Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar 10 gün oldu eserizmirden haber alamadık ne oldu acaba doktora gidecekti birşey olmasından korkuyorum artık ya bir gelsin tam oklavalık oldu inşallah bir sorun yoktur klava::Saruboceq:

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmaz inşallah ama bu sorunu kesinlikle araştır ezbere hiç bir tedaviyi uygulama bu o kadar basit bir sorun değil çünkü allah gönlüne göre verisn tekrar geçmiş olsuna.s.

sevgili umut;
bak meryemmeryemi duydunmu sadece iğne vuruluyomuş. hemde değeri bizimkilerden daha yoğun. ama ben şunu anlamadım. bizim sadece mthfr677 heterozigotken hamile kalınca iğne+aspirin diyolar hatta celen bile bu şekilde doğumyaptı. ama dokturu meryeme neden sadece iğne vurmuş onu anlamadım. meryemmeryem ordaysan sesimi duyyyyyyyyyyyyyy:)))

canım bilmiyorum ki ..ben düşükten sonra aspirin kullandım yaklaşık 5 ay günde 1 tane içtim..hamile kalınca doktorum şöyle demişti;içtiğin aspirinlerin çok faydasını göreceksin demişti ve aspirini bıraktım iğneye başladım clexane 0,4 iğne ünde tane..
hamilelikten önce içtiğim aspirinlerin etkisi olabilirmi birde sizin iğne nin mg belki azdır benimkinden

meryemcim aslına bakarsan benim doktor bana hamile kalıncayakadar sadece folbiol verdi. aspirin olayına hamile kalınca günün geçer geçmez başlarız dedi. iğneyede gerek görmedi. ama çok araştırdım ve sonucunda başta örnek celendir. mthfr677 heterozigot olan arkadaşların iğne kullandıklarını öğrendim. birde hamile kalmadan aspirin kullanmış ceren. bende ona dayanarak başladım aspirine:)) bu ay bir buçuk ay oldu aspirine başlayalı adet miktarında artış oldu biraz kan yavaş yavaş cıvıyo sanırım. iğne olayına gelince allah nasip ederse hamile kalır kalmaz lütfü hocayı methediyo kızlar ona gidip danışıcma. sanırım düşük doz iğne verir. mailde öyle yazmıştı 0,2lik fraksiparin veririz demişti. ben bu aspirini şimdi kullanmaya başladım umarım zararı olmaz önümüzdeki ayda hamile kalamazsam boşyere kullanıyomuşum gibi geliyoda

bak iğnenin doz değerleri farklı sizinkiler düşük olduğu için belki artı aspirin veriyorlardır ..
olumsuz düşünme canım ben düşük yaptıktan sonra 5.ayda hamile kaldım kalana kadar içtim bebe aspirinini..
allah en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

amin canım inşallah herkese nasip eder dediğin gibi. hoş biz geçen ay çok çalışamamıştık beklemiyodum yani 14. gün zar zor yaptım ondan sonra ful yattım:))) çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkk(( canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini. sana güle oynaya stresiz ve çok zevkli bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

iki düşük yaşadım,.ve şimdi hamile kalmaya korkuyorum,.eşimde çocuk çok istiyo,.ben kararsızım şuanda.yine aynı şeyler yaşarmıyım,diye.doktoruma sordum,.yine düşme tehlikesi varmı,yani hem iğne kullanacam,yinede bebeğin düşme riski nedir,dedim.hiçbişeyin garantisi yok dedi..bize bol bol dua etmek kalıyo,.bide herşeyin hayırlısı.:Saruboceq::Saruboceq:

canım öncelikel geçmiş olsun korkma bende 1 düşük yaşadım şimdi yine hamileyim ilk anlarda bende çok korktum her hareketimde aman düşermi aman sağlıklımı hatta sürekli wc ye giderdim lkanama olmuşmu ..vs şimdi 3,5 aylığım çok şükür herşey yolunda gidiyor..

