Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayrıca kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz moral destek dualarınız beni o kadar mutlu ettiki anlatamam allah herkesin dualarını kabul etsin burdaki bütün arkadaşlarım inşallah hepinizin kucaklarını doldursun allahım sorunsuz sağlıklı bir şekilde kimseye çocuk özlemi yaşatmasın sizlere nasıl teşekkür etsem azdır sizler sayesinde moralim yükseliyor yanlız olmadığımı birilerinin beni merak ettiğini benim için dua ettiğini biliyorum sizler benim canlarımsınız can yoldaşlarımsınız hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun o arada benim gerçek ismimde funda yani farklı isim kullanmıyorum :Saruboceq:

eserizmir ordasın gördüm seni nasılsın canım şükür kavuşturana çok merak ettik seni

selvihancığım geçmiş olsun bendede ara ara oluyor rahim büyüyormuş bu nedenle olur dedi doktor oturma ve yatma pozisyonuna dikkat etmek gerekiyormuş sürekli dik oturmalıymışız ve sürekli bel boşluğunu desteklemek lazımmış yoksa ilerde daha büyük sorunlara yol açabiliyormuş yani kendi doktorumuz kendimiz olacağız selvihancığım seni çok iyi anlıyorum bakalım ileri dönemlerde ben nasıl olacağım benim birde belde sorun var omurilik açıklığı bu yüzden ben daha çok dikkat etmem gerekiyor allah kolaylık versin en kısa sürede geçer inşallah selvihancığım sevgilera.s.

canlarım benim nasılsınız.inşallah herkes iyidir.valla ben bir kaç gündür sol kaburga kemiğimin ağrısından,sızısından,batmasından ölüyorum ben böyle sızı görmedim.:1no2:özellikle eğilip doğrulunca oluyor sırt üstü yatarsam geçiyor.kalkınca gene oluyor yani dim dik durmam lazım.afedersiniz wc ye bile gitmek kabus oldu.bu nedenle doğru düzgün nete de giremedim.dr.ye gittim malesef rahim büyüdüğü için sırta baskı yapıyor ondan diyor.yani yapacak bişey yok muş.iyi de ben şimdi ne yapacağım.dün gece vallahi oturdum ağladım .senağlama

canlar aranızda benim gibi olupta bir çaresini bulan var mı.yazarsa çok makbule geçecek.acil çözüm bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

kızlar birde 20.haftadan sonra hangi tahlilleri yaptırdınız ve hangi ilaçlara başladınız yada kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim.:çok üzgünüm:sevgilerle

canım benim sana da geçmiş olsun.inşallah ilerde daha büyük sorunlar yaşatmaz sana.

eserizmir çok merakettik seni umarım kötü bişi yoktur çok ara verdin hiç haberdar etmedin alacağın olsun

canım inşallah kanaman büyümez şu riskli günleri bi atlatın ondan sonra daha iyi olucak minikleriniz bırakmıycak sizi Allahın izniyle bol bol dinlenin canlarım yaaaaa bebekleriniz herşeyden daha önemli

ya kızlar ne çok şey yazmışınız oku oku bitmiyoooo 610.sayfaya kadar geldim daha :) ben idare ediyorum geçen pazartesi en son dr.a gittim iyiymiş bebiş ama benim rapor uzamıştı. evde yata yata sıkıldım geçen hafta başladım işe yarın tekrar kontrolüm var. ağrılarım oluyo ama dr. bişi demedi bunun için kahverengi bi daha gelmedi herhalde yatmam gerekiyormuş. :) çok ii yatmışım. kilo vermem durdu artık kiloda vermiyorum çok şükür korkmuştum baya bi... eğer kilo vermeye devam etseydim hastaneye yatırıp seruma bağlayacaktı dr.um. çok şükür bunu da atlattım. birde bulantılarım hala devam ediyor. öffff hep böle gidecek herhalde ama olsun bebişim için katlanırım doğrusu :) hepiniz iyiymişiniz 610.sayfaya kadar :) devamını okuyayım dönerim gene size
öptüm... ben buralardayım artık

canım inşallah kanaman büyümez şu riskli günleri bi atlatın ondan sonra daha iyi olucak minikleriniz bırakmıycak sizi Allahın izniyle bol bol dinlenin canlarım yaaaaa bebekleriniz herşeyden daha önemli

çok saol canım yaa bugünü atlatayımda yarın izin aldım evde dinlenicem allahım yaa kimseye yaşatmasın ne zor bişey bu herlşeyden korkar olduk man bebeğimize bişey olmasın diye neler katlanıyoruz...allah sonunu mutlu bitirsin ..
allahım hamile arkadaşlarımıza sağlıklı günler versin allahım sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah..
bebek bekleyenlerede allah sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin..

hoşgeldin canım yaa iyi olmana sevindim,inşallah iyi devam eder bundan sonra

hoşgeldin canım çok şükür iyisin herkesi merakta bıraktın

meryemcim geçmiş olsun canım. doktora gitmekten vazgeçtin galiba? inşallah ciddi bi durum yoktur canım . ben öyle durumlarda doktoru hiç aramıyorum, dogrudan gidiyorum. gelme demesin diye önceden aramıyorum :) çünkü gidip görmeden içim rahat etmiyor. sende doktora gidince bize haber ver olurmu?

kızlaaarrrr çok mutluyum bugece son iğnemi vurduracagımmm.!!!!
darısı sizlere olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…