arkadaşlar merhaba..ben de 7 haftalık ve 10 haftalık 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması sorunu olduğunu öğrendim..ama şu anda çok şükür 3. hamileliğimde 34. haftadayım..herşey yolunda gidiyor..benim doktorum Adana'da prof Cüneyt EVRÜKE..çok memnun kaldım..bu arada Cüneyt bey bu hamilelikte iğneyi kullanmaya başlar başlamaz bana bir yasak yiyecek listesi verdi. Kullandığımız Clexane iğnesinin etkisini azaltıyormuş..Bunların bazısı : Brokoli, Balık, Ceviz fındık fıstık, susam çörek otu gibi yağlı tohumlar, Bulgur, Sarımsak, Çikolata,Kepekli yiyecekler, Beyaz peynir dışındaki peynirler vb...doğuma kadar bunları yemeyeceksin dedi..Bu yasağa harfiyen uydum..bebeğim şimdi çokşükür yeterli kiloda ve gelişimi çok iyi..Belki bu hamileliğimde sorun yaşamamamın bir nedeni de budur. belki size yardımcı olur arkadaşlar..Allah hepimizi hayırlı bir evlatla sevindirsin inşallah..
Bu arada iğne kullandığınız için hamilelikte düşmemeye dikkat edin.bizim kanama riski fazla olduğu için sorun olabiliyor..been bir kere sırtmın üzerine düştüm ve içeride küçük bir kanama olmuş ama neyseki devam etmemiş..siz ne olursa olsun çok dikkat edin, çünkü bir bebeğimiz olsun diye neler çekiyoruz.
canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamadım...Lütfü hocayla bende irtibata geçmiştim ama sonra gitmekten vazgeçtim. tolga ecemişe gitmeye karar vermiştim ama bazı yakınların tavsiyesiyle en sonunda Timur hocada karar kıldım Allah pişman etmesin inş...henüz tedavi sürecinde oldugum için kortizonla ilgili birşey söylemedi canımmm ama hocaya sormayı düşündüğüm konulardan biride kortizon konusu...sorarsam mutlaka cevabını yazarım yada ona giden arkadaşlar var deryacım gibi belki o bize bilgi verebilir....
canım merhaba nasılsın?pek gırmıyorsun epeydir çalışmalar nasıl gidiyor iğneye baslamıştın sanırım degıl mı?en kısa zamanda mujdelı haberlerı vermeni bekliyorum alahın izniyle...meltem de girmiyor o neler yaptı acaba??[/QUOTE
aynı moral bozukluğu ile devam ediyorum.artık girmek istemiyor canım buralara.iğneyi günaşırı kullanıyorum.bir gün aspirin bir gün iğne yani...klomen ve çatlama iğnesi denedik yine bu ay 2.kez...yine olmadı .test negatif ...yumurta oluşuyor çatlıyor ama olmuyor...psikolojim alt üst durumda...hamile görmek bebek görmek bile istemiyorum artık...Allah bebeğini sana bağışlasın.sağlıkla devam eder inşallah.
evet canım kliniğe randevu alarak gittim...ilk izlenimlerim iyiydi bakalım devamında nasıl olcak ...muayene ücreti 250 tl...tahliller ve diğer işlemler için ekstra ücret ödüyorsun tabi...özel klinik olunca biraz pahalı tabiii...umarım istediğimiz sonuca ulaşırımda para sorun değil gidenin yerine gelir inş...zeki hoca nasıl iyi ilgileniyor mu senle...ben gecen ugura gittim iki dakika dinledi bir dahakine dozu artıracaz dedi o kadar...
