Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet canim demistin bir eltinin de dogum yapacagini.
Ama senin copune atmamasi normalde atiyorduysa evet biraz dusundurucu...ama bosver kuzum..kimsenin icindeki niyeti bilemezsin.
Bebek konusundaki hassasiyette duygularimizi bastirabilmeyi cok isterdim bende. Bende kayinvalidemlere gittigimde bende cok zor anlar yasiyorum, kimi zaman guclu durmaya calisiyorum kimi zaman oldukca duygusalim. Tabiki bizim yasadigimiz duygular kiskanclik degil, bu tamamiyle farkli bir duygu. Ben seni anliyorum, eminimki burdaki herkes anliyordur seni.. Bize de gun dogacak inaniyorum ben bigun olacak... :)

Ha bu arada akıntıyı kafasına takan ben değilim Hannem, bence çok normal

ya tabiki normal her hamile kadın yaşıyorda bunları biz biraz anormal tipler olduk ya herşeye pimpirikleniyoruz yani en azından ben öyleyim kendi adıma söyleyim:))

inşallah canım inşallah..

ya tabiki normal her hamile kadın yaşıyorda bunları biz biraz anormal tipler olduk ya herşeye pimpirikleniyoruz yani en azından ben öyleyim kendi adıma söyleyim:))

Öyleyiz canım hepimiz öyleyiz. En ufacık şeyi bile kafamıza takıyoruz, anımızı yaşayamıyoruz. Mutlu olmamız gereken şeylerde bile hep bir şeyler kurcalıyor kafamızı. Biz de böyleyiz ne yapalım, burada terapi görüyoruz.

Bu arada o kıskançlık benzeri olup da aslında kıskançlık olmayan şeyden bende de var.

ewet ya bazen hayatı kendimize zindan ediyoruz ama ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor..haklısın canım..

hayırlı cumalar kızlar

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlar
Hayirli bir cuma olsun insallah..

hayırlı cumalar kızlar

günaydın kızlar,hayırlı cumalar..

canım hamilelikte kokukuz akıntı normal diye biliyorum,benim en başından beri var.poregestandan sanıyordum,bıraktığım halde devam ediyor sabahları az da olsa.tahlillerde bişey çıkmadı,endişelenme sende

sanada hayırlı cumalar canım:))

sağol canım benim darısı sana olsun güzelim :)
ay inş. bitanem inş. artık gece gündüz öğle her an her dk dua ediyorum akşam işten eve giderken sabah gellirken metroda her yerde dua ediyorum rabbim bizede yaşatır inş. hamileliği hayırlı doğumları ve sağlıklı evlatları.....
ahh kuzum ya valla bende cok doluyum çokkk senide çok iyi anlıyorum evet bu yaşadığımız duygu asla kıskanççlık değil bende samimiyetle yaklaştım hep sabretcez dua etcez başka hiç bir şansımız yokkkkkk sevgiyle kal canım rabbim şu mübarek cuma gününde inş. kabul eder

eeee tabıkı hamışşşin yarın koşşşşş doktora yap ıgnelerını gecıkme h ugurlu omurlu olsun mbarek persembe gecesını cumaya baglayan gece ugur getırsın sana canım

pazartesiye gün aldım bakalım gidip birde kan testi yaptırayım..folik asit ile bebe aspirini almaya başladım bugün..aslında iğne yapsam mı diye düşünüyorum ama doktora gidince başlayayım iğneye dimi??

canım benimde hemen hemen aynıydı seninle alttan gördük keseyi daha 4 mm di sende görürsün yani allahın izniyle :)

inşallah canım ya.gece gazdan ölüyorum sandım.fena halde gaz.sürekli afedersiniz :)))) çiş gaz...sürekli . hatta tam kasıklarımda yanarcasına ağrıdı oldu.çok korktum (

kizlarrr birara birileriniz operator doktor Mesut Polat'i ariyordu, bursa'dan istanbul zeynep kamil kadin doguma gelmis diye..
Bugun bende bayagi bir googling yaptim ve anladigim kadariyla doktor hala Bursa'da. Asagiya linki gonderiyorum isteyen baksin, ve ordaki hastanenin numarasindan bursayi arayip kesin bilgiyi elde edebilirler. Doktorun son bilgileri 30 mart'da guncellenmis. Yani en son doktorun nerede oldugunu gosteriyor.
Ama internette yapilan yorumlari okudugum kadariyla boyle kan pihtilasmasi sorunu olanlar icin ozellikle super bir doktormus. Herkes cok memnunmus. Istanbulda olsaydi bende geldigimde giderdim ama buyuk ihtimallle degil.

Uzm.Dr. MESUT POLAT - Doktor Hakkında Bilgiler & Hasta Değerlendirmeleri - Bursa

allah allah ne demek doktor benim bizim kafamız rahat etmeyecekse ne anlamı kaldı valla benim doktorum ben sormadan herşeyi anlatıyor en ince ayrıntısına kadar çokta tatlı dilli ist da olanlara tavsiye ederim daha önceki doktorun seval taşdemir di kadın bem sormadan hiçbişey anlatmıyodu tüp bebek doktoru diye ona gitmiştim ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum mecbur kalmazsam kadın tv ye çıkıyo herşeyi anlatıyo ama muanede herşey normal diye gerçi soru sorduğun zaman cvp veriyodu sağolsun ama benim bildiklerimde bi yere kadar doktor olan ben değilim sonuçta şimdiki dokjtorum normal kadım doğum doktoru ama maşallahı var ultrasona alırken durumumu bildiği için her ikimizde bismillah çekiyoruz :)

Canim sen R. Madazli'ya gidiyordun Nisantasi'nda degilmi?
Doktorundan memnun olmak cok onemli bisey, hatta kilit nokta! Ozellikle bizim gibi korkulari olanlar icin onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…