nasılsınn ??
çok ama çok güzel bi haberinşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz darsı bekleyenlerin başına inşallah
canim benim portalda calisma varmis yazamadim...
Neyse Gunaydin bitanelerim sekerparelerim benim...
Beydaglim iyiyim Allaha sukur.. Yalniz acik kahve renkde yapiskan bir akinti geldi benden sizdede hic olmusmuydu ? Moralim dustu biraz ama toparlandim az bisey..Neolur dua edincanlarim benim neolur. Korku sardi beni
Bucu'cum canim amin insallah. Kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah insallah amin.
ewet canım çalışma olunca birden herşey yok oldu..korkma canım bazen hamileliğin başlarında oluyo bu tip akıntılar kendini fazla yorma dinlen bol,bol iğneye ne zaman başlıcaksın ??
ewet canım çalışma olunca birden herşey yok oldu..korkma canım bazen hamileliğin başlarında oluyo bu tip akıntılar kendini fazla yorma dinlen bol,bol iğneye ne zaman başlıcaksın ??
arkadaşlar hepiniz iysiniz umarım.bişi sorcam sizinde sarı akıntınız çok mu? benim koyu sarı akıntılarım var bi dr ark progestan da yapar dedi ama.hala enfeksiyonmu da devam ediyor.acaba iğnede yapıyor mu ki.ne olur cevaplayın:)
öpt aeo
Canim benim ayy icime su serptin biraz.. cok korkmustum..((Allah razi olsun.
yedek ignelerim var kendimle getirmistim. Basladim. Acaba ignedenmi oldu diyorum ama
DOktora gidemiyorum.
Scana'a sokmazlar beni..
Kan testi yapmazlar
dun idrarda iltihaplanma icin mahalle doktoruma gitmistim. Kan testine gonder beni dedim. plt'ye bakmak istiyorum demistim. Yok dedi, o da bi dahaki sefere hepsi ayni anda olmaz :)))
gelde sinirlenme...
kızlaaarrr günaydın :)) umudum, burcu_gen, bucu2, beydağlı, gulsunoğuz, sewgi, sevisev,caco, nigar ve şu anda aklıma gelmeyen diğer kader arkadaşlarım hepinize günaydın..günün rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..yapacağınız her türlü hayır dua ve dilekleriniz gerçek olsun.... ben sabahtan hastaneye gittim kan verdim bakalım değerde 2 kat artış var mı diye... kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..inşallah hakkımda hayırlısı olsun.. benimde dualarım sizlerle....
kızlaaarrr günaydın :)) umudum, burcu_gen, bucu2, beydağlı, gulsunoğuz, sewgi, sevisev,caco, nigar ve şu anda aklıma gelmeyen diğer kader arkadaşlarım hepinize günaydın..günün rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..yapacağınız her türlü hayır dua ve dilekleriniz gerçek olsun.... ben sabahtan hastaneye gittim kan verdim bakalım değerde 2 kat artış var mı diye... kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..inşallah hakkımda hayırlısı olsun.. benimde dualarım sizlerle....
yaa ewet sizin orda bu yöntemler sinir bozucu..ama canını sıkma RABBİM e emanet et ilaçlarını al dikkat et kendine inşallah bişey olmucak bu kez:))
bu arada meraba kızlar nasılsınız
merhaba..sağol canım sen nasılsın ??
cok saol bende iyim cok şükür bu topikte hannemi tanıyorumda hamilemi acaba arkadaşımız
ewet canım hamile...
nasılsın ?? sonuçların çıktımı ??
allah kucagına almayıda nasip etsin ins canımm malesef bende 2 kez düşük yaşadım ama nedenleri araştırılmadı allahın taktiri vardır bundada bi hayır diyip köşeme çekildim kan pıhtılaşmasının belli nedenleri varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?