Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağol Funda, bugün kürtajımı oldum geldim. Allah biz daha yaşatmasın, hiç birimize.

tekrar geçmiş olsun alarahan allah bir daha yaşatmasın ama söylediğimi sakın unutma kanda pıhtılaşmayla ilgili tüm testlerini yaptır ezbere sakın tedavi uygulama çünkü heparinin fazlasıda zarar sorununa göre tedavi uyguluyorlar bugün doktora gittim rahimde kanama var kanama dağılırsa düşük riski varmış heparin dozu fazla gelmiş olabilir diyor doktor bu yüzden pazartesi hacettepede kan vereceğim antifaktör xa allah yardımcımız olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum şimdi kendine çok iyi bak en kısa sürede bir üniversite hastanesine git ve tahlillerini yaptır umarım herşey çok daha güzel olur allaha emanet ola.s.

rica ederim canim elimden ne gelirse yardimci olmaya calisayim ben PT 20210 heterozigotum ve sadece 0.4 luk heparin ignesi kullaniyorum ve su an 33 haftalik gebeyim hicbir sorun yasamadim cok sukur insallah sende sorunsuz bir gebelik gecirirsin canim umarim yardimci olmusumdur opuyorum canim :1hug:

fundacim cok gecmis olsun canim ya uzuldum simdi umarim sorunsuz atlatirsin canim surekli yat ve dinlen canim belki etkisi olur bizide habersiz birakma canim dualarim seninle bitanem

fundacım çok geçmiş olsun canım inş kötü bişi olmaz geçer inş dinlen biraz
peki drun iğneleri keselim gibi bişi dedimi yoksa devammı ediceksin
yada gün aşırı falanmı olacak

funda geçmiş olsun canım,
dikkat et kendine. sakın iş falan yapıp yorma kendini. bol bol dua et.. bizim dualarımızda seninle..

arkadaşlar homozigotmu daha kötü heterozigotmu,.yada ikisi eşitmi,.:sm_confused::sm_confused:

merhaba nilüferşahh,
heterezigot özelliğin ortaya çıkmasında etkili olan genlerin sadece bir tanesinin problemli olması, homozigot her ikisininde probleme sahip olması demektir. homozigot olması sorunun daha büyük olduğunu gösterir.

fundacım canım sakın korkma bak 11 haftan bitti. sen dinlen bebeğin sana tutunur bırakmaz annesi. sakın morlini bozma bu dönem. dualarımız seninle...

sonuyokcum yavrummmm özeline yazıyom ben senin ayyyyyyy.... bak bi baya uzun yazdım ya...umarım gelmiştir.yoksa haber ver ok..

selamun aleykum kizlar. uzun zamandir foruma bakamadim.
insallah hepiniz iyisinizdir.papatya sureyyanasilsin canim bebegimiz iyimi. bebeginin kalp atisini duymussun allah kucaginada almayi nasip eder insallah. insan nasil tereddut ediyor ya kalbi hep aticakmi acaba durdumu diye. insallah yasamayiz. ya bu bebeklerin hareketlerini ne zaman hissederiz. herhalde ben hissedene kadar rahat olmayacagim.
karninda bebegin kalp atisini duyacagin cihaz varmis alicam valla. internetten bakip duruyorum. paronaya oldum.
sevgili calikusubende son dusugumden sonra 1 yil hamile kalamadim calistigimiz halde. ovulasyon teseti aldim daha neler neler
doktorum bi hap verdi. onu kllandigim ay hamile kaldim. ustelik iki tane idi. gerci biri devam etmedi ama.
doktoruna danis cani. allah hepinizin kalbine gore versin.

funda çok geçmiş olsun işallah bebeğine bişey olmaz her kanamada bebek düşecek diye bişey yokki moralini bozma yat dinlen allahın izniyle hiç birşey olmayacak bak görürsün iyi düşünki iyi olsun değilmi dualarım sana ve diğer bütün hamile arkadaşlarıma allahım bebeğini sana bağışlasın onun acısını göstermesin kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet ol:teselli::1hug::Saruboceq:

bkale nasılsın bebeğin nasıl kaç haftalık oldun herşey yolundadır işallah sevgiyle kal canım öptüm

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Funda senden de iyi haberler bekliyoruz, geçmiş olsun.

