Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili cherry76 canım uğraşıp listeye benide eklediğin için teşekkür ederim. kızlar ya umarım bu liste ve burdaki arkadaşlıklar bize uğurlu gelir.ve inşallah bizim gibi bekleme listesinde olanları allahım önce yüzü gülecek olanlara ordanda yüzü gülenler listesine geçmeyi nasip eder inşallah:))

kızlaaarrrr çok mutluyum bugece son iğnemi vurduracagımmm.!!!!
darısı sizlere olsun inşallahh

lal 82 mrb öncelikle allah tamamına erdirsin inş.darısı tüm isteyenlere olsun.kucaklarımız bok kalmasın.bende adanada oturuyorum.senin dr. kim? benimki prof.dr. cansun demir balcalının dr. benim mtfr 677 het.senin ki neydi.allah yardımcın olsun... kendine iyi bak.

günaydın kızlarr, lalcim çok saol dük gece yine aradım doktorumu eskiden beri tanıdığım bir kişidir doktorum,yani oldukçada samimiyiz..içim rahat etmedi dedim dün gece yine aynı şeyi söyledi istersen gel ama için rahat olsun devam etmemi leke dedi,bir sorun olmaz dedi,ciddi bir kanama olursa korkmalıyız dedi..dinlen kendini yorma ağır kaldırma dedi,konuştu konuştu rahatlattı beni... 2 veya 3 kez gördüm zaten pembe bir leke canım ve çamaşırım bile kirlenmemişti.çok olmayında ve devam etmeyincede aslında rahatladım şuan..
şimdi çok daha iyiyim,inşallah senin gibi bizde sonuna kadar sorunsuz bir şekilde devam ederiz... sanada çok sevindim canım darısı bizlere hadi bakalım,inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğum olur bebişine kavuşursun...

allahım tüm bebek bekleyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin..

meryemmeryem mrb sende adanada otuyorsun.bende öyle.dr kim? benim prof. dr cansun demir.kendine dikkat et.allah herkese versin.kucaklarımız boş kalmasın.senin sorun neydi. benim mtfhr 677 het. kendine iyi bak...

meryemmeryem mrb sende adanada otuyorsun.bende öyle.dr kim? benim prof. dr cansun demir.kendine dikkat et.allah herkese versin.kucaklarımız boş kalmasın.senin sorun neydi. benim mtfhr 677 het. kendine iyi bak...

saol canım..benim değerlerim şöyleydi;
mthfr677 / mthfr 1298 / prothrombin 20210 bu 3 değer heterozigot

ben bir kez düşük yaptım ondan sonra aspirin kullandım hamile kalana kadar..düşükten 5 ay sonra hamile kaldım,hamile kalınca aspirini bıraktırdı dpoktorum clexane 0,4 lük iğne kullanıyorum şimdi.. 3,5 aylık hamileyim çok şükür şimdilik iyi gidiyor..

canım benim doktorum H.Faruk Demir .. ziyapaşa bulvarında muayenehanesi ,normalde marsa doğumda görev yapıyor ama ben hiç hastaneye gitmiyorum hep özeline gidiyorum...
ama inanılmaz memnunum..bak ilk 3 düşükten sonra araştırma yapılır ama ben 1 düşük yaptım dotorum iannılmaz ilgilendi ve nedenini buldu bu hamileliğimde önlemini aldık...
tek kelimeyle ben sağlık konusunda kendimi gözüm kapalı doktoruma emanet edebilirim

saol canım bende 2 kez düşük yaptım.ondan sonra araştırıldı.hayırlısı bakalım.hamile kalmaya korkuyorum.ama korkunun ecele faydası yok.1 kaç ay sonra yeniden deneyeceğiz. bende eylül ayından beri asprin ve folik asit kullanıyorum.allah hepimizin gönlüne göre versin.iğneyi kendin mi vuruyorsun?kendine dikkat et...by.

saol canım allah en kısa zamanda sana da versin bir bebiş... yok canım ilk günler hep klinikte vurduruyordum ama şimdi eşim yapıyro bana ben kendim yapamadım bir türlü ... dayanıyoruz işte bir şekilde...

arkadaslar merhaba ben ılk defa gırdım.bu bolume yardımcı olursanız sevınırım.2tane bebek kaybettım.ılkı 18 haftalık sonlandırdık normal dogumla,2.sı 8haftalık kalbı durdu.sonra arastırma yapıldı kan pıhtılasması cıktı clexan ıgne olcagım soylendı,suan tekrar hamıleyım 19 haftalık masallah hıcbıseyı yok kuzumun hergun ıgne oluyorum clexan 0,04..ama kafama takılan bısey oldu erken dogum rıskı varmıs ve genelde hamılelıkler 9.aya kadar gıtmıyomus boyle bısey duydunuzmu benı cok etkıledı 2 gundur kendıme gelemıyorum lutfen yardım edın.saglıklı dogum yapan duydunuzmu hıc

bırde kan akısına bakmak ıcın 7.aydan sonra herhafta tahlıl gerekıyomus ve en krıtık zamanda alıyolarmıs bebegı tehlıkeye gırmesın dıye.

bırde kan akısına bakmak ıcın 7.aydan sonra herhafta tahlıl gerekıyomus ve en krıtık zamanda alıyolarmıs bebegı tehlıkeye gırmesın dıye.

