Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende de kan pıhtılaşması var hem faktör 5 hem faktör 2 mutasyonu..2 bebek kaybettikten sonra istenen testlerde ortaya çıktı..gebelik öncesi bebek aspirinine başladık..şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim 4+3 te öğrendik gebeliği ve o zamandan beri 0,6 lık kan sulandırıcı iğne oluyor aynı zamanda aspirine devam ediyorum..

seni çok iyi anlıyorum daha doğrusu biz hepimiz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz.o yüzden rahat yazıyorum yaşamayan bir insanın bunları yazması belki hoş olmaz ama bende yaşadığım için anlıyorum ve yardımcı olmak istiyorum güzel olacak inşallah herşey,RABBİMİN izniyle.inşallah canım sende bende buradki ve burda olmayan fakat hayırlı evlat isteyen tüm kardeşlerimize duam hayırlı ve sağlıklı evlatlar inş:)

dua edeceğim inş eğer sakıncası yoksa ismini özelden yazsana yazmassanda cemocan derim oda olur inş:)

umutsuzluk yok umut olmazsa yaşamak boş.olacak inş olacak sana tavsiyem kapsamlı bir hastahanrde tüm tahlillerini yaptır ve başka dr ları bırak.prof bana dediki artık bunun için para dökme dedi.tıpdaki dr da dediki yani sana 5000 test yapsakda tedavi aynı iğne aspirin bunuda bil yani bana mantıklı geldi.

inş tez vakit kavuşursun evladına:)benden de eksik etmeyin inş duanızı:)

canımcığım RABBİM razı ols inş.duanı eksik etme duam hepinize inş:)her an duamdasınız.

inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza sağlıkla ve hayırla:)

geçmiş olsun canım Allah aynı acıları bir daha yaşatmasın.Rabbim inşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip eder.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 5 haftalık hamişim ama düşük tehlikem var 2. gebeliğim bu.birincisini 11 haftalıkken kaybetmiştik.yine çok korkuyoruz.dr hiç kalkmadan yatacaksın 12 haftaya kadar dedi.progestan bebe aspirini ve iğneler verdi.bende raporluyum evde yatıyorum

canımcığım RABBİM razı ols inş.duanı eksik etme duam hepinize inş:)her an duamdasınız.

inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza sağlıkla ve hayırla:)

Hannemcim nasıl oldun, geçti değil mi lekelenmeler? Ne kullanıyorsun şimdi, muayene ne zaman anlatsana...Senin heyecanına biz de ortak olalım :)

canım doğru diyorsun 20 doktorada gitsem kafa karışıklığından yorgunluktan sinir bozukluğundan başka birşey olmuyor hamile kalırsam iğnemi olup bol bol dua edip beklicem Allah hepimize hayırlısınız versin inşallah

canım Allah kucağına almayı nasip etsin lütfen güzel haberlerini yaz ki bizlere umut olsun

candy merhaba inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın olumlu düşünmeye güzel şeyler düşünmeye çalış çok geçmiş olsun güzel haberlerini arada burdan bizeede haber et sevgiler

candy merhaba inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın olumlu düşünmeye güzel şeyler düşünmeye çalış çok geçmiş olsun güzel haberlerini arada burdan bizeede haber et sevgiler

çok tşk ederim umarım verdiğim haberler güzel olur.sizlerle olduğum için mutluyum ama heğimizin dertleri ortak.kendimi yalnız hissetmiyorum

Kızlar ne olur bilen biri cevaplasın. Bu ay da ümidim yoktu ama gariplikler var reglimde.
Arkadaşlar reglime 3 gün kala hafif kasık ağrım oldu. Bi baktım kahve leke gelmeye başlamış. Nasıl üzüldüm. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde olur. 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliydim. Neyse pazar kahve leke sürdü pazartesi akşamüzeri pıhtılı şekilde nerdeyse bir ped dolmuştu. Bugün ise hiçbir şey yok. Adetim normalde 5 gün kadar sürer. Kanımda pıhtılaşma olduğunu testlerden öğrendim ve dünden beri coraspin kullanmaya başladım( bu pıhtılaşma yüzünden iki kimyasal gebelik geçirdim)
velhasılı sizce bu garip ve erken gelen kanama implantasyon kanaması olabiilr mi? Lütfen bilen biri cevaplasın. Beklenen adet günüm dündü
Bugün de hep ayaktaydım ama peçeteyla sildiğimde çok hafif kahve leke dışında başka bişi yok
ssizce ümitlensem mi???

