Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum canım doktordan gelince haberlerini bekliyoruz.

Allah analı babalı büyütsün inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

ben de heterızıgotum ama ben baslamadım ıgneye erken degılmı hamıle degılsen ıgneye ben hamıle degılım henuz

canım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.darısı bana ve tüm isteyenlere...canım hamileliğin kaçıncı ayına kadar göbekten yapabiliyorsun.ben göbekten kendim yapayım diyorum canımı dişime takıp.en az acıyan yer göbek diye duymuştum çünkü.ama ya hamile kalıp karnımda bebek olursa o zaman bebek için zararlı olmaz mı,ya da kaçıncı ayda göbekten yapmayı bırakmak lazım.sen kaçıncı ayına kadar göbekten yaptın canım

ben de heterızıgotum ama ben baslamadım ıgneye erken degılmı hamıle degılsen ıgneye ben hamıle degılım henuz

canım erken değil.çünkü ne zaman hamile kaldığını nerden bileceksin.ya adetimden hemen sonra hamile kalırsam bir sonraki adet günümü bekleyene kadar bir ay geçmiş olacak ve kan pıhtılaşmasında ilk üç ay önemli.zaten şimdilik haftada 3 gün yani pzrtsi,çrşmba ve cuma vurunuyorum.inşallah hamile kalırsam bu sabah akşam,üç aydan sonra da günde bi tane olarak devam edicek.yani doktorum böyle söyledi ama her doktorun uygulaması farklı tabi.

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 3 ay önce 32 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda öldü bu da doktor kontrolüne gittiğimde anlaşıldı.Benim -gittiğim halaklıdaki b... b.... hastanenin başhekimi hemde kadın doğum uzmanıydı .Benim suyum çok çok fazlaydı.Dr bana bebegımın midesinin ufak olduğunu aylar gectıkce duzelebılecegını duzelmezse doğunca ameliyat olacagını soyemıstı hep ve benı aytda sadece 1 kez kontrole cagırıyordu allahından bulsun sonuç olarak ben bebegımı kaybettım .Sonrasında genetık testlerı yaptırdım ve trombofili panelı de yapıldı sonuçta bendede sızler gıbı kan pıhtılasması cıktı.Su anda tekrar kan verdım ve homozıgot duzeyı araştırılıyor.Testler ve sonuçlarla bırlıkte 3 doktora gttım hepsı hamıle kalınca ığne vurulmam gerektıgını soylediler ben herşeye razıyım yeter ki sağlıklı sıhhatli bebeğim olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

inşallah canım çok sağol. darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
en az acıyan yer göbek. hamileliğin sonuna kadar göbekten yapanları biliyorum ama benim karnım çabuk büyüdü 5. aydan sonra hiç karından yapmadım. karın büyüyüp gerildiği için derisini iki parmağın arasında sıkıştırmak mümkün olmuyor. ilk üç ay mutlaka karından yapman lazım demişti doktorum. bebeğe hiç bir zararı olamaz. iğnenin ucu 1 cm kadar yani ancak deriyi aşabiliyor içeri girmesi mümkün değil arada 15 cm var. yine de 4-5. aylardan sonra bacağa geçiyorlar ben de öyle yaptım. soruların olursa özelden de atabilirsin canım.

canım ilgin ve alakan için çok sağol.sanırım bu zor süreçte bana,edindiğin deneyim ve bilgilerle çok yardımcı olacaksın.canım iğneyi bacağından yaparken tam olarak neresine ve nasıl yapıyorsun bi de bunu izah eder misin.bir de sen coraspin kullandın mı ya da kullanıyor musun.bu arada bebişin cinsiyeti ne canım.msjı özelden attım ama gitmedi

kızlar ıgne vurmaktan korkan arkadaslar ıcın yazmak ıstedım bende ıgneden cook fena sekılde korkardım hatta benım derım bıraz kalın oldugu ıcın ıgne cok zor gırıyordu. doktorum bana ıgne vurmadan once vuracagm bolgeye ve etrafına buz tutmamı ve dırek vurmamı soyledı suanda oyle yapıyorum hıcbır acı hıssetmıorum hatta orarıklık bıle olmuyor artık. buz kullanmadan once vurdugum yer mos mor oluyordu

amin canım herşeyin hayırlısı ne diyelim..ewet canım çektirmiştim bir sorun çıkmamıştı...inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin..

canım cok sagol cevap verdiyin için toplam 12 tane gene bakılmış onların yanında homozigot normal sadece mther a1298c homozigot mutant yazıyo

arkadşlar ben tam br ay önce düşük haptım 6 haftalıktı sata göre.......adet olmam gerekiyo bu sabah hafif kahverengi şeklinde başladı ama daha çogalmadı normalmi bu durum telaşlandım

çok sagol canım hemde ne kıymetli bebek olucak 20 yılın yoklugu var kadın dogumcu aslında trombosit yüksekliğini çok kaleye almadı gösterdim hemogram sonuçlarını söyledim pıhtılığa egilim oluyormuş filan dedim ya tutmuyormuş ya düşük oluyormuş dedim önemsemedi ben araştırıyorum gidicem hemotolojiye bakalım ne dicek onlara göre hava hoş işlerini yapıyorlar tutup tutmaması bizi ilgilendiren taraf daha çok.

Merhaba angel..Ben de innohep 0,45 kullanıyorum,hergün kendim vuruyorum göbeğimden..Bir cesaret başla bence,inan o kadar korkulacak bişey yok.İlk zamanlar stres yapıyordum ama bir arkadaşın yazdığı gibi diş fırçalamak kadar sıradan birşey haline geliyor.Ben 7 aylık oldum hala göbeğimden yapıyorum..Doktorum fark etmez,nerden kolay yapıyorsan ordan vur dedi.36.haftada kesicez iğneyi,o zamana kadar da göbekten yapmayı düşünüyorum..Bir arkadaşım son güne kadar göbekten yaptı..Allah kolaylık versin..Daha ne zorluklarla bebek sahibi olanlar var,bizimkisi hiçbirşey değil inan..

Çok çok geçmiş olsun nazka..O haftaya kadar gelmişken başına böyle acı bir olayın gelmesi çok üzücü..Benim 2 düşüğüm oldu pıhtılaşmaya bağlı,ama 8 ve 7.haftalardaydı..Şimdi iğne kullanıyorum ve 30.haftama geldim..Bir dahaki gebeliğinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.

evet canım üniversiteye bizde gittik 7 ay sonrasına gün verdi öyle olunca doktora sorduk bunu özelde nerde yaptırırız diye bursa genetik merkezi varmış.kişi başı 150 tl ye kromozom testi yapıyorlarmış..sonuçlarda 3 haftada çıkıyormuş..valla fakülte eziyeti çekmekten iyidir..fiyatı bana uygun geldi o yüzden orada yaptıracağız..bakalım canım inşallah temiz çıkar her ikimizinki de ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…