Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne çok kişi okuyor şu an bu sayfayı :)
ben de temizlik arasında bakıvereyim dedim... bağımlılık yaptı.... çok yorgunum... benim bu ay da olmadı arkadaşlar.. mayıs ayında doktoruma gidip tüp bebek konusunu konuşmayı düşünüyorum.. canan için de dua edin lütfen... görüşmek üzere...

sevgili meryem çok geçmiş olsun,ALLAH yardımcın olsun,.dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:bi anda geçmiş günlerim aklıma geldi,.kanı görünce her tarafım titremeye başlamıştı,.offfsenağlamasenağlamaALLAH kimseye yaşatmasın,.:Saruboceq:

canım hiç sorma ilk düşüğümdede önce damla damla kan gelmişti sonra kanam artı sancı ile düştü bebeğim... vallahi bu hamilelğimde bu korkulardan hamileliğin bebeğimin tadını çıkaramıyorum her tuvalete korkuyla girer oldum...

kızlar şimdide doktorumla görüştüm,anlattım randavu istedim.. bana korkma gelmene gerek yok aslında dedi..pempe bir damla kadar bişey gelmişti dedim.. kanama olursa ve artarsa korkulacak bişey vardır rahat ol dedi..3 aydan sonra rahimde yer değişmeler olabiliyor ondan olabilir dedi..geçen hafta kontrolüm vardı zaten herşey normal demişti.. çok kafana takma eğer çok kötüysen gel ama gerek yok bence dedi.. devam ederse gel dedi.. bende bugün bişey yok sadece edün işte çok hafif bişey oldu o kadar ..

inaşllah dediği gibidir canım kendini yorma sen Allahın izniyle birşey olmuycak dualarım seninle bitanem bol bol dinlen bebeğin hepsinden önemli kendine ve bebişinede iyi bak ikinizide öpüyorum

inaşllah dediği gibidir canım kendini yorma sen Allahın izniyle birşey olmuycak dualarım seninle bitanem bol bol dinlen bebeğin hepsinden önemli kendine ve bebişinede iyi bak ikinizide öpüyorum

saol canım yaaa ,hamile kalmaktan zormuş hamilelikteki beklemeler düşünmeler.. allah hepimize yardım etsin...
zaten bikaç günlük izin alıp dinlenicem canım inşallah bir sorun yaşamdan atlatırım bu günleride

meryem inş bişey olmaz stres yapma biliyorsun iş olacağına varır sen sadece içini ferah tut moral çok önemli biliyorsun kısmetse allahım bebeğini sana bağışlayacaktır

meryem inş bişey olmaz stres yapma biliyorsun iş olacağına varır sen sadece içini ferah tut moral çok önemli biliyorsun kısmetse allahım bebeğini sana bağışlayacaktır

saol canım benim inaşşalh sorun çıkmaz sağlıcakla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi..

canım progeston falan kullanıyosun dimi. Ihmal etme onuda olurmu. Aklıma gelmişken yazayım dedim.

Sevgili meryem çok geçmiş olsun, korkulacak bişey olmadığına çok sevindim , demek ki olabiliyormuş böyle şeyler...Tabii korkmamak elde değil...

Fundacım doktorunla görüşebildin mi sen de meryemle aynı gebelik haftalardasın , bak rahimdeki değişikliklere bağlı demiş meryemin doktoru..ınşallah sen de atlatacaksın , içime hiç kötü doğmuyor...Bi fırsat bulduğunda iyi haberlerini yaz lütfen , öpüyorum canım...

saol canım yaa..içte ne kadarda bişey yok deselerde korkmamak elde değil helede bizim gibi hamileller..allah hepimizin yardımcısı olsun

fundacım inşallah bugünleride kolaylıkla atlatırız sorun yaşamayız canım

merhaba papatyacığım sagol canım benim bugün gittim doktora bolbol dinleneceksin dedi tekrar pazartesi günü gideceğim ultrason kan tahlili çalışıp çalışmayacağıma o zaman karar verecekmiş bu arada dinleneceğim antifaktör xa testini yaptırdım sorun yok ama rahimde kanama var kanama büyürse düşük riski olurmuş kanama büyümezse sorun olmaz belki kaybolabilir dedi inşallah sorun çıkmaz sürekli dua ediyorum hepimiz için çok zor bir süreç inşallah hepimiz atlatırız ve bebeklerimizi kucağımıza alırız sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin miğde bulantın falan başladımı sakın kendini yorma mümkün olduğu kadar dinlen bebeklerimiz herşeyden önemli biliyosun bu yüzden herşeyimizi onlara göre ayarlıyoruz güzel haberlerini bekliyorum papatyacığım Şeniz

meryemciğim sanada geçmiş olsun sende dinlen bol bol su iç ayaklarını uzat yat inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız allah yardımcımız olsun allaha emanet bebeklerimiz kendine çok dikkat et habersiz bırakma :Saruboceq::Saruboceq:

aman kullan canım. senin sadece mthfr677 heterozigottu dimi. ne kullanıyosun şimdi sen. kaçlık iğne yani. birde aspirin kullanıyomuydun? aa canım birde bu progestonu günde kaç tane alıyosun .