Evet bu tip erken ve az gelen kanamalar yerleşme kanaması olabilir. Madem adet günün de geçmiş hemen bir test yapıver. Varsa idrar tahlilinde çıkar artık. Hadi bakalım.

hadi inşallah canım ya çok da ümitlenmek istemiyorum ama işte insan okuduklarından etkileniyor. olumlu bir sonuç alırsam burdan yazarım:)

canım benımde boyle kanamam olmuştu ve mol gebelık cıktı yanlış anlama bır doktora gıt ve hcg yaptır takıp atına al kendını belkıde yereşmedır allah bılır ınsallah yerlesme kanamasıdıtr bu arada kan pırtılaşması kımyasal gebelık mı yapıyor ben de mol ecırdım ama hıc bır doktor demedı bana boyle kan pırtılaşmasından dolayı dıye ve hıc bır makale de okumadım bırde kımyasal gebelıkte ne kadar beklıyorsun dıyer hamılelık ıcın

canm hayırlı ols inş.son adet tarihin ne?sat göre benimkide 15-11-2012 inşşşşşşşşşşşşşşşş.inş güzel devam eerde sağlıkla alırız kucağımızaaaaaaaaaa.bende apirn ve 0.4 lük iğne kullanıyorum.hadi hayırlısı.

canım benim inş kasım annesi olacağız senlede.bende raporluyum cuma bitiyor.inş bidaha gerek kalmaz.geçmiş ols.bu araa nede çalışıyosun 12 hafta izin aldın

Hannemcim nasıl oldun, geçti değil mi lekelenmeler? Ne kullanıyorsun şimdi, muayene ne zaman anlatsana...Senin heyecanına biz de ortak olalım :)

geçti inş canım ya.aspirin,folibol,0,4 lük iğne progestan,.aslında calcumda vrdi ama düzenli içemiyorum.midem bulanıyor.ALLAH razı ols güzel düşüncen için.inş sizlernde güzel haberlerni alırız.hafif mide bulantm var.günün her saatinde oluyor.bense seviniyrum buna bebeğim benimle tutunuyor die.düşünnnnn bazıları şikayet der biz seviniyoruzzzzz.öpt AEO duaı eksik etmeeeeeeeeeeeee

canım öncelkle test yap.benimkide günümden önce lekelenme ile başladı.şükür içimde inşş güzel olur ve hemen çaııyosan rapor al dinlen.benimde devam etti açık renkli akıntı rapor aldım geçti inş

canım öncelkle test yap.benimkide günümden önce lekelenme ile başladı.şükür içimde inşş güzel olur ve hemen çaııyosan rapor al dinlen.benimde devam etti açık renkli akıntı rapor aldım geçti inş[/QUOTE]

canım öğretmenim ve çok yoğun çalışıyorum. sürekli ayaktayım. yarın test alsam çıkar mı acaba? adet günüm dündü ama işte dediğim gibi 3 gün önce leke geldi ertesi gün yoğun pıhtı sonra da tık yok sadece peçetyle silince kahve leke geliyo. bakalım hayırlısı
cevap için teşekkürler:)

canım sondan başlayayım; kimyasal gebelikten sonra dr hiç beklememe gerek olmadığını söylemişti. çünkü kese falan oluşmuyor sadece kanda beta hcg yükseliyor sonra yavaş yavaş atılıyor. kürtaj falan olmadım belki de o yüzden yanlış bilgilendirmek istemem seni...
Mtfhr 677 heterozigot, anti trombin im düşük çıktı. makale ben de okumadım ama bununla ilgili dr. bişeyler söyledi.
toparlarsam bilgileri sana yazarım:)

Plt kac sende cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…