Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iğne dozu neye göre ayarlanıyo acaba bilgisi olan varmı??????

merhabalar,,doğum yapan arkadaşların buraya uğramadığını yazmıştı bi arkadaşım..bende uzun zamandır girmiyordum bu konuya açıkçası..aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazmak istedim...
B-fibrinojen-455 G-A .........heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR A1298C.................heterozigot mutasyon saptanmıştır....benim sonuçlarım böyleydi...9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu...ilk düşük olabilir dedi doktor önemsemedi....biçok uzmana gittim ama sonuç aynıydı...sonunda yalan söylemek zorunda kaldım 3 kez yaşadım bunu dedim ve gittiğim profesör genetikte bu tahlili yaptırdı...hamile kalana dek sadece hergün bir bebek aspirini içtim,diyetten hiç bahsetmedi bana..açıkçası ilk kez burda duyuyorum diyet olayını...2.hamileliğimde 6.haftada tekrar doktora gittim ve hemen innohep 0,45 iğneye başladık...çok zor günlerdi..hamile olduğuma sevinemiyordum tekrar aynı şeyler olacak diye ağlayarak giriyordum doktorun yanına ya kalbi durmuşsa diye....çok şükür allahın izni ve doktorumunda ilgisiyle kızıma aldım kucağıma...allah hepinize nasip eder umarım...

canım sadece göbeğime yaptırdım,ben yapamıyordum bu arada babam ve eşim sırayla yaptılar iğnelerimi...mosmordu benimde ama bebiş gelince herşeyi unutturacak hayırlısıyla...

anladım cnm teşekkürler birde yaptıracak hast. bulabilsem..nereye gitsem çalışmıyoruz bunları dediler.....

canım üniversite hastanesinde çalışan bi doktordan randevu al....ona düşüklerinden bahsettiğinde sana tüm testleri üniversitede yaptıracaktır...ayrıca sigortalı oılduğumuz için testlere hiçbir ücret ödememiştim ben...

sındırım sıstemıyle ılgılı ne yapıldı test canım ve nasıl sorunun oldu anlatırmısın

cnm benden bı tane anti diye bır test aldılar o test bozuk cıktıgı zaman romotoojı bolumune sevk ettıler orda bır kac tane testler yapıldı ve sonucunda sındırım sıstemı bozuklugu oldugu ortaya cıktı buda ne oluyorus onu acıklım benım vucudum dısardan gelen yabancı hıc bırseyı hazmedemıyormus ve dısarı atıyormus hamıle kaldıgım zamanda bebegı vucud hazmedemedıgı ıcın gelıstırmıyor ve zamanla dısarı atıyormus

selam arkadaşlar ben 3,5 yıllık evliyim bir düşük yaptım iki yıl önce ve bir daha hamile kalamadım tüp bebek için başvyrduk bütün test tahliller derken doktorumuz hiç bir problemin olmadığını aşılama deneyebileceğimizi söyledi genetik testimizin sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik velhasıl benim merak ettiğim kan pıhtılaşması hamile kalmaya engelmidir benim durumumda olan arkadaşlar varmı önümüzdeki hafta randevum var sanırım aşılama geçicez kafam karışık bi çok yazı okudum riskli olduğuna dair allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden teşekkür ederim

merhaba canım benimde kan pıhtılaşması var
mthfr1298 homozigot hastayım üç kez düşük yaptım iki tanesi 6.haftada bi tanesi 5.haftada düştü üçüncüde clexan 0.4 kullandım ama yinede düşük oldu.pazartesi günü aşılama yapıldı haftaya cumartesi test yaptıracağım.iğnelere şimdiden başladım ama dr yine 0.4 verdi benim gibi olan arkadaşlar lütfen iğne dozunu benimle paylaşın.inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz

evet yaa bende bunu merak ediyorum doz neye göre ayarlanıyo.bak senin iğne olmana rağmen düşük olmuş demekki yeterli olmamış. dr.un iyi olmasıyla felan alakalı değildir bu bir şeyin değeriyle ayarlanıyodur????????

