:)) umidim
beydaglim senin gorusme nasil gecti eltiyle..? umarim o gunu kolay atlatabilmissindir..
Anladim tatlim. kafani takma cogu normal hamileliklerdede oluyor zaten bu akintilar...dilerim en kisa zamanda gecer canim.
hayırlı cumalar kızlar
ah be canım iyi geçtide ben o gün çok kötü oldum..aynı günün sabahı bir eltim doğum yaptı,diğer eltim bebeğiyle bana geldi sadece yaptığı birşey çok zoruma gitti neden yaptığını anlamadım..
çocuğunun kakalı bezini benim çöpüme dahi atmadı bir keseye sarıp çantasına koyup götürdü,halbuki her zaman geldiğinde çöpe atardı bir anlam veremedim..biraz cin fikirlidir benim eltim aklından ne geçti bilmiyorum..
kendimi bebek konusunda bastırdığımı atlattığımı zannediyordum ama,hiç bişey atlatmamışım,etrafa güçlü görünmekten çok yoruldum kuzum yaa.. benim yaşadığım duyguların asla kıskançlıkla ilgisi yok zaten kimseyi kıskanmadım hep yanlarında oldum her zaman onlarda sözdee beni çok severler... adını koyamıyorum yaşadığım duygunun ama sizler beni anlarsınız eminim..
Ha bu arada akıntıyı kafasına takan ben değilim Hannem, bence çok normal
Evet canim demistin bir eltinin de dogum yapacagini.
Ama senin copune atmamasi normalde atiyorduysa evet biraz dusundurucu...ama bosver kuzum..kimsenin icindeki niyeti bilemezsin.
Bebek konusundaki hassasiyette duygularimizi bastirabilmeyi cok isterdim bende. Bende kayinvalidemlere gittigimde bende cok zor anlar yasiyorum, kimi zaman guclu durmaya calisiyorum kimi zaman oldukca duygusalim. Tabiki bizim yasadigimiz duygular kiskanclik degil, bu tamamiyle farkli bir duygu. Ben seni anliyorum, eminimki burdaki herkes anliyordur seni.. Bize de gun dogacak inaniyorum ben bigun olacak... :)
ya tabiki normal her hamile kadın yaşıyorda bunları biz biraz anormal tipler olduk yaherşeye pimpirikleniyoruz yani en azından ben öyleyim kendi adıma söyleyim:))
Öyleyiz canım hepimiz öyleyiz. En ufacık şeyi bile kafamıza takıyoruz, anımızı yaşayamıyoruz. Mutlu olmamız gereken şeylerde bile hep bir şeyler kurcalıyor kafamızı. Biz de böyleyiz ne yapalım, burada terapi görüyoruz.
Bu arada o kıskançlık benzeri olup da aslında kıskançlık olmayan şeyden bende de var.
hayırlı cumalar kızlar
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlar
Hayirli bir cuma olsun insallah..
hayırlı cumalar kızlar
arkadaşlar hepiniz iysiniz umarım.bişi sorcam sizinde sarı akıntınız çok mu? benim koyu sarı akıntılarım var bi dr ark progestan da yapar dedi ama.hala enfeksiyonmu da devam ediyor.acaba iğnede yapıyor mu ki.ne olur cevaplayın:)
öpt aeo
günaydın kızlar,hayırlı cumalar..
canım hamilelikte kokukuz akıntı normal diye biliyorum,benim en başından beri var.poregestandan sanıyordum,bıraktığım halde devam ediyor sabahları az da olsa.tahlillerde bişey çıkmadı,endişelenme sende
ay inş. bitanem inş. artık gece gündüz öğle her an her dk dua ediyorum akşam işten eve giderken sabah gellirken metroda her yerde dua ediyorum rabbim bizede yaşatır inş. hamileliği hayırlı doğumları ve sağlıklı evlatları.....sağol canım benim darısı sana olsun güzelim :)
ahh kuzum ya valla bende cok doluyum çokkk senide çok iyi anlıyorum evet bu yaşadığımız duygu asla kıskanççlık değil bende samimiyetle yaklaştım hep sabretcez dua etcez başka hiç bir şansımız yokkkkkk sevgiyle kal canım rabbim şu mübarek cuma gününde inş. kabul ederah be canım iyi geçtide ben o gün çok kötü oldum..aynı günün sabahı bir eltim doğum yaptı,diğer eltim bebeğiyle bana geldi sadece yaptığı birşey çok zoruma gitti neden yaptığını anlamadım..
