Yaa bu arada ben şu anda tahminen 4+5 teyim, kan değerim bugün 4725 çıktı. Sizce perşembe (5+1 olacak) sadece kese mi gözükür? Bebek en erken ne zaman gözüküyor ki?
senin sat ne zaman canım?? bu değerde kesenin görünmesi lazım ben mi yanlış biliorum
kızlar merhabaaa,ilk defa yazıyorum topiğe.şu anda 5+4 günlük hamileyim protein s değerim düşük çıktığı için sadece clexane 6000 kullanıyorum,acaba yeterli olur mu başka yapılması gereken testler var mı?doktorum çok rahat bi tip içim rahat etmedi benimde
Hoşgeldiniz inşAllah bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Daha öncehamilelikle ilgili her hangi sorun yaşadınız mı ? Bende hamileliğin başlangıcında protein s düşük çıktı cleaxane 4000 + corasprin kullanarak şimdi çok şükür 30. haftaları devirdim
Yaa bu arada ben şu anda tahminen 4+5 teyim, kan değerim bugün 4725 çıktı. Sizce perşembe (5+1 olacak) sadece kese mi gözükür? Bebek en erken ne zaman gözüküyor ki?
elendil canım biliyorum çok tuhaf ama yaptım böyle bi çılgınlık.ilk defa yapıyorum.sadece içimdeki hisse güvenerek yaptım.bugün doktora gittim sabah 10 dan önce gelmen gerekirdi dedi.yarın gidip kan vericem.sanırım ertesi gün çıkar sonuç.bende heyecanla bekliyorum.hayırlısı artık.
arkadaşlar benim gibi bişey yaşayan varmı
4 aylık hamileyim 2. cocuğum olcak.. bir ay önce otururken önce sol elim karıncalandı sonra bileğime gecti sonra dirseğime dirsekten sonra geçti dediğim anda sol yanağım karıncalandı sol diş etlerim sol dil ve damağım sonra kayboldu gitti karıncalanma .
karıncalanma bitene kadar acile gittim. bu 15 dk sürdü.. daha sonra kadın doğum dr sine söyledim bunu oda kan pıhtılaşması belirtisi dedi ve coraspirin 100 mg verdi.. ama iğne vermedi .hergün içiyorum.. benim ablamında kan pıhtılaşması sonucu 4-5 düşüğü oldu araştırılınca bulundu ablamda.. acaba dr söylesem bende iğne mi istesem yoksa hamileyken bunu ölçen bir test falan var mı bende bu konuda endişeliyim.. siz ne dersiniz
Kizlarrr, bende hic bir gebelik belirtisi yok...sanirim bu ayda umutlar sondu43:
canlarımmm testimin sonucunu aldım.
129 çıktı
çok garip bi his var içimde,çok rahatım Allah ım inşallah kucamıza almayı da nasip eder.
hafta sonu kese için gidicesss :)
nolurrrrrr dua edin bana
ben de yapıyım mı çizelge çokk özendim :)
öncelikle hoşgeldin. aynı durumu yaşamadım ama kız kardeşinde böyle birşey var ise mutlaka sana da bakılmalıydı onu biliyorum. bi tanıdığım babsı kalp rahatsızlığı geçirince öğrendilerki kanında pıhtılaşma var iki kızlar var doktor ikisine de test istemiş dolayısıyla. genetik bir durum . olabilirde olmayabilirde ama ablanın durumunu mutlaka anlat testlerini götür hatta. sana da yaptırsınlar benim fikrim
canım üzülmek iiçin çok erken bak benim hala gebelik belirtim yok. en büyük sıkıntım bu hatta çok korkuyorum bu yüzden.tek belirtim adet olmamak inan. göğüslerim şişmedi, midem bulanmadı, iştahım açılmadı. gayet normalim. umarım bebğim iyidirhiç belirti arama kendini üzme canım
allahım ne güzel bir ay böyle çok şükür. allah rahatlığını daim etsin. kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla çok sevindim canım
canım. satla uyumlu olmayabiliyor o yüzden keseyi kesin görürsn ama bebeği göremezsen endişelenme. ben 5+2 diye gittim 4+1 çıktı. sonra arayı 2 gün kapattı ama hala olması gerekenden küçüktü.
ne oldu?? kuzum ses wer merak ettim seni doktor ne dedi ??
teşekkür ederim canım allaha şükür şimdilik herşey normal bi daha ki randevum cumartesi günü doktor bu 2 haftayı da geçerssek ancak o zaman rahatlayacağız dedi
ay çok sewindim canım inşallah her zaman böle devam eder..kaç haftalıkmış keseyi yada kalp atışını gördünmü ?? neler önerdi doktorun ??
7+3 günlükmüş ben bu haftaları daha önce hiç geçemediğim için sürekli kontrol altında tutuyor doktor herşey güzel kese düzgün bebek 11 mm herşey gayet iyi dinleneceksin iş vs. yasak dedi
Yok yok endişelenmem, meraktan benimki. Bir de değer yüksek geldi de o yüzden belki görürüm diye ümitlendim.
canım sat 4 mart.amin sağolun hepiniz :) inşallah bekleyen bütün arkadaşlarıma
bugün 1 NİSAN veeeee benim doğğum günüm:)
inşallah seneye yeni yaşıma bebeğimle birlkte girerim:)
doğum günlerimiz aynı imiş hannem :) bende 1 nisan doğumluyum inşallah bebeğinle gireceksin canım dualarımız seninle
maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah,benim ilk gebeliğim.gebe kalamadığım için kontrole gittiğimde yaptırmıştım testi.peki gebeliğin ilerleyen zamanlarında tekrar bakılıyo mu değerlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?