kızlar ya, bebeğimin kalbi durunca kürtaj olmuştum..bundan sonra yumurtlama günlerim ve adet günlerim hep şaştı..sizin de öyle olmuş muydu?ne kadar sürcek hep böyle mi devam etcek acaba..çokk sinirimmm bozuluyo..:2:
selam kızlar bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim 7 senelik evliyim hiç korunmadık 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sadece daha bi kaç ay önce kan testini yaptırdım fakat hala doktora gitmedim :) pzartesi gidicem inş. öncelikle blgisi olanlara danışmak istedim bende mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot çıktı bunlar ne anlama geliyor benim gibi olan arkadaşlar sizlere neler yapıldı anlatırsanız çok sevinirim
kizlarrrrr salat-i tefriciye'ye basladim bugun.....
4444 defa okuyacagim
belki sizin bikactanesini benim icin okumaniz rabbimin hosuna kadar ve yuce katinda kabul ederr insallah
ozelden de mesaj atabilirsnz..
rabbim gonlunuze gore versin hepinizin..insallah.
vakit kaybetmeden hemen druna git. muhtemelen sende kan sulandırıcı kullanarak sağlıcakla bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle:. sende bizdensin yani. bende tedaviye yeni başladım.
selam kızlar bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim 7 senelik evliyim hiç korunmadık 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sadece daha bi kaç ay önce kan testini yaptırdım fakat hala doktora gitmedim :) pzartesi gidicem inş. öncelikle blgisi olanlara danışmak istedim bende mthfr c677t heterozigot mthfr a1298c heterozigot çıktı bunlar ne anlama geliyor benim gibi olan arkadaşlar sizlere neler yapıldı anlatırsanız çok sevinirim
inşallah Rabbim göstersin o günleri.. peki kan sulandırıcıyla hemen hamile kalan varmı? artık heveslenmeye bile halim kalmadı 7 sene boyunca her ay acaba fazlasıyla yordu ..inşallah seninde tedavin hemencecik cevap verirde alırız meleklerimizi kucaklarımıza..
Bu tamamen doktorların farklı yaklaşımından kaynaklanıyor, benim doktorum heterozigot homozigot ayırmadan önceden başlatıyor, eski doktorum ise kimseye önceden başlatmıyordu.bende f5 heterızıgot mtfr 677 heterızıgotum doktor başlamadı bana gebelık yok acaba homozıgotlardamıbaslanıyor erkenden ıgne
paı-1 4g/5g 4g/ 4g
epcr haplotipi h1/h2
epcr(a4600g) a/a
epcr(g4678c) g/ bunlar ne testı ya bana yapılmadı ılkkkezde goruyorum aslında benım de eksık tahlıllerım f5 ve mtfr 677 yapıldı bıde proteın c ve s lupus bırde ben de heterızıgotum
sağol burcu bende öyle düşünüyorum zaten 7 senede sadece 2 kere kimyasal gebelik yaşamamışımdır.ama takip etmediğim için farkedememişimdir bunları farketmemdeki sebepte sadece içime doğmasıydı zaten test yaptırmasaydım gene öğrenemezdim çünkü günümde oldu kanamalarım Allah hayrlısını versin hakkkımızda yarın gidicem kadın doğumcuma bakalım ne diycekİki geninde heterozigot mutasyon var, kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var yani. Bende 1298 homozigot mutasyon var. Ama homozigot veya heterozigot pek farketmiyor yapılan tedavi aynı, folik asit, b vitamin, coraspin ve kan sulandırıcı iğne. Bu ilaçlar gebeliğin sonuna kadar kullanılıyor, hatta iğne dışındakiler sanırım ömür boyu kullanmamız gereken ilaçlar. Ben iğneye gebelikten önce başlayanlardanım, bazı doktorlar bu yolu izliyorlar bazıları ise gebelikten sonra veya kalp atışından sonra iğneye başlatıyor. Önceden kan sulandırıcı iğne kullanmanın rahmi kanlandırmak ve bebegin yerleşebileceği uygun ortam hazırlamak açısından faydalı oldugunu soyledi benim doktorum ama dediğim gibi her doktorun bu konudaki uygulaması farklı, ben de kimyasal gebelikler yaşamıştım 3 kere. Bazen çok erkenden düşük oldugu için 7 sene boyunca aralarda hamile kalmış ve farketmemiş de olabilirsin, benim doktorum bana böyle söylemişti, oluyor ve sen farkedene kadar düşüyor olabilir demişti. En azından kullanacağın ilaçlar hem hamile kalmanı kolaylaştırabilir hem de hanile kaldıgında sağlıklı bir şekilde devam etme ihtimali kan sulandırıcılar sayesinde çok daha yüksek olacaktır. Elbette hepimiz birgün bu yolla bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
.
canım alllah kabul etsin 200 tane okudum
canım oncelıkle rabbim tez zamanda sana şifa versin sonrada saglıklı hayırlı bır bebiş versin inşallah.benımde arkadasım vardı panık ataktı.suan 3 yasında oglu var ve tekrr 2.ye hamıle kızı olacak ınsallah.ve okadar mutlu ki sımdıden 3.yu dusunuyor cocukları onun ilacı anlayacagın.umarım burdan guzel haberlerını duyarız hosca kal
slm kızlar nasılsınız? Ben valla değişiklikler yapmaya karar verdim spora başladım her ay hüsranla karşılaşıyorum başka şeylerle uğraşmak iyi gelir diye spora yazıldım inş. herşey daha güzel olur ameliyattan sonra 2 ay adet gördüm bu ay 3. ayım inş. kırmızıları görmem 2 nisanda adet olmam lazım tam 1 hafta var test yapasım var ama şimdiden belli olmaz demi negatif çıkar idrarda bu ay böyle bi heves var içimde nedense test yapasım var hep ama sonra vaz geçiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi yapıcam bakalım hayırlısı olsun öpüyorum hepiniziiiii
slm kızlar nasılsınız? Ben valla değişiklikler yapmaya karar verdim spora başladım her ay hüsranla karşılaşıyorum başka şeylerle uğraşmak iyi gelir diye spora yazıldım inş. herşey daha güzel olur ameliyattan sonra 2 ay adet gördüm bu ay 3. ayım inş. kırmızıları görmem 2 nisanda adet olmam lazım tam 1 hafta var test yapasım var ama şimdiden belli olmaz demi negatif çıkar idrarda bu ay böyle bi heves var içimde nedense test yapasım var hep ama sonra vaz geçiyorum cumartesiye kadar beklicem cumartesi yapıcam bakalım hayırlısı olsun öpüyorum hepiniziiiii
bugun doktora gıttım hıc oyle akamadı bıle adam ya sınırlerım bozuldu hamıle kalınca 6 haftada ıgneye başlıycaz dedı sunu veya bunu sımdı kullan demedı ben de zaten sınır oldum sınırlendıgım ıcın sormadım da ben mol gebelık gecırdıydım ılk dedıkı bana 8 ay beklıycen ben de dedım zaten 8 ayımdayım dedım 1 yıl bekle dedı 2 şekılde konuştu bır sınırlendım kı ıstanbulda bana tavsıye edecegınız doktor varmı doktor arıyrum kızlar anadolu yakasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?