Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım değerin gayet güzel belki alttan baksa bu değerle ultrason aleti kaliteliyse bebeği bile görür ama sadece kese görme ihtimali daha fazla

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
Bakalım artık Perşembe bizim ufaklıkla mı tanışırım yoksa sadece keseyi mi görürüm, bahtımıza ne çıkarsa, yeter ki sağlıklı olsun ben biraz daha beklerim.

Aslında benim 3 Mart, ama beklenen adet tarihim 28 Marttı. Ben de 28 Martı sanki 4 haftalık oluyormuş gibi düşündüm, onun üzerine sayıyorum doktora gidene kadar.

3 mart olursa bugün itibariyle 4+2 oluyor canım ama maşallah kan değerlerin daha yüksek acaba erken yumurtlama felanmı oldu

slm hanımlar ben bu topiğe fazla yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum yeni umutlar varmı diyee şuan 10+5 günlük hamileyim inş ilerlerse ara ara girip sizi bilgilendiririm benim gibi olanlara fikir olur benim 1 kaybım var 7+3 ken kal atışları durdu incelemelere göre mthfr 1298 heterozigot kimi doktor bişey yok bişey kullanma kimisi sadece aspirin yeter kimiside iğne kullanacaksın dedi şuan gecici olarak küçük bi şehirdeyim iyi doktor sayısıda çok az ben de bi tanesini seçip kafamı yormama kararı aldım şuan gittiğim doktor gebelikten önce folbiol,benexol ve aspirin verdi hamile kalınca da bunlara ek cleaxane 0,4*1 verdi 7. hafta civarı burun kanamalarım başladı ve durduramadım hastanede durduruyolardı doktor aspirini kesti damarlar genişliyomuş damarda çatlak olunca kanama oluyomuş şuan sadece iğne kullanıyorum allaha şükür hiç bir problemim yok ama yinede sürekli bi endişe içindeyim doktor bile ultrasona girince direk bebeğin canlı diyerek başlıyo muayeneye 11 nisanda 2li test için çağırdı umarım burdaki herkes bebeğini kucağına alırr bizim durumumuz çok farklı çünküü hamilelik heyecanını yaşayıp bebeğini kucağına alamamak bebeğim doğsaydı şu kadar olcaktı demek çok zorrrr..

hoşgeldin
umarım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

Kızlar size bir şey sormak istiyorum...

3 kere aşılama yaptık nasip olmadı 2 kerede düşük yaptım 2 aylık iken birisinde kalp atışları olusmadı birisi boş gebelik dedi gecen ay da kimyasal gebelik geçirmişim.. eşimin spermleinde sorun var şekil yönünden bozuk ileri hızlı hareketli düşük ... tüp bebek yapmaya karar verdik.. ama ben şimdi düşünüyorum.. acaba tüp bebek yaptırdıgımızda bu düşük olyı tekrar edermi kan pıhtılaşmasına baktırmamız gerekirmi ? problem eşimde olduguiçin spermler kaliteli olmadıgından doktor düşük oluyor demiştii bu pıhtılaşma yı kontrol ettirmek gerekirmi ?

allahım ne güzel bir ay böyle çok şükür. allah rahatlığını daim etsin. kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla çok sevindim canım

.

aminn canım sağol.sende yolk saç ya da bebiş göründü mü?senin de sağlıklı bi kuzun olur inşallah :)

7+3 günlükmüş ben bu haftaları daha önce hiç geçemediğim için sürekli kontrol altında tutuyor doktor herşey güzel kese düzgün bebek 11 mm herşey gayet iyi dinleneceksin iş vs. yasak dedi

çok güsel yaa biz de görelim Allah ım...

iğne kullanıyormusun canım

doktor bebek göründükten sonra dedi iğne için.korkuyorum aslında iğne düşük yapar mı diye.bende pıhtılaşma yok.2 düşük olduğu için önlem amaçlı kullanıcam.keşke hiç gerek kalmasa

Mutlu yıllar canım.

inşallah canım...yeni yaşın, yeni mutluluklar getirsin...

nıce mutlu senelere hannnemmmmmmmmmm

hadi bakalım hayırlısı tatlım..

mutlu yıllar iyiki doğdun canım.. seneye bebeğinle kutlucaksın innşşaalllaaaaahhhh

canım doğum günün kutlu olsun inşallah dileklerin gerçek olur

doğum günlerimiz aynı imiş hannem :) bende 1 nisan doğumluyum inşallah bebeğinle gireceksin canım dualarımız seninle

hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler:)

ayrıca petunyaaaaa seninde yeni yaşın mutlu huzurlu ols inş

meryem suresi arkaaşm:)demek 45 gün haaa:)inşşşşşşşşşş çabucak geçer.sağlıcakla alırsın canım.duanı eksik etme innş biden:)

pozitif arkadaşım sağol bitanem:)mooral oluyosun bize RABBİM seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin inş:)

Oylemi diyosun canim :) keske tr'de olsam kan testi yaptirir rahatlardim :))

hiç belli olmaz canım bazen hiç bir belirti de yaşamayabiliyorsun inşallah bebişin seninledir..ama değilsede sakın üzme kendini yola dewam arkadaşım yılmak yok..

sagol canim umut dolu yaziyorsun agzina saglikda:)negatifle gelen heray bir yikim oluyor

Oylemi diyosun canim :) keske tr'de olsam kan testi yaptirir rahatlardim :))

sagol canim umut dolu yaziyorsun agzina saglikda:)negatifle gelen heray bir yikim oluyor

canım ultrosonladamı bakılmıyor baktırsana her hamılelık mıde bulantısı v.s seyler olacak degıl ya benım arkadasımın hıc mıdesı bulanmadı sadece son zamanlar mıdesı yandı o kadar erkek bebegı olduuuuu merak etme o senle beraberrrr bak bak bana el bıle salladıııııııı hehehe

meryem suresi arkaaşm:)demek 45 gün haaa:)inşşşşşşşşşş çabucak geçer.sağlıcakla alırsın canım.duanı eksik etme innş biden:)

her cuma okuyorum hepimiz için meryem suresini.iyi dileklerin için teşekkürler,Rabbim hepimize nasip eder inşallah

yeni hamile haberleri var çooooookkk sevindim..inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza...sizlerin böyle güzel haberleri bize umut oluyor, mutluluk veriyor..Allah nazarlardan saklasın inşallah...
kızlar ben hala daha regl olmadım düşüğün üstünden tam 2 ay geçti..yani bu artık normalden çıktı sanırım..acaba doktora gitsem mi??? yani neden bu kadar zaman geçmesine rağmen regl olmadım..benim düşükten sonra kanamam 20 gün sürmüştü acaba o yüzden mi diye düşünüyorum...

Sağol canım. Bence bir doktora görün sen, düşüklerden sonra bazen prolaktin hormonu yüksek kalıyor o düşmeden de adet olamazsın.

canım burcu söylemiş ama bence de doktora git 40 güne kadar normal ama fazlası normal değildir sanırım . ama basit bir ilaç kullanıp adet oluyorsun prolaktiininde yüksekse düşürüyolar . sonra düzene giriyor zaten adetin endişelenme canım

aminn canım sağol.sende yolk saç ya da bebiş göründü mü?senin de sağlıklı bi kuzun olur inşallah :)

sağol canım allahım herkese nasip etsin. canım şükür yolk sacı gördüm bebişinde kalp atımını doktorum azıcık dinletti. umarım bir dahaki gidişimde bebeğimide görürürm . umarım iyidir.

Sagol canim. Guldurdun beni :))
Ya ona bakarsan kanla bakiliyor ama mahalle doktoruna gidip beni hastaneye gondermesini istemem lazim. Yani toplam 10 gun surer bu surecin hepsi. :) zaten o zamana kadar ben regl olacaksamda olurum heralde. Cumartesi benim beklenen adet tarihim cunku. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…