merhaba arkadaşlar..uzun zamandır bu konuya bakmıyordum,aynı şeyleri yaşamış biri olarak sizemoral olabilirim umuduyla yazıyorum....çok zor olduğunu biliyorum ama moralinizi yüksek tutun hamilelik için en önemli şey bu...ileri derecede kan pıhtılaşması çıktı bende allaha şükr iğnelerle bebeğimi kucağıma alabildim.kızım 16 aylık oldu bile....iyi bir doktorla başarabilirsiniz,tedavi edilemeyecekbişi değil bu..sadece doktorun doğru iğneyi vermesi gerekiyor..allah isteyen herkese en kısa zamanda anneliği nasip etsin inşallah
selam arkadaşlar bişey sorucam benim adet tarihim 4 gün gecikti aceba idrar testi yapsam çıkarmı sizce
canım dualarımız seninle,inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.peki canım geçirdiğin süreç hakkında bizi bilgilendirir misin.hangi iğneyi kullandın,coraspin kullandın mı son ana kadar ve herhangi bir diyet listesi falan uyguladın mı,neler yedin neler yemedin mesela...bize önerilerin var mı??sevgiyle,sağlıkla ve bebişinle kal canım
iğne dozu neye göre ayarlanıyo acaba bilgisi olan varmı??????
slm
canım benim ne kadar güzel allah kolay doğum nasip etsin. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 5+5 günlük hamileyim. İğneyi göbeğe mi yapıyorsun sadece. valla benim göbek mosmor oldu şimdiden. Kola da 45 derece açı ile vuruyorum. Sen nasıl yaptın bilgi verirsen sevinirim. ,
anladım cnm teşekkürler birde yaptıracak hast. bulabilsem..nereye gitsem çalışmıyoruz bunları dediler.....
sındırım sıstemıyle ılgılı ne yapıldı test canım ve nasıl sorunun oldu anlatırmısın
selam arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim bir düşük yaptım iki yıl önce ve bir daha hamile kalamadım tüp bebek için başvyrduk bütün test tahliller derken doktorumuz hiç bir problemin olmadığını aşılama deneyebileceğimizi söyledi genetik testimizin sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik velhasıl benim merak ettiğim kan pıhtılaşması hamile kalmaya engelmidir benim durumumda olan arkadaşlar varmı önümüzdeki hafta randevum var sanırım aşılama geçicez kafam karışık bi çok yazı okudum riskli olduğuna dair allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden teşekkür ederim
merhaba canım benimde kan pıhtılaşması var
mthfr1298 homozigot hastayım üç kez düşük yaptım iki tanesi 6.haftada bi tanesi 5.haftada düştü üçüncüde clexan 0.4 kullandım ama yinede düşük oldu.pazartesi günü aşılama yapıldı haftaya cumartesi test yaptıracağım.iğnelere şimdiden başladım ama dr yine 0.4 verdi benim gibi olan arkadaşlar lütfen iğne dozunu benimle paylaşın.inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz
evet yaa bende bunu merak ediyorum doz neye göre ayarlanıyo.bak senin iğne olmana rağmen düşük olmuş demekki yeterli olmamış. dr.un iyi olmasıyla felan alakalı değildir bu bir şeyin değeriyle ayarlanıyodur????????
evet yaa bende bunu merak ediyorum doz neye göre ayarlanıyo.bak senin iğne olmana rağmen düşük olmuş demekki yeterli olmamış. dr.un iyi olmasıyla felan alakalı değildir bu bir şeyin değeriyle ayarlanıyodur????????
mthfr1298 homozigot hastayım üç kez düşük yaptım iki tanesi 6.haftada bi tanesi 5.haftada düştü üçüncüde clexan 0.4 kullandım ama yinede düşük oldu.pazartesi günü aşılama yapıldı haftaya cumartesi test yaptıracağım.iğnelere şimdiden başladım ama dr yine 0.4 verdi benim gibi olan arkadaşlar lütfen iğne dozunu benimle paylaşın.inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz
benim söylemek istediğim de buydu.doktorun iyi olması demek değerlerine göre bakıp uygun iğneyi ayarlayabilen demekti zaten.
:))))sana cevap vermiş gibi olmuşum ama inan öyle bir niyetle söylemedim .şimdi benim elimde olan testte sadece homozigot yazıyo acaba diyorum bu protein değerleri düşük olunca mı ayarlanıyo doz onu anlayamadım yani sorun benim teslerin yarısını yaptırmış olmam ve herkes tamam zaten homozigot çıkmış diğer proteine felan baktırmana gerek yok dediler????????????? eğer bunlarla doz ayarlanıyosa yaptırayım??öff çok karışık oldu:)
bende de protein yok doktorum istemedi
canım kan pıhtılaşması nedeniyle 8 ay boyunca innohep 0,45 isimli iğneyi oldum.allaha şükür 16 aylık bi kızım var şimdi..iğne kanı sulandırdığı için damardan kan tahlili bile yapılınca kanama zor duruyordu,doktorumda kendine dikkat et bi yerlerini kesme diyordu...sezeryanda iğneyi birkaç gün öncesinden kesiyor doktor tekrar kan akışının normale dönebilmesi için...aksi halde doğumda çok fazla kan kaybı yaşanabilir ve anneyi riske atar bu durum...normal doğumun önerilmemesi bu yüzden...
meraba cnm benımde aynı senın anlattıgın sekılde oluyordu dusuklerım ve toplamda dort tane yasadım en sonun dusugumde ptrtılasma buldular ıgne vuruldum ama gene dusuk oldu. daha kapsamlı bır arastırma sonucu romotolojık hastalık bulundu yanı sındırım sıstemı bozuklugu vucud gebelıgı ıstemıyormus ve dısarı atıyormus suan gebelıgımle bırlıkde ılac ıgne tedavısıne basladım cok sukur kalp atıslarını duyduk.doktora sordugumda pırtılasma erken gebelıklerın sonlanması ıle alakalı degıl dedı nsallah bundan sonrasında sorun yasmayız
Merhaba beyazkelebek.Ben 31+6 haftalık hamileyim.2 kez düşük yaşadıktan sonra bu hamileliğimde 6.haftamdan itibaren hergün innohep 0,45 vuruyorum.Ben de MTHFR C677 heterezigot mutasyon vardı.İkimizinki farklı olduğu halde aynı iğneyi kullanmışız ve benim doktorum ileri derece pıhtılaşmadan bahsetmedi.36.haftaya kadar iğneyi kullanıcam,sanırım sen de 8 ay kullanmışsın..Peki sezeryan mi normal doğumla mı dünyaya getirdin bebeğini?Bunu tam anlamadım,normal doğumdaki riskten bahsetmişsin de biraz endişelendim..Doktorum iğne vuruluyorum diye sezeryan olmak zorunda olmadığımı söyledi.. :44: Benimki de kız olacak allahın izniyle..Allah sağlık sıhhat versin seninkine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?