Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben 4 bebek kaybettım sanada gecmıs olsun canım benımde ıkıdır tum tahlıllerım yapılıyo fakat hıcbır sorunla karsılasmamaıza ragmen dr ıgneyı bı deneyelım dıyor 3, hamıllelıgımde 2 doz kullandık olmadı sımdı yukseltelım falan dıyo deneme yanılma yolu yanı bu benı cok uzuyo bende ne yapcagımı sasırmıs durumdayım hamıle kalamya ugras hamıle kal sonra kese gozuktumu sonra kalbı atacakmı?? rabbım yardımcımız olsun

mut sevgim, canım liste işi süper olmuş valla, karıştırmaya başlamıştım , takip etmek daha kolay olacak sağol...bu arada mumamu arkadaşımızda var yüzü gülecek olanlar arasında 2-3 hafta sonra doğum yapacak bilgine...dualarımdasınız daima...öptüm çok.

fundacımmm, çok üzüldüm canım ya...ama hiçbirşey olmayacak inşallah allahın izniyle bebişin sana sıkı sıkı tutunacak annesi bu defa....çok yorma kendini yat dinlen hafif hafif ayak parmaklarını hareket ettir ayak parmaklarını yatarken, sanırım iğne dozu fazla geldi sana...iğne yerlerim benimde çoğu zaman kanıyordu ama bir süre bastırınca geçiyordu, bir kaç sefer benimde kıyafetime çıkacak kadar kanamıştı ama son zamanlar olmuştu benim, artık heryer dolmuştu beze ve morluklardan yer kalmamıştı ve damara yada bezelere denk gelince ya kanıyor ilaçla beraber kan geliyordu ya da ilaç hiç gitmiyor başka yere yapmak zorunda kalıyorduk...hatta kanadığı zaman eşimle kavga ediyordum kanla beraber ilacımda çıktı bebeğime birşey olursa diye...ama sanırım senin durum biraz farklı canım ya fazla mı sulandı kan acaba...tahlil sonuçların çıkınca haber ver bizi merakta bırakma...hepimiz duacıyız canım, çok stres yapma inşallah herşey yolunda gidecek...öptüm...

canım evet gen testinde sadece mthfr 677 çıkmıştı. homosistein benim yüksekti 11,7 çıkmıştı bundan 5 ay önce sonra diyet yaptım ilaç falan kullandım(folbiol, coraspirin ve becozyme c) sonra bir daha da ölçtürmedim kaç olmuş diye. şimmdi 11+1 hamileyim çok şükür darısı sana ve burada bebek bekleyen tüm arkadaşlara inşallah yarabbimmmmm. canım bana 0.2 lik clexane verdi doktor onu kullanıyorum. çok şükür şimdilik herşey yolunda. eğer bir sorun olursa çocuğun gelişiminde falan o zaman iğnenin dozu arttırılacakmış doktor öyle dedi. ama şeytan kulağına bebişimin haftası ile gelişimi uyumlu gayet normalmiş. inşallah hep öyle gider. canım inşallah allahım tez zaman da sana da verir.öptüm.

Kızlar çok tşk ederim, benim ilk hamileliğimdi, inşallah diğer hamileliklerimnde yaşamam ama açıkçası iğne konusunda kararsızım, şu bağışıklık sistemi tahlillerini hamile kalınca tekrar yaptırıp ona göre karar vermek gerekecek sanırım, deneme yanılma yaparaqk olur mu bu işler yaaa, rabbim yardımcımız olsun.

kızlar bir soru soracam biraz özel ama sizden başka soracak birilerini bulamıyorum . özellikle hamile olanlar ve celen ve şen bu sorum sizlere. kızlar hamile iken cinsel yaşamınız nasıl? yaa ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kocişi yaklaştırmıyorum korkumdan. doktor birşey olmaz eskisi gibi devam edebilirsiniz dedi ama ben size danışmak istiyorum sizce tehlikesi var mı?benneyaptımki

Kizlar
Duydunuz mu Seren Serengil 3. bebegini de pihtilasma sorunu yuzunden kaybetmis, ustelik igne kullaniyormus. Doktor bundan sonrakini 7 aylik olunca sezaryanla alalim 9 ay tasiyamazsin demis???