bende clexane kullanmama rağmen kalp atışı durmuştu bana kalırsa doktorlar ilk başta kafalarına göre veriyorlar

benim söylemek istediğim de buydu.doktorun iyi olması demek değerlerine göre bakıp uygun iğneyi ayarlayabilen demekti zaten.

ayşecim cevabın için çok teşekkür ederim çok üzüldüm yaşadıkların için inşaallah bundan sonra güler yüzümüz sizin başka probleminiz yok değil mi bende aşılamaya başlıycam adetimi bekliyorum gelişmeleri bildiririm senin sonucunuda bekliyorum bana ve bütün burda ki arkadaşlarıma ışık olucak inşallah alırsın bebeşini kucağına hep birlikte amiiinn

benim söylemek istediğim de buydu.doktorun iyi olması demek değerlerine göre bakıp uygun iğneyi ayarlayabilen demekti zaten.

:))))sana cevap vermiş gibi olmuşum ama inan öyle bir niyetle söylemedim .şimdi benim elimde olan testte sadece homozigot yazıyo acaba diyorum bu protein değerleri düşük olunca mı ayarlanıyo doz onu anlayamadım yani sorun benim teslerin yarısını yaptırmış olmam ve herkes tamam zaten homozigot çıkmış diğer proteine felan baktırmana gerek yok dediler????????????? eğer bunlarla doz ayarlanıyosa yaptırayım??öff çok karışık oldu:)

diğer düşüklerinde aşılama mı yaptırdın

bende de protein yok doktorum istemedi

bende de protein yok doktorum istemedi

benim anladığım şu; bu olay biraz yaşayalım görelim olayı dr.lara göre...ben tüp bebek yaptırıcam inş. ordaki dr. daha deneyimlidir açıkcası korktum iğne vurulmasına rağmen düşük yapanlar var..dozu fazla kaçırınca kanaması olanlar var..dediğim gibi bu doz bir şeye göre ayarlanıyodur.testte homozigot yazıyo ee dr.hadi şunla başlıyalım bu düşerse diğerinde arttırırız der yoksa yinede proteinlerin seviyesine bakılıyodur çünkü başka değer yok!!

Merhaba beyazkelebek.Ben 31+6 haftalık hamileyim.2 kez düşük yaşadıktan sonra bu hamileliğimde 6.haftamdan itibaren hergün innohep 0,45 vuruyorum.Ben de MTHFR C677 heterezigot mutasyon vardı.İkimizinki farklı olduğu halde aynı iğneyi kullanmışız ve benim doktorum ileri derece pıhtılaşmadan bahsetmedi.36.haftaya kadar iğneyi kullanıcam,sanırım sen de 8 ay kullanmışsın..Peki sezeryan mi normal doğumla mı dünyaya getirdin bebeğini?Bunu tam anlamadım,normal doğumdaki riskten bahsetmişsin de biraz endişelendim..Doktorum iğne vuruluyorum diye sezeryan olmak zorunda olmadığımı söyledi.. :44: Benimki de kız olacak allahın izniyle..Allah sağlık sıhhat versin seninkine de..

canım canım bu hastalıgın tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyor canım

merhaba canım,38.haftada yaptım canım doğumu ben,doğumdan 2 gün öncesi iğneyi bıraktırdı doktorum.sezeryanla oldu..doktorlar farklı düşünüyor olabilir bilmiyorum ama benimki sezeryanı uygun gördü.bu iğneler kanamayı arttırdığı için normal doğumda da zamanını ayarlayamadığından riske atmayalım demişti doktorum.allaha şükür hiçbi problem olmadan çok güzel bi doğum oldu.allah sanada buradaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah...yalnız bende doğumdan sonra bi problem oldu,nerdeyse 2 aya yakın bir süre yürüyemedim( doktorum önemsemedi geçici bi durum olduğunu söyledi ama araştırdım ki bizim iğnelerle epidural iğnesi karışınca böyle bi risk olabilirmiş..çok zor günler geçirdim neyseki yalnız değildim..herkeste olan bişi değilmiş korkumak istemem canım ama olursa da geçici bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…