Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhabaaa,ilk defa yazıyorum topiğe.şu anda 5+4 günlük hamileyim protein s değerim düşük çıktığı için sadece clexane 6000 kullanıyorum,acaba yeterli olur mu başka yapılması gereken testler var mı?doktorum çok rahat bi tip içim rahat etmedi benimde

Hoşgeldiniz inşAllah bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Daha öncehamilelikle ilgili her hangi sorun yaşadınız mı ? Bende hamileliğin başlangıcında protein s düşük çıktı cleaxane 4000 + corasprin kullanarak şimdi çok şükür 30. haftaları devirdim

maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah,benim ilk gebeliğim.gebe kalamadığım için kontrole gittiğimde yaptırmıştım testi.peki gebeliğin ilerleyen zamanlarında tekrar bakılıyo mu değerlere?

Yaa bu arada ben şu anda tahminen 4+5 teyim, kan değerim bugün 4725 çıktı. Sizce perşembe (5+1 olacak) sadece kese mi gözükür? Bebek en erken ne zaman gözüküyor ki?

ewet canım sadece kese görünür muhtemelen..tabi hesabın doğruysa..

elendil canım biliyorum çok tuhaf ama yaptım böyle bi çılgınlık.ilk defa yapıyorum.sadece içimdeki hisse güvenerek yaptım.bugün doktora gittim sabah 10 dan önce gelmen gerekirdi dedi.yarın gidip kan vericem.sanırım ertesi gün çıkar sonuç.bende heyecanla bekliyorum.hayırlısı artık.

walla bende senin adına heyecanla bekliyorum..sabah hemen git yaptır testini kuzum öğleden sonra alırsın..

öncelikle hoşgeldin. aynı durumu yaşamadım ama kız kardeşinde böyle birşey var ise mutlaka sana da bakılmalıydı onu biliyorum. bi tanıdığım babsı kalp rahatsızlığı geçirince öğrendilerki kanında pıhtılaşma var iki kızlar var doktor ikisine de test istemiş dolayısıyla. genetik bir durum . olabilirde olmayabilirde ama ablanın durumunu mutlaka anlat testlerini götür hatta. sana da yaptırsınlar benim fikrim

Kizlarrr, bende hic bir gebelik belirtisi yok...sanirim bu ayda umutlar sondu 43:

canım üzülmek iiçin çok erken bak benim hala gebelik belirtim yok. en büyük sıkıntım bu hatta çok korkuyorum bu yüzden.tek belirtim adet olmamak inan. göğüslerim şişmedi, midem bulanmadı, iştahım açılmadı. gayet normalim. umarım bebğim iyidir hiç belirti arama kendini üzme canım

allahım ne güzel bir ay böyle çok şükür. allah rahatlığını daim etsin. kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla çok sevindim canım

Yaa bu arada ben şu anda tahminen 4+5 teyim, kan değerim bugün 4725 çıktı. Sizce perşembe (5+1 olacak) sadece kese mi gözükür? Bebek en erken ne zaman gözüküyor ki?

canım. satla uyumlu olmayabiliyor o yüzden keseyi kesin görürsn ama bebeği göremezsen endişelenme. ben 5+2 diye gittim 4+1 çıktı. sonra arayı 2 gün kapattı ama hala olması gerekenden küçüktü.

Yok yok endişelenmem, meraktan benimki. Bir de değer yüksek geldi de o yüzden belki görürüm diye ümitlendim.

teşekkür ederim canım allaha şükür şimdilik herşey normal bi daha ki randevum cumartesi günü doktor bu 2 haftayı da geçerssek ancak o zaman rahatlayacağız dedi

ay çok sewindim canım inşallah her zaman böle devam eder..kaç haftalıkmış keseyi yada kalp atışını gördünmü ?? neler önerdi doktorun ??

ay çok sewindim canım inşallah her zaman böle devam eder..kaç haftalıkmış keseyi yada kalp atışını gördünmü ?? neler önerdi doktorun ??

7+3 günlükmüş ben bu haftaları daha önce hiç geçemediğim için sürekli kontrol altında tutuyor doktor herşey güzel kese düzgün bebek 11 mm herşey gayet iyi dinleneceksin iş vs. yasak dedi

hiç belli olmaz canım bazen hiç bir belirti de yaşamayabiliyorsun inşallah bebişin seninledir..ama değilsede sakın üzme kendini yola dewam arkadaşım yılmak yok..

7+3 günlükmüş ben bu haftaları daha önce hiç geçemediğim için sürekli kontrol altında tutuyor doktor herşey güzel kese düzgün bebek 11 mm herşey gayet iyi dinleneceksin iş vs. yasak dedi

maaşallahaman dinlen canım bebişe iyi bak..

bugün 1 NİSAN veeeee benim doğğum günüm:)

inşallah seneye yeni yaşıma bebeğimle birlkte girerim:)

doğum günün kutlu olsun canım.. inşallah..

doğum günlerimiz aynı imiş hannem :) bende 1 nisan doğumluyum inşallah bebeğinle gireceksin canım dualarımız seninle

seninde doğum günün kutlu olsun canım..

öncelikle kan değerin çok iyi 2000 in üstüne çıkınce kese görünüyor. 5+1 de kese görünür canım ama belli olmaz değerlerin iyi vajinalde bakarsa bir ihtimal belki yolk sac felan görünebilir.

Rabbim inşAllah sana sıkıntı vermez ben ilk hamilelikte dış gebelik ikincide ise 39. haftada bebeğin kalbi durunca normal doğum yapmak zorunda kaldım abi suni sancı ile , potein s değerine ilk başta baktırdı doktor sonra ise bakılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…