- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
cok saoll canım yardımın ıcın allah kımseye dusurmesın yasatmasın ınsallah senın tedavın olumlu olur guzel haberlerını alırız kendıne cok ıyı bak
merhaba kızlar yarın sabah yine dr.a gidiyorum bu pıhtılaşmayla ilgili bende var onu ögrendik ama başka hangi testleri söylemeliyim dr.a veya başka ne sormalıyım aklıma gelmiyor şuandaa akıl verin lütfen
peki sende morarma oldu mu?
valla şuanda bir kaç tene soru var aklımda benim gebeliklerimde hep gelişme geriligi oluyor kalp atışları oluşmuyor buda enteresan normalde pıhtılaşma sorunu olanlar düşük yaparken ben kürtaj oluyorum atışlar oluşlmadıgı için ve gününe göre geri oldugu için birinden duydum b vitamini ve folik plus emilimi olmadıgı içinde bebek geliişmezmiş enteresan deilmi?
yoo hayır öyle bi morarmam yok,bazen hafif bi yeşillik oluyor.yani havasını alınca morarma mı oluyormuş ki
ilginç bunu duymamıştım.bebeğin büyümesi ile alakalı kürtaj die biliyorum.küçükse kendi düşüyor.ben bi düşürdüm bide kürtaj oldum:/
benım de ama kalp atışi yok oyle oluyordu canım bebkın kese var oluyor kese gıt gıde bozuluyordu ve ılgınctırkı bekledım düşsun dıye kendılıgınden duşmuyordu agırda kaldırdım yanı dusmedı benımde 2 gebelıkte kan pırtısı gordu doktor yat dınlen bu kan pırtısı dagılır dedı ben de yatttım dagılmadıda sonu husran oldu tabıkı kurtaj bu arada patolojı yaptırdınmıydı sen ne cıktıydı yaptırdıysan sonucun
kızlar bana mtfr 677 bakılmış ve faktor 5 proteın s ve c bakıldı kromozonda bakıldı ama mtfr 1298 falan yok yapılmamışmıdır acaba heterızıgotum ben de merak edıyorum acaba yapılmadımı kı doktorla goruseyımmmı devlettte yaptırmıstım bayagıda oldu ama sımdı capaya gıttım ordan da ıstenmedı sadece proteın c ve s ve( lupus antıkoagulasyonm---- aktıve proteın c rezıstansı -----antıtrombın3 ) ıstendı bunlar ney bılen varmı acıl dır bılgı verın tesekkur ederım
valla şuanda bir kaç tene soru var aklımda benim gebeliklerimde hep gelişme geriligi oluyor kalp atışları oluşmuyor buda enteresan normalde pıhtılaşma sorunu olanlar düşük yaparken ben kürtaj oluyorum atışlar oluşlmadıgı için ve gününe göre geri oldugu için birinden duydum b vitamini ve folik plus emilimi olmadıgı içinde bebek geliişmezmiş enteresan deilmi?
meraba cnm benımde aynı senın anlattıgın sekılde oluyordu dusuklerım ve toplamda dort tane yasadım en sonun dusugumde ptrtılasma buldular ıgne vuruldum ama gene dusuk oldu. Daha kapsamlı bır arastırma sonucu romotolojık hastalık bulundu yanı sındırım sıstemı bozuklugu vucud gebelıgı ıstemıyormus ve dısarı atıyormus suan gebelıgımle bırlıkde ılac ıgne tedavısıne basladım cok sukur kalp atıslarını duyduk.doktora sordugumda pırtılasma erken gebelıklerın sonlanması ıle alakalı degıl dedı nsallah bundan sonrasında sorun yasmayız
arkadaslar bu kan pıhtılasması olan hastaların dogumu sezeryanlamı hep oluyor bu konuda bılgısı olan var mı ?????
Cogunluk sezeryan bildigim kadariyla; ama normal dogum yapan arkadaslarimizda var tabiki. sana bagli yani bir nevi.
Sezeryani cogu kimsenin tercih etmesinin nedeni; kan pihtilasmasi olanlarin zahmetli ve cileli bir gebelik oluyor genelde ve igne kullanildigi icin gebelik boyunca kimse normal dogumla riske etmek istemiyor bebeginin ve kendinin hayatini. Birde komplikasyonlar neticede daha fazla olabilir dusuncesi var normal dogumda.
merhaba arkadaşlar..nasılsınız?? forumdan takip ediyorum sizleri..sizlerin yazdıkları bana umut oluyor..bazen korkutuyo ama yine umut doluyorum..hele hele bizim gibi durumu olup hamile olanlara çok imreniyorum..keşke bende hamile olsam diyorum..bu arada hamile arkadaşlarıma nazar değmesininşallah bende ve burada hamilelik isteyen tüm arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda bebeklerimize bizlerde kavuşuruz..ben birşey sormak istiyorum kızlar, psikolojik tedavi görürken hamile kalanınız var mı? ben şuan antidepresan kullanıyorum da korunuyorum ama olurda hamile kalırsam bu oluşacak hamileliği ne derece etkiler?
arkadaslar bu kan pıhtılasması olan hastaların dogumu sezeryanlamı hep oluyor bu konuda bılgısı olan var mı ?????
arkadaslar benım ıkı dusugum oldu kesenın ıcı kan doluydu saglıklı bı gebelık deıldı bebek gelısımını tamamlıyamadı doktor sende kan pıhtılasması var dedı bende haftaya gıtcem nasıp olursa unıversıteye tedavı olmaya aklıma bısey takıldı ben bebek sımdı bı sene kadar dusunmuyorum sorum su ne gıbı tedavı yapılıyo ve gebe tedavıden sonra hemen mı kalınıyo ben sımdı bebek ıstedıgım zaman mı gıtsem hastaneye yoksa lutfen yardımcı olunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?