Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben bu doktoru sordum takı en ust katlara kadar cıktım doktor odalarına sordum kımse bılmıyrrrrrrr sen de telefonu varsa verebılırmısın nerede oldugunu ogreneyım ona gıderım sen ver bana hangı bolumde baktım butun bolumlere yokkkk dıyorlr boyle bırı

arkadaş sana yazınca bende baktım internnetn bursa da oldugu yazıyo canım bide isminde arat arama moturunda görürsün

Yerinde olsam başka doktora giderdim, bu konuda çok bilgisi varmış gibi gelmedi. 5-6 haftaya kadar zaten bizim bebeklerimiz çoktan ölmüş oluyor. Ayrıca kesinlikle MTHFR mutasyonlarında folik asit ve b vitamini takviyesi gerekiyor.

kızlar benımde 1.5 yıldır olmuyodu genetıge bakıldı homozıgot oldugum soylendı bANA fraxıparıne 0,3 verdı hergun yapıyorum bence baska drlarada sorun

gidicem canım zaten
benide pek tatmin etmedi aslında nereye gitsem napsam bilemiyorum artık yoruldum valla her doktor farklı konusuyor

Günaydın herkese. Umarım güzel bir gün olur hepimiz için.

İçin rahat olsun herşey yolunda gidecek bu sefer. Haber ver çıkınca.

Allahın izniyle güzel haberlerle dönersin inşallah.

neoldu cnm nasıldı kontrolün inşllh herşy yolndadır..

doktor kontrolünden geldinmi merak ediyorum güzel haberler ver bize

geldim kızlar doktor şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi kalp atımınıda gördük dinletmedi zararlı diye bende gördükten sonra problem değil zaten dinlemesemde olur dedim ben 7.haftayı geçemediğim için doktorum ancak o haftaları geçince rahat bi nefes alacağız dedi bi problem olmazsa 1 hafta sonra kontrolum teşekkür ederim allah razı olsun darısı siz dostlarımın başına

cok sevındım canım Rabbım sonuna kadar sorunsuz bır gebelık nasıp etsın saglıklı hayırlı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın hep boyle mutlu haberler alırız ınsallah allah ısteyen herkese versın duaa ile....

arkadaslar ben hergun gobekten clexan yapıyorum doktoruma ne zaman kola geceyım dıye sordum o da karnından yapamadıgın zaman dedı bebegıne bırsey olmaz merak etme dedı.burda bır arkadas 20.haftadan sonra gecılmesı gerektıgını yoksa rahmı uyandırıp erken doguma sebep olabılecegını soylemısti.gebelıklerı 3.trimestırda olanlaar nerden nasıl yapıyor ıgneyı yardımcı olabılırlermı acaba??

canım bildiğim kadarıyla göbekten devam edenler var.bacaktan yapanlar da var ben hiç denemedim.başından beri değişimli olarak koldan yapıyorum.omuzla dirsek arasına(aşı yapıyormuş gibi)... kolun yan yumuşak etine yapmıyorum emilim orada az olduğundan morarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…