Kızlar merhaba, bir şeyler sorucam yardımcı olur musunuz? Ben 13 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim, tüm tahliller yapıldı, hamileliğimde takip eden doktorum bu tahlilleri yaptırdı, faktör c ve protein s vardı hatırladığım kadarıyla sorun çıkmadı, sadece bağışıklıkla ilgili tahlilim pek anlamlı çıkmadı, sorun olabilir hamile kalınca tekrar yapıcaz bu testi, hamileliğinde iğne kullanabilirsin dedi.. Daha sonra başka bi prof.a gittim o da eksik olan genetik testlerimi yaptırmamı istedi, faktör v ile bi test daha adını unuttum, ikisi de normal çıktı, o doktor da hiçbir problem görünmüyor ama hamile kaldığında biz yine de sana ufak doz iğne kullanırız dedi, şu an çocuk aspirini kullanıyorum , devam et dedi, herhangi bir pıhtılaşma sorunu yokken sizce iğne kullanmak hamilelikte zararlı olur mu? Benim kafam karıştı doğrusu???
Sagol canim cevabin icin,
Sadece 677' hetero musun? Oyle ise seninle birebir ayni sorunumuz var (benim diger degerler ve homosistein normal mesela). Bir de son soru) Igne dozajin kac?
Insallah sag salim alirsin bebegini kucagina. Sen de benim umudum oldun :1hug:
canim aynen bende o durumdayim. kendimi iyi hissetmiyorum.
tamamen pisikolojik biliyorum ama olmuyo iste. sevgili sen
baby souds diye bi cihazdan bahsetmisti. bebegin kalp atislarini hickirini falan duya biliyomussun. internetten baktim daha cok fonksiyonlari var. ben burada bulamadim ama turkiyede var. ebaydan siparis ettim. sende al derim. yoksa kafayi yiycez. ustelik her
ultrasona gittigimde 50 euro veriyorum. bebegim yasasinda
onada raziyim. insallah bebeklerimizi kucagimiza saglicakla aliriz.
birbirimize dua edelim. muminin mumine duasi gecermis.:Saruboceq::Saruboceq:
canım ben 4 bebek kaybettım sanada gecmıs olsun canım benımde ıkıdır tum tahlıllerım yapılıyo fakat hıcbır sorunla karsılasmamaıza ragmen dr ıgneyı bı deneyelım dıyor 3, hamıllelıgımde 2 doz kullandık olmadı sımdı yukseltelım falan dıyo deneme yanılma yolu yanı bu benı cok uzuyo bende ne yapcagımı sasırmıs durumdayım hamıle kalamya ugras hamıle kal sonra kese gozuktumu sonra kalbı atacakmı?? rabbım yardımcımız olsun
Kizlar
Duydunuz mu Seren Serengil 3. bebegini de pihtilasma sorunu yuzunden kaybetmis, ustelik igne kullaniyormus. Doktor bundan sonrakini 7 aylik olunca sezaryanla alalim 9 ay tasiyamazsin demis???
umut-sevgim benide ekle beklemede olanlar listesine haziranda başlıycam çalışmalaraumutla sabırla yüzü gülenler::ecrin_bebek:
celen
şen
yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
beklemede olanlarkaydirigubbakcemile5
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında .......hihoyyyt.... kızlar isimlere dua etsek daha guzel olur bence ne dersiniz??
umutla sabırla yüzü gülenler:
celen
şen
yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
beklemede olanlar
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında ........... kızlar isimlere dua etsek daha guzel olur bence ne dersiniz??
süreyyacım ekledım kızzzz kızmaa:)
günaydın kızlarr
yaaa ben şuan tam olarak 14+5 haftalığım şuan.. hamile kaldığımdan beri hiç kanama leke felan hiç olmamıştı.. dün öğle saatlerinde tuvalete gittiğimde çok afedersiniz açık konuşmam lazım,idrarımı yaptıktan sonra peçetede çok hafif pempemsi bir leke gördüm, dün 3 kez yaşadım bunu ama çok azdı damla damla felan değildi,çamaşırım bile hiç kirlenmemişti.. çok korktum yaa şuan bişey yok,acaba doktora gitsemmi? haftaya kontrolüm vardı yoksa haftayı mı beklesem şaşırdım yaa
daha önce bir kez düşük yapmıştım,dün hemen aklıma o anlar geldi ayy çok kötü oldum yaa ya bişey olursa diye bilemiyorum ne yapmalıyım..
vitamin ilaçları dışında clexane 0,4 iğne bide progestan kullanıyorum,beslenmeme dikkat ediyorum,hareketlerime de dün sadece evde yukardan bişey alacaktım sandalyeyi kaldırdım acaba ondan olabilirmi
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıııııı ?
hatice canım günaydın kız neden erteledin taa hazirana kadar bebeği sen bakalım kızdım şimdi
günaydın kızlarr
yaaa ben şuan tam olarak 14+5 haftalığım şuan.. hamile kaldığımdan beri hiç kanama leke felan hiç olmamıştı.. dün öğle saatlerinde tuvalete gittiğimde çok afedersiniz açık konuşmam lazım,idrarımı yaptıktan sonra peçetede çok hafif pempemsi bir leke gördüm, dün 3 kez yaşadım bunu ama çok azdı damla damla felan değildi,çamaşırım bile hiç kirlenmemişti.. çok korktum yaa şuan bişey yok,acaba doktora gitsemmi? haftaya kontrolüm vardı yoksa haftayı mı beklesem şaşırdım yaa
daha önce bir kez düşük yapmıştım,dün hemen aklıma o anlar geldi ayy çok kötü oldum yaa ya bişey olursa diye bilemiyorum ne yapmalıyım..
vitamin ilaçları dışında clexane 0,4 iğne bide progestan kullanıyorum,beslenmeme dikkat ediyorum,hareketlerime de dün sadece evde yukardan bişey alacaktım sandalyeyi kaldırdım acaba ondan olabilirmi
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmıııııı ?
günaydın canım kocişi razı edemiyom gııııııı taşınmadan olmaz diyo
meryemcim senin sadece mthfr 677 heterozigottu sanırım dimi canım. bu iğne dozu fazla gelmiş olmasın. aspirinde kullanıyomuydun sen. bence bir doktorunla görüşüp kan akışına falan baktırsana. ona göre iğne dozunu tekrar bir ayarlat. kan fazla cıvımasın bide
evt canım..
saolun kızlar cevaplarınız için..ofisteyim şuan eşim gelecek yanıma gelsin,birlikte doktoruma gidicem yakın zaten ofise,gideyim bakayım..inşallah kötü bişey yoktur..
ne demek canımkeşke elimizden daha fazlası gelebilse:teselli:rapor falan al yat dinlen canım bence ihmal etme iş her zaman bulunur dikkatli ol olurmu çokta takma kafana sonuçta herşey olacağına varıyo. boş yere sinir stres yapma bebeğini ve kendinide üzme daha fazla olurm. olumlu düşünki olumlu olsunherşey öptüma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?