selvihancığım geçmiş olsun bendede ara ara oluyor rahim büyüyormuş bu nedenle olur dedi doktor oturma ve yatma pozisyonuna dikkat etmek gerekiyormuş sürekli dik oturmalıymışız ve sürekli bel boşluğunu desteklemek lazımmış yoksa ilerde daha büyük sorunlara yol açabiliyormuş yani kendi doktorumuz kendimiz olacağız selvihancığım seni çok iyi anlıyorum bakalım ileri dönemlerde ben nasıl olacağım benim birde belde sorun var omurilik açıklığı bu yüzden ben daha çok dikkat etmem gerekiyor allah kolaylık versin en kısa sürede geçer inşallah selvihancığım sevgilera.s.
merhaba papatyacığım sagol canım benim bugün gittim doktora bolbol dinleneceksin dedi tekrar pazartesi günü gideceğim ultrason kan tahlili çalışıp çalışmayacağıma o zaman karar verecekmiş bu arada dinleneceğim antifaktör xa testini yaptırdım sorun yok ama rahimde kanama var kanama büyürse düşük riski olurmuş kanama büyümezse sorun olmaz belki kaybolabilir dedi inşallah sorun çıkmaz sürekli dua ediyorum hepimiz için çok zor bir süreç inşallah hepimiz atlatırız ve bebeklerimizi kucağımıza alırız sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin miğde bulantın falan başladımı sakın kendini yorma mümkün olduğu kadar dinlen bebeklerimiz herşeyden önemli biliyosun bu yüzden herşeyimizi onlara göre ayarlıyoruz güzel haberlerini bekliyorum papatyacığım Şeniz
meryemciğim sanada geçmiş olsun sende dinlen bol bol su iç ayaklarını uzat yat inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız allah yardımcımız olsun allaha emanet bebeklerimiz kendine çok dikkat et habersiz bırakma :Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah kanaman büyümez şu riskli günleri bi atlatın ondan sonra daha iyi olucak minikleriniz bırakmıycak sizi Allahın izniyle bol bol dinlenin canlarım yaaaaa bebekleriniz herşeyden daha önemli
ya kızlar ne çok şey yazmışınız oku oku bitmiyoooo 610.sayfaya kadar geldim daha :) ben idare ediyorum geçen pazartesi en son dr.a gittim iyiymiş bebiş ama benim rapor uzamıştı. evde yata yata sıkıldım geçen hafta başladım işe yarın tekrar kontrolüm var. ağrılarım oluyo ama dr. bişi demedi bunun için kahverengi bi daha gelmedi herhalde yatmam gerekiyormuş. :) çok ii yatmışım. kilo vermem durdu artık kiloda vermiyorum çok şükür korkmuştum baya bi... eğer kilo vermeye devam etseydim hastaneye yatırıp seruma bağlayacaktı dr.um. çok şükür bunu da atlattım. birde bulantılarım hala devam ediyor. öffff hep böle gidecek herhaldeama olsun bebişim için katlanırım doğrusu :) hepiniz iyiymişiniz 610.sayfaya kadar :) devamını okuyayım dönerim gene size
öptüm... ben buralardayım artık
ya kızlar ne çok şey yazmışınız oku oku bitmiyoooo 610.sayfaya kadar geldim daha :) ben idare ediyorum geçen pazartesi en son dr.a gittim iyiymiş bebiş ama benim rapor uzamıştı. evde yata yata sıkıldım geçen hafta başladım işe yarın tekrar kontrolüm var. ağrılarım oluyo ama dr. bişi demedi bunun için kahverengi bi daha gelmedi herhalde yatmam gerekiyormuş. :) çok ii yatmışım. kilo vermem durdu artık kiloda vermiyorum çok şükür korkmuştum baya bi... eğer kilo vermeye devam etseydim hastaneye yatırıp seruma bağlayacaktı dr.um. çok şükür bunu da atlattım. birde bulantılarım hala devam ediyor. öffff hep böle gidecek herhaldeama olsun bebişim için katlanırım doğrusu :) hepiniz iyiymişiniz 610.sayfaya kadar :) devamını okuyayım dönerim gene size
öptüm... ben buralardayım artık
umutla sabırla yüzü gülenler:
celen
şen
yüzü gülecek olanlar inş.
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
beklemede olanlar
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında ........... kızlar isimlere dua etsek daha guzel olur bence ne dersiniz??
ayyyy kızlar masallah cok hızlıyız valla 1 gunde ne kadar cok sayfa oolmus bu arada meryemcım gecmıs olsun sakın kotu seyler getırme aklına ıns bu sefer mutlulugun tamamına erecek..... eserizmır merak ıcınde bıraktın bızı ama ıyı olanıza sevındık opt canımmmm....
kızlaaarrrr çok mutluyum bugece son iğnemi vurduracagımmm.!!!!
darısı sizlere olsun inşallahh
Sevgili umut-sevgim , sibelcim , seni yoruyoruz ama , bebeğine kavuşanlardan redrose ve güneş var hatırladığım...umutla sabırla yüzü gülenler:
celen
şen
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
beklemede olanlar
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
önemli değil canlar dua ve sabırla inş güzel günler çok yakında ........... kızlar isimlere dua etsek daha guzel olur bence ne dersiniz??
ayyyy kızlar masallah cok hızlıyız valla 1 gunde ne kadar cok sayfa oolmus bu arada meryemcım gecmıs olsun sakın kotu seyler getırme aklına ıns bu sefer mutlulugun tamamına erecek..... eserizmır merak ıcınde bıraktın bızı ama ıyı olanıza sevındık opt canımmmm....
ınşallah yüzü gülecek olanlardan , mumamu , eserizmir , ecesem var..
Bi de bekleyen arkadaşlarımıza beklemede olanlar demesek , hayırlısıyla hamile adayları , inşallah hamile olacak olanlar desek...Daha moral verici olur gibi geliyor...
Öptüm canım , sana bi sürü zahmet oluyor..
darısı sizlere olsun inşallahh
umutla sabırla yüzü gülenler:
celen
şen
sido
selvihan
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
beklemede olanlar
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
merhaba sibel. bekleyenler listesine beni de ekleyebilir misin? Nuray. cesaretimi toplayabilirsem birkaç ay sonra ben de düşünüyorum......
darısı sizlere olsun inşallahh[/QUOT
inan bana canım tüm kalbimle ve tüm samimiyetimle söylüyorumki bu günlere gelmene seninkadar bizde burda çok seviniyoruz. kaydirigubbakcemile5mutlu sona dakikalar kaldı artık sanırım:sm_cool:varlığımızla olamasakta inan buna dualarımız ve tüm kalbimizle seninyanındayız. güzel haberlerle dön inşallah :Saruboceq:ve tabi doğumda bizede dua etmeyi unutma olurmu ve bir istek dahaaaaa meleğini bizim içinde doya doya kokla olurmu canım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?