geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmaz inşallah ama bu sorunu kesinlikle araştır ezbere hiç bir tedaviyi uygulama bu o kadar basit bir sorun değil çünkü allah gönlüne göre verisn tekrar geçmiş olsuna.s.
Sağol Funda, bugün kürtajımı oldum geldim. Allah biz daha yaşatmasın, hiç birimize.
Sağol Funda, bugün kürtajımı oldum geldim. Allah biz daha yaşatmasın, hiç birimize.
msybozkurt, benimde bebeğin kalbi durmadan 2 gün önce inanılmaz bir bacak ağrım ve koca bir damar belirginleşti ve resmen bir tel gibi hissetmeye başladım. İşte o zaman korktum, bebek gidiyor diye. Bir de uzanmış vaziyette uykuya dalıp uyandığımda inanılmaz bir kalp çarpıntısı aynı zamanda karnımda da aynı telaş oluyor. Anlattıklarınla, yaşadıklarımı düşününce bunların hepsi kan akışından diye düşünmeye başladım. Bir daha hamile kalmayı becerebilirsem kim ne derse desin, heparin kullanacağım. Birazdan kürtaja gidiyorum, bana şans dileyin arkadaşlar.
Sevgili cherry , kaybına çok üzüldüm , Allah tekrarını göstermesin , o kadar kötü oldum ki mesajını tam okuyamadım bile..İğne dozuyla ilgili mesajına cevap yazmak istedim ...Çünkü seninle aynı faktörde sorunluyuz...Benim de MTHFR de homozigot mutasyonum var , diğer değerlerim normaldi...Benim 3 gebelik kaybım var , son düşüğümden sonra bi hematoloğa gittim , diğer pıhtılaşma testlerine ilave olarak paı 1 gen mutasyonu heterezigot çıktı..Hematolog bu sonuçlara göre hamile kalırsam en az 0,6 lık iğne kullanmam gerektiğini söyledi, bunu söylediğinde henüz paı 1 sonucu çıkmamıştı ...Bana 60 kiloya kadar olan hastalarına en az 0,6 lık doz verdiğini söyledi...Ben 3. hamileliğimde 0,3 lük doz kullanmıştım , o gebeliğim neden devam etmedi bilmiyorum , pıhtılaşma sorunundan olmayabilir , erken dönemde olduğu için sağlıksız bi gebelik de olabileceği söylenmişti...Bu arada ben de seninle aynı kilodayım..Dün Lütfü beyle görüştüm , o da hematoloğun verdiği 0,6 lık dozu onayladı...Sana verilen 0,2 lik doza göre oldukça yüksek bi doz bu...Burada MTFHR de homozigot arkadaşlar ŞEN , LAL , MUMAMU var yanlış hatırlamıyorsam...Onlar da 0,3 x2 uyguluyorlar , lal 0,4 de olabilir....Bu örneklere göre bi karar verebilirsin sanırım..Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir...
Tesekkurler,ben heterozigotum canim neyi merak ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?