Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

daha öncede söylemiştim ben son düşüğümde tüp bebek merkezinde takibim yapılmıştı ordaki doktorların tüp bebek doktoru diye deneyimli olduğunu düşünmüyorum ama şuna katılıyorum doktorlar deneme yanılma yapıyor bana göre az doz kullanmışsak az geldiğini yüksek doz kullanmışsak fazla geldiğini düşünüyorlar tamamen deneme yanılma yani allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bu bahsettiğin tahlillerin tam adını ve bir de kulandığın ilaçların adını yazabilirmisin.ben iğneye rağmen düşük yapanlardanım.benim çok allerjik bi bünyem var.en son doktorum vücudumun bebeği reddettiğini söyledi.hamile kaldığımda deksametazon diye bi ilacı dokuz ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi.yapılan tahllilleri paylaşıran belki biz de yaptırırız.

hadi yaaa ..Allah yardımcımız olsun inş. tecrübeli dr.larla karşılaşırız o zaman.

benim mutasyonumu sormuştunya ablacım ben de de mthfr 677 heterozigot var. dr.cok düşük düzeyde dedi.iğne kullancaz ama az dozda dedi.bizim gibi olupda doğuranlarda varmışsasırdım ama umutlandım da yinede rabbim hayırlısını hayırlı zamanda sağlıklısını ve güzel ahlaklısını nasip etsin
iğne düşük yasayanlarda olmuş bizdede boyle bir ihtimal varmı yani tedavisi bulunmuş iğne olmamız lazım ya acaba iğne mi düşük yapıyo ki.benim dr. igne kullanırken bişi olmaz demişti de..

herkesin yorumundan bişey çıkarır oldum mutasyona göre mi ayarlanıyomuş iğne dozu acaba o zaman cnm sen dr.una bir sorsana hangi mutasyon en yüksek hangisi düşük felan diye..bari o dr.undan faydalanırız bizde benim gözüm korktu vallahi...

kızlar ben yaptırdığım testleri yazayım anlayan bir baksın lütfen
apolipoprotein (b) : 79.6 55-125
serum ACE düzeti:20.52 8-52
faktör V (proakselerin): 114.4 70-12
faktör xııı:50 70-130
protrombin 20210 gen: normal
MTHFR genmutasyonu (A1298C) homozigot
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
şimdi sizlerin kinden eksik olan test varmı?? bir de faktör xııı düşük çıkmış o ne acaba bilen varmı yarın dr.a gidicem ama delirmek üzereyim çünkü hiç bişey bilmiyorum .. yardımcı olun kızlar lütfen

Anladım canım saol.Doktoruma güvenmekten başka çarem yok sanırım,iğne kullanıp da normal doğum yaptırdığı hastaları olmuş neticede.Zor zamanlar yaşamışsın sen de,ama bebişi kucağına alınca unutuluyordur olanlar. Tekrar teşekkürler.

canım hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır bende pgt yaptırmayı düşünürken tekrarlayan düşüklerden dolayı pgt sayfasında yazışmaları okurken görmüştüm geçenlerde de burda yazmıştın altta görünce yazmak istedim :)

kromozom analizi yaptırdın mı eşin ve sana

iyi canım çok sağol sorduğun için.
pgt denedikten sonraki ay hamile kalmışım. inş sağlıkla sonuna varırız bu mucizenin.

yapıldı cnm onlar çoktan yapıldı temiz çıktı çok şükür. bunlardan eksik olan varmı pıhtılaşma için??

banada bunlar yapıldı canım bide kızamık tahlilleri falan vardı sanırım torch testiydi bi de onu yaptırdık

pgt denedikten sonraki ay hamile kalmışım. inş sağlıkla sonuna varırız bu mucizenin.

inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

banada bunlar yapıldı canım bide kızamık tahlilleri falan vardı sanırım torch testiydi bi de onu yaptırdık

inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

yaaa e bunlardan hangisi protein c? bak benim çalışılmayan testleride yazayım
APO E: E2/E3/E4
MTHFR: c677T
PAI-1 4G/5G
GPIIIa(HPA-1): L33P

bunları yaptıramadım henüz...

yapıldı cnm onlar çoktan yapıldı temiz çıktı çok şükür. bunlardan eksik olan varmı pıhtılaşma için??

yaaa e bunlardan hangisi protein c? bak benim çalışılmayan testleride yazayım
APO E: E2/E3/E4
MTHFR: c677T
PAI-1 4G/5G
GPIIIa(HPA-1): L33P

bunları yaptıramadım henüz...

benim bildiğim kadarıyla o zaten protein c diye yazılıyor ama buna neden bu kadar takıldın bende de yok zaten sonuç belli iğne kullanacağız gerçi doktorlara kalsa gerek bile yok ta

benim bildiğim kadarıyla o zaten protein c diye yazılıyor ama buna neden bu kadar takıldın bende de yok zaten sonuç belli iğne kullanacağız gerçi doktorlara kalsa gerek bile yok ta

vallahi gözüm korktu iğne olanların dozu dr. az ayarladığı için düşük oldu demesine takıldım..acaba diyorum bu benim yaptırmadıklarımdan bir değerle mi yapılıyo iğne dozunun ayarlanması...neyse kafam cadı kazanı oldu yeterince sorunum vardı birde bunları düşünemiyorum hakkımızda hayırlısı .sağol yardımların için...

Ya iğne kullanıp ta tekrar düşük yapan arkadaşlar varmış,bunu duyunca insan çok endişeleniyor.Acaba iğne dozu düşük mü gelmiş yoksa başka bir rahatsızlık mı olmuş ?İğne dozu düşük geliyorsa hiç mi belirti göstermiyor, hani bebeğin gelişimi geriler, ya da başka bir şey olur mu acaba? Bir de iğnenin dozundan olursa daha küçükken düşük olur değil mi?Çok soru sordum ama kimse olmayınca senin fikirlerini de almak istedim

ben varım iğne kullanıp bebeğinin kalp atışı duran hiş bi belirti vermeden doktora gittiğinde kalbi durmuş demesiyle şok olanben clexane 0.2 kullandım ve aspirin ama 5 haftalıkken lekelenmelerim olunca kesti doktorum sonra lekelenmelerim bitmişti bu sefer olacak dedim 8 haftalıkken gittiğimde kalbi durmuştu oysa 7 haftalıkken gitmiştim herşey normaldi doktor iğne az falan demedi sadece sağlıksızmış demekki dedi sen ne kullanıyosun ve pıhtılaşma derecen ne canım

Ne diyorsun burcu ya Allah bir daha yaşatmasın canım.Ama şuan çok korktum biliyor musun?Benim mthfr 677 homozigot.Ben coraspin kullanıyorum veeeee clexan 0.2 :18: Ben çok sık doktora gidiyorum her hafta neredeyse.Kaç kere doktora sordum doz düşük mü diye kesinlikle hayır diyor.Bebeğin gelişimi her şeyi iyi diyor,Genel sağlık durumum da iyi olduğu için hepsini birlikte değerlendirdiğini söylüyor.Yani 677 homozigot şunu kullanır şu dozu uygular diye bir formül yok diyor.Genel durumuna bakılır,her şeyiyle değerlendirilir diyor. Allaha şükür şimdiye kadar bir problem olmadı İnşallah olmaz da.Sen şimdi gebelik mi bekliyorsun canım?

benimde sadece mthfr677 heterzigot ama sen zaten riskli dönemi atlatmışsın canım inşallah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alırsın gönlümüzü ferah tutup allahasığınmaktan başka çareemiz yok ekim ayında kürtaj oldum korunmayı bıraktım ama inan ki bi tarafım çok istiyor diğier tarafımda ya hamieysem diye o kadar korkuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…