Gunaydin kizlarrrrrr
Hepimize hayirli birgun olsun insallah
yazdıkların için çok teşekkür ederim arkadaşım evet söylediğin herşey doğru..ama kaç oldu be arkadaşım walla isyan asla etmiyorum ama insanın içindeki umut azalıyo böyle her seferinde..yine de şu anki halimize şükürler olsun..ben aylarca iğne kullandım ilaçlar falan gani gani hemde...aylarca hastanede yattım yok yok işte elde var üzüntü..Allahım daha kötülerinden korusun yardım etsin inşallah evlatlarımıza kavuştursun bizi..sende inşallah hayırlısıyla kavuşursun arkadaşım evladına..bende bu ayın sonunda kromozom tahliline gideceğiz eşimle inşallah o testler temiz çıkar ne diyeyim..
bende de kan pıhtılaşması var hem faktör 5 hem faktör 2 mutasyonu..2 bebek kaybettikten sonra istenen testlerde ortaya çıktı..gebelik öncesi bebek aspirinine başladık..şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim 4+3 te öğrendik gebeliği ve o zamandan beri 0,6 lık kan sulandırıcı iğne oluyor aynı zamanda aspirine devam ediyorum..
geçmiş olsun canım Allah aynı acıları bir daha yaşatmasın.Rabbim inşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip eder.
canımcığım RABBİM razı ols inş.duanı eksik etme duam hepinize inş:)her an duamdasınız.
inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza sağlıkla ve hayırla:)
canım doğru diyorsun 20 doktorada gitsem kafa karışıklığından yorgunluktan sinir bozukluğundan başka birşey olmuyor hamile kalırsam iğnemi olup bol bol dua edip beklicem Allah hepimize hayırlısınız versin inşallahcanım öncelikle geçmiş bitmiş olsun inş.ben RECEP HAS a gttm ve gttgmde kan pıhtılaşma testlerimde vardı.bide anomali doğumum vardı.dr anomali senle alakalı değil ddi herkesin başına gelebilir ,dşükler tamamen kromozom bozukluğundan buda normal dedi.ve testlerime baktı kromozomlar tamdı.677 heterezigot vardı buda bütün kadınlarda vardır yani tamamı olmasada en az yüzde 70 inde var dedi.kullanma bişi dedi.yani demişsin ya pıhtıyla gtsek ne derdi die.
2.iğne kullananlar kesin doğuma kadar gider die bişi yok.benim ark hamilelik düşünmeden 3 ay önce başladı tedaviye hemde hiç düşüğü yokken ne şanslı dedim ama hamile kaldı ilk haftalarda düşük yaptı patoloji sonucu kromozomu bozuk çıktı.tamam onda pıhtılaşmada vardı ama komozom bozuk olunca iğnenin etkisi yokki.
ayrıca ben yaşadıklarımın imtihan olduğunu da düşünüyorum.yani ben elimden geleni yapıyorum ama bir yere kadar ondan sonra elimizden bişi gelmior.duadan başka.RABBİM nasip edecekse bu pıhtılaşma hikaye.prof dediki kadınların yüzde 70 i bu mutasyonu taşıdığından habersiz doğum yapıyor.!!!!!
bende yaşadıklarım sonucundA dedim araştırcam yediğime içiğime dikkat edecem ama baktım ki herkes farklı ilaç ve tedavi kimi alıyor kimi alamıyor.sadece kafa karışıklığından başka bişi değil.afrikalı bayanları düşün 0 sıfır vitaminle takır takır doğuuyor!!değilmi.
bende rahat ol ewet tedavin için araştır ama bir yere kadar ordan sonra elimizden geln bişi yok.ha RABBİM O dr ları ilaçları vesile eder o ayrı
canım benim ALLAHA EMANET KAL:)
canım Allah kucağına almayı nasip etsin lütfen güzel haberlerini yaz ki bizlere umut olsunmrb benimde arka arkaya 3 düşüğüm olduktan sonra genetik testte seninle eynı MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT ÇIKTI,öğrenir öğrenmez hamile kaldım coraspin ve claxen iğne kullanarak 25 haftaya geldim,Allahıma hamd olsun herşey yolunda devam ediyoruz bu şekilde tedaviyle sağlıklı çocuklarınına kavuşan bi sürü insan var buarada ve etrafımda kafana takma,sadece gerekli tedavin yapılsın...