ya ben çok üzülüyorum o kadına da. öncekini de 8 aylık kaybetmişti :1no2: bu defaki düşügü benimkine çok benziyo senağlama allahım ona da şifa verir inşallah. ben çok üzüldüm..

günaydın kızlarr
yaaa ben şuan tam olarak 14+5 haftalığım şuan.. hamile kaldığımdan beri hiç kanama leke felan hiç olmamıştı.. dün öğle saatlerinde tuvalete gittiğimde çok afedersiniz açık konuşmam lazım,idrarımı yaptıktan sonra peçetede çok hafif pempemsi bir leke gördüm, dün 3 kez yaşadım bunu ama çok azdı damla damla felan değildi,çamaşırım bile hiç kirlenmemişti.. çok korktum yaa şuan bişey yok,acaba doktora gitsemmi? haftaya kontrolüm vardı yoksa haftayı mı beklesem şaşırdım yaa

daha önce bir kez düşük yapmıştım,dün hemen aklıma o anlar geldi ayy çok kötü oldum yaa ya bişey olursa diye bilemiyorum ne yapmalıyım..

vitamin ilaçları dışında clexane 0,4 iğne bide progestan kullanıyorum,beslenmeme dikkat ediyorum,hareketlerime de dün sadece evde yukardan bişey alacaktım sandalyeyi kaldırdım acaba ondan olabilirmi

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıııııı ?

umut-sevgim benide ekle beklemede olanlar listesine haziranda başlıycam çalışmalara

Umutsevgim beklemede olanlar kısmına benide ekler ve dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim canım bu ay çalışmalarda ikinci ayım inşallah rabbim ugraştırmadan nasip eder bebeklerimizi bize:Saruboceq:

canım inşallah kötü birşey yoktur doktorunu arasan daha iyi olmaz mı canım

meryemcim senin sadece mthfr 677 heterozigottu sanırım dimi canım. bu iğne dozu fazla gelmiş olmasın. aspirinde kullanıyomuydun sen. bence bir doktorunla görüşüp kan akışına falan baktırsana. ona göre iğne dozunu tekrar bir ayarlat. kan fazla cıvımasın bide

günaydın canım kocişi razı edemiyom gııııııı taşınmadan olmaz diyo

günaydın bacımmmmmmmkaydirigubbakcemile5 taşınınca hemen oluverecekmiymişÇok üzgünüm çoook neyse hayırlısı tabi geç olsunda güç olmasin inşallah:Saruboceq:naptın aspirini kullanmaya başladınmı bakalım. benim bu ay adet aspirinden olacak bir gün fazla sürdü birde aspirin kullandıktan sonra kendimi daha zinde hissetmeye başladım nedense kan akışım hızlandı resmen demekki kaydirigubbakcemile3

evt canım..

saolun kızlar cevaplarınız için..ofisteyim şuan eşim gelecek yanıma gelsin,birlikte doktoruma gidicem yakın zaten ofise,gideyim bakayım..inşallah kötü bişey yoktur..

bilmiyorum ki güzelim yaaa diğer gebeliklerimde korunmayı bırakız bırakmaz olmuştu inşallah bu seferde olur fazla bekletmez meleğim hemen göbüşüme konuverir tabi sizlerinde olur inşallah ben hepinize dua ediyorum sizde bana dua edin canlarım.....aspirine iki hafta oldu başlayalı inşallah benim adette çok olur ben çok az görüyorum ona adet görme bile denmezde neyse kahveringi pıhtı şeklinde üzüm gebeliği geçirdiğim için az görüyorum

evt canım..

saolun kızlar cevaplarınız için..ofisteyim şuan eşim gelecek yanıma gelsin,birlikte doktoruma gidicem yakın zaten ofise,gideyim bakayım..inşallah kötü bişey yoktur..

ne demek canımkeşke elimizden daha fazlası gelebilse:teselli:rapor falan al yat dinlen canım bence ihmal etme iş her zaman bulunur dikkatli ol olurmu çokta takma kafana sonuçta herşey olacağına varıyo. boş yere sinir stres yapma bebeğini ve kendinide üzme daha fazla olurm. olumlu düşünki olumlu olsunherşey öptüma.s.

öyle canım yaa rahat olmaya çalışıyorum zaten.. allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler nasip etsin.. hamişlerede sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…