Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet doktorum bana da hep der ; kanama olursa devam ederse sncı gibi ağrılar olursa korkmalıyız hafif leke tarzı şeyler olabiliyor demişti.. ama korkuyor işte insan inşallah onu bile görmeyiz

fundacım iyiiyiz canım oğlan bu aralar hareketli şükür aklım hala tetanoz aşısında kabusum oldu aşı. dün aramadık ecz bırakmadım tetavax bulmak için saf tetanoz aşısı yok hiçbir yerde. depolara bile sordurdu ama yok yok.. delikafadulden delircem. mecbur sağlık ocağına yaptırcaz artık. tez doz vurulsan ii olur dedi doktor ondan vurulmadan da içime sinmiyo. sen konuştunmu doktorunla gerçi sana daha erken baya. 20. haftadan sonra ne yapıyor diye soran senmisin canım hatırlamıyorum ama. bana yapılanlar
1. kan tahlili
2.hemoglobin sayımı
3. demire başladım
4.valla ultrasona girdim ama ayrıntılı mı değilmi bilmiyorum. zaten her seferinde tek tek bakıldığı için. dört boyutluda ilk kez bebişimi gördüm.:ecrin_bebek:ultrasonda bebeğe giden damarlar kontol edildi kan akışı için. belli bir oranın altında olması gerekli basıncın.
5. 24. haftada 50mg şeker yüklemem var daha yaptırmadım o hafta trombosit sayımı tekrarı da var.
veee benim kabusum delikafaduldentetanoz aşısı durumu var.
aklıma gelenler bunlar diğer tecrübeli arkadaşlar eklerler sanrım

rica ederim canım. inan insan böyle hassas konularda korkuyor. inşallah seninde herşey yoluna ve güzel gidecek:)))

ya kızlar HIFZYS da eskiden yazardı ve doğuma baya az kalmış olmadı. nasıl acaba haberi olan varmı özeline msj attım ama cvp yok. benden baya ilerdeydi o hatta . inşallah güzel haberlerini yazar bir an önce merak ediyorum.

canım benim dualarım hepimiz için allahım hepimize en sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inanki her saat her dakika dua ediyorum hepimiz için o zor bir yolculuk bizimki ama sonucu inşallah mutlu son olacak bence akıntıyı o kadar önemseme bendede oldu bir iki defa kahve akıntı bebeğin yerleşme akıntısıymış sonra olmadı sen yinede sor doktoruna inşallah en güzel şekilde görürsün küçük meleğini ve hamileliğin boyunca güzel geçer papatyacığım bende gözlü görünen bir sorun yok mümkün olduğu kadar hareket etmemeye çalışıyorum takdir allahın ona emanet küçük meleğim herşey gönlünce olsun sevgiler güzel haberlerle dön küçük meleğini kocaman öpüyorum Şeniza.s.

nazlıcığım tetenozu sordum doktoruma hiç gerek yok dedi vurdurmayacağım kırsal kesimdeki insanlar için gerekli dedi sen tam teşekküllü bir hastanede doğum yapacaksın korkma ben önermiyorum dedi bende yaptırmayacağım nazlıcığım sen yinede iyi bir araştır istersen sevgilera.s.

sonuyokcuğum merhaba sanırım birkaç testin çıkmış alttaki testlerin hepatit b kızamıkçıkla ilgili testlerin onlarda bir sorun yok aşılı yada hastalık taşımadığını gösteriyor protein s testin yüksek çıkmış buda kanda pıhtılaşmayı artıran bir sebep ama diğer önemli testlerininde çıkması gerekiyor faktör v , mthfr gibi inşallah önemli bir sorun çıkmaz ve en kısa sürede sende bizlerin arasına katılırsın canım allaha emanet ol herşey gönlünce olsun:Saruboceq::1hug:

sevgili papatyasüreyya. şu an kontroldesindir. umarım herşey yolundadır. o lekelenmeler çok problem değil. bebek iyi olsun yeterki. dualarım seninle.

umutla sabırla yüzü gülenler

celen
şen
redrose
güneş

yüzü gülecek olanlar inşallah

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem

insallah hamile kalıp üst sıralara ilerleyeceklersırnaşık şey

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,.bişey soracaktım,.çok meraklıyım ama napayım,.elimde değil,delikafaduldendelikafaduldennasip olursa hamile kalırsam,mecbur kendi kendime iğne vuracam,.bunun eğitimini mi alacam,siz nasıl deneyim edindiniz,.benneyaptımkibenneyaptımki:uhm:

canım ben ilk önceleri klinikte vurdurdum hep nerdeyse 1 ay kadar, kendim bir türlü beceremedim.. sonra doktoruma gittiğim bir gün iğnemide götürdüm o vurdu ve eşime de gösterdi iyice anlattı ,ondan sonra eşim vurmaya başladı ve hala eşim yapıyor iğnelerimi ben yapamıyorum canım çok denedim ama canımı acıtıyorum batıramıyorum iğneyi iyice panik yapıyorum vazgeçtim hep eşim yapıyo bana .. ama inanki bir zorluğu yok aslında birisi öğretebilir kolayca sana

sevgili papatyasüreyya. şu an kontroldesindir. umarım herşey yolundadır. o lekelenmeler çok problem değil. bebek iyi olsun yeterki. dualarım seninle.
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi... :Leke konusunda da bir daha olursa dinlen ve progestan al dedi...Bugün öğlene kadar yorucu bi gün geçirdim , vücudumun bi uyarısı mıydı acaba ? Allahım bi daha kendimi yormayacağıma söz veriyorum lütfen bebeğime bişey olmasın...:Saruboceq:

Bu arada her hafta gittiğim için doktor kızdı banasenağlama 1 haftada gelişim göstermez ki 15 günde bir gel dedi , ben de gelişimi için değil iyi olduğunu görmek istiyorum dedim...O zaman gel napalım dedi...

Neyse biraz rahatladım , şimdi evdeyim , dinleniyorum...Hepinize teşekkür ederim canlarım...a.s.

Canım çok güzel olmuş , eline sağlık...

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,iyi dinlen canım.. bendede leke olmuştu 2 gün önce evet canım kendimizi aşırı yorunca herhalde böyle sorun yaşadık..aman dinlen canım vallahi evde artık hiç iş yapmıyorum varsın kirlensin napayım bebeğim için ..kendine dikkat et canım

ooohh süperr çok sevindim. aman nazar değmesin. allah sağlıcakla doğumunu nasip etsin inşallah. evet biraz yorulunca bu tür lekelenmeler olabiliyor. dikkat et kendine çok. iyice dinlen...

teşekkürlerr. çok güzel olmuş. üst kademelere geçmek dileğiyle...

umut sevgim ellerine sağlık:))

papatyacım çokkk sevindim hadi bakalım rahat etmiştir için. bol bol dinlen ama b u dönem önemli biliyorsun. öptük sizi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…