Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım nasılsın . kan testi yaptıramıyorsun anladığım kadarıyla oralarda ama benim adete 5 gün kala yaptırdığım test negatifti. sen yüreğini ferah tut. allahım sanada nasip edecek .

Yarin dogumun var bildigim kadariyla. Hayirli ve kolay bir dogum diliyorum. Kizina kavusmana cok az kaldi. Allah yar ve yardimcin olsun insallah.
Dualarimiz seninle. bizi unutma tatlim ve durumundan haberdar et lutfen. Opuyorum.

Son düzenleme:
canım nasılsın . kan testi yaptıramıyorsun anladığım kadarıyla oralarda ama benim adete 5 gün kala yaptırdığım test negatifti. sen yüreğini ferah tut. allahım sanada nasip edecek .

Sagol tatlim. Insallahhh..
Iyiyim de diyorum acaba ultra sensitive testler var burda yani idrarda deger 10 bile olursa gosteriyor..acaba ondanmi denesem diyorum..Ama su kafama takiliyor. Beklenen regl gununde normalde kac olmasi gerek degerin? Simdi yaptirsam cikarmi?

pozitif arkadaşım sağol bitanem:)mooral oluyosun bize RABBİM seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin inş:)
ne dimek efendim rica ederim:))) moraliniz hep yüksek olsun inşallah...

Oylemi diyosun canim :) keske tr'de olsam kan testi yaptirir rahatlardim :))

sagol canim umut dolu yaziyorsun agzina saglikda:)negatifle gelen heray bir yikim oluyor

kuzum seni çok iyi anlıyorum ama lütfen yıkım diye görme inşallah bebeğin en hayırlı zamanda gelecek annesi:)))

canım herkeste farklı olabilir ama benim 2 gün gecikince 120 idi demekki gününde 60 falan olmalıymış .

Insallah canim. Tum isteyenlere bizlerede insallah.
Iyiyim canim iyi olmaya calisiyorum. Cok duygusalim hatta cok gerginim. En ufak seylerde agliyorum ve iste bu benim regl'in geleceginin gostergesiiii...ben regl oncesi boyle aksi ve duygusal olurum :))) hatta huysuz :) yani suna cekilmez biri olurum desem daha yerinde olacak :))

canım herkeste farklı olabilir ama benim 2 gün gecikince 120 idi demekki gününde 60 falan olmalıymış .

yani bi gun oncesindede 30 iki gun oncesindede 15 mi demek oluyor bu canim? evet herkesde farkli oldugu bir gercek.. ama iste yinede umut arayinca insan boyle oluyor... :)

Canım bekleyebiliyorsan bekle, bak benim değerim erkenden yükselmiş olmasına rağmen adetten bir gün önce ikinci çizgiyi göreceğim diye şaşı oldum :) yani hassas bir test kullanmıştım ama yine de zor gördüm. BAT cumartesi ise henüz çok erken. Sanırım beklenen adet gününde olması gereken bir değer yok, yani 40 gören de var 1000 gören de. Ne zaman döllendiği, ne zaman rahime yerleştiği ve sanırım kişinin yapısı etken bu artışta ve kimse şu değer olursa sağlıklıdır diyemiyor, değerin kendisi değil de sadece artış trendi önemli anladığım kadarıyla.
Bir de ben ateş ölçme yöntemi kullandım, normalde ovülasyon için kullanıyorlar ama ben ovülasyon takibini ayrıca yaptım ateşimi de hamilelik testi yerine kullandım biraz. Ateş ölçme yöntemine göre eğer hamileysen ateşin belirli bir seviyenin üstünde kalıyor, değilsen de adet günü veya adetten birkaç gün önce düşmeye başlıyor. Ben 3 aydır deniyordum adetten 2 gün önce düşmeye başlıyordu oradan anlıyordum adetim geldiğini bu sefer yüksek kaldı. Ucuz bir yöntem :)

Bu arada günaydın herkese.

Son düzenleme:

walla hiç belli olmaz hamileykende olabiliyor böyle şeyler..

günaydın canım ..... :):):)

sanada günaydın taze anne:)))

yani bi gun oncesindede 30 iki gun oncesindede 15 mi demek oluyor bu canim? evet herkesde farkli oldugu bir gercek.. ama iste yinede umut arayinca insan boyle oluyor... :)

ah canım yaptığım idrar+ ovulasyon + kantestleriyle küçük bir birikimim olurdu benim. bilmez miyim... canım bildiğim sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 ye katlıyor beta hcg .yani bat günü 60 dersek 2 gün önce 30 4 gün önce 15 şeklinde devam ediyor. umudun hep olsun canım hiç kaybetme :)

walla hiç belli olmaz hamileykende olabiliyor böyle şeyler..

ah canım benim sağolasın. taze anne paniklerde hiç belirtim yok buda bana det oluyor. umarım iyidir miniğim. ah beydağlım eminim anlıyorsundur canım ne diyim.... bıraksalar 2 güne bir doktora gidicem yani .

:)) evet canim BAT cumartesi. Biraz sakinlestim bak :) cok erkense :)
Bende ovulasyon testi kullandim. 24'unde yumurtla gerceklesti ve iliski.
Ates olcme yontemine gelince cok insan kullaniyor ama bana hic sicak gelmedi nedense. deneyeyim bende bir dahaki ay icin. Buarada yatakdayken mi olcuyorsun. Birde kulakdanmi yoksa koltukaltimi? :44:

bugün kan verdim.yarın öğleden sonra çıkacak.bakalım sonuç ne olacak.çok merak ediyorum.dua edin benim için.dualarınıza ihtiyacım var.

walla hiç belli olmaz hamileykende olabiliyor böyle şeyler..Insallah canim dedigin gibi olur, hayirlisiyla tabiki.

Sagol canim :)) insallah.
Buarada beydaglim taze anne demis cok yakisti sana canim :) Rabbim mahcup ettirmesin bu yolda insalllah. Saglikla saglam adimlarla sonuna kadar guc versin.

bugün kan verdim.yarın öğleden sonra çıkacak.bakalım sonuç ne olacak.çok merak ediyorum.dua edin benim için.dualarınıza ihtiyacım var.

Canim insallah guzel haberlerle gelirsin. buarada bat ne zamandi senin? idrar testinde cikmismiydi?

buarada benim bilgisayar dayanamadi bana bugun :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…