Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:Saruboceq:
sevgili cali kusu
bende 3 dusuk yaptim. 2. 3. istedigim ay tuttu. ama son dusukten sonra neyi denediysem bi turlu hamile kalamadim. ovulasyon testi, yok gun asiri yok hergun, gun sayma yontemi vb. doktora gittim. bana ilac falan vermedi buranin doktorlarini 3 asagi 5 yukari bilirsin.
hungur hungur agladim hamile kalamiyorum.
neden sana geleyim dedim. doktor digerlerine kaldinsa bunada kalirsin dedi.
sonra biraz daha konusunca falan. hap verdi. dediki bak.
yasin cok genc ve kendi kendine hamile kalabiliyosun dedi. ben bu hapi sadece 40 askin hastalara veriyorum. ma sunu bilki bu hapi kullanirsan bi tane olmasi mucize olur 2 den fazla bebek olur dedi. bunu bile bile aldim. iki tane tutmustu ma biri devam etmedi. hapin adi PERGOTIME 50mg) doktoruna bi danis adetinin 4. gunu yutuyosun 8. gunune kadar zaten 5 tane var icinde. yumurtalarini coaltiyomus. allah kalbi,ne gore versin canim zor bekleyis biliyorum. hamile kaldim simdide kaldimi gidicekmi. kalbi atiyomu bisey oldumu diye atip duruyorum. herseygonlunce olsun. rabbimin yaninda hersey var. yeterki isteyelim.

canım benim 1 sfer olduysa bir daha olur sakın üzülme benim yaşım 27. 7 senelik evliyim 4 bebek kaybettim son bebeğim 24 haftalıktı bebeğimi kaybettikten sonra hem troit hemde heterezigot olduğumu öğrendim 3 senedir troit tedavisi görüyorum şu an değerlerim iyi ama geçen ay anti-tpo değerim birden yükseldi doktor korunun bu durumda hamile kalma dedi ama ben doktoru dinlemedim korunmayı düşünmedik devam ediyoruz anlayacağın doktorum gebelik öncesi iğneye başlayacağız demişti ama değerim yükselince iğneye başlayamadık değerin kendiliğinden düşmesini bekliyoruz hayırlısı olsun ne diyelim ama gebelik oluşursa kesinlikle iğne kullanacağım iğne için rapor çıkattık ama işte 10 aydır uğraşmama rağmen daha hamile kalamadım doktor gebe kalmamam için hiç bir sorun yok diyor sevgili alarahah birazda iyi düşünmek lazım allah korusun bebeğin doğsaydı belki sakat olcaktı troit zeka geriliğine sebep veriyo biliyosun bölesi daha hayırlı belki böle düşünmeye çalış lütfen kolay olmadığını biliyorum ben kendime sürekli bunları tekrarlıyorum çünkü doktor bana aynen böle dedi canım dua etmekten başka çaremiz yok birbirimize dua edelim allahım hepimizi yavrularımıza kavuştur biraz uzun yazdım kusura bakma ama inan benimde içim yanıyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz allaha emanet ol canım öptüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nazlıcım bende ne ziyaretçi msjlarında ne özel msjlarımda yok canım şu drunun ismini buraya genele yazsan olmazmı çatlıcam valla özel msj atmana gerek yokki hem burayada yazabilirsin yani yanlış anlama izmirde olduğun için ve egeye gittiğin için soruyorum belki banada bi faydası olur diye

umutla sabırla yüzü gülenler::ecrin_bebek:
celen
şen

yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya

beklemede olanlarkaydirigubbakcemile5
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh

önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında .......hihoyyyt.... kızlar isimlere dua etsek daha guzel olur bence ne dersiniz??

Son düzenleme:
offfffffffffffff kizlar offffffffff ben gene efkarliyim.
ne kadar zor bi imtihanmis yarabbi. ama hamt olsun.
hep ekliyoruz hep beklemedeyiz allah karsiligini versin insallah.
bugun kendimi cok normal hissediyorum yine kafam bozuk.
bisey mi oldu acaba kalbi atiyomu diye . korkumdan esimle paylasamiyorum
kiziyo cok takiyosun diye bi buaya yazyorum. insallah hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz.
inanin liste yapmmissiniz ya oyle uzuldumki listeye bakarken. Rabbim buyuk insallah olacak bu yil hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alicaz insallah.

canım neden uzuldunku o lıstedıkılerın yuzu en kısa zamnda gulecek ınsallah rabbım bırgun bızede nasıp edecek ama sabırrr... sende sıkma canını bılıyorum cok zor ama guzel seyler duşunku guzel seyler olsun tammmı tatlımmmm bebeıse ve kıb

Umut sevgim,
Beni de ekler misin canim listeye? Dusukten sonra 4 ay gecti. Bu ay yeniden denemeye baslayacagiz insallah.
Herkese iyi sanslar

Kizlar
Duydunuz mu Seren Serengil 3. bebegini de pihtilasma sorunu yuzunden kaybetmis, ustelik igne kullaniyormus. Doktor bundan sonrakini 7 aylik olunca sezaryanla alalim 9 ay tasiyamazsin demis???

canım bende mthfr 677 heterezigotum.

