Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kizlar hamileleigin durdugunu nasil anlariz. yani bebegin kalp atisinin durdugunu.
ya valla kafayi yiycem. boyle. surekli huzursuzum. zirt pirt ekografiye gidiyorum.
doktorumdan gizli. burada oyle kolayda olmuyo ekografiye gitmek.
bebegin kalbi durdumu acaba iyimi diye atip tutuyorum. henuz 9+5 hareketlerinide alamiyorum ki rahatlayim.
ne ypmaliyim. bana dua edin ne olur.

merhaba kızlarr.
sidocum saol çok iyiyim çalışınca bazen yoğun oluyor fazla giremiyorum..
artık 3,5 aylık olduk herşey yolunda çok şükür evet aspirin yok clexane 0,4 günde bir tane devam..dootor doğumdan 20 gün öncesine kadar kullanıcaksın büyük ihtimalle dedi.. benim değerlerim şöyleydi
MTHFR 1298 :heterozigot
Prothrombin 20210 : heterozigot
MTHFR 677 : heretozigot
en son ultrasonda gördük çok tatlı elleri bacakları sürekli hareket halindeydi,doktor beklediğimden daha büyük bebek dedi, ama çok hareketliydi bir türlü doktor bişey göremedi,cinsiyetini öğrenemedik..25 nisanda kontrole gidicem inşallah o zaman belli olur..
bide doktor doğum için sezeryan olur büyük ihtimalle .kan pıh.olanlara genelde normal önermiyoruz riskleri var diye dedi.. kendini sezeryan olacakmışsın gibi hazırla dedi..dah erken ama konuştuk yinede doğumu...
sidocum inşallah senin tahlillerde temiz çıkar ,bende 27 nisanda 3lü test için vericem kan sanırım

fundacım çok geçmiş olsun canım yaa çok dikkat et kendine lütfen

lal allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı kolay doğum olsun,darısıda bize inşallah

allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

bebek bekleyenlerede allah sağlıklı gebelikler versin

canim korkma bisey olmaz insallah.
benimde kanamam geldigi halde dusmedi bebegim (yani simdilik oyle)
doktorun sana progestan versin kanama onleyici bi fitil.
ben haftada bi kan testi yapiyorum kanim sulanma derecesi olculuyo.
yani sana bu yapilmadimi en azindan kanin ne kadar sulanmis
ne kadar ilac kulanacagin belli olur.
mesela normal insanlarin ki 150 ile 400 arasi olmasi gerekmis.
fazlasida azida iyi degil.
benim bu teste 316, 328, 326 falan cikiyo . bilgin olsun istedim o fitilde almayi unutma.
dua edicem senin icin allah kucaginda kalmasini nasip etsin insallah . bidaha bu dusuk olayini bi daha hic birimiz yasamayiz.:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım ya su bebkler dogana kadar bzı kafayı yıyıcez valla hamıle kalmaya calıs ondan sonra bebek duşecekmı dogacakmı soruları..... rabbım hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın ınsallah guzel seyler dusun guzel seyler olsun ınsallah.....

sido bende merak ettım eseri ama kötü haber cabuk duyulur dıyıcem ınsallah bebegı ve kendısı saglıklıdır guzel haberllerle doner

canım bende ilk günler üsrekli korkardım aman kalbi atıyomu aman bebeğim yaıyormu bişey varmı sürekli düşünürdüm..şuan 3,5 aylık olduk.. doktorumlada hep kokrkularımı paylaşırdım.. ama içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme lütfen,biraz daha zaman geçince bu korkularını yeneceksin eminim..
allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.. sağlıcakla kucağımıza da alırız inşallah

tesekkur ederim kizlar ilginiz icin ama elimde degil iste .
doktora gittigim iki gun falan iyiyim sonra boyle seyler yasiyorum. ilk bebegimin kalbi durmustu hic hisssetmedim normal doktor kontrolunde anlasildi. sok yasadim.
2. ve 3. kanamaliolarak dustu. su an kanamam yok buseferde klbi atiyomu diye kaygilaniyorum.
5 yillik evliyim daha cocugum yok. morelim kotu yani.
bi cihaz varmis bebegin kalp atisini dinliyomusun hickirigini falan. onu ariyoum. bulamiyorum burada.
turkiyede var sanirim.

canım bak google dan ;
HAMİLE BEBEK KALP ATIŞI ANGELSOUNDS DOPPLER + JEL
diye arama yap bak bu cihazlardan görebilirsin

sılaya canım tamam çok haklısın meraklanmakta ama kötü düşünme olurmu neden dursunki bak Allahın izniyle işler yolunda gidiyor. daha hareketlerine çooook var benim oğlan 22 haftalık daha canı isteyince iki tepik atıyo.. bende lal, celen ve şen'e sorup duruyorum bu ne zaman düzenli oynar diye. 16. haftada çok nadir iki üç kez duydum ben. ama sen öyle kendini şartlama bakalım içerde napıyo diye iyidir o annesi.

Arkadaşlar, aranızda hem haşimato troidi hemde mthfr 677 heterozigot olan var mı acaba? Benim gibi her ikisi olan bir arkadaşıma heparin kullanılmış yine de kalbi durmuş, başka örnekler de arıyorum.

