eda33 ve adoğrucu doğum yaptı canım
daha önce de yazmıştım aptt kanın pıhtılaşma süresi.max.ve min .aralıklar arasındaysa çıkan değerin sorun yok demektir.ben de 3 tane heterozigot mutasyon var.
burdan okuduğum kadarıyla zaten coraspirin bu zamanlarda bırakılıyo canım rahat ol o yüzden
burdan okuduğum kadarıyla zaten coraspirin bu zamanlarda bırakılıyo canım rahat ol o yüzden
geçmiş olsun canım. benim kalp atışı duruyor ama bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verir.Allah birdaha yaşatmaz inşallah.
dogum esnasında fazla kanama olur dıye coraspın bıraktırılıyor arkadaslar benım bu hamılelıgım de bende coraspın kullandım doktor kurtaj olmadan bırak dedı 1 hafta once bırakmıstım oyle kurtaja alındım kanaman da artış olur demıstı kesın bırak dıye tembıhledı
Selam arkadaslar. beni de ekler misiniz araniza.
4 yillik evliyim. 3 yildir cocuk istiyoruz.
2 dis gebelik (dogal yolla).
2 negatif tup bebek denemesi
1 kimyasal gebelik (tup bebekle)
faktor II heterozgot
MTHFR lerin ikiside heterozigot.
gebelik durumu: suan kimyasal dusuk yapicam. bugun yarin adetim gelir.
BEKLEMEDE!
Beklerken: coraspin, benexol, folic acid
gebelikle birlikte: Fraxiparine, elevit, foli acid, benexol
soru: benim gibi tup bebekte ugrasan ve bebek sahibi olan var mi aranzda. caresiz hissediyorum. korkuyorum.
senin dr un ne zaman bırakmanı söyledi?
kızlar nasılsıınıız nasıl gidiiyor özledim vallla:)
Selam arkadaslar. beni de ekler misiniz araniza.
4 yillik evliyim. 3 yildir cocuk istiyoruz.
2 dis gebelik (dogal yolla).
2 negatif tup bebek denemesi
1 kimyasal gebelik (tup bebekle)
faktor II heterozgot
MTHFR lerin ikiside heterozigot.
gebelik durumu: suan kimyasal dusuk yapicam. bugun yarin adetim gelir.
BEKLEMEDE!
Beklerken: coraspin, benexol, folic acid
gebelikle birlikte: Fraxiparine, elevit, foli acid, benexol
soru: benim gibi tup bebekte ugrasan ve bebek sahibi olan var mi aranzda. caresiz hissediyorum. korkuyorum.
bebek konusunda karmaşık duygular içinde yaşıyorum sanırım ben korkularım var ama denemekten başka da çarem yok :18: senin varmı bi değişiklik gözükmüyosun
merhaba arkadaşlar bende 4 senelik evliyim 2009 yılının sonunda ilk düşüğümü yapınca hemen genetik test yaptırdı doktorum ve faktör V pozitif dedi..yani kanda pıhtılaşma varmış..aynı zamanda polikistik overliyim..neyse ikinci gebeliğimde klomen kullandım çatlatma iğnesi ve gebelik oluştu hemen clexane 0.4lük vurunmaya başladım karnımdan 5 ay sürdü..sonra bıraktım amA 26.haftada kordon kan akım hızında yavaşlama olduğunu tespit etti doktorum..oğlumun gelişimi gerilemeye başladı sonradan normale döndü gibi ama FL uzunluğu hiç değişmedi yani kollarında kısalık vardı..neyse 40.haftanın başında acil doğuma girdim fakat bebeğimi doğumda kaybettim..aradan 1 sene geçti ve 2011 kasımında tekrar hamile kalmışım adetimden 5 gün sonra idrar testi yaptığımda hamile olduğumu gördüm ve hemen kan taesti yaptırarak bunu tasdikledim..ama bu gebeliğim de haftasına göre gitmedi..tabiki her gittiğim kontrol de gelişme görülüyordu embriyoda ama haftasını tutmuyordu..doktor geç döllenme olmuştur bu çok önemli değil şuan bizim için önemli olan bebeğin kalp sesi dedi ama biz o sesi hiç duyamadık ve bu hafta tekrar düşük yaşadım..kürtaj olmadan vücut kendi kendine attı bu gebeliği dışarı..bu arada ben kan testinde gebeliğimi görünce hemen clexane iğnelere başladım..folik asite başladım ama malesef kaybettim..şimdi doktorum benden ve eşimden kromozom testi istedi...benim gibi sorunlsrı olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum..bu süreçleri atlatan var mı? nasıl bi tedavi uygulandı? yani benim şuan kafam allak bullak..eşimin de öyle artık hiç çocuğumuz olmayacağını düşünüyoruz..bu arada ben normal yolla hamile kalabiliyorum..ama neden tutunmuyo..hadi tutunan da oldu büyüdü doğum zamanına kadar geldik ama yine kaybettim..çok merak ediyorum..kızlar ne olur bana anlatın benimle paylaşın...aklımı kaybetmek üzereyim...((((
canım bende de var factor v.sen neden ikinci gebeliğinde clexanı sadece 5 ay kullandın. doğuma kadar kullanılmıyor mu?
bana 5 ay yeterli gördü sanırım..sonradan ecopirin ile destekledik ama bilemiyorum yanii
kayıpların için çok üzüldüm canım, inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. bazı şeyler elbette kader kısmet ama doktorunun 5. aydan sonra iğneyi kestirmesi bebeğin gelişimine engel olmuş olabilir. bir dahaki gebeliğinde yine aynı tedaviyi verecekse bence yaşadığın şehirde pıhtılaşma konusunda uzman ikinci bir doktora daha görün. iğne kullanıp 5. ayda bırakan kimse duymadım şuana dek. iğnelere rağmen pek çok sıkıntı yaşayabiliyoruz, doktorun niye böyle bir riski aldı acaba? bazı doktorlar pıhtılaşmanın sadece ilk üç ayda düşük gibi etkileri olabileceğini düşünüyor o yüzden kestiyse iğneleri lütfen başka bir doktora daha git gebe kalınca. bizim doktorlarımız aylık doz değiştiriyor ama asla başlayan iğneyi gebelik ortasında kesmiyorlar.
ben bursada yaşıyorum..doktorumun istanbula tayini çıktı....ben bilemiyorum dedim ya şuan zaten bi doktor arıyorum..şaşkınlık içerisindeyim..sen sanırım yurtdışında yaşıyorsun..aslında bu durumda uygulanan tedaviler her yerde aynı değişmiyo..şimdi gerçekten iyi bir doktor bulmam gerek..
canım sen tüp bebeklemi hamile kaldın bugün bende 2,bebegimi aldırmak zorunda kaldım kalp atışları yoktu 8 hafatlıktı ilkide buşekilde olmuştu ben igne kullanmaya başladıgım halde böyle oldu kızlar benim gibi tedavi oldugu halde böyle sonuçlanan varmı??nedeni ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?