bende oyle bırsey olmuyordu canım.bence pıhtılasmayla ılgılı degıl ama tabı bu testlerı gebelık oncesınde yaptırmanda fayda var.sonradan canın yanmasın.Allah şifa versin hoşça kalselam kızlar size bişi sorcam. bnm adetlerim iki aydr tuhaflaştı siyah renkte kan gibi değil bide azaldı.. bu ay adetin 3.günü bebe aspirini kullandm sbh akşam rengi düzeldi kan gibi artık acaba bnde kan pıhtılaşması olabilir mi. sizlerde de oluyomu böle bişi. (bu arada pcoluyum bebek için tedavi görüyorm)
bu takvimi yaptım ama henüz bilmiyorum sonucu.bakalım sonuç ne olacak.yarın kan tahlili yaptıracağım.dua edin benim için.
canim progestan'i fitil olarak mi aliyorsun.?
bugün 1 NİSAN veeeee benim doğğum günüm:)
inşallah seneye yeni yaşıma bebeğimle birlkte girerim:)
bu takvimi yaptım ama henüz bilmiyorum sonucu.bakalım sonuç ne olacak.yarın kan tahlili yaptıracağım.dua edin benim için.
Hadi hayırlı olsun çok sevındım, inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin.
inşallah canım...yeni yaşın, yeni mutluluklar getirsin...
kızlar yarın genetik test ve trombofili panelinin
sonucunu alıyorum :18::18::18::18:
canım henüz herhangi bir test yapmadım.idrar testi henüz çıkmaz.ama nedense içimde bir his hamile olduğumu söylüyor.sağlık ocağında yaptırıcam.hemen çıkar mı acaba?
canım henüz herhangi bir test yapmadım.idrar testi henüz çıkmaz.ama nedense içimde bir his hamile olduğumu söylüyor.sağlık ocağında yaptırıcam.hemen çıkar mı acaba?
Sende MTHFR lere de bakmışlar mıydı? Birşey bulunamadı dedin ya bazen MTHFRlere bakmıyorlar da o yüzden sordum.
Doz nasıl ayarlanacak hiçbir fikrim yok, geçen 1 doz yetmedi, şimdi 1 doz+aspirin kullanıyorum, doktor 2ye çıkarmayı planlamıştı ama hala çıkarmadı. Pazartesi Appt'ye bakıp karar veririz dedi ama o da kesin sonuç vermiyor ki. Yani zor bu işler, offf!
inşallah hislerinde yanılmazsın canım..sabah yaptırırsan öğleden sonra alıyosun hadi hemen yaptır bir hamilemiz daha olur inşallah..
yarın ki randevumu dayanamayıp bugüne almış bulunmaktayım 2 de randevum inşallah hayırlı haberlerle gelirim çok heyecanlıyım
ay bucu çok heyecanlıı inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?