Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ankarada olsaydın ben eşime buldururdum benim eşim ecza deposunda çalışıyor ama izmirdeymişsin

teşekkür ederim canım saol protein düzeyim diyetle düşermi acaba yada başka ilaç falan veriliyormu bilmiyorum mthfr ve diğer faktor testlerim haftaya çıkacak yine buraya yazarım inş sorunum halledilebilecek seviyede çıkar :Saruboceq:

papatyacım ayyy:teytey::teytey:çok sevindim bebeişinin iyi olmasına
neden yoruyorsun kendini hım bebişi neden üzüyorsun bakim :mymeka:sakın ha kendini yorma iyi bak sonra bizlerde üzülüyoruz burda

cok sevındım canım ya masallah bebısımıze annesı sen kafanı yorma ıns bu sefer hep yanında olacakk:)kaydirigubbakcemile5

önemli değil arkadşlar inş uğurlu gelir listemiz yaşasın dostluk....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
sagol canım moral verdıgın ıcın.allah herkeze nasıp etsın olanlarında saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah..ıgnelerın dozları kıloya gore oluyomus bı bılgın varmı,bıde dozunu arttırmakla ılgılı bısey dedımı doktorun.benımkı 20.haftadan sonra kan akısına gore bakıcaz dedı.dogumada 72 saat kala bırakıcaz dedı sezeryan olmam gerektıgını soyledı.hemosistain dıye bı test var yaptırdınızmı kan pıhtılaşmasının derecesıne bakıyolar
merak ettım

arkadaslar benıde ekleyın lıstenıze 19 haftalık bebegım kızım olcak allahım ızın verırse

Canım arkadaşlarım , ne güzel şeyler yazmışsınız , inanın enerjim yükseldi , moralim düzeldi , teşekkür ederim...

Kendimi yormamam konusunda kızmakta haklısınız...Normalde dikkat ediyorum gerçekten , hareketlerimi yavaşlattım , evrak çantamı bile taşımıyorum ağırlık olmasın diye düşünün....Bugün öğlen 12.30 a kadar tam 3 ayrı yerde işim vardı , hallettim ama kendimi çok yorgun hissettim...Ben kurum avukatıyım , 2 yıldır hamilelik planladığım için bebek olunca lazım olur diye rapor-izin konusunda tasarruflu davranmaya çalıştım...Geçen yıl fazla yıllık izin kullanmadım , kalan yıllık iznimi bu yıla aktardım ... Bu yıl 2 aya yakın yıllık izin hakkım var , yasal doğum izniyle birlikte hiç değilse 6 ayı geçirebilsem çok iyi olur diye düşünüyorum...Onun için şu sıralar uzun süreli izin almadım .. Ama Allah korusun dinlenmemi gerektiren bi sorun olursa rapor alırım herhalde...

Kendime ve bebişe iyi bakıcam söz ...Sizler de kendinize dikkat edin , Allaha emanet olun...Herkese öpücükler...

Aaa bu arada Celen i merak ediyorum ben...Celencim napıyosun , neden bi süredir yazmadın ? Yoksa Cemre mi hasta ? Öyleyse üzülürüz , inşallah başka sebeptendir yazamaman ...Fazla merakta bırakma olur mu ?

paatya sureyya
canim inanki sevindim sende benim gibi paranoya oldun .
insallah hersey yolunda gider boyle sonuna kadar .
inanin hepinize dua ediyorum.bende 23 nisanda doktora gidecem.
o zamana kadar nasil dayanacagimi bilmiyorum.
arada bi heyheylerim geliyo.kalkip gedeyim diye ama hayirlis.
insallah bu forumu bu yil herkez bebegini kucagina alip kapatir.
herkein kalbine gore versin rabbim

Ah sılayacım , ben ilk 6. haftada gittim doktora , bir daha 11. hafta gelmemi istedi ama beklemenin imkanı yok.. :1no2:.Doktorum niye her hafta gelip duruyorsun diye kızdı bana ...:çok üzgünüm: Olsun ben gene de gidicem...İyi dileklerine hepimiz için inşallah diyerek amin diyorum canım...Teşekkürler...