canım yok benim değerlerimde mthfr677 / mthfr 1298 / prothrombin 20210 bu 3 değer heterozigot

progestanı sabah akşam günde 2 tane
clexane 0,4 lük günde 1 tane iğne
aspirin kullanmıyorum hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum

bunlar dışındada kan hapı (gyno ferro
birde vitamin ve kalsiyum hapları felan var

sanada tekrar geçmiş olsun canım yaa inşallah atlatırız bu zor günleri canım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,fırsat buldukça yazarım bende canım.. bende işte yarın izin alıcam biraz dinlenicem evde..sende fırsat buldukça yaz canım habersin bırakma

anladım canımcım. teşekkür ederim. aspirini kaç ay kullandın hamile kalmadan önce. benim bu ayla birlikte hemen hemen 2 ay oluyoda. hamile kalmadım bu ayda sakıncası olurmu diye korkuyorum. sonuçta ne zaman hamile kalaacağımız belli değil.

canım ben düşükten sonra kullanmaya başladım düşükten sonra 5.ayda hamile kaldım kalıncada bıraktım..
2008 ekimde aspirini kullanmaya başladım 2009 şubata kadar. hergün dikkatle içtim canım korkma bişey olacağını sanmıyorum baksana ben 5 ay içtim

Fundacım , forumda bi arkadaşımız vardı , adını hatırlayamadım , böyle rahimiçi kanaması olmuştu , istirahatle atlatmıştı , merak etme geçecektir...

Canım , 6. haftada hafiften bulantılarım başladı ve ben çok sevindim , normal bi hamile kadının bulantıya sevinmemesi lazım aslında ama ...Pazar günü de sabah bulantım olmadı gibi , bu sefer ona taktım , noluyor gebelik belirtileri mi geriliyor, bebeğim iyi mi diye ? Akşama doğru oturdum ağladım resmen ...Sonra akşam 9 gibi acayip uyku bastırdı , erkenden uyudum , bu sefer hıımmm uyku hali var demek ki herşey yolunda diye düşünmeye başladım...Yani böyle acayip bi ruh hali içindeyim...Önceki gece de uykumda sayıklıyormuşum , sabah eşim " kese kese diye bişeylerden bahsedip durdun " diyor...Ayrıca bi sinirlilik hali var üstümde , sizde de oluyor muydu ?

Neyse herkesin içini karartmamayayım ..Yarın ultrasona giricem , bebişi iyi görürsem rahatlıycam herhalde...

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..Şu an doktorunun takibindesin , bi sonraki kontrolünden de iyi haberlerle dönmen dileğiyle ..Çok sevgiler canım..

canlarım benim nasılsınız.inşallah herkes iyidir.valla ben bir kaç gündür sol kaburga kemiğimin ağrısından,sızısından,batmasından ölüyorum ben böyle sızı görmedim.:1no2:özellikle eğilip doğrulunca oluyor sırt üstü yatarsam geçiyor.kalkınca gene oluyor yani dim dik durmam lazım.afedersiniz wc ye bile gitmek kabus oldu.bu nedenle doğru düzgün nete de giremedim.dr.ye gittim malesef rahim büyüdüğü için sırta baskı yapıyor ondan diyor.yani yapacak bişey yok muş.iyi de ben şimdi ne yapacağım.dün gece vallahi oturdum ağladım .senağlama

canlar aranızda benim gibi olupta bir çaresini bulan var mı.yazarsa çok makbule geçecek.acil çözüm bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

sevgili hamileler can kızlar birde 20.haftadan sonra hangi tahlilleri yaptırdınız ve hangi ilaçlara başladınız yada kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim.:çok üzgünüm:sevgilerle

Canım benim aynı paniklemeleri bende yaşamıştım miğdem bulanıyor istifar itmiyorum bir iyi bir gün kötü uyuşukluk uyku hali ilk zamanlar tuhaf rüyalar ama bu bizim birazda psikolojimizden kaynaklanıyor çünkü bebeğimizi kaybetme korkusu herşeyin üstünde sadece ona odaklanıyoruz bu yüzden herşey bize sorun gibi geliyor papatyacığım bu yüzden kendine stres yapmamaya çalış ben bile şu anda o kadar umutluyumki bebeğim beni bırakmayacak biliyorum benim lekelenme falan olmadı sadece ultrasanda rahimde kanama var şu an için düşük tehlikesi yok ama kanama alanı büyürse olabilir dedi kanımda fazla sulanma yok aspirini bile bırakmıştım doktorum devam et dedi az önce içtim inşallah yarın sende güzel haberlerle dönersin mutlu haberlerini bekliyoruz küçük meleğini ve seni çok öpüyorum sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…