Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

plt kac sende cnm?

protrobın zamanı 10,5 refarans agırlıgı 10-15

kontrol plazma 12,3 refarans agırlıgı (yok belırtılmemış sayısı)

pt aktıvıtesi 115.1 , , ,, 70-130 %

ınr 0.88 ,, ,, 0.85-1.20

aptt 23.7 ,, ,, 19.5- 29.1 sn

kan sayımında ise plt 256 ,, ,, 160-390

nasıl acaba

kan tahlıl sonuclarım canım ılgın ıcınde tesekkur ederım

arkadaşlar ben 34. haftadayım günde bir iğne ve coraspin kullanıyorum.doktor 36.haftada asprini bırakacaz dedi ama ben çok korkuyorum asprini bırakmaktan.doğum yapanlar kaçıncı haftada bırakmıştı coraspini.ya da doktoruyla bu konuyu görüşen var mı

canım öğretmenim ve çok yoğun çalışıyorum. sürekli ayaktayım. yarın test alsam çıkar mı acaba? adet günüm dündü ama işte dediğim gibi 3 gün önce leke geldi ertesi gün yoğun pıhtı sonra da tık yok sadece peçetyle silince kahve leke geliyo. bakalım hayırlısı
cevap için teşekkürler:)[/QUOTE]

HAYIRLISI OLUR INSALLAH BELKIDE YERLESMEDE OLABILIR BU INSALLAH AYYY OYLEDIR IYICE YERLESIR BEBISIN YERINE BEN MAKALE OKUMADIM HC B KONUYLA ILGILI BEN DE MOL GECIRDIM ACABA BU PIRTILAŞMAYLA ALAKALI BISEY OLABILIRMI BANA YOLLARSAN BULUNCA SEVINIRIM

vırgulller den den dır yanı refarans agırlıgı demektır canım normalde alt alta getırdım ama yollayınca sıkışmış lar

cannnıııımmmm :) çok teşekkürler ya seninle böyle yazışmak beni çok motive ediyor..Allah razı olsun arkadaşım..benim adım cemile.ben bursada yaşıyorum ve çok doktor araştırdım bi ara aklımı kaybedecek duruma geldim aynı günlere 10 doktordan randevu almıştım..sonra bi arkadaşımla konuştum ve kesinlikle tüp bebek merkezine gitmemi çünkü oradaki doktorların riskli gebelik uzmanları olduğunu ve her türlü testi bana rahatça yapabileceklerini söyledi. bende bursada pembe mavi tüp bebek merkezine başladım..bu ayın sonunda kromozom testlerimiz var eşimle..sonra bana şeker yüklemesi yapılacakmış..sonra daha kapsamlı konuşuruz dedi doktorum ama hani şu gen testinde bi sürü heterozigot sonuçlar varya onlar için korkma çok önemli bi durumun yok endişelenme demişti..beni baya rahatlatmıştı..sanırım oraya ve o doktora devam edeceğim..ama çok istiyorum bi bebeğim olsun ama ölmesin yaşasın..ben elimden geleni yapacağım hatta elimden gelenin çok daha fazlasını ama artık üzülmek istemiyorum canım..dualarım hep bizim gibi bebeklerini kucağına almak isteyen anne adayları için..ama sen benim hep aklımdasın..sen aklıma gelince içimi umut kaplıyor..inşallah benimde yakın zamanda bebeğim olur..Rabbim dualarımızı kabul etsin inş..