selam arkadaşlar uzundur yazdıklarınızı takip ediyorum bilgileniyorum sayenizde.bende de faktör 5 leiden heterozigot ,mthfr homozigot mutasyonu ve protein c oranı düşüklüğü var..bunları iki düşük yaptıktan sonra öğrendim..6 ay aradan sonra dün hamile olduğumu adetime iki gün kala idrar testinden öğrendim ve koştum doktora..bhcg de 478 çıktı yani çok erken kese falan görünmedi zaten.kısaca hikayem böyle,yalnız doktorum 0.2 clexan iğne ve folbiol verdi..aspirin kullanma dedi.bende yoğun pıhtılaşma problemi var şen arkadaşıma benziyor biraz kaygılanıyorum bu doz yeterlimidir..korkuyorum evhamlanıyorum..doktorumdan kerpetenle laf alıyorum ..sormayınca cevaplamıyor..burdan takip edince daha çok tatmin oluyorum inanın.benimle aynı durumda olupta sağlıklı ilerleyen arkadaşlar neler yapıyor ne kullanıyor palaşırsanız çok sevinirim:))Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün.AMİN

evet yaa celen bende merak ediyorum canım sizi daha iyileşemediniz mi yoksa?

şen sende yoksun sanki epeydir. kızlar nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi. yeriniz belli valla olmuyor sizsiz.çabuk dönün kızlarrrrr. kendinize ve bebişlere dikkat edin.

merhaba sevda80 bende mthfr homozigotum ama aspirin kullanıyorum hamile kalınca da iğne başlanması gerekiyor biliyorsun gerçi benim yan etkenlerde var ama .. aynı zamanda folbiol ,becozim c ,çinko kullanıyorum bana göre bize tek başına iğne yeterli değil aspirin gerekli zaten ömür boyu içmemiz lazım aspirini sen istersen tekrar doktorunla konuş buarada bebeğin hayırlı olsun sevgiler...

kızlar bayağı yazmışsınız hepsini okuyamadım.bu gün koştur koştur beta hcg verdim sonuç negatif maalesef yani bu ayda olmadı.ne diyelim hayırlısı..bu gün gittiğim hastanedeki doktor bana adetini 1 ay geçince gel beta hcgni ölçtür dedi(düşünebiliyormusunuz 1 ay).bende ben mthfr homozigotum doktor bey biliyorsunuzdur diye imalı sordum ama daha nedemek olduğunu bildiğini sanmam.negatif çıktığına değil asıl buna sinir oldum neyse kızlar yine görüşürüzü burda anlayan sizlersiniz beni içimi döktüm sevgiler...

çok teşekkür ederm:) 06EE , gebelik öncesi 6 ay boyunca coraspin 100,folbiol kullandım.şimdi gebelikte coraspini keselim iğne yeter dedi...bazı doktorlar şüphe bırakıyor bende yaa..sanki önemsemiyomuş gibi deneme tahtasıyız ya,2 düşüğüm olmuş adam aydınlatmıyo beni...affedersiniz ilişki yasağı varmı diye ben sorunca yasak dedi yoksa onuda söylemeyecek..neyse iyice döküldüm haa

umutla sabırla yüzü gülenler

celen
şen
redrose
güneş

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz

inşallah hamile kalıp üst sıralara terfi edecekler:Saruboceq:

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Ben yeni üye oldum. 2008 Mart ayında 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. Yapılan tetkikler sonucunda MTHFR C677T Homozigot olduğumu öğrendik... Yapılan tüm diğer testlerim normal neyseki.
Simdi tekrar denemelere başladık, umarım kısa bir surede hamile kalmayı basarırım yapılacak tedavi belli : İğneler... Başlangıçta biraz endişelerim vardı bu iğneler konusunda, ama zamanla bu fikre alıştım.
Aramızda bu konudan muzdarip bir suru arkadaslarımız var imis, bu konunun bu kadar yaygın olmasına cok sasırdımm. Umarım hepimiz saglılııı bebeklerimize kavusuruz.

Herkese bol sans..
Sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…