Sagol canim cevabin icin,
Sadece 677' hetero musun? Oyle ise seninle birebir ayni sorunumuz var (benim diger degerler ve homosistein normal mesela). Bir de son soru ) Igne dozajin kac?
Insallah sag salim alirsin bebegini kucagina. Sen de benim umudum oldun :1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar benide listeye eklersinizmi,.3 aydır beklemedeyim,.nasip olursa önümüzde günler hamile kalmak istiyorum,.tüm cesaretimi topladım.:CüvCüv::CüvCüv:

Sevgili fundacım , çok geçmiş olsun , haberini şimdi okudum , umarım şimdi iyisindir ...Birçok arkadaşımızın benzer kanamaları olmuştu ama çok şükür atlattılar ...Sen de atlatacaksın inşallah , Allah bebişini sana bağışlasın , korusun inşallah..Dua ediyoruz canım merak etme...Belki de iğne dozuyla ilgili küçük bi sorun yaşadın , herşey düzelecek inşallah canım...Allaha emanet olun...

Fundacim
Hemen meark etme. Bir arkadasimda da ayni sey oldu. Kan dagildiktan sonra bebegin baska bir yerde yeniden tutundugu ortaya cikti simdi cocuk 8 yasinda ) Allah yardimcin olsun

Sevgili sılaya , seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin canım...Çünkü ben de kafayı yemiş durumdayım..Bu sabah fazla bulantım olmadığı için moralim bozuk ...Yarın ilk iş doktora gidip ultrasona giricem ..Bebişin iyi olduğunu öğrenene kadar rahatlayamıycam..Allahım lütfen bebeğim iyi olsun...Ne zor bugünler , geçmek bilmiyor...Allah hepimize sabır ve kuvvet versin...

Bu arada umut-sevgim , inşallah yüzü gülecek olanlar listesinde ben niye yokum ? Aşkolsun sana...

umutla sabırla yüzü gülenler:
celen
şen

yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit

beklemede olanlar
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh

önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında ........... kızlar isimlere dua etsek daha guzel olur bence ne dersiniz??

süreyyacım ekledım kızzzz kızmaa:)

Kızlar merhaba, bir şeyler sorucam yardımcı olur musunuz? Ben 13 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim, tüm tahliller yapıldı, hamileliğimde takip eden doktorum bu tahlilleri yaptırdı, faktör c ve protein s vardı hatırladığım kadarıyla sorun çıkmadı, sadece bağışıklıkla ilgili tahlilim pek anlamlı çıkmadı, sorun olabilir hamile kalınca tekrar yapıcaz bu testi, hamileliğinde iğne kullanabilirsin dedi.. Daha sonra başka bi prof.a gittim o da eksik olan genetik testlerimi yaptırmamı istedi, faktör v ile bi test daha adını unuttum, ikisi de normal çıktı, o doktor da hiçbir problem görünmüyor ama hamile kaldığında biz yine de sana ufak doz iğne kullanırız dedi, şu an çocuk aspirini kullanıyorum , devam et dedi, herhangi bir pıhtılaşma sorunu yokken sizce iğne kullanmak hamilelikte zararlı olur mu? Benim kafam karıştı doğrusu???

canim benim bildigim kadariyla bu ignelerin.
normal hamilelerde iyi olmadigini kani sulandirip
yine dusuge yol actigini biliyorum. yani kan pihtilasmasi sorunu olan arkadaslara
bazen fazla bile geliyo ignenin dozu bebeklerini yine kayip ediyolar.
pihtilasma sorunun yoksa kulanman bilmiyorum ne kadar dogru.
canim bu arada kac dusuk yaptin. yani 1 tane mi yok sa daha fazlami.
insallah hersey yolunda gider
:Saruboceq:

canim aynen bende o durumdayim. kendimi iyi hissetmiyorum.
tamamen pisikolojik biliyorum ama olmuyo iste. sevgili sen
baby souds diye bi cihazdan bahsetmisti. bebegin kalp atislarini hickirini falan duya biliyomussun. internetten baktim daha cok fonksiyonlari var. ben burada bulamadim ama turkiyede var. ebaydan siparis ettim. sende al derim. yoksa kafayi yiycez. ustelik her
ultrasona gittigimde 50 euro veriyorum. bebegim yasasinda
onada raziyim. insallah bebeklerimizi kucagimiza saglicakla aliriz.
birbirimize dua edelim. muminin mumine duasi gecermis.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…