Arkadaşlar, aranızda hem haşimato troidi hemde mthfr 677 heterozigot olan var mı acaba? Benim gibi her ikisi olan bir arkadaşıma heparin kullanılmış yine de kalbi durmuş, başka örnekler de arıyorum.

anlıyorum seni nazlıcım, bende her ne kadar kendimi frenlemeye çalışsamda erken haftalarda bikaç şey almıştım kaydirigubbakcemile3 sende çok çok begendigin bişeyler olursa al, aklında kalmasın ama abartma:jeyyar:
senin kadarken düzenli hissedemiyordum, belirgin hareketlerini hissediyordum. ama merak etme gün geçtikçe, oglan kilo alıp güçlendikçe sende her hareketini hissedeceksin. yanılmıyorsam 25-33haftalar arası çok güçlü tekmeliyordu. birde benim oglanın bi pozisyonu vardı o zamanlar, çok acıtıyordu tekmeleyince Çok üzgünüm çoook poposuyla kasıklarıma oturmuştu, oradan güç alıp bana bi tekmeler savuruyordu:CüvCüv:
bu arada düzenli tekmeler 30 hafta civarında başlııyormuş, o zaman hareket etmediginden şüphelenirsen saat tutup hareketlerini sayarsın canım. daha çok erken. Şeniz

fundacım çok üzüldüm canım ya inşallah ciddi bi durum yoktur. sen hiç bi iş yapma dinlen, sadece ihtiyaçların için yataktan kalk. test sonucu kac günde çıkıyıor?

tamamdır demekki panik yapmaya gerek yok daha çok düzenli olmucak küçük beyin hareketi:)))) valla lalcim kendimi tutabildiğim kadar almamaya çalışıyorum ama ....... ya ben eserizmiri baya merak ettim haberi olan varmı..
fundacım sen nasıl oldun tatlım. kendini yorma tamammı ve tabi ki yüksek morallllll..

fundacım gecmıs olsun..dur hemen panıkleme nolur...bak benımde 10. haftamda bı kanama olmustu.dınlendım hep.cok sukur gectı sonra...senınkıdee gecıcek cunku bebısın tutundu artık sana aannesı.belkıde ıgneden olmustur. sen guzelce dınlen canım.dualarım senle...

celencım gecmısler olsun...hem o mınıs kızına hemde sana...havalar cok deısken belkıde ondan etkılendınız canım.en kısa zamanda acıl sıfalar ınsallah....

papatya sureya, bkale bebısler nasıl kızlar...

selvıhancım ve nazlıcım sızlerın guzel haberleınızı ıcım pırpır okuyorum hep..arkanızdayım kızlar...:)

lal ve marguarıte kızlar ya ben sızden daha heyecanlıyım sankı...hadı bakalım artık kavusma vaktınız ıyıce yaklastı.dualarımız sızlere...sızde unutmayın bızı bılıyosunuz dogum sırasındakı dualar kabul olurmus...

meryem sen nasılsın cok az gırıyosun canım? nasıl gıdıyo gebelık..cınsıyetı bellımıydı benmı kacırdım acaba? canım senın pıhtılasma faktorun neydı? ve hangı ıgneyı kullanıyodun? aspırırn haala yok dımı?

ve kızlar asıl benı geren su kı eserızmır hıc bu kadar ara vermezdı...korkmaya basladım.ınsallah ıyıdır..bı an once yazar bıze..keske numarasısnı bılseydıkde bı haber alabılseydık..

bızde ıyıyız teyzosları..kontrolumuz vardı.buyuyoruz sukur :))) 3 lu test ıcın kan verdım.ınsallah oda ıyı cıkar.mayıs 8 de prof.dr. recep has ıle ayrıntılı usg randevumuz var...hayırlı haberlerle donelm ınsallah...hepınızı sevıyorum...dualarım hepınıze..opuyorum cokkkkkk

canım benım gecmıs olsun ınsallah hıcbıseycik olmaz rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallah fazla kafana takmamaya calıs guzel haberlerını beklıyoz canım bebeıse ve kıb olurmu dualarımız senınle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…