnelerin bize ya da bebeğe herhangi bir yan etkisi var mı.yardımcı olursanız sevinirim.

doğum yapanlar vardı? 2 tane olması lazım kimdi onlar kızlar

çok saol cnm cevap verdiğin için

herkes coraspin ve clexane ile ilgiili bi şeyler yazmış şunu kullanıyorum bunu kullanıyorum şu zaman başladım falan ama Allah için biride şu zaman bıraktım yada bırakıcam dememiş ya bukonuyla alakalı okumadığım topic kalmadı şu sitede yok yok yok!

kimse ne zaman bıraktığını yada bırakıcanı yazmamış

canım herkese doktoru farklı zamanlarda bıraktırıyor mesela clexane doğuma 3 gün kala bırakan hiç bırakmadan doğum yapan 1 hafta kala bırakan 24 saat öncesi bırakan var bu konuda önemli olan senin doktorunun kararı

benim doktorumda önlem için son iki ayımda Fraxiparine iğnesi verdi her gün kullandım doğuma kadar... o iğneleri bebeğe pıhtı atıp düşmemesi için ya en baştan veriyorlar doğuma kadar yada benim gibi son bir kaç ay kala... kanı sulandırıyor iğneler... dediğim gibi benim böbrek rahatsızlığım olduğu için önlem olarak verdi doktor... benim bildikleri bu kadar...

dr a güven mi diyosunuz yani ?

coraspin konusunda fikriniz var mı ?

benide ekleyin arkadaşlar

6 ve 10 haftalık düşük
sorun:mthfr 677 heterezigot ve protein s düşük
gebelikten önce coraspin folbiol
gebelikle birlikde: clexan 0.4 iğne
gebelik durumu: beklemede

bende de tekrarlayan düşük sorunu var arkadaşlar.
5 tekrarlayan düşüklerim olduktan sonra kandakı pıhtılaşma testini yaptırdık ve bendede olduğu tespit edildi.
size sormak ıstedığim benım düşüklerımde bebekler ölerek düşmüyor.erken doğum başlıyor yaklaşık 12-16 haftalar arası oluyor ve su patlıyor ve doğum başlıyor bebekler olmüyor kalp lerı çalışmaya devam edıyor taki su tamamen boşalıncaya kadar.hiç bir şekılde bir çözüme ulaşamadık bebeklerın kromozom anilizlerı yapıldı gayet sağlıklılardı üstelık sonkı düşükte ıkızdı sizlerdede böylemı oldu.hiç bir adreste doğru düzgün bir bilgiye ulaşamadık.rahım fılmlerı tahlıller tetkıkler ama bir çözüm yok herşey gayet normal denıyor.
merak ettıgım sizlerındemı düşüklerı böyle oldu ıkıncısı de hiç bir gebelıkte kan sulandırıcı takvıyesı yapılmadı yapılsaydı durum farklı mı olurdu bu konuda yaşadığınız şeylere bakarak bana yardımcı olursanız cok sevınırım.hoşçakalın..........

geçmiş olsun canım. benim kalp atışı duruyor ama bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verir.Allah birdaha yaşatmaz inşallah.

canım benımde 2dusugum oldu ıkısındede kalp atıslarını duyduktan bır hafta sonra kalp atısları duruyordu yanı 6.-7.haftalarda kuretaj olmak zorunda kalıyordum.kan pıhtılasmasından dolayı bebek beslenemıyor ve kalbi duruyormus.ayrıca benım bu gebelıklerım hep lekelenmelı kanamlı gecti.dınlenıp progestan takviyesi aimama ragmen.sımdı pıhtılasma oldugunu ogrendım ve gebelık oncesı aspırıne adet gecıkmeden 3gun oncede ıgneye basladım.yuce Rabbime bınlerce sukurler olsun 12.haftaya gırdım.allahım herkese nasıp etsin inşallah.bu arada pıhtılasma sorunun ne ?doktorun nasıl tedavi uygulayacak

merhaba canım başıma bu olayların aynısı geldi.tamamıyla aynı olan bir tek ben varım bunları sadece ben mi yaşıyorum derken senin yazını gördüm eskilerdenim bu forumda.bende 13 ve 14,5. haftalarda su gelmesi oluyor.4 düşük yaptım bende mthfr homozigot ve düz kas antikoru teşhisi konuldu.son 2 düşüğümde aspirin ve iğne(kan sulardırıcı-heparin) kullandım su geldikten sonra 6 hafta biri 4 hafta biri dayanabildi.yani 3. bebeğimi 21 hafta başında sonuncusunuda 17 haftalıkken kaybettim.benimde bebeklerim sonuncusu hariç patalojik inceleme yapıldı herşey normal çıktı.ama gittiğim doktor 3 de 2 şansın var diyor deneyeceksin böyle hastalarımdan içlerinde anne olan var diyor bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah görüşürüz...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…