çocuğunun kakalı bezini benim çöpüme dahi atmadı bir keseye sarıp çantasına koyup götürdü,halbuki her zaman geldiğinde çöpe atardı bir anlam veremedim..biraz cin fikirlidir benim eltim aklından ne geçti bilmiyorum..
kendimi bebek konusunda bastırdığımı atlattığımı zannediyordum ama,hiç bişey atlatmamışım,etrafa güçlü görünmekten çok yoruldum kuzum yaa.. benim yaşadığım duyguların asla kıskançlıkla ilgisi yok zaten kimseyi kıskanmadım hep yanlarında oldum her zaman onlarda sözdee beni çok severler... adını koyamıyorum yaşadığım duygunun ama sizler beni anlarsınız eminim..
eeee tabıkı hamışşşin yarın koşşşşş doktora yap ıgnelerını gecıkme h ugurlu omurlu olsun mbarek persembe gecesını cumaya baglayan gece ugur getırsın sana canım
canım benimde hemen hemen aynıydı seninle alttan gördük keseyi daha 4 mm di sende görürsün yani allahın izniyle :)
inşallah canım ya.gece gazdan ölüyorum sandım.fena halde gaz.sürekli afedersiniz :)))) çiş gaz...sürekli . hatta tam kasıklarımda yanarcasına ağrıdı oldu.çok korktum(
inşallah canım ya.gece gazdan ölüyorum sandım.fena halde gaz.sürekli afedersiniz :)))) çiş gaz...sürekli . hatta tam kasıklarımda yanarcasına ağrıdı oldu.çok korktum(
Haklısın galiba canım, benim de hiç konuşasım yok, neşem yok bugün.
Evet alttan baktı, kese 10mm dedi, ben de iyi birşey mi 10mm olması diye sordum? İlla cümleler iyi, herşey yolunda veya sağlıklı kelimelerini içermeli, yoksa birşey ifade etmiyor o an. İğne dozunu arttırmadı, arttırmayacak mısınız diye sorunca da yüzüme şöööyle bir baktı, doktor benim dedi tatlı bir ses tonuyla. Pazartesi yapılan testte de appt 30 çıkmış, çok iyi dedi, hem şu anda önemli olan bebeğin kalp atımını duymak ve bir sorun varsa zaten iğneyi 2 katına çıkarmamız sorunu çözmez. Önce bir kalp atımını duyalım ona göre tekrar bakarız dedi. Düşükten sonra baktıklarında 26sn idi değerim, 30 olması sanırım iyi belki de dozu çok arttırırsak kanama riski olur diye korkuyor. Bilmiyorum ki. En azından bu sefer fazladan aspirin kullanıyorum onun da faydası oluyordur. 15 gün sonra Apptyi tekrarlarız dedi.
allah allah ne demek doktor benim bizim kafamız rahat etmeyecekse ne anlamı kaldı valla benim doktorum ben sormadan herşeyi anlatıyor en ince ayrıntısına kadar çokta tatlı dilli ist da olanlara tavsiye ederim daha önceki doktorun seval taşdemir di kadın bem sormadan hiçbişey anlatmıyodu tüp bebek doktoru diye ona gitmiştim ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum mecbur kalmazsam kadın tv ye çıkıyo herşeyi anlatıyo ama muanede herşey normal diye gerçi soru sorduğun zaman cvp veriyodu sağolsun ama benim bildiklerimde bi yere kadar doktor olan ben değilim sonuçta şimdiki dokjtorum normal kadım doğum doktoru ama maşallahı var ultrasona alırken durumumu bildiği için her ikimizde bismillah çekiyoruz :)
evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mibizim korkularımız hiç bitmicek sanırım.canım coraspini 36+0 da mı bıraktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?