Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sanırım pıhtılaşmayı önemseyen bu konuda kuşkucu davranan doktorlar bulmamız gerekli gerçekten bu konuda uzman bir doktorla gebeliğini sürdürüp sağlıklı bebek dünyaya getiren arkadaşlar bu konuda bir numara diyeceğiniz bir isim var ise lütfen paylaşınız teşekkürler gerekirse her ile gideriz yeterki derdimize derman olsun

evet canım çok şükür..Allah da bizi böyle imtihan ediyor..Allahım herkese sabrını versin kucaklarımızı dolu etsin inş:)

arkadaşım merhaba nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım bizim gibiler huzurlu rahat bir hamilelik geçiremiyor sanırım kucağımıza alıncaya kadar hep korkularla bekliyoruz ama eminim sen bize güzel haberler verecek ve umut olacaksın sevgiler

Aynı derdi yaşayan tüm sevgili arkadaşlarım yaşadıklarımız çok zor, hepimiz zaman zaman kobay oldugumuz düşünüp doktorlara isyan ediyoruz ama bence kabul edelim hepimiz şu anda gerçekten KOBAYız. Belki bazı şeyleri kabul etmemizi kolaylaştırır, benim kolaylaştırdı. Bilinmeyenle yaşamak en zor en yorucu şeydir. Genetik bilimi 21.yy da gelişen bir bilim, bana iki doktorumun da dediği genetik bozuklugun ve bunun bebek ölümleriyle ilişkisinin 2008den beri biliniyor oldugu. Tıpta hiçbir şey bu kadar kısa sürede olmuyor, bulunamıyor ne yazık ki. O yüzden kobayız. Bizden toplanan verilerle önümüzdeki yıllarda inşallah birşeyler bulacaklar. Elbet bir çaresi bulunacak, buna inanmak zorundayız. Evet iğne dozajını tutturamıyorlar, az veya çok gelince birşey diyemiyorlar, folik asit al diyorlar ama heres farklı dozda veriyor, B vitaminin tipleri var biri onu al diyor biri bunu, kimi diyet veriyor kimi vermiyor, diyet verenler bile neyin yenip yenmeyeceği konusunda hemfikir değiller. Bu konuda uzman dediğimiz doktorlar bile %10 okuduklarından öğreniyorlarsa, %90 deneyerek öğreniyorlar. Ama unutmayalım iğneye rağmen düşük yapanlar iğne kullanarak doğum yapanlardan sayıca daha az. Bir gün bu şanssızlığımızı kıracağız buna eminim.

canım güzel dileklerin için teşekkürler.şükürler olsun şuan için iyi gidiyor bir sorun yok umarım böyle devam eder.haklısın bizim hamileliğimiz farklı hep korku,hep endişe...inşallah tüm hamileler hayırlısıyla zamanında sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerinde tez zamanda hamilelik haberlerini alırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarınızı eksik etmeyin.

İNŞALLAH CANIM YA inşallah bizden sonrakilere bir faydamız olur ben yıllarca bebeklerime konan teşhisi arştırdım durdum samanlıkta iğne aramak gibi kapkaranlık herşey şimdi belkide teşhis bile doğru değil çünkü seninde dediğin gibi genetik bilimi çok yeni doktorlar bile emin değil tahmini şeyler söylüyorlar sanırım inancımızı yüksek tutup iğnemizi vurulup dua edip bebeğimizin sağlıkla gelmesini bekleyeceğiz başka bir çare gözükmüyor gibi ama neden bilmiyorum içimdeki ses iğne ile hamile kalırsam ve folik asit takviyesine dikkat edip yediklerime dahada özen gösterirsem bu sefer bebeğim sağlıkla gelecek diyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum ben o kadar yoruldumki biraz kendimi dinlendirip yaz sonu düşünüyorum kısmetse mutlaka burada paylaşıcam durumumu belki benim gibi olan birine umut olurum inşallah yaz sonuna kadar olan sürede elimden geldiğince araştırmalarıma devam edicem ve önceden depolamam gereken tüm vitamin vs.. ne varsa kullanmaya başlıcam normal dozunda tabiki (vitamin delisi olmadan) :)) sonrada iğneydi haptı doktor ne diyorsa onu yapıp dua edicem hepimiz için

amin canım amin dularımız seninle herşey çok güzel olacak inşallah öpüyorum çokk senin kadar heyecanlıyım bizlere haber vermeyi unutma sakın hepimizin bu güzel haberlere ihtiyacı var

