Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hemde nasıl heyecanlı ayaklarım titriyor stresten

aahh bilmezmiyim kuzum ya ama sen yinede bol,bol dua oku ve sakin olmaya çalış.,şimdi sen bana içinden tabi demesi kolay diyorsundur:))..ama ben yinede diyorum..

Son düzenleme:

Sağol canım senin de hayırlı olsun hamileliğin. Bugün çıkacak değere göre belli olur herhalde, şu an için seninle aynı dozu kullanıyoruz. İlk fırsatta yazarım sonucumu.

senindemi doğumgünündü dün:)) mutlu , sağlılklı ve bebişli yıllar canım

APPT değerim 30 çıkmış, perşembe kontrole gittiğimde dozu konuşacağız ama bu durumda tek iğnede bırakabilir gibi geliyor bana.

Yaa arkadaşlar biraz önce tahlil sonucumu öğrenmek için aradım ve acayip heyecanlandım. Halbuki geçen perşembe çıkan değer öyle soru işareti oluşturacak bir değer de değildi, ama yine de heyecanlandım işte.
Daha ilk günden bu kadar heyecan yaparsam sonra ne olacak :)

canım henüz herhangi bir test yapmadım.idrar testi henüz çıkmaz.ama nedense içimde bir his hamile olduğumu söylüyor.sağlık ocağında yaptırıcam.hemen çıkar mı acaba?

canım sen emin olmadığın halde hamilelik günlüğü mü yaptın.inşallah ben de yapıcam :) kan tahlili verseydin keşke

canım ilk değerin kaçtı?yani iğne kullandıktan sonra 30 oldu di mi?heyecan bizim için vazgeçilmez o yüzden hiç yaşlanmıcazz

canım ilk değerin kaçtı?yani iğne kullandıktan sonra 30 oldu di mi?heyecan bizim için vazgeçilmez o yüzden hiç yaşlanmıcazz

İğneye başlamadan önce bakmadılar, zaten gebelik öncesi iğneye başlamıştım ben. Sadece Aralıktaki kaybımdan sonra baktıklarında 26 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…