merhaba canlarım doktordan geldim çok üzgünüm rahimde kanama varmış şu an için düşük gözükmüyor ama kanama dağılırsa olabilir dedi rapor verdi 10 gün birde kanda faktör xa istedi kan fazla sulanmış olabilir dedi pazartesi günü tahlil yaptıracağım kızlar benim için dua edin lütfen birşey olmasın bebeğime burdaki herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız lütfen dualarınızı esirgemeyin benden şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allaha emanet olun
ya kizlar hamileleigin durdugunu nasil anlariz. yani bebegin kalp atisinin durdugunu.
ya valla kafayi yiycem. boyle. surekli huzursuzum. zirt pirt ekografiye gidiyorum.
doktorumdan gizli. burada oyle kolayda olmuyo ekografiye gitmek.
bebegin kalbi durdumu acaba iyimi diye atip tutuyorum. henuz 9+5 hareketlerinide alamiyorum ki rahatlayim.
ne ypmaliyim. bana dua edin ne olur.
ya kizlar hamileleigin durdugunu nasil anlariz. yani bebegin kalp atisinin durdugunu.
ya valla kafayi yiycem. boyle. surekli huzursuzum. zirt pirt ekografiye gidiyorum.
doktorumdan gizli. burada oyle kolayda olmuyo ekografiye gitmek.
bebegin kalbi durdumu acaba iyimi diye atip tutuyorum. henuz 9+5 hareketlerinide alamiyorum ki rahatlayim.
ne ypmaliyim. bana dua edin ne olur.
tesekkur ederim kizlar ilginiz icin ama elimde degil iste .
doktora gittigim iki gun falan iyiyim sonra boyle seyler yasiyorum. ilk bebegimin kalbi durmustu hic hisssetmedim normal doktor kontrolunde anlasildi. sok yasadim.
2. ve 3. kanamaliolarak dustu. su an kanamam yok buseferde klbi atiyomu diye kaygilaniyorum.
5 yillik evliyim daha cocugum yok. morelim kotu yani.
bi cihaz varmis bebegin kalp atisini dinliyomusun hickirigini falan. onu ariyoum. bulamiyorum burada.
turkiyede var sanirim.
Arkadaşlar, aranızda hem haşimato troidi hemde mthfr 677 heterozigot olan var mı acaba? Benim gibi her ikisi olan bir arkadaşıma heparin kullanılmış yine de kalbi durmuş, başka örnekler de arıyorum.
Yeni bir başlık açmaktansa yukarıdaki sorumu güncel tutmak istiyorum, müsaadenizle.fisfisfis
canım düşündüğün için teşekkür ederim bebişim 11 haftalık oldu teyzesi çok şükür her şey yolunda sen nasılsın canım? öptüm canımmmm
sevgili alarahan bende hem troit hemde heterezigotum troit hamile kalmamazı biraz zorlaştırıyo ama tedavisini görüyosan bebeğe bi zararı yok ben şu an hamile kalmaya çalışıyorum 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum ben hipotroitim senin troiti ben pek anlamadım senin troit azmı çalışıyo yoksa çokmu çalışıyo anlamadım o yüzden soruyorum brde troit hastası olduğunu hamileykenmi öğrendin yoksa bebeğini kaybettikten sonramı öğrendin biliyorsunki troitde bebeğimizi kaybetmemizin nedenlerinden biri kendine iyi bak arkadaşım sevgiyle kal
ya kızlar bebek kaybedıp hamıle olmak isteyen kac kısi kaldı bu topıkte hadı yazın lıste yapıcammmm. dualrla acıyorum listemi inş cok uğurlu gelecekkk.....4 dusukten sonra yıne hersey normal cıktı deneyıp gorecekmısız duaya cok ıhtıyacım var kızlar cunku dr ılacları dozajını kafalarına gore artırıp bıde boyle deneyelım dıyolar kafam cok karısık bakalım zaman benden ne alıp nelerı goturecek dılerım rabbım bu sefer mutsuzlugumu üzüntülerimi umutsuzlugumu alırda bunların yerıne melegımı saglıcakla gonderır butun anne olmak ısteyenlere dua edıyorum lutfen sızde dualrınızı esırgemeyın bendennnnn....... bu ay umutlu degılım calısmalara bu ay ızın verıldıgı ıcın yumurtlamayı falan kacırdımm::)
umutla sabırla yüzü gülenler:ecrin_bebek::emir_bebek:
celen
şen
yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
beklemede olanlar
umut_sevgim
çimen3
kızlar 4 sayfa gerı gıttım bu lısteyi yaptım hadi digerlerıde listeye gırsınnn sızleri cok sevıyom ıyıkı varsınız..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?