Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım dur bir dakika hemen panik yapma öyle. sen heterozigot değilmiydin. ben bu aspirin iğne işini araştırırken bazı proflar sadece hamilelikte iğne kullanmanın da olabileceğini söylemişlerdi. çaresiz hiç birşey yok canım sıkma canını o kadar. hatta bazı hastalara sadece iğne tedavisi veriyolarmış kan çok sulanmasın diye. bu iğneler dozaj dozaj biliyosun. 0,2'lik vereceğine 0,4'lük verir doktorun. bence kafaya takacakbir problem değil inan bana içini ferah tut.

canım bencedebir an önce yaptır testlerini. arkadaşında dediği gibi bir 1,5 ayda ancak çıkıyo sonuçlar. kaç tane düşüğün var bilmiyorum ama araştırma hastanelerinde yaptıracaksan eğer en az 3 düşük yapınca yapıyolar bu testi. 3 düşük yaptım deyiver yalandan kim ölmüdelikafaduldenben öyle demiştim oysaki benim iki düşüğüm vardıdelikafaduldenne yani bu testi yaptırmak için bir tane dahamı düşürmemiz gerekiyo dedim salladım yalanıdelikafaduldenaraştırma hastanelerindede hiç ücret ödemiyosun ben vermemiştim. bir tek doçente özel hasta ücreti verdim. 150 milyon kadar.

evet canım uzun sürüyor bu testler bende yaptırdım baya uzun sürüyo kromozom analizini 2 ay sonraya randevu verdiler ve 4 ay sonra çıktı faktörde falanda 1 ayda çıktı 7-8 ayı buldu

öncelikle selam arkadaşlar,.bişey öğrenmek istiyorum,.benimde kan pıhtılaşması sorunum var..birinci sorum,hamile kalmadan önce bebe aspirini ve folic plusu ne kadar kullandınız,.ne kadar kullanmak gerekiyo maksimum.ikinci sorum,hamile kaldıktan sonra sürekli yatak istirahatimi olacak,.sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.a.s.a.s.

seni yalancı seniklava:demek yalan söyledin ha iyi yapmışsın canım bunlar pembe yalanlar grubuna girer dimi ben bilmiyordum bilseydim bi düşük daha yaşarmıydım yaptırırdım testleri

merhaba canım folik asiti gebeliğin 12. haftasına kadar kullanman gerekiyor aspirini doğum yapana kadar sanırım....eğer bi düşük problemin yoksa yatak istirahatine gerek yok kendini tabiki koruyacaksın ama sürekli yatarak değil çünki kan pıhtılaşması olanların yatması pek iyi değil diye biliyorum hareketsiz kaldığın zaman kan daha çok pıhtılaşır

umutcum uzulme ben verim sadece heparin ignesi olan senin faktorun neydi dusukse eger sadece igne yeterli oluyor benim faktor II protrombin 20210 GA yani doktoruma gore cok dusuk seviyede onun icin sadece 0.4 luk heparin yeterli geliyor sevgilerle canim

fundacim galiba igne dozajin yuksek geliyor bana gore yoksa neden kanasinki yani kan durmasinki mutlaka doktoruna bunu soyle belki yada buyuk bir ihtimalle aspirini kesebilir aman dikkat kanin fazla sulanmasida zarar aklinda bulunsun gelince bizede haber ver lutfen cok merak ederim simdi ben gecmis olsun canim

Tesekkur ederim Reisdevrim,
rahatlattin beni. ogrendigimden beri aglayip duruyorum evde...

merhaba
canım bende bir kez düşük yaptım.. yalan söyledim tahlil yaptırıken 3 kez üdşük yaptım dedim.. napim onlarda bizi buna mecbur etmesinler

doktorum bana düşükten sonra aspirin ve folik asit verdi hamile kalana kadar kullan dedi
günde 1 tane kullanmaya başladım düşükten sonra 5.ayda tekrar hamile kaldım aspirini bıraktım clexane 0,4 iğneye başladım.. folik asit devam ettim.. şimdi 3,5 aylık olduk folic asit bitti..

yatak istirahatine gelince daha önce düşük olduğu için kalap atışlarını duyana kadar doktorum bana rapor verdi evde yat dinlen hiçbişey yapma dedi.. sonra işe devam ettim..doktorunuz önerirse tabiki yatak istirahati olacak canım

Meryem,
Neden aspirini biraktirdi doktorun? Hamile iken sadece igne yeter miymis? Sen hetero mu homozigot musun?
Ben aspirin kullanamiyorum da, biraz panigim o yuzden. Asprinsiz olur mu bu is onu anlamaya calisiyorum

güzelim bu kadar üzme kendini sadece iğne kullanan arkadaşlarımız var iğnenin dozajını biraz yükseltirler

valla iyi yapmışsın yalan söylediğin için bende bilseydim senin gibi yapardım 3 tane kayıp yaşamazdım.......