Yeni bir başlık açmaktansa yukarıdaki sorumu güncel tutmak istiyorum, müsaadenizle.fisfisfis

ya kızlar bebek kaybedıp hamıle olmak isteyen kac kısi kaldı bu topıkte hadı yazın lıste yapıcammmm. dualrla acıyorum listemi inş cok uğurlu gelecekkk.....4 dusukten sonra yıne hersey normal cıktı deneyıp gorecekmısız duaya cok ıhtıyacım var kızlar cunku dr ılacları dozajını kafalarına gore artırıp bıde boyle deneyelım dıyolar kafam cok karısık bakalım zaman benden ne alıp nelerı goturecek dılerım rabbım bu sefer mutsuzlugumu üzüntülerimi umutsuzlugumu alırda bunların yerıne melegımı saglıcakla gonderır butun anne olmak ısteyenlere dua edıyorum lutfen sızde dualrınızı esırgemeyın bendennnnn....... bu ay umutlu degılım calısmalara bu ay ızın verıldıgı ıcın yumurtlamayı falan kacırdımm::)

umutla sabırla yüzü gülenler:ecrin_bebek::emir_bebek:
celen
şen

yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980

beklemede olanlar
umut_sevgim
çimen3

kızlar 4 sayfa gerı gıttım bu lısteyi yaptım hadi digerlerıde listeye gırsınnn sızleri cok sevıyom ıyıkı varsınız..........

Yeni bir başlık açmaktansa yukarıdaki sorumu güncel tutmak istiyorum, müsaadenizle.fisfisfis

sevgili alarahan bende hem troit hemde heterezigotum troit hamile kalmamazı biraz zorlaştırıyo ama tedavisini görüyosan bebeğe bi zararı yok ben şu an hamile kalmaya çalışıyorum 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum ben hipotroitim senin troiti ben pek anlamadım senin troit azmı çalışıyo yoksa çokmu çalışıyo anlamadım o yüzden soruyorum brde troit hastası olduğunu hamileykenmi öğrendin yoksa bebeğini kaybettikten sonramı öğrendin biliyorsunki troitde bebeğimizi kaybetmemizin nedenlerinden biri kendine iyi bak arkadaşım sevgiyle kal

canım düşündüğün için teşekkür ederim bebişim 11 haftalık oldu teyzesi çok şükür her şey yolunda sen nasılsın canım? öptüm canımmmm

bende iyiyim arkadaşım hamile kalmaya çalışıyorum bu arada sizi takip ediyorum iyi haberlerinizi aldıkça inan sizin kadar mutlu oluyorum hamile olmadığım ve herşey monoton gittiği için yazacak pek bişey bulamıyorum dediğim gibi sizin iyi haberleriniz bana ilaç gibi geliyo kendine ve bebişine iyi bak ikinizde allaha emanet olun işallah her şey yolunda gider bebişini sağ salim kucağına alırsın öptümmm:1hug:

sevgili UMUT SEVGıM beklemede olanlar listesine benide ekle bende hamile kalmayı bekliyorum işallah bu liste uğurlu gelir şimdiden teşekkür ederim

ravza, benim troid bezimde az çalışıyor. Ayrıca, anti-tpo ve anti-tg değerlerim normalin üsütünde olduğu için benimkisi haşimato troidi diye tanımlanıyor. 6 yıldır troid ilacı kullanıyorum. 9 yıldır da bebek için sürekli tedavi görüyordum. ılk kez şubat ayında kendiliğimden gebe kaldım ama gebelik öncesinde de gebelik sırasında da troid değerlerim çok iyiydi. Dr.umu mthfr heterozigot olduğum konusunda uyardım ama sadece folik ve b vitaminlerini yeterli gördü, heparin vermemişti.
Sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun sanırım. Gebe kaldıysan neler kullandın yada kaldığında dr.unun önerileri nedir?

Ben bu şansı bir kez yakaladım ama devam ettiremedim. Bir daha gebe kalabilir miyim bilmiyorum. Zaten yaşım 39.

Son düzenleme:

Canim benide Listeye ekle bende 4-5 aydir bekliyorum. kaydirigubbakcemile2
simdiden tesekkürler

Fundacim canim cok gecmis olsun.
Böyle kanamalar bazen oluyormus benim kizkardesimdede olmustu ve doktor korkmasina gerek yok dedi bazen rahimde kücük bir damar catlayip kanama yapabiliyormus.
Oda bol bol yatti ve cok sükür hicbirsey olmadi.
Kendine dikkat et canim

Umut 07 canim benim sorunumda sadece MTHFR Heterezygotie.
Normalde hic igne kullanmadanda bebek sahibi olanlar var ama benimde 4 düsügüm oldugu icin ve hicbirinde igne kullanmadigim icin birde heparinle deneyecegim.
Dördüncü bebiste diger haplar disinda birde aspirin kullanmistim ama oda ise yaramadi.

Silaya canim inan bende yeniden hamile kalmak icin herseyi deniyom ama olmuyo ayyyy düsün 3 tanede asilama yapilmasina ragmen.
Normalde ben daha cabuk hamile kalabiliyordum.
Hayirlisi canim gec olsunda güc olmasin.
Bir haptan bahsetmissin adini bana yazarmisin burdaki doktoruma bir sorayim ben.
Hersey gönlünce olsun canim öptüm

umutla sabırla yüzü gülenler:emir_bebek:
celen
şen

yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980

beklemede olanlar
umut_sevgim
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok

önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…