canım merhaba nasılsın?pek gırmıyorsun epeydir çalışmalar nasıl gidiyor iğneye baslamıştın sanırım degıl mı?en kısa zamanda mujdelı haberlerı vermeni bekliyorum alahın izniyle...meltem de girmiyor o neler yaptı acaba??[/QUOTE
adımı anmışsınız hemen hissettim :) bi değişiklik yok canım. bu ay yumurtama kontrolüm yapıldı. 12.gün 17 mm idi 15.gün gittiğimde 11 mm idi doktor çatlamış bi sorun yok dedi en azından buna şükür. allah nasip ederse bu ay hamile kalırsam ne mutlu. ama olmazsa ne yapıcaz bilmiyorum
sen ve bebeğin iyisinizdir umarım :) ne güzel büyüyor bebişin . bizler için dua et olur mu
12 m benide haberdar et canım aklımdasın merakta bırakma .
canım beni merak etme...aynı durumdayım...aynı moral bozukluğu ile hamile kalmak için yırtınıyorum.sonra tekrar düşürür müyüm düşürmez miyim o da belli değil üstelik.çığlık atmak istiyorum ama ona bile gücüm yok....
arkadaşlar clexane artı coraspin kullanıp doğum yapan arkadaşlar hapı ne zaman iğneyi ne zaman bıraktınız.
coraspin son 3 ayda önerilmiyo benim dr um 30. haftada bırakmam gerktiğini söyledi
iğneyide doğuumdan iki hafta önce e iğnenin etkisi 24 saat o iki hafta içerisinde bi şey olmaz değil mi bebeğime ?
kanama riskinden dolayı kesiceni söyledi ama korkuyorum yinede ya son anda kötü bi şey olursa diye Allah korusun
canım ben,m hayırlı olsun inş sorunsuz b,r doğumun olur
canım ne kadar çok yasak varmıiş. maşaAllh canım ikinize de... yakın zamanlarda doğumlarımız olcak gbi
canım benim doktorum coraspin i doğuma 1 ay kala bıraktırdı..Clexan'ı da doğumdan 5 gün önce bırakacağım..
kızlar merhabaa...karne tatilinde ankarada bir doktora gittim...aslında kürtaj olalı 4 ay olmuştu tekrar denemek istiyordum fakat doktorumuz önce histeroskobi yapmanın daha faydalı olacagını söyledi...ayrıca son gebeliğimde kalp atısını duyunca başlamıştım iğnelere ve kaybetmiştim bu sefer öncesinden başlayacagız dedi...yatıp dinlenmen sart dedi...bir ay sonra gideceğim hayırlısıyla histeroskobi yapacak ve ondan sonra sanırım iğnelere ve bazı ilaçlara başlayacağız...bağışıklık sistemimde bir problem yok ama yinede bağışıklığı güçlendirmek için ilaçlar verdi...moral şart dedi acele etme dedi bende kendimi ona bıraktım hayırlısı bakalımmm....
zeki hoca şuan hamile kalmam için uğraşıyor.pıhtılaşma aşamasına daha geçemedik hamile kalamadığım için.uğur çok ilgisiz.zeki hoca sağolsun ilgili...dediğim gibi bebek için tedaviye başlayınca ertelendi pıhtılaşma.ben kendim aptt konrolü yapıyorum ara ara iğnenin dozu iiçin.dr dan daha iyi öğrendim bu sorunun çözümünü nasılsa.ona göre doz ayarlıyorum.
ben heterızıgotum bu ıgnelere hamılelık oncesı baslanıyor appt ıgne ayarlanması sanırım
arkadaşlar clexane artı coraspin kullanıp doğum yapan arkadaşlar hapı ne zaman iğneyi ne zaman bıraktınız.
coraspin son 3 ayda önerilmiyo benim dr um 30. haftada bırakmam gerktiğini söyledi
iğneyide doğuumdan iki hafta önce e iğnenin etkisi 24 saat o iki hafta içerisinde bi şey olmaz değil mi bebeğime ?
kanama riskinden dolayı kesiceni söyledi ama korkuyorum yinede ya son anda kötü bi şey olursa diye Allah korusun
inş canımbenim kafama takılan bir kortizon konusu iki iğneye önceden başlamak bide timur hocanın hacettepeyle ilişiği bttimi histereskopiyi falan özelindemi yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?