fundacım iyiiyiz canım oğlan bu aralar hareketli şüküraklım hala tetanoz aşısında kabusum oldu aşı. dün aramadık ecz bırakmadım tetavax bulmak için saf tetanoz aşısı yok hiçbir yerde. depolara bile sordurdu ama yok yok.. delikafadulden delircem. mecbur sağlık ocağına yaptırcaz artık. tez doz vurulsan ii olur dedi doktor ondan vurulmadan da içime sinmiyo. sen konuştunmu doktorunla gerçi sana daha erken baya. 20. haftadan sonra ne yapıyor diye soran senmisin canım hatırlamıyorum ama. bana yapılanlar
1. kan tahlili
2.hemoglobin sayımı
3. demire başladım
4.valla ultrasona girdim ama ayrıntılı mı değilmi bilmiyorum. zaten her seferinde tek tek bakıldığı için. dört boyutluda ilk kez bebişimi gördüm.:ecrin_bebek:ultrasonda bebeğe giden damarlar kontol edildi kan akışı için. belli bir oranın altında olması gerekli basıncın.
5. 24. haftada 50mg şeker yüklemem var daha yaptırmadım o hafta trombosit sayımı tekrarı da var.
veee benim kabusum delikafaduldentetanoz aşısı durumu var.
aklıma gelenler bunlar diğer tecrübeli arkadaşlar eklerler sanrım
sonuyokcuğum merhaba sanırım birkaç testin çıkmış alttaki testlerin hepatit b kızamıkçıkla ilgili testlerin onlarda bir sorun yok aşılı yada hastalık taşımadığını gösteriyor protein s testin yüksek çıkmış buda kanda pıhtılaşmayı artıran bir sebep ama diğer önemli testlerininde çıkması gerekiyor faktör v , mthfr gibi inşallah önemli bir sorun çıkmaz ve en kısa sürede sende bizlerin arasına katılırsın canım allaha emanet ol herşey gönlünce olsun:Saruboceq::1hug:
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi...:Leke konusunda da bir daha olursa dinlen ve progestan al dedi...Bugün öğlene kadar yorucu bi gün geçirdim , vücudumun bi uyarısı mıydı acaba ? Allahım bi daha kendimi yormayacağıma söz veriyorum lütfen bebeğime bişey olmasın...:Saruboceq:
Bu arada her hafta gittiğim için doktor kızdı banasenağlama 1 haftada gelişim göstermez ki 15 günde bir gel dedi , ben de gelişimi için değil iyi olduğunu görmek istiyorum dedim...O zaman gel napalım dedi...
Neyse biraz rahatladım , şimdi evdeyim , dinleniyorum...Hepinize teşekkür ederim canlarım...a.s.
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi...:Leke konusunda da bir daha olursa dinlen ve progestan al dedi...Bugün öğlene kadar yorucu bi gün geçirdim , vücudumun bi uyarısı mıydı acaba ? Allahım bi daha kendimi yormayacağıma söz veriyorum lütfen bebeğime bişey olmasın...:Saruboceq:
Bu arada her hafta gittiğim için doktor kızdı banasenağlama 1 haftada gelişim göstermez ki 15 günde bir gel dedi , ben de gelişimi için değil iyi olduğunu görmek istiyorum dedim...O zaman gel napalım dedi...
Neyse biraz rahatladım , şimdi evdeyim , dinleniyorum...Hepinize teşekkür ederim canlarım...a.s.
umutla sabırla yüzü gülenler
celen
şen
redrose
güneş
yüzü gülecek olanlar inşallah
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
insallah hamile kalıp üst sıralara ilerleyeceklerdelikafadulden
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
sagol canım moral verdıgın ıcın.allah herkeze nasıp etsın olanlarında saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah..ıgnelerın dozları kıloya gore oluyomus bı bılgın varmı,bıde dozunu arttırmakla ılgılı bısey dedımı doktorun.benımkı 20.haftadan sonra kan akısına gore bakıcaz dedı.dogumada 72 saat kala bırakıcaz dedı sezeryan olmam gerektıgını soyledı.hemosistain dıye bı test var yaptırdınızmı kan pıhtılaşmasının derecesıne bakıyolarcanım allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.. yaa zor bir durum bizimkisi ama öyle herşeyi de kafana takıp üzme kendini biz birde daha önce kaybettiğimiz bebeklerimiz yüzünden herşeyden korkar olduk.. allah nasip ederse hiçbişey olmaz bence..
burda doğum yapacak bir sürü arkadaş var canım ,allah korusun öyle riskli durumlarımız olsa hiçbirimizin doktoru söylemezmi söyler bence..ben doktorumla herşeyi konuşuyorum sonuçta yalan söyleyecek hali yok ..bak ben doğumu konuştum geçende bana açık açık normal doğum sizler için (yani kan pıh. olan iğne kullananlar) riskli kanama durmayabilir o yüzden kendini sezeryana hazırla dedi.. kötü bir durum olsa onuda derdi bence
aklına takamamaya çalış bitanem..sağlıcakla kucağımıza alacağımız günlerin hayalini kuralım.. hiç korkma ilaçlarımızı düzenli kullanıp kendimize dikkat edelim,doktorumuzla da iyi iletişim kuralım..inşallah güzelce geçireceğiz bu günler
bende 3,5 aylık hamileyim bende senin gibi clexane 0,4 kullanıyorum.. doktorum doğumdan 20 gün öncesinde bıraktırıcam iğneyi büyük ihtimalle dedi..
bak lal arkadaşımız iğneyi bıraktı bugün yarın doğum yapıp kavuşacak bebeğine ,darısı bizlere..
allah olmayanlarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?