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 5 haftalık hamişim ama düşük tehlikem var 2. gebeliğim bu.birincisini 11 haftalıkken kaybetmiştik.yine çok korkuyoruz.dr hiç kalkmadan yatacaksın 12 haftaya kadar dedi.progestan bebe aspirini ve iğneler verdi.bende raporluyum evde yatıyorum
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 5 haftalık hamişim ama düşük tehlikem var 2. gebeliğim bu.birincisini 11 haftalıkken kaybetmiştik.yine çok korkuyoruz.dr hiç kalkmadan yatacaksın 12 haftaya kadar dedi.progestan bebe aspirini ve iğneler verdi.bende raporluyum evde yatıyorum
candy merhaba inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın olumlu düşünmeye güzel şeyler düşünmeye çalış çok geçmiş olsun güzel haberlerini arada burdan bizeede haber et sevgiler
Kızlar ne olur bilen biri cevaplasın. Bu ay da ümidim yoktu ama gariplikler var reglimde.
Arkadaşlar reglime 3 gün kala hafif kasık ağrım oldu. Bi baktım kahve leke gelmeye başlamış. Nasıl üzüldüm. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde olur. 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliydim. Neyse pazar kahve leke sürdü pazartesi akşamüzeri pıhtılı şekilde nerdeyse bir ped dolmuştu. Bugün ise hiçbir şey yok. Adetim normalde 5 gün kadar sürer. Kanımda pıhtılaşma olduğunu testlerden öğrendim ve dünden beri coraspin kullanmaya başladım( bu pıhtılaşma yüzünden iki kimyasal gebelik geçirdim)
velhasılı sizce bu garip ve erken gelen kanama implantasyon kanaması olabiilr mi? Lütfen bilen biri cevaplasın. Beklenen adet günüm dündü
Bugün de hep ayaktaydım ama peçeteyla sildiğimde çok hafif kahve leke dışında başka bişi yok
ssizce ümitlensem mi???
Kızlar ne olur bilen biri cevaplasın. Bu ay da ümidim yoktu ama gariplikler var reglimde.
Arkadaşlar reglime 3 gün kala hafif kasık ağrım oldu. Bi baktım kahve leke gelmeye başlamış. Nasıl üzüldüm. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde olur. 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliydim. Neyse pazar kahve leke sürdü pazartesi akşamüzeri pıhtılı şekilde nerdeyse bir ped dolmuştu. Bugün ise hiçbir şey yok. Adetim normalde 5 gün kadar sürer. Kanımda pıhtılaşma olduğunu testlerden öğrendim ve dünden beri coraspin kullanmaya başladım( bu pıhtılaşma yüzünden iki kimyasal gebelik geçirdim)
velhasılı sizce bu garip ve erken gelen kanama implantasyon kanaması olabiilr mi? Lütfen bilen biri cevaplasın. Beklenen adet günüm dündü
Bugün de hep ayaktaydım ama peçeteyla sildiğimde çok hafif kahve leke dışında başka bişi yok
ssizce ümitlensem mi???
bende de kan pıhtılaşması var hem faktör 5 hem faktör 2 mutasyonu..2 bebek kaybettikten sonra istenen testlerde ortaya çıktı..gebelik öncesi bebek aspirinine başladık..şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim 4+3 te öğrendik gebeliği ve o zamandan beri 0,6 lık kan sulandırıcı iğne oluyor aynı zamanda aspirine devam ediyorum..
Hannemcim nasıl oldun, geçti değil mi lekelenmeler? Ne kullanıyorsun şimdi, muayene ne zaman anlatsana...Senin heyecanına biz de ortak olalım :)
ssizce ümitlensem mi???
canım benımde boyle kanamam olmuştu ve mol gebelık cıktı yanlış anlama bır doktora gıt ve hcg yaptır takıp atına al kendını belkıde yereşmedır allah bılır ınsallah yerlesme kanamasıdıtr bu arada kan pırtılaşması kımyasal gebelık mı yapıyor ben de mol ecırdım ama hıc bır doktor demedı bana boyle kan pırtılaşmasından dolayı dıye ve hıc bır makale de okumadım bırde kımyasal gebelıkte ne kadar beklıyorsun dıyer hamılelık ıcın
bende mtfr 677 heterızıgot ve faktor 5 heterızıgot ben de dun b12 ve folık plusa başladım kızlar ıyımı etım bılmıyorum proteın c ve s de farklılıklar var 2 tahlılımde saglık ocagındakı doktor dedıkı coraspın başlama kanama alanın ıyı dedı plt ıcın sanırım plt hatırlamıyorum ama bakmam lazım sızce ne yapmalıyım he bırde ben başka doktora da gıdıp tahlıl yaptıracam ama bu b12 ve folık plus degerlerde oynama yapıp yanıltıcı olurmu sızce bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?