Silaya canim inan bende yeniden hamile kalmak icin herseyi deniyom ama olmuyo ayyyy düsün 3 tanede asilama yapilmasina ragmen.
Normalde ben daha cabuk hamile kalabiliyordum.
Hayirlisi canim gec olsunda güc olmasin.
Bir haptan bahsetmissin adini bana yazarmisin burdaki doktoruma bir sorayim ben.
Hersey gönlünce olsun canim öptüm
ravza, benim troid bezimde az çalışıyor. Ayrıca, anti-tpo ve anti-tg değerlerim normalin üsütünde olduğu için benimkisi haşimato troidi diye tanımlanıyor. 6 yıldır troid ilacı kullanıyorum. 9 yıldır da bebek için sürekli tedavi görüyordum. İlk kez şubat ayında kendiliğimden gebe kaldım ama gebelik öncesinde de gebelik sırasında da troid değerlerim çok iyiydi. Dr.umu mthfr heterozigot olduğum konusunda uyardım ama sadece folik ve b vitaminlerini yeterli gördü, heparin vermemişti.
Sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun sanırım. Gebe kaldıysan neler kullandın yada kaldığında dr.unun önerileri nedir?
Ben bu şansı bir kez yakaladım ama devam ettiremedim. Bir daha gebe kalabilir miyim bilmiyorum. Zaten yaşım 39.
offfffffffffffff kizlar offffffffff ben gene efkarliyim.
ne kadar zor bi imtihanmis yarabbi. ama hamt olsun.
hep ekliyoruz hep beklemedeyiz allah karsiligini versin insallah.
bugun kendimi cok normal hissediyorum yine kafam bozuk.
bisey mi oldu acaba kalbi atiyomu diye . korkumdan esimle paylasamiyorum
kiziyo cok takiyosun diye bi buaya yazyorum. insallah hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz.
inanin liste yapmmissiniz ya oyle uzuldumki listeye bakarken. Rabbim buyuk insallah olacak bu yil hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alicaz insallah.
canım bende mthfr 677 heterezigotum.
Sevgili fundacım , çok geçmiş olsun , haberini şimdi okudum , umarım şimdi iyisindir ...Birçok arkadaşımızın benzer kanamaları olmuştu ama çok şükür atlattılar ...Sen de atlatacaksın inşallah , Allah bebişini sana bağışlasın , korusun inşallah..Dua ediyoruz canım merak etme...Belki de iğne dozuyla ilgili küçük bi sorun yaşadın , herşey düzelecek inşallah canım...Allaha emanet olun...merhaba canlarım doktordan geldim çok üzgünüm rahimde kanama varmış şu an için düşük gözükmüyor ama kanama dağılırsa olabilir dedi rapor verdi 10 gün birde kanda faktör xa istedi kan fazla sulanmış olabilir dedi pazartesi günü tahlil yaptıracağım kızlar benim için dua edin lütfen birşey olmasın bebeğime burdaki herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız lütfen dualarınızı esirgemeyin benden şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allaha emanet olun
merhaba canlarım doktordan geldim çok üzgünüm rahimde kanama varmış şu an için düşük gözükmüyor ama kanama dağılırsa olabilir dedi rapor verdi 10 gün birde kanda faktör xa istedi kan fazla sulanmış olabilir dedi pazartesi günü tahlil yaptıracağım kızlar benim için dua edin lütfen birşey olmasın bebeğime burdaki herkes için dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız lütfen dualarınızı esirgemeyin benden şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allaha emanet olun
Sevgili sılaya , seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin canım...Çünkü ben de kafayı yemiş durumdayım..Bu sabah fazla bulantım olmadığı için moralim bozuk ...Yarın ilk iş doktora gidip ultrasona giricem ..Bebişin iyi olduğunu öğrenene kadar rahatlayamıycam..Allahım lütfen bebeğim iyi olsun...Ne zor bugünler , geçmek bilmiyor...Allah hepimize sabır ve kuvvet versin...selamun aleykum kizlar. uzun zamandir foruma bakamadim.
insallah hepiniz iyisinizdir.papatya sureyyanasilsin canim bebegimiz iyimi. bebeginin kalp atisini duymussun allah kucaginada almayi nasip eder insallah. insan nasil tereddut ediyor ya kalbi hep aticakmi acaba durdumu diye. insallah yasamayiz. ya bu bebeklerin hareketlerini ne zaman hissederiz. herhalde ben hissedene kadar rahat olmayacagim.
karninda bebegin kalp atisini duyacagin cihaz varmis alicam valla. internetten bakip duruyorum. paronaya oldum.
sevgili calikusubende son dusugumden sonra 1 yil hamile kalamadim calistigimiz halde. ovulasyon teseti aldim daha neler neler
doktorum bi hap verdi. onu kllandigim ay hamile kaldim. ustelik iki tane idi. gerci biri devam etmedi ama.
doktoruna danis cani. allah hepinizin kalbine gore versin.
Kızlar merhaba, bir şeyler sorucam yardımcı olur musunuz? Ben 13 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim, tüm tahliller yapıldı, hamileliğimde takip eden doktorum bu tahlilleri yaptırdı, faktör c ve protein s vardı hatırladığım kadarıyla sorun çıkmadı, sadece bağışıklıkla ilgili tahlilim pek anlamlı çıkmadı, sorun olabilir hamile kalınca tekrar yapıcaz bu testi, hamileliğinde iğne kullanabilirsin dedi.. Daha sonra başka bi prof.a gittim o da eksik olan genetik testlerimi yaptırmamı istedi, faktör v ile bi test daha adını unuttum, ikisi de normal çıktı, o doktor da hiçbir problem görünmüyor ama hamile kaldığında biz yine de sana ufak doz iğne kullanırız dedi, şu an çocuk aspirini kullanıyorum , devam et dedi, herhangi bir pıhtılaşma sorunu yokken sizce iğne kullanmak hamilelikte zararlı olur mu? Benim kafam karıştı doğrusu???
Sevgili sılaya , seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin canım...Çünkü ben de kafayı yemiş durumdayım..Bu sabah fazla bulantım olmadığı için moralim bozuk ...Yarın ilk iş doktora gidip ultrasona giricem ..Bebişin iyi olduğunu öğrenene kadar rahatlayamıycam..Allahım lütfen bebeğim iyi olsun...Ne zor bugünler , geçmek bilmiyor...Allah hepimize sabır ve kuvvet versin...
Bu arada umut-sevgim , inşallah yüzü gülecek olanlar listesinde ben niye yokum ? Aşkolsun sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?