canım benimde ilk haftalarda çok az bir lekelenmem olmuştu. ama bişey olmadı şükür. progestan aldım o haftalarda sanırım 11. haftaya kadar devam etmiştim. sancı yoksa ve devamı gelmediyse korkma bana öyle demişti doktorum dinlen bol bol. dualarımız seninle işler yolundadır. ve geldiğinde güzel haberler verieceksin bize inşallah:Saruboceq:
Sevgili sonuyok , asıl pıhtılaşmaya etkili faktörlerle ilgili testlerin çıkmamış canım ... Faktör 5 , Faktör 5 leiden , MTHFR en önemlileri..Asıl pıhtılaşma sorununun düzeyini bu testler belirleyecektir..Bir de protein S Protein C aktivitesi var ...Protein S yüksek çıkmış sanırım...Canım , protein düzeyinin yüksekliği kanda pıhtılaşmayı arttıran bi sebepmiş , bu sebeple metionin diyeti veriliyor zaten , metionin de bir protein türeviymiş ...Bu diyette yüksek protein içeren yiyecekler kısıtlanıyor...Diğer testlerinin sonucuna göre pıhtılaşma sorunun ne seviyede belli olacaktır...Benim MTHFR hOMOZİGOT , Paı 1 gen mutasyonu heterezigot ..Hematolog ciddi bi problem olmadığını , pıhtılaşma sorunumun orta seviyede olduğunu söylemişti...Şu an 0,6 lık heparin ve 100 lük aspirinle devam ettiriyorum hamileliğimi....Umarım , senin de düşük seviyede çıkar , inşallah hiç çıkmaz ...Sevgiler canım...
Merhaba fundacım , randevum 15.30 da canım..Yaa fundacım , öğlen leke desem leke değil çamaşırıma bile çıkmayan kahverengimsi bi salgı geldi , aslında akıntı bile sayılmaz ama çok endişelendim , Allahtan sancı filan yok , devamında da bişey olmadı , peçeteyle baktım leke yok ama tedirgin oldum ... Doktoruma sorucam gittiğimde..Allahım lütfen herşey yolunda olsun.. Şimdiden çok alıştım bebeğime ben...Dua et olur mu canım ... Sen iyisindir umarım , biribirimizin dualarına çok ihtiyacımız var...
canım benimde mthfr677 heterozigot. sen hamilemisin şuanda. kaçlık iğne kullanıyosun. nasıl bir tedavi uyguluyo doktorun sana
selam arkadaşlar,.bişey soracaktım,.çok meraklıyım ama napayım,.elimde değil,delikafaduldendelikafaduldennasip olursa hamile kalırsam,mecbur kendi kendime iğne vuracam,.bunun eğitimini mi alacam,siz nasıl deneyim edindiniz,.benneyaptımkibenneyaptımki:uhm:
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi...sevgili papatyasüreyya. şu an kontroldesindir. umarım herşey yolundadır. o lekelenmeler çok problem değil. bebek iyi olsun yeterki. dualarım seninle.
umutla sabırla yüzü gülenler
celen
şen
redrose
güneş
yüzü gülecek olanlar inşallah
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
insallah hamile kalıp üst sıralara ilerleyeceklersırnaşık şey
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi...:Leke konusunda da bir daha olursa dinlen ve progestan al dedi...Bugün öğlene kadar yorucu bi gün geçirdim , vücudumun bi uyarısı mıydı acaba ? Allahım bi daha kendimi yormayacağıma söz veriyorum lütfen bebeğime bişey olmasın...:Saruboceq:
Bu arada her hafta gittiğim için doktor kızdı banasenağlama 1 haftada gelişim göstermez ki 15 günde bir gel dedi , ben de gelişimi için değil iyi olduğunu görmek istiyorum dedim...O zaman gel napalım dedi...
Neyse biraz rahatladım , şimdi evdeyim , dinleniyorum...Hepinize teşekkür ederim canlarım...a.s.
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi...:Leke konusunda da bir daha olursa dinlen ve progestan al dedi...Bugün öğlene kadar yorucu bi gün geçirdim , vücudumun bi uyarısı mıydı acaba ? Allahım bi daha kendimi yormayacağıma söz veriyorum lütfen bebeğime bişey olmasın...:Saruboceq:
Bu arada her hafta gittiğim için doktor kızdı banasenağlama 1 haftada gelişim göstermez ki 15 günde bir gel dedi , ben de gelişimi için değil iyi olduğunu görmek istiyorum dedim...O zaman gel napalım dedi...
Neyse biraz rahatladım , şimdi evdeyim , dinleniyorum...Hepinize teşekkür ederim canlarım...a.s.
umutla sabırla yüzü gülenler
celen
şen
redrose
güneş
yüzü gülecek olanlar inşallah
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
insallah hamile kalıp üst sıralara ilerleyeceklersırnaşık şey
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?