hemde nasıl heyecanlı ayaklarım titriyor stresten
bugün 1 nisan veeeee benim doğğum günüm:)
inşallah seneye yeni yaşıma bebeğimle birlkte girerim:)
Merhaba burcu tebrik ederim geçmişi pek okuyamadım ama sanırım sen de hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de 9 haftalık hamileyim.Benim mutasyonum factör V Leiden heterozigot olarak taşıyorum.Günde 1 kere 0,4 claexsan ve corasprin kullanıyorum.Senin aptt değerini ve iğne dozunu merak ettim.Eğer paylaşırsan çok sevinirim.Benim de endişelerim var herkes gibi acaba yeterli oluyor mudur bu doz gibi.Hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim.Sağlıkla kalın...
doğum günlerimiz aynı imiş hannem :) bende 1 nisan doğumluyum inşallah bebeğinle gireceksin canım dualarımız seninle
yarın ki randevumu dayanamayıp bugüne almış bulunmaktayım 2 de randevum inşallah hayırlı haberlerle gelirim çok heyecanlıyım
sağol canımpetuntaa senin de doğum günün kutlu olsun.
senindemi doğumgünündü dün:)) mutlu , sağlılklı ve bebişli yıllar canım
günaaydıınnn hepimiz içn mutluluk ve hayır dolu bir gün olsun
yarın ki randevumu dayanamayıp bugüne almış bulunmaktayım 2 de randevum inşallah hayırlı haberlerle gelirim çok heyecanlıyım
günaydın
inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...
sanada günaydın tatlım..çizelgenden okudumda son 45 gün ne güzel sevisev zaman ne çabuk geçiyor dimi..
Merhaba burcu tebrik ederim geçmişi pek okuyamadım ama sanırım sen de hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de 9 haftalık hamileyim.Benim mutasyonum factör V Leiden heterozigot olarak taşıyorum.Günde 1 kere 0,4 claexsan ve corasprin kullanıyorum.Senin aptt değerini ve iğne dozunu merak ettim.Eğer paylaşırsan çok sevinirim.Benim de endişelerim var herkes gibi acaba yeterli oluyor mudur bu doz gibi.Hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim.Sağlıkla kalın...
canım henüz herhangi bir test yapmadım.idrar testi henüz çıkmaz.ama nedense içimde bir his hamile olduğumu söylüyor.sağlık ocağında yaptırıcam.hemen çıkar mı acaba?
Yaa arkadaşlar biraz önce tahlil sonucumu öğrenmek için aradım ve acayip heyecanlandım. Halbuki geçen perşembe çıkan değer öyle soru işareti oluşturacak bir değer de değildi, ama yine de heyecanlandım işte.
Daha ilk günden bu kadar heyecan yaparsam sonra ne olacak :)
canım sen emin olmadığın halde hamilelik günlüğü mü yaptın.inşallah ben de yapıcam :) kan tahlili verseydin keşke
Valla emin olsam bile korkumdan elim gitmiyor ben yapamıyorumNeyse siz yapın ben sizinkinden takip ederim olmazsa :)))
canım ilk değerin kaçtı?yani iğne kullandıktan sonra 30 oldu di mi?heyecan bizim için vazgeçilmez o yüzden hiç yaşlanmıcazz
guzummm ya benim net kafayı yedi bi ara.aykaraa ya yazdım ben onu :) kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?