önemli olan düşüğünün nedenini bulup bir sonraki gebeliğinde bunun önüne geçmektir..
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..

canım bende iki düşük yaptım ve korunmayı bıraktım artık. korkunun ecele faydası yokki :1no2:insan yaşaması gerekiyosa yaşıyo bir takım şeyleri hayatta herşey bizim içi canım şuan bende ikinci hamilelikte ki kadar korku yok nedense ne kadar korkarsan kork ne kadar stres yaparsan yap diyorum ya herşey olucağına varıyo. çok kaderci bir tip değilim aslında ama bu kaderin önünede geçemiyoruz sanırım. allahım nasip ettiyse bize bebeklerimi elbet kucağımıza alıcağımız zamanlar gelicek. umarım en kısa zamanda olur bu tabi. :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun ne zaman öğrendin bebeğinin yaşamadığını allah sabır ve kurtajda kolaylık versin ağrısız acısız inş canım nasıl berbat bir duygudur o kurtaj ben ve buradaki çoğu arkadaş çok iyi bilirler o yüzden dualarım seninle moralini yüksek tut canım çoook geçmiş olsun

ŞEN iş hayatına başladın sanırsam. nasıl zor oluyormu .gerçi sabahçısın PELİNSU uyanana kadar eve gelirsin. tayinlere baktınmı.

LAL doğumuna 7 gün kaldı nasılsın heyecanlsındır.38 demi alacak doktor. benim 38+6 da daha çok var 3 hafta

LAL doğumuna 7 gün kaldı nasılsın heyecanlsındır.38 demi alacak doktor. benim 38+6 da daha çok var 3 hafta

çok heyecanlıyım!!!delikafadulden oglumu çok merak ediyorum! inşallah sağsalim hepimiz bebegimizi kucagımıza alırız. 38+0 da alacak canım. seninde çok az kaldı, hazırlıklar ne alemde toparladınmı biraz?

lalcim nasılsın ay çok az kaldı bende senle birlikte heycan yapmış durumdayım :))))) varmı yardım edilcek bişey..

nazlıcım çok saol canım. gerçekten çok heyecanlıyım, allahım sizlerede bugunleri göstersin inşallah. :Saruboceq:son zamanlar çok zor geçiyor, agrıların artıyor, hareketlerin kısıtlanıyor, bir anda kasıklarına kramp giriyor. yatakta dönemiyorum bile kocacım dönderiyor:roflol: çok komik..!
bu arada sen hergün girerdin topike, artık az giriyorsun, neden?

Sevgili cherry , kaybına çok üzüldüm , Allah tekrarını göstermesin , o kadar kötü oldum ki mesajını tam okuyamadım bile..İğne dozuyla ilgili mesajına cevap yazmak istedim ...Çünkü seninle aynı faktörde sorunluyuz...Benim de MTHFR de homozigot mutasyonum var , diğer değerlerim normaldi...Benim 3 gebelik kaybım var , son düşüğümden sonra bi hematoloğa gittim , diğer pıhtılaşma testlerine ilave olarak paı 1 gen mutasyonu heterezigot çıktı..Hematolog bu sonuçlara göre hamile kalırsam en az 0,6 lık iğne kullanmam gerektiğini söyledi, bunu söylediğinde henüz paı 1 sonucu çıkmamıştı ...Bana 60 kiloya kadar olan hastalarına en az 0,6 lık doz verdiğini söyledi...Ben 3. hamileliğimde 0,3 lük doz kullanmıştım , o gebeliğim neden devam etmedi bilmiyorum , pıhtılaşma sorunundan olmayabilir , erken dönemde olduğu için sağlıksız bi gebelik de olabileceği söylenmişti...Bu arada ben de seninle aynı kilodayım..Dün Lütfü beyle görüştüm , o da hematoloğun verdiği 0,6 lık dozu onayladı...Sana verilen 0,2 lik doza göre oldukça yüksek bi doz bu...Burada MTFHR de homozigot arkadaşlar ŞEN , LAL , MUMAMU var yanlış hatırlamıyorsam...Onlar da 0,3 x2 uyguluyorlar , lal 0,4 de olabilir....Bu örneklere göre bi karar verebilirsin sanırım..Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…