Sadece MTHFR 677t heterozigot olanlar cevap verebilir mi acaba?
Homozigot olanlari ogrendim ama hanginiz heterosunuz hala tam bilmiyorum.
Sağol Funda, bugün kürtajımı oldum geldim. Allah biz daha yaşatmasın, hiç birimize.
Tesekkurler,
okudugum kadariyla ilac ve igne orani hetero ve homozigotlar icin farkli,ayrica degisik faktorlerdeki (PT20210, PAI veya Factor V gibi) sorunlar icin yine farkli. O yuzden burada kim 677hetero, onu bilip daha saglikli karsilastirma yapmak istedim.
arkadaşlar homozigotmu daha kötü heterozigotmu,.yada ikisi eşitmi,.:sm_confused::sm_confused:
merhaba canlarım doktordan geldim çok üzgünüm rahimde kanama varmış şu an için düşük gözükmüyor ama kanama dağılırsa olabilir dedi rapor verdi 10 gün birde kanda faktör xa istedi kan fazla sulanmış olabilir dedi pazartesi günü tahlil yaptıracağım kızlar benim için dua edin lütfen birşey olmasın bebeğime burdaki herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız lütfen dualarınızı esirgemeyin benden şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allaha emanet olun
bkale nasılsın bebeğin nasıl kaç haftalık oldun herşey yolundadır işallah sevgiyle kal canım öptüm
Lalcim aslında giriyorum ama bu aralar işler çok yoğun. oğlan hazır beni çalıştırıyorken çalışıyorum. malum birkaç ay sonra bilgisayar başında bu kadar oturamam.:CüvCüv: projeler falan var onları yazıyorum. geçende eşimin kardeşi bana süslü püslü şeyler almış oğluş için pek hoşuma gitti.hihoyyytbende dayanamayıp alıyorum. senin hazırlıklar tamamdır artık. bebek şekerlerini falan süslerini bir ara müsait olduğunda koysana fotosunu çekip. canım ya sana bir sorum ocak senin oğlan ne zaman tam olarak sürekli tekmelemeye başladı. benimki pek keyfine düşkünde bazen merak ediyorum daha doğrusu niye oynamıyor diye tırsmıyor değilimdelikafadulden. güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım
tekrar geçmiş olsun alarahan allah bir daha yaşatmasın ama söylediğimi sakın unutma kanda pıhtılaşmayla ilgili tüm testlerini yaptır ezbere sakın tedavi uygulama çünkü heparinin fazlasıda zarar sorununa göre tedavi uyguluyorlar bugün doktora gittim rahimde kanama var kanama dağılırsa düşük riski varmış heparin dozu fazla gelmiş olabilir diyor doktor bu yüzden pazartesi hacettepede kan vereceğim antifaktör xa allah yardımcımız olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum şimdi kendine çok iyi bak en kısa sürede bir üniversite hastanesine git ve tahlillerini yaptır umarım herşey çok daha güzel olur allaha emanet ola.s.
merhaba canlarım doktordan geldim çok üzgünüm rahimde kanama varmış şu an için düşük gözükmüyor ama kanama dağılırsa olabilir dedi rapor verdi 10 gün birde kanda faktör xa istedi kan fazla sulanmış olabilir dedi pazartesi günü tahlil yaptıracağım kızlar benim için dua edin lütfen birşey olmasın bebeğime burdaki herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız lütfen dualarınızı esirgemeyin benden şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?