canım senin bebeklerınde anomali çıkıyorsa kromozom testleri yaptırman laızm sanırırm......gecenm doktora gittim işte genetıge gıt tekrar ıncelensın fln dedi
bebekleırdne sorun yoksenı ınceleısnelr dedi ben de ne degısıcek ıncelenınce hiçbişey cunku gen kromozom değiştirilmio yanlısmıyım deıdm doğpru dıosn
tek care kan sulandırı ıalclar maalesef dedi...bu böle yanşi pgt yı sordum do9ktora senın ıhtıyacın yok bebeklerın sağlıklı senın pıhtılaşma bozuklugun kayıba sebep oluo
bebeklerın çok güzel dedi...eger durumunuz varsa pgt yı dusunun derım ben canım.....belkı arastırmıssındır ama bılmıyorsan aytınrılı sekılde yazabılırım

benım bebekleırmde hıcbi anomali olmadıgı ıcın bana tavsıye edılmıo bebeklerınde anomali yasyanalar nıcınse birebir etkılı bi işlem
uamrım hepımzı en kısa zmanada bebekelrımzıe kavusuruzz....taqbıı kı profa gidince sonucları yazıcam ben tamamen tüm detayları paylaşmaya
hazırım ve açıgım yeter kı bizden sonrakıler sorunlar yasmaaısn arastrırıken bizim kadar ugraasmasınalr yeter kı ben de son düşüğümde iğne
kullanmama ragmen düştü maalesef iğneye baslamadna once gayet güzel gelişiodu kesyeıde 3+6 nda gormutuk ama iğnedne sonra oldu
ben iğneye bağlamadım en basta ama sonradan devamlı aklıma gelip durdu acaba ıgneden mı die cidden canım kobay gibi bişiyizz
kendımın doktoru kendım olucam sanırırm bi dahakı gebelıgımde aspirinle devam edıcem ve 8-9. haftadan sıonra baslıcam iğneye cunku
konustugum bazım kişiler 8-9 haftada baslamıslar iğneye bılmıorm bakıcaz.....ınsallah sağlıkla bzıe de nasib olr canım

canım ne güzel yazmışsın ne güzel.....

canım yapılabilecek tüm kromozom testleri herşey yapıldı pgt yöntemi için hastalığı yapan genin bilinmesi gerekiyor bize konan tanıda gen bilinmiyor tek gen hastalıkları falan deniyor yani net bir tanı bile yok bunun dışında yapılan tüm testler normal bendeki pıhtılaşma bozukluğu dışında başka hiçbirşey bulamadılar bebekteki anomaliler hareketsizliği ,suyumun çok olması,beyinde ödem başlangıcı vs.. bende bunlar pıhtılaşma ile ilgiliolabilir diyorum yani yeterli beslenemeyen bebekte bu sorunlar ortaya çıkabilir ama illa tanı koyulacaksa bende koyarım bir tanı yani demem oki doktorların bilgiside yetersiz evet gerçekten iğne ile bebeğine kavuşan çok yada senin gibi dozundan şüphe edip kaybedende var ama denemekten başka çarede yok sanırım sağlığım elverdiğince yaşım müsait olduğunca deneyeceğim baktım olmuyor bunada şükür deyip hayatıma devam edicem yapılacak birşey yok ama umutluyum olacak diyorum senin içinde inşşallah iğne dozu ve herşey yolunda gider bol şans diliyorum hepimize

canım öncelikle geçmiş bitmiş olsun inş.ben RECEP HAS a gttm ve gttgmde kan pıhtılaşma testlerimde vardı.bide anomali doğumum vardı.dr anomali senle alakalı değil ddi herkesin başına gelebilir ,dşükler tamamen kromozom bozukluğundan buda normal dedi.ve testlerime baktı kromozomlar tamdı.677 heterezigot vardı buda bütün kadınlarda vardır yani tamamı olmasada en az yüzde 70 inde var dedi.kullanma bişi dedi.yani demişsin ya pıhtıyla gtsek ne derdi die.
2.iğne kullananlar kesin doğuma kadar gider die bişi yok.benim ark hamilelik düşünmeden 3 ay önce başladı tedaviye hemde hiç düşüğü yokken ne şanslı dedim ama hamile kaldı ilk haftalarda düşük yaptı patoloji sonucu kromozomu bozuk çıktı.tamam onda pıhtılaşmada vardı ama komozom bozuk olunca iğnenin etkisi yokki.

ayrıca ben yaşadıklarımın imtihan olduğunu da düşünüyorum.yani ben elimden geleni yapıyorum ama bir yere kadar ondan sonra elimizden bişi gelmior.duadan başka.RABBİM nasip edecekse bu pıhtılaşma hikaye.prof dediki kadınların yüzde 70 i bu mutasyonu taşıdığından habersiz doğum yapıyor.!!!!!

bende yaşadıklarım sonucundA dedim araştırcam yediğime içiğime dikkat edecem ama baktım ki herkes farklı ilaç ve tedavi kimi alıyor kimi alamıyor.sadece kafa karışıklığından başka bişi değil.afrikalı bayanları düşün 0 sıfır vitaminle takır takır doğuuyor!!değilmi.

bende rahat ol ewet tedavin için araştır ama bir yere kadar ordan sonra elimizden geln bişi yok.ha RABBİM O dr ları ilaçları vesile eder o ayrı

canım benim ALLAHA EMANET KAL:)

ay canım benim daha yeni gördüm çok sevindim ne zamandır girmiyodum canımsın rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim dualarım seninle inş. bu sefer bebeğini kucaına alıcaksın banada dua etde bende tez zamanda hamile kalayım canım benim
canım ben çok sevindim allah tamamına erdirsin
ne olur doktor işini ihmal etme hemen git düzenli hcg baktır
bak bende dış gebelik oldu hemde herşey yolundaydı ihmal etme sakın
tatlım nerelerdesin nasılsın varmı güzel haberler
ay canım benim saol paylaştığın için rabbim kabul etsin inş.

canım benim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim

canım,benim sonuçlarım hala çıkmadı başka bi dr.eksik istemiş testleri,sonra dr.değişdirdim o panel şeklinde istedi 1-2 güne çıkar,ben kendim istedim yapdırmak olabilirmi die,oda iğne başladı,zararı yokmuş canım,hatta testler normal çıkarsada 3 ay devam edelim dedi,sende yapdır canım,biraz maliyetli ama katlanıcaz artk napalım..

yazdıkların için çok teşekkür ederim arkadaşım evet söylediğin herşey doğru..ama kaç oldu be arkadaşım walla isyan asla etmiyorum ama insanın içindeki umut azalıyo böyle her seferinde..yine de şu anki halimize şükürler olsun..ben aylarca iğne kullandım ilaçlar falan gani gani hemde...aylarca hastanede yattım yok yok işte elde var üzüntü..Allahım daha kötülerinden korusun yardım etsin inşallah evlatlarımıza kavuştursun bizi..sende inşallah hayırlısıyla kavuşursun arkadaşım evladına..bende bu ayın sonunda kromozom tahliline gideceğiz eşimle inşallah o testler temiz çıkar ne diyeyim..

mrb benimde arka arkaya 3 düşüğüm olduktan sonra genetik testte seninle eynı MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT ÇIKTI,öğrenir öğrenmez hamile kaldım coraspin ve claxen iğne kullanarak 25 haftaya geldim,Allahıma hamd olsun herşey yolunda devam ediyoruz bu şekilde tedaviyle sağlıklı çocuklarınına kavuşan bi sürü insan var buarada ve etrafımda kafana takma,sadece gerekli tedavin yapılsın...

deryacım merak ettim seni, inşallah herşey yolundadır
kızlar deryadan haber var mı?ben mi görmedim..

bende mtfr 677 heterızıgot ve faktor 5 heterızıgot ben de dun b12 ve folık plusa başladım kızlar ıyımı etım bılmıyorum proteın c ve s de farklılıklar var 2 tahlılımde saglık ocagındakı doktor dedıkı coraspın başlama kanama alanın ıyı dedı plt ıcın sanırım plt hatırlamıyorum ama bakmam lazım sızce ne yapmalıyım he bırde ben başka doktora da gıdıp tahlıl yaptıracam ama bu b12 ve folık plus degerlerde oynama yapıp yanıltıcı olurmu sızce bılen varmı

Canim plt kac cikmis sende????

Plt onemli diyordu bi arkadas.. Benimki yuksek :-(

canım pekı sadece iğnemı oluyosun yoksa coraspınde alıyomusun sonuçlarını bıldırırsın canım rabbım yavrunu kucagına almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…