Canim senin bu degerlerin hepsi iyi..

mesela bende plt 500 ( Hematologa gozukecegim bakalim hayirlisiyla kotu bisey yoktur insallah..Benim bu yuksek plt'nin nedeni heterozigot olmamla baglantilimi diye dusunmustum ama oyle olsa burdaki herkesin plt'si yuksek olur..

ama normal plt degeri olup coraspin kullananda var..

canım pıhtılaşma kimyasal gebelik yapmaz...benim ilk hamileliğimde 8.haftada bebeğin kalp atışları duyulmuştu,9.haftada kalbinin pıhtılaşma sonucunda durduğunu öğrendik...sonraki hamileliğimi de aspirin ve iğneyle sorunsuz bi şekilde yaşadım çok şükür....

ben de yenı aldım ben de goturecem daha 1 test bekıyorum sadece esımle ilgılı o da topallayayım ben de ıstıyorum gıdeyım sen nerede oturuyorsun canım plt ukseklıgı dıye goglede ara bak ne ymış benım de ıste bırkac test ypıldı proteın c ve s ve mtfr677 ve f 5 ıgm ıgg başkada yapmadılar daha tahlıl varsa nıye yapmadılar bılemıyorum hemotolaga gıdıp baktıracam mtfr 1298 eksık mesala bussuru tahlıl var romatısma falan sadece lupus yapıldı romatızmayla ılgılı offf bıde ben b12 ve folık asıt başladım etkılermı bu tahlıl versem acaba bılen var mı

günaydın hepinize mutluluk ve hayırlarla dolu güzel bir gün olsun inşallah

Aksine pıhtılaşma kimyasal gebelik yapar. Çünkü yeterince kanlanamamış rahime gelen bebek tutunamaz ve yerleşemez, yerleşse bile kılcal damarlar pıhtılaşma nedeniyle embriyoyu besleyemez, bu nedenle kimyasal gebelik diye tabir edilen çok erken dönem düşükleri oluşabilir. Misal ben, 4 gebeliğimin 3ü kimyasal diye tanımlandı.

Son düzenleme:

Romatizma ve 1298 testini etkilemez, hatta sanırım hiçbirini etkilemez b12 ve folik asit. Doktorlar bunları kullandığımı biliyorlardı test yaparke,n bana bırak veya bırakma diye birşey söylemediler. Sonuçta ikisi de vitamin.

Ben Ingiltere'de yasiyorum canim yazlari da istanbul'a geliyorum.. ama birkac ay sonra istanbula geldigimdede hematologa gozukecegim..

Plt yuksekligi kanda platelet denilen hucreler kan pihtilasmasini sagliyorlarmis; bu hucreler fazla olunca kan pihtilasmasi oluyor az oluncada kanin sulanma durumu sozkonusu oluyor. yani plt denilen platelet hucreler cok onemli onlarin normal deger araliklarinda olmasi lazim yani 150 ile 400 arasi. Yani senin plt normal cnm.

Buarada B12 ve folik asit tahliller sirasinda bir sakinca yok, tam hatirlamiyorum ama sanirim bende folik asit kullaniyordum tahlilllerimi yaptirdigimda...

B12 olarak sen ne kullaniyorsun canim, hangisi ismi nedir?

günaydın hepinize mutluluk ve hayırlarla dolu güzel bir gün olsun inşallah

Gunaydin tatlimmmmmm..... insallahhhhhhhhhhhh hepimize..

Oceanie nasilsin canim? uzun zamandir gorunmuyordun? seninle birara yazismistik degilmi?

burcucum merhabalar nasılsın.iğneye hergün devam ediyormusun......

burcucum merhabalar nasılsın.iğneye hergün devam ediyormusun......

Merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın. İğneye devam, hergün bazen çok canım yanıyor, bunca ay geçti hala alışamadım, bir de gecen ciddi bir kanama yaptı 5 parmak eninde bordo renginde karnım ama ne yapalım yine de ara vermeden devam. Önümüzdeki haftayı bekliyorum merakla, yine olmadıysa Tolga Hocacığımı ziyaret vaktim geldi demektir :) Sen ne yapıyorsun, bana kendi kendine olmazsa 3 ay sonra gel demişti aşılamaya, senin 3 ayının dolmuş olması lazım. Siz ne yapacaksınız?

kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için

Bugunku bahar havasına yakışır güzellikte bir haber...çok sevindim canım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…