- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canııımm..sonuç negatif çıktı içim rahatladı..yanlış anlaşılmasın bebek istemiyo değilim ama şimdi c grubu ilaç kullanıyorum o yüzden bebiş olursa sorunlu olur diye korkuyordum...ama şu tedavim biter bitmez clexane kullanmaya başlayıp bebek denemeleri yapacağım..çok istiyorum yeniden anne olmak..
hannem bu arada seni de çok merak ediyorum hayır haberlerle gelirsin inşallah...dualarım seninle canım...
inşallah doktordan güzel haberlerle gelmişsindir canım
Hannem'in randevusu bugunmuydu?
Yaa kizlar mltm nerede ????? Ne zamandir girmiyor ya da Ben rastlamadum:-(
Bir türlü cesaret edemiyordum girmeye çok yorgun ve bitkindim toparlandım çok şükür. Böyle güzel bir haber almakta ayrıca çook mutlu etti gözlerim doldu sevinçten.Hep dua edeceğim sağlıkla kucağına aldığın günün sevincinide burada yaşayacağız inşallah.Öpüyorum kocaman..
benim sat 10 şubAT lekelenmelerim vardı adet olacağımı düşünmüştüm sonra baktım gelen giden yok test yapmayada korktum düşecekse ben bilmeden düşsün dedimzaten iğne kullandığım için de erteledim test yapmayı en sonunda baktım gelen giden yok bi cesaret test yaptım dünde karından baktı ama keşke alttan baksaydı bende rahatlardım kalp atışı var mı diye hayırlı haberlerle gel inşallah canım
bende senin dr u herkese anlatıyom kuzum ya:)ne güzel riske atmamış bence seninki çok akıllı inş kanama olmadığı sürece normaldir rahat ol.valla ben dra çok kızdım benim riskim var neden böle beni üzüyo die.hayırlısı ols inş.duanı eksik eme inş.
slm arkadaşlar benim de genlerimden 4 ünde heterozigot çıktı. doktorum şimdilik ecopirin, folbiol, benexol başlattı. hamile kalınca iğneye geçeriz dedi. çok korkuyorum daha önce 4 -5 kez kimyasal gebelik geçirdim. inşallah sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız. heterozigot olan genlerim;
B- fibrinojen 455 G-a Heterozigot
PAI-1 Heterozigot (4-G/5-G)
GPIIIa L33P Heterozigot (a/b)
MTHFR A1298C Heterozigot
geçmiş olsun canım alllah yardımcımız olsun hepimizin
hepinize teşekkürler beni merak etmişsiniz.canlarım dün gttm dr a.çok şükür pıt pıt gördüm kalp atışlarını.ama kese biraz bozuk geldi bana.bunu söyleyince herkes çok kızıyor bana amadr a sordum yok yok dedi:))anladı benim paniğimi..yanımda görümcem vardı hanneme destek olun çok tedirgin ve stresli dedi.alttan baktı eve geldim lekelenmem oldu.muhtemelen alttan baktığı için.öğleden sonra tahlillerimi almaya görümcem gitti.alttan baktığınız için olabilir mi demiş.hayır demiş düşcekse düşer bu kadar olay yani!!!!!
sonra idrarımda ki enfeksiyon devam ediyomuş.antibiyotik vermiş.mutlaka kullansın.yksa kanama yapr demiş.
bide raporumu uzattı yine 1 hafta sanırım.pzt si gdp uzattırcam.yine yatış yani.öğrencilerime sınav soruları hazırlayacağım müdür sınav yapacak onları işte öle.
RABBİM EMEKLERİMİZİ ZAYİ ETMESİN İNŞALLAH:)
hepinize teşekkürler beni merak etmişsiniz.canlarım dün gttm dr a.çok şükür pıt pıt gördüm kalp atışlarını.ama kese biraz bozuk geldi bana.bunu söyleyince herkes çok kızıyor bana amadr a sordum yok yok dedi:))anladı benim paniğimi..yanımda görümcem vardı hanneme destek olun çok tedirgin ve stresli dedi.alttan baktı eve geldim lekelenmem oldu.muhtemelen alttan baktığı için.öğleden sonra tahlillerimi almaya görümcem gitti.alttan baktığınız için olabilir mi demiş.hayır demiş düşcekse düşer bu kadar olay yani!!!!!
sonra idrarımda ki enfeksiyon devam ediyomuş.antibiyotik vermiş.mutlaka kullansın.yksa kanama yapr demiş.
bide raporumu uzattı yine 1 hafta sanırım.pzt si gdp uzattırcam.yine yatış yani.öğrencilerime sınav soruları hazırlayacağım müdür sınav yapacak onları işte öle.
RABBİM EMEKLERİMİZİ ZAYİ ETMESİN İNŞALLAH:)
beni de bu gruba ekleyin hem mthfr c667t hemde faktor v homozigot. bugun fraxiparine 0.3 başladık bakalım ne olcak.bende henüz hiç gebelik olmadı. inşallah ben de anne olabilirim.
Aramiza hosgeldin canim...
Uzulme seninde bebegin olur hepimizinde insallah Allahin izniyle :))
inşallah bu yolda yürüdüğümüz sürece RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.
beni de bu gruba ekleyin hem mthfr c667t hemde faktor v homozigot. bugun fraxiparine 0.3 başladık bakalım ne olcak.bende henüz hiç gebelik olmadı. inşallah ben de anne olabilirim.
bende f5 heterızıgot mtfr 677 heterızıgotum doktor başlamadı bana gebelık yok acaba homozıgotlardamıbaslanıyor erkenden ıgne[/QUO
tam olarak bende bilmiyorum ama hamile kalmanı kolaylaştırması açısından başlamakta fayda var die düşünüyorum şahsen. benim butun testlerim normal çıktı. siz bi drunuza sorun yada başka bi dr dan fikir alın derim.
yaaaaaaa kızlar bişi sorcam.dr idar yolu enfeksiyonum içinn croxilex die bi antibiiyotik vermmiş.625 mg.mutlaka içsin demiş.yoksa kanama yapar demş.baktım hamilelerde hiç denenmemiş.((iiçim hiç rahat değil.c grubuymuş kullanan varmı?yada böle bi durumda siz kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?