plt kac sende cnm?
canım öncelkle test yap.benimkide günümden önce lekelenme ile başladı.şükür içimde inşş güzel olur ve hemen çaııyosan rapor al dinlen.benimde devam etti açık renkli akıntı rapor aldım geçti inş
protrobın zamanı 10,5 refarans agırlıgı 10-15
kontrol plazma 12,3 refarans agırlıgı (yok belırtılmemış sayısı)
pt aktıvıtesi 115.1 , , ,, 70-130 %
ınr 0.88 ,, ,, 0.85-1.20
aptt 23.7 ,, ,, 19.5- 29.1 sn
kan sayımında ise plt 256 ,, ,, 160-390
nasıl acaba
kan tahlıl sonuclarım canım ılgın ıcınde tesekkur ederım
seni çok iyi anlıyorum daha doğrusu biz hepimiz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz.o yüzden rahat yazıyorum yaşamayan bir insanın bunları yazması belki hoş olmaz ama bende yaşadığım için anlıyorum ve yardımcı olmak istiyorum güzel olacak inşallah herşey,RABBİMİN izniyle.inşallah canım sende bende buradki ve burda olmayan fakat hayırlı evlat isteyen tüm kardeşlerimize duam hayırlı ve sağlıklı evlatlar inş:)
dua edeceğim inş eğer sakıncası yoksa ismini özelden yazsana yazmassanda cemocan derim oda olur inş:)
umutsuzluk yok umut olmazsa yaşamak boş.olacak inş olacak sana tavsiyem kapsamlı bir hastahanrde tüm tahlillerini yaptır ve başka dr ları bırak.prof bana dediki artık bunun için para dökme dedi.tıpdaki dr da dediki yani sana 5000 test yapsakda tedavi aynı iğne aspirin bunuda bil yani bana mantıklı geldi.
inş tez vakit kavuşursun evladına:)benden de eksik etmeyin inş duanızı:)
protrobın zamanı 10,5 refarans agırlıgı 10-15
kontrol plazma 12,3 refarans agırlıgı (yok belırtılmemış sayısı)
pt aktıvıtesi 115.1 , , ,, 70-130 %
ınr 0.88 ,, ,, 0.85-1.20
aptt 23.7 ,, ,, 19.5- 29.1 sn
kan sayımında ise plt 256 ,, ,, 160-390
nasıl acaba
kan tahlıl sonuclarım canım ılgın ıcınde tesekkur ederım
canım benımde boyle kanamam olmuştu ve mol gebelık cıktı yanlış anlama bır doktora gıt ve hcg yaptır takıp atına al kendını belkıde yereşmedır allah bılır ınsallah yerlesme kanamasıdıtr bu arada kan pırtılaşması kımyasal gebelık mı yapıyor ben de mol ecırdım ama hıc bır doktor demedı bana boyle kan pırtılaşmasından dolayı dıye ve hıc bır makale de okumadım bırde kımyasal gebelıkte ne kadar beklıyorsun dıyer hamılelık ıcın
canim senin bu degerlerin hepsi iyi..
Mesela bende plt 500( hematologa gozukecegim bakalim hayirlisiyla kotu bisey yoktur insallah..benim bu yuksek plt'nin nedeni heterozigot olmamla baglantilimi diye dusunmustum ama oyle olsa burdaki herkesin plt'si yuksek olur..
Ama normal plt degeri olup coraspin kullananda var..
günaydın hepinize mutluluk ve hayırlarla dolu güzel bir gün olsun inşallah
canım pıhtılaşma kimyasal gebelik yapmaz...benim ilk hamileliğimde 8.haftada bebeğin kalp atışları duyulmuştu,9.haftada kalbinin pıhtılaşma sonucunda durduğunu öğrendik...sonraki hamileliğimi de aspirin ve iğneyle sorunsuz bi şekilde yaşadım çok şükür....
günaydın,inşallah canım
Günaydın kızlar, bahar havası foruma da geldi, beydagli seni böyle mutlu görmek ne güzel. maşallah
ben de yenı aldım ben de goturecem daha 1 test bekıyorum sadece esımle ilgılı o da topallayayım ben de ıstıyorum gıdeyım sen nerede oturuyorsun canım plt ukseklıgı dıye goglede ara bak ne ymış benım de ıste bırkac test ypıldı proteın c ve s ve mtfr677 ve f 5 ıgm ıgg başkada yapmadılar daha tahlıl varsa nıye yapmadılar bılemıyorum hemotolaga gıdıp baktıracam mtfr 1298 eksık mesala bussuru tahlıl var romatısma falan sadece lupus yapıldı romatızmayla ılgılı offf bıde ben b12 ve folık asıt başladım etkılermı bu tahlıl versem acaba bılen var mı
Ben Ingiltere'de yasiyorum canim yazlari da istanbul'a geliyorum.. ama birkac ay sonra istanbula geldigimdede hematologa gozukecegim..ben de yenı aldım ben de goturecem daha 1 test bekıyorum sadece esımle ilgılı o da topallayayım ben de ıstıyorum gıdeyım sen nerede oturuyorsun canım plt ukseklıgı dıye goglede ara bak ne ymış benım de ıste bırkac test ypıldı proteın c ve s ve mtfr677 ve f 5 ıgm ıgg başkada yapmadılar daha tahlıl varsa nıye yapmadılar bılemıyorum hemotolaga gıdıp baktıracam mtfr 1298 eksık mesala bussuru tahlıl var romatısma falan sadece lupus yapıldı romatızmayla ılgılı offf bıde ben b12 ve folık asıt başladım etkılermı bu tahlıl versem acaba bılen var mı
Romatizma ve 1298 testini etkilemez, hatta sanırım hiçbirini etkilemez b12 ve folik asit. Doktorlar bunları kullandığımı biliyorlardı test yaparke,n bana bırak veya bırakma diye birşey söylemediler. Sonuçta ikisi de vitamin.
burcucum merhabalar nasılsın.iğneye hergün devam ediyormusun......
kızlar naber umaım herkes iyidir gwçmişi okuyamadım kaç gündür giremedim sizlere haber vereyi dedim çok korkuyorum hamileyim dua edin ne olur bu sefer herşey yolunda gitsin bugün doktordaydım 5+6 günlük kese 16 mm içinde embriyo gözüküyo çok küçük henüz dedi ancak haftaya kalp atışlarını duyabiliriz alttan baksam duyulur ama kurcalamak istemiyorum dedi doktor malum daha önce düşüklerim olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?