canım allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.. yaa zor bir durum bizimkisi ama öyle herşeyi de kafana takıp üzme kendini biz birde daha önce kaybettiğimiz bebeklerimiz yüzünden herşeyden korkar olduk.. allah nasip ederse hiçbişey olmaz bence..
burda doğum yapacak bir sürü arkadaş var canım ,allah korusun öyle riskli durumlarımız olsa hiçbirimizin doktoru söylemezmi söyler bence..ben doktorumla herşeyi konuşuyorum sonuçta yalan söyleyecek hali yok ..bak ben doğumu konuştum geçende bana açık açık normal doğum sizler için (yani kan pıh. olan iğne kullananlar) riskli kanama durmayabilir o yüzden kendini sezeryana hazırla dedi.. kötü bir durum olsa onuda derdi bence

aklına takamamaya çalış bitanem..sağlıcakla kucağımıza alacağımız günlerin hayalini kuralım.. hiç korkma ilaçlarımızı düzenli kullanıp kendimize dikkat edelim,doktorumuzla da iyi iletişim kuralım..inşallah güzelce geçireceğiz bu günler

bende 3,5 aylık hamileyim bende senin gibi clexane 0,4 kullanıyorum.. doktorum doğumdan 20 gün öncesinde bıraktırıcam iğneyi büyük ihtimalle dedi..

bak lal arkadaşımız iğneyi bıraktı bugün yarın doğum yapıp kavuşacak bebeğine ,darısı bizlere..

allah olmayanlarada nasip etsin

kızlar merhaba bildiğiniz gibi düşüklerimden sonra testlerimi yaptırmaktayım bende bazı testlerimin sonuçları çık tı bilenler bi bakabilirmi

PROTEİN S sonuç 229.4 referans aralığı 60-130 yani çok yüksek çıkmış bu ne demek bilen varmı araştırdım ama pek bişey bulamadım

bir de virolojı sonuçlarım:
HBsAg negatif
anti HCV negatif
anti rubella IgM negatif
anti rubella IgG POZİTİF 66.4 IU/mL
anti CMV IgM NEGATİF
Anti CMV IgG POZİTİF

YAPTIRMIŞ OLANLAR BUNLAR NE DEMEK YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADAŞLAR
ASLINDA DAHA ÇOK PROTEİN S YÜKSEK ÇIKMIŞ ONA KAFAM TAKILDI İNŞ KÖTÜ BİŞEY YOKTUR

PAPATYA SÜREYYACIM sen bilirsin belki baya test yaptırmıştın sen nedir bu sonuçlar canım bir fikrin varmı henüz dra göstermedim daha çıkacak sonuçları bekliyorum çünkü

canım benimde mthfr677 heterozigot. sen hamilemisin şuanda. kaçlık iğne kullanıyosun. nasıl bir tedavi uyguluyo doktorun sana

merhaba kızlar iyi günler herkese papatyacığım nasılsın gittinmi kontrolüne durum nedir canım

PAPATYA SÜREYYACIM sen bilirsin belki baya test yaptırmıştın sen nedir bu sonuçlar canım bir fikrin varmı henüz dra göstermedim daha çıkacak sonuçları bekliyorum çünkü
Sevgili sonuyok , asıl pıhtılaşmaya etkili faktörlerle ilgili testlerin çıkmamış canım ... Faktör 5 , Faktör 5 leiden , MTHFR en önemlileri..Asıl pıhtılaşma sorununun düzeyini bu testler belirleyecektir..Bir de protein S Protein C aktivitesi var ...Protein S yüksek çıkmış sanırım...Canım , protein düzeyinin yüksekliği kanda pıhtılaşmayı arttıran bi sebepmiş , bu sebeple metionin diyeti veriliyor zaten , metionin de bir protein türeviymiş ...Bu diyette yüksek protein içeren yiyecekler kısıtlanıyor...Diğer testlerinin sonucuna göre pıhtılaşma sorunun ne seviyede belli olacaktır...Benim MTHFR hOMOZıGOT , Paı 1 gen mutasyonu heterezigot ..Hematolog ciddi bi problem olmadığını , pıhtılaşma sorunumun orta seviyede olduğunu söylemişti...Şu an 0,6 lık heparin ve 100 lük aspirinle devam ettiriyorum hamileliğimi....Umarım , senin de düşük seviyede çıkar , inşallah hiç çıkmaz ...Sevgiler canım...

Merhaba fundacım , randevum 15.30 da canım..Yaa fundacım , öğlen leke desem leke değil çamaşırıma bile çıkmayan kahverengimsi bi salgı geldi , aslında akıntı bile sayılmaz ama çok endişelendim , Allahtan sancı filan yok , devamında da bişey olmadı , peçeteyle baktım leke yok ama tedirgin oldum ... Doktoruma sorucam gittiğimde..Allahım lütfen herşey yolunda olsun.. Şimdiden çok alıştım bebeğime ben...Dua et olur mu canım ... Sen iyisindir umarım , biribirimizin dualarına çok ihtiyacımız var...

geçmiş olsun canım inşalah önemli bir şey değildir..allah hepimize sağlıklı hamilelik süreci versin ,sağlıcakla kucaklarımıza da alırız bebeklerimiz inşallah

canım benimde ilk haftalarda çok az bir lekelenmem olmuştu. ama bişey olmadı şükür. progestan aldım o haftalarda sanırım 11. haftaya kadar devam etmiştim. sancı yoksa ve devamı gelmediyse korkma bana öyle demişti doktorum dinlen bol bol. dualarımız seninle işler yolundadır. ve geldiğinde güzel haberler verieceksin bize inşallah:Saruboceq:

Teşekkür ederim nazlıcım , çıkıyorum ben şimdi..Yazarım , geç yazarsam Celen kızıyo , onun için erkenden yazarım merak etmeyin...Öpüyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…