sagol canım benim yarın gideceğim doktora sabahtan doktoru aradım sordum korkma birşey olmaz üzerine tam bastırmamışsındır ondan olmuştur diyor ama benim yine içim rahat değil olmazsa sabahları aspirin içiyordum bir hafta falan kesmek istiyorum yarın içmeyeceğim allaha emanet meleğim inşallah bir sorun çıkmaz sabah görünce çok korktum iğne damara geliyor galiba bu nedenle kanıyor kan sulandırıcı kullandığımız içinde eskisi gibi hemen kesilmiyor dua edin kızlar benim için ne olur :Saruboceq::Saruboceq:

fundacım canım panik yapma bende de oldu birkeç kez yani iğne resmen ilacı itemedi. bana doktor dediki : ilk olarak eti ellerinin arasında sıkıştır, sonra iğneyi gir, iğneyi (ilaç verdiğin yeri ) biraz yukarı doğru çekip kan olup olmadığına bak eğer damara gelirse iğneye kan geliyor tıpayı yukarı çektiğinde, kan varsa vurma başka yere gir yoksa vur demişti. biz her seferinde kontrol ediyoruz eşimle ama ona rağmen dü vurduğum yer biraz beze yaptı. benim endişemde (celen beni dövecek artık biliyorum) bebeğe gelirmi endişesi. yani korkma bir de iğneyi çekmeden önce sıkıştırmayı bırak etini demişti ialç dışarı çıkmasın diye.pamukla bastır bir süre. geçmiş olsun canım haber ver bize.bende şu tetanoz aşısına takık durumdayım. ne vurulcam derken hafta geçecek. sağlık ocağında difteri ve tetanoz birarada yapılıyor. diğeri tetavax diye bir aşı o da her yerde yok. offfffffffffffff napcam ben ya ....

lalcim nasılsın ay çok az kaldı bende senle birlikte heycan yapmış durumdayım :))))) varmı yardım edilcek bişey..

yok ben özleine gitip kürtaj oldum ya o sorun olmadı
a.s. BENİM DOKTOR HASTANEDE YAPARLAR DEDİ YAZDI ZATEN YAPTIRCAMDA Bİ İKİ HAFTAYA YAPTIRIRIM çok sağol yaa

msybozkurt, benimde bebeğin kalbi durmadan 2 gün önce inanılmaz bir bacak ağrım ve koca bir damar belirginleşti ve resmen bir tel gibi hissetmeye başladım. İşte o zaman korktum, bebek gidiyor diye. Bir de uzanmış vaziyette uykuya dalıp uyandığımda inanılmaz bir kalp çarpıntısı aynı zamanda karnımda da aynı telaş oluyor. Anlattıklarınla, yaşadıklarımı düşününce bunların hepsi kan akışından diye düşünmeye başladım. Bir daha hamile kalmayı becerebilirsem kim ne derse desin, heparin kullanacağım. Birazdan kürtaja gidiyorum, bana şans dileyin arkadaşlar.

Meryem,
Neden aspirini biraktirdi doktorun? Hamile iken sadece igne yeter miymis? Sen hetero mu homozigot musun?
Ben aspirin kullanamiyorum da, biraz panigim o yuzden. Asprinsiz olur mu bu is onu anlamaya calisiyorum

canım bak benim sonuçlar şöyleydi;
MTHFR1298 MUT : heterozigot
PROTHROMBIN 20210 :heterozigot
MTHFR 677 : heterozigot

düşükten sonra aspirin içmeye başladım yaklaşık 4 ay içtim hamile kalında doktorum aspirini bıraktırdı.. sadece clexane 0,4 günde 1 aten iğne kullanıyorum.. şuan 3,5 aylık olduk çok şükür herşey yolunda gidiyor...

canım bende öyle vuruyorum etimi sıkıştırıyoruz iğneyi vuruyor eşim biraz geri çekiyor kan geliyormu diye ama hiç geldiğini görmedim daha sonra vuruyor dün vurdu kanla heparin geldi kan durdu zannettim durmuştu eşofmanımı giydim sabah kalktığımda atlet ve eşofman bayağı kanlı idi bir iki damla değil sanırım damara denk getirdik bugünde deneyeceğim bakalım yine olursa sabahtan doktora gideceğim zaten olmaz biraz aspirini kullanmayı düşünmüyorum çok korktum çünkü canım tetanoza gelince bende düşünüyorum ama benim görümcem vurulmamış doktorlar eskiden insanlar bağda bahçede doğum yapıyordu burda gerek yok demiş oda vurulmamış karma olmasıda sorun bu yüzden bende doktorla görüşmeyi düşünüyorum yarın olmazsa onuda sorarım ilgin için teşekkür ederim nazlıcığım kendine ve oğluşuna çok iyi bak allaha emanet olun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…