Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağol Funda, bugün kürtajımı oldum geldim. Allah biz daha yaşatmasın, hiç birimize.

Sağol Funda, bugün kürtajımı oldum geldim. Allah biz daha yaşatmasın, hiç birimize.

alarahan canım çok geçmiş olsun nasılsın iyisidir umarım şimdi. yani fiziksel olarak. psikoljik olarak tahmin edebiliyorum kürtajı burdaki kızların çoğunun yaşadığı gibi bende yaşadım bilirim her yönden acısınısenağlamabirde beni lokal anesteziyle yapmıştı ve düşünsene o zamana kadar hiç vajinal muayene bile olmamıştım. herşeyi hissettim yani sana şimdi anlatmak istemediğimi çoğu şeyi duydum ve hissettim. ben daha fazla moralini bozmayayım canım çok çok geçmiş olsun allahım inşallah bir daha yaşatmasın böyle şeyleri sanada hiç kimseyede. sanırım bu dünyada bir sınava tabi tutuluyoruz rabbim tarafından düşün belkide bu sınavın mükafatı çok güzel olacak bizim için buna inanıyorum. ve şükretmek lazım diye düşünüyorum herşey için. eskiden neden ben niye hep benim başıma geliyo diye üzülür dururdum. ama olan kadar olmayandada çok hayırlar olduğunu geç öğrendim. başımıza gelen her türlü sıkıntının bizim için diğer dünyamızda mükafat olduğunu öğrendim. burda okumuştum sanırım doğum yapıp bebekleri ölen annelerin yanında biz gibi düşük yapıp bebeklerini kaybeden annelerin de cennetlik olduğunu müjdelemiş peygamber efendimiz tabi herşeyi allah bilirde umarım allahım her iki dünyadada da huzur ve mutluluk nasip eder bize:Saruboceq:

alarahancım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.bende yaşadım kürtajı seni anlayabiliyorum.kendimi uzun süre toplayamamıştım.ama şimdi daha iyiyim .gene hamişim ve bu sefer şimdilik herşey yolunda gidiyor.inşallah birşey olmaz diye dua ediyorum hep
rabbim tez vakitte sanada nasip eder gene inşallah.

Sadece MTHFR 677t heterozigot olanlar cevap verebilir mi acaba?
Homozigot olanlari ogrendim ama hanginiz heterosunuz hala tam bilmiyorum.

sevgili alarahan cok gecmis olsun canim allah birdaha yasatmasin insallah hic kimseye cok zor seni anliyorum umarim kisa zamanda yine hamile kalir ve bu sefer bebegini kucagina alirsin bitanem

Merhaba papatyasüreyya. Evet şimdi böyle okuyunca bana da az geldi çünkü genelde daha yüksek dozlarda kullanıyorsunuz. Bir tek gunes5 vardı o da mtfhr homozigottu. o 0,2 claxene kullanıyordu. neyse bakalım hakkımızda hayırlısı. buradaki dr lar ne diyecekler bir de ona bakacağım. ona göre bir karar veririm.
sen de bebek bekliyordun sanırım. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın canım.
bilgiler için tekrar teşekkürler.

ben heterozigotum canim neyi merak ediyorsun
Tesekkurler,
okudugum kadariyla ilac ve igne orani hetero ve homozigotlar icin farkli,ayrica degisik faktorlerdeki (PT20210, PAI veya Factor V gibi) sorunlar icin yine farkli. O yuzden burada kim 677hetero, onu bilip daha saglikli karsilastirma yapmak istedim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar herkese çimencim senin olduğunu görünce hemen yazayım dedim ne yaptın tatlım varmı değişik bir durum öpüldünüz hepiniz:)

Lalcim aslında giriyorum ama bu aralar işler çok yoğun. oğlan hazır beni çalıştırıyorken çalışıyorum. malum birkaç ay sonra bilgisayar başında bu kadar oturamam.:CüvCüv: projeler falan var onları yazıyorum. geçende eşimin kardeşi bana süslü püslü şeyler almış oğluş için pek hoşuma gitti.hihoyyytbende dayanamayıp alıyorum. senin hazırlıklar tamamdır artık. bebek şekerlerini falan süslerini bir ara müsait olduğunda koysana fotosunu çekip. canım ya sana bir sorum ocak senin oğlan ne zaman tam olarak sürekli tekmelemeye başladı. benimki pek keyfine düşkünde bazen merak ediyorum daha doğrusu niye oynamıyor diye tırsmıyor değilimdelikafadulden. güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım

alarahan kullanıcısından alıntı
msybozkurt, benimde bebeğin kalbi durmadan 2 gün önce inanılmaz bir bacak ağrım ve koca bir damar belirginleşti ve resmen bir tel gibi hissetmeye başladım. İşte o zaman korktum, bebek gidiyor diye. Bir de uzanmış vaziyette uykuya dalıp uyandığımda inanılmaz bir kalp çarpıntısı aynı zamanda karnımda da aynı telaş oluyor. Anlattıklarınla, yaşadıklarımı düşününce bunların hepsi kan akışından diye düşünmeye başladım. Bir daha hamile kalmayı becerebilirsem kim ne derse desin, heparin kullanacağım. Birazdan kürtaja gidiyorum, bana şans dileyin arkada

geçmiş olsun canım acını yurekten paylasıyorum cunku bende malesf 4 bebegımı kaybettım yasayan bılır ancak rabbım bıdaha yasatmaz ınsallah zamn oyle bı gecıyokı dılerım rabbım sanada banada ve tum ısteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder su mebarek günde dualarımız kabul olur ınsallah......benımde tum tahlıller yapıldı sonucların hepsı normak 3. hamıllelıgımde heparın kullanmıstık yıne olmadı dr heterızıgot olmama ragmen dozu ıkı katına cıkaralım bıde boyle deneyelım dedı yani deneme yanılma yolu ben bu sureclerı gecırırken canımdan can gıdıyo ama kaderde olan gelıyo basa rabbım kısmet ederse ıgne falan vesıle bence.........

Sülalciğim merhaba, epeydir görüşemiyoruz :) Malesef yok bir değişiklik bekliyorum bakalım inşallah bu ay olur, folbiol, elevit biliyorsun 2 aydır kullanıyorum bugün aspirinede başladım hayırlısı canım. Sen neler yaptın PAI-1 testin çıktımı merak ettim. Öptüm seni.

merhaba canlarım doktordan geldim çok üzgünüm rahimde kanama varmış şu an için düşük gözükmüyor ama kanama dağılırsa olabilir dedi rapor verdi 10 gün birde kanda faktör xa istedi kan fazla sulanmış olabilir dedi pazartesi günü tahlil yaptıracağım kızlar benim için dua edin lütfen birşey olmasın bebeğime burdaki herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız lütfen dualarınızı esirgemeyin benden şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allaha emanet olun

Son düzenleyen: Moderatör:
funda1980 canım geçmiş olsun umarım kötü birşey olmaz sen kendine çok dikkat et. yat dinlen. senin için dua ediyorum canım inşallah hiçbir sorun olmadan sağ sağlim bebişini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…