Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabiki de size haber veririm...kıııızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim artmış şimdi eşim aradı söyledi..350 ye yükselmiş birgün de yaaaa....125 ten 350 ye rabbime şükürler olsun..dualarımı duydu inşallah..yüzüme güldü...kızlar sizlerin dualarına çok ihtiyacım var..bende sizler için hep dualardayım..hep tesbih çekiyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

geçmiş olsun canım.bende 7 kez yaşadım bu acıyı,o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende şimdilik uzunca bir süre hiç düşünmüyorum vardır bunda da bir hayır deyip kendimi avutuyorum..
canım kan pıhtılaşmasının bariz belirtileri yok ama eğer bebek düşünüyorsan mutlaka bütün araştırmalarını tahlillerini yaptır ve sakın vazgeçme.. bende kan pıhtılaşması haricinde bağışıklık sistemiyle ilgili sorunlarımda var onun içinde çözülemiyor,ve tabi herşeyden önemlisi nasip,kısmet..

haklısın canım bende 2.düşük araştırılsın istedim 3.düşükten sonra araştırma yapılır ