Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım oncelıkle rabbim tez zamanda sana şifa versin sonrada saglıklı hayırlı bır bebiş versin inşallah.benımde arkadasım vardı panık ataktı.suan 3 yasında oglu var ve tekrr 2.ye hamıle kızı olacak ınsallah.ve okadar mutlu ki sımdıden 3.yu dusunuyor cocukları onun ilacı anlayacagın.umarım burdan guzel haberlerını duyarız hosca kal

hannem bu arada seni de çok merak ediyorum hayır haberlerle gelirsin inşallah...dualarım seninle canım...

inşallah doktordan güzel haberlerle gelmişsindir canım

Hannem'in randevusu bugunmuydu?

Yaa kizlar mltm nerede ????? Ne zamandir girmiyor ya da Ben rastlamadum:-(

hepinize teşekkürler beni merak etmişsiniz.canlarım dün gttm dr a.çok şükür pıt pıt gördüm kalp atışlarını.ama kese biraz bozuk geldi bana.bunu söyleyince herkes çok kızıyor bana ama dr a sordum yok yok dedi:))anladı benim paniğimi..yanımda görümcem vardı hanneme destek olun çok tedirgin ve stresli dedi.alttan baktı eve geldim lekelenmem oldu.muhtemelen alttan baktığı için.öğleden sonra tahlillerimi almaya görümcem gitti.alttan baktığınız için olabilir mi demiş.hayır demiş düşcekse düşer bu kadar olay yani!!!!!
sonra idrarımda ki enfeksiyon devam ediyomuş.antibiyotik vermiş.mutlaka kullansın.yksa kanama yapr demiş.
bide raporumu uzattı yine 1 hafta sanırım.pzt si gdp uzattırcam.yine yatış yani.öğrencilerime sınav soruları hazırlayacağım müdür sınav yapacak onları işte öle.

RABBİM EMEKLERİMİZİ ZAYİ ETMESİN İNŞALLAH:)

SEN NERELERDESİN BE KUZUMMMMMMM:)girdiğine sevindim.duanı eksik etme bende seni çok öpüyorum.Allaha emanet kal inş.seninde güzel haberlerini duyarız inş:)

bende senin dr u herkese anlatıyom kuzum ya:)ne güzel riske atmamış bence seninki çok akıllı inş kanama olmadığı sürece normaldir rahat ol.valla ben dra çok kızdım benim riskim var neden böle beni üzüyo die.hayırlısı ols inş.duanı eksik eme inş.

slm arkadaşlar benim de genlerimden 4 ünde heterozigot çıktı. doktorum şimdilik ecopirin, folbiol, benexol başlattı. hamile kalınca iğneye geçeriz dedi. çok korkuyorum daha önce 4 -5 kez kimyasal gebelik geçirdim. inşallah sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız. heterozigot olan genlerim;
B- fibrinojen 455 G-a Heterozigot
PAI-1 Heterozigot (4-G/5-G)
GPIIIa L33P Heterozigot (a/b)
MTHFR A1298C Heterozigot

canım gözünaydın inşallah hep güzel devam eder neden kesenin bozuk olduğunu düşünüyosun kaç haftalık çıktı ultrasonda hiç üstten bakmadan mı alttan baktı dün benim doktor tanıdık olduğu için alttan bakmayalım kurcalamayalım diyor doktorun bile aklı çıkıyor ilk ultrasono alırken korkularımı onada bulaştırdım galiba ultrason aletini bir koyuşu var doktorun bismillah çeke çeke:) 4. hamileliğimde bana hiç üstten bakmamıştı o zaman etilerde başka doktora gidiyordum lekelenmelerimde vardı ama diyprum ya artık her gece kabus görüyürum hele dün gece öyle kabuslar gördüm kü bugün suratım beş karış kalktım eşim diyo ne oluyo sana ne diye astın suratını napayım kabus sonrası kendime gelemiyorum merak etme bende senin gibi ev hapsindeyim

geçmiş olsun canım alllah yardımcımız olsun hepimizin

]Kizlarrrr bugun hava cok guzelllll... Bahar geldi..

Son düzenleme:

canım çok sewindim inşallah her zaman böyle sorunsuz dewam eder hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...

maaşallah tatlışım çok sevindim keseye takılma benımde göz seklındeydi yuvarlakla hıc alakası yoktu.bende hep endişelendim doktorumda kalp atısını duyduk artık rahat ol demıstı.banada hep alttan bakmstı ultrason cıhazını saga bastırsam ılerı ıttırsem kesenın seklı degısır oyuzden endıselenme demıstı hakkaten oyleymıs.hep saglıklı hayırlı haberler ver inşallaj

beni de bu gruba ekleyin hem mthfr c667t hemde faktor v homozigot. bugun fraxiparine 0.3 başladık bakalım ne olcak.bende henüz hiç gebelik olmadı. inşallah ben de anne olabilirim.

beni de bu gruba ekleyin hem mthfr c667t hemde faktor v homozigot. bugun fraxiparine 0.3 başladık bakalım ne olcak.bende henüz hiç gebelik olmadı. inşallah ben de anne olabilirim.

Aramiza hosgeldin canim...

Uzulme seninde bebegin olur hepimizinde insallah Allahin izniyle :))

bende f5 heterızıgot mtfr 677 heterızıgotum doktor başlamadı bana gebelık yok acaba homozıgotlardamıbaslanıyor erkenden ıgne

selam kızlar bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim 7 senelik evliyim hiç korunmadık 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sadece daha bi kaç ay önce kan testini yaptırdım fakat hala doktora gitmedim :) pzartesi gidicem inş. öncelikle blgisi olanlara danışmak istedim bende mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot çıktı bunlar ne anlama geliyor benim gibi olan arkadaşlar sizlere neler yapıldı anlatırsanız çok sevinirim

yaaaaaaa kızlar bişi sorcam.dr idar yolu enfeksiyonum içinn croxilex die bi antibiiyotik vermmiş.625 mg.mutlaka içsin demiş.yoksa kanama yapar demş.baktım hamilelerde hiç denenmemiş.((iiçim hiç rahat değil.c grubuymuş kullanan varmı?yada böle bi durumda siz kullandınız?

idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli hamilelikte. ilaçtan daha tehlikeli yani.
dr.un verdiyse iç, hatta geçmiş mi diye yine tahlil ver.
geçmiş olsun, sağlıkla gelsin bebişin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…