:)) evet canim BAT cumartesi. Biraz sakinlestim bak :) cok erkense :)
Bende ovulasyon testi kullandim. 24'unde yumurtla gerceklesti ve iliski.
Ates olcme yontemine gelince cok insan kullaniyor ama bana hic sicak gelmedi nedense. deneyeyim bende bir dahaki ay icin. Buarada yatakdayken mi olcuyorsun. Birde kulakdanmi yoksa koltukaltimi? :44:
bugün kan verdim.yarın öğleden sonra çıkacak.bakalım sonuç ne olacak.çok merak ediyorum.dua edin benim için.dualarınıza ihtiyacım var.
bugün kan verdim.yarın öğleden sonra çıkacak.bakalım sonuç ne olacak.çok merak ediyorum.dua edin benim için.dualarınıza ihtiyacım var.
Sakinleşmene sevindim, adetten bir gün sonra neredeyse 1000 çıktı, yani 2 gün önce 500 olması lazım ve çok net çıkmalıydı ama pek öyle olmadı. Tabi sabah ilk idrarla bakmamıştım onun da etkisi olabilir ama yine de kesinlikle erken. Hatta bir kere adetten 5 gün sonra ancak görmüştüm ikinci çizgiyi, hatta negatif çıktı diye o haftasonu İstanbul'a gitmiştim de denize nazır biraları götürmüştüm :)
Evet aslına bakarsan soğuk bir yöntem ve sıkıcı, uyanır uyanmaz yapman gerekiyor ve stres yapabiliyor insanda. Ama bu yöntem sayesinde erkenden gelen test yapma isteğimi bastırabildim biraz, dur yarınki ateşime bakayım, dur biraz daha bekleyeyim diye diye biraz oyalanabildim. Her sabah yataktan kalkmadan, aynı saatlerde, mümkünse 3 saatlik kesintisiz uykudan sonra ve ağızdan ölçüyorsun.
ah canım benim sağolasın. taze anne paniklerde hiç belirtim yok buda bana det oluyor. umarım iyidir miniğim. ah beydağlım eminim anlıyorsundur canım ne diyim.... bıraksalar 2 güne bir doktora gidicem yani .
Sagol canim. deniycem insallah gerek kalmaz ama :))
ah istanbul istanbul olali.... hic gormedi boyle icen :)) iyi yapmissin canim.
Insallah Bana da bu yaz gitmek nasip olur.
hemde nasıl anlıyorum..aslında aklıma ne geldi biliyomusun hepimiz doktor gibi olduk zaten birarada olsak birde ultrason aleti, başhekimimiz BURCU GEN bizlerde
asistanlar walla acayip olurdu bebeklerinizi de sık sık görürdünüzşaka bir yana, hamileyken bir doktor muayenemde burdan öğrendiklerimi anlatmaya başladığımda doktorla sekreteri yüzüme aynen böyle baka kalmıştılar sen bunları nerden biliyorsun der gibi...
İnşallah gerek kalmaz dediğin gibiValla ben de özledim İstanbul'u...
Ayy çok güldürdün beni yaa...başhekim sensin kuzum...
Canim insallah guzel haberlerle gelirsin. buarada bat ne zamandi senin? idrar testinde cikmismiydi?
bana da bir görev verin.bende baya uzmanlaştım.
canım işte bizim görevimiz uzmanlık zaten başhekimimizde Burcu gen:))
Battasim benim :)) sende mi :)) benimde adet olmadan once goguslerim agrir, ve siskinligim olur (yani caz:)canım..battaşım...benim de beklenmeyen ve istenmeyen batım cumartesi...gün sayıyorum...senin gibi benim de hiç belirtim yok...sadece her ay adet olmadan önce belim ağrır...yine belim ağrıyor..eşim bu sabah uynamış bana rğyasını anlatıyor.rüyasında bir dere derenin karşısında ikiz bebek suyla oynuyorlarmış...ben de sabah dedim ki dereyi görmeden paçaları toplamayın demek bu rüyainşallah güzel haberleri veririz biz de...tabii kendi kendime küçük her belirtiyi değerlendirmeye alsam da çıkmadık candan ümit kesilmez.benim ilk hamileleğimde hiç belirtim olmamıştı tek belirtim adet gecikmesiydi.
Amin canimmmm. Daha oncede yazdim sana, gormedin sanirim canim. Yani bu cizelge iyi bisey keske benimde cesaretim olsada bende yapsam. Ustelikde pozitif enerji gonderiyorsun evrene demistim.. :)benim bat 5 nisan perşembe .ben herhangi bir test yamadım.sadece 6. his diyebiliriz.belki delice gelebilir ama öyle ne yazıkki.birde erken öğrenip eğer pozitifse hemen iğneye başlamak istiyorum.diğerlerinde geç kalmıştım çünkü.baksana takvim bile yaptım.belki içinizden kafayı bozmuş yazık diyebilirsiniz.ama inanın artık hiç kafama takmıyorum.Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir.sadece hayırlısını diliyorum.
Mühendisim ben, zamanında araştır kızım öğren kızım diyip durdu bizimkiler şimdi de aman uzak dur okuma boşver diyorlar. Valla keşke bilmesek hakikaten, cahil olsak da korkmasak, boşuna kafamızı yormasak, sadece ve sadece Allah'a bırakabilsek.
Tıbba alsalar tez yazarız bu kadar bilgiyle. Geçenlerde kalp doktoruna gittim, benim durumum böyle böyle diye anlattım. O ne dedi? Neyse en azından merak etti de sordu ben de anlattım kadına. Sonra başka bir kardiyoloğa gittim duydum evet bu mutasyonu ama pek birşey bilmiyorum dedi. Halbuki benim teşhisimi koyan doktorum düşüklerimi öğrendikten sonra ilk sorduğu soru ailende kalp krizi geçiren felç geçiren var mı olmuştu. Yani nasıl bilmiyorlar aklım almıyor. İlk kadın doğum doktorum da bilmiyordu, kan pıhtılaşması sadece bebekte kalp atımı olduktan sonra bebeği öldürür zannediyordu, ondan sonra gittiğim de...Bunların hepsi dallarında kıymetli hocalar, doktorlar...zaman zaman kime güveneceğimi şaşırıyorum, öyle olunca da onlar bilmiyorsa en azından ben bilmeliyim diye Türkçe İngilizce ne bulursam okuyorum işte.
Yaa bu arada ben şu anda tahminen 4+5 teyim, kan değerim bugün 4725 çıktı. Sizce perşembe (5+1 olacak) sadece kese mi gözükür? Bebek en erken ne zaman gözüküyor ki?
canım sanırım keseyi göreceksin.bebek en erken 6.haftadan sonra görülüyordu sanırım.
Canım nete pek giremiyorum.doğumu sormuşsun.benim doktorum sezeryan dedi.drusellayla aynı doktora gidiyoruz.ona da sezeryan demiş.bu durumda riskli olabilir normal doğum diyor doktorumuz.ama ben hayırlısı diyorum.kucağımıza alalım da nasıl doğarsa doğsun:)
benim aklımı karıştıran da şu 36. haftaya girdim ve doktor coraspini bu haftada bırakacağımızı söylemişti.bugün de kontrolümüz var.sanırım bugün coraspini bırak diycek.günde 1 iğne (clexan 4000) inş yeterli olur.sizin doktorlarınız coraspini ne zaman bıraktırdı.özellikle doğum yapan ve doğumu yaklaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
kızlar dua edin bu akşam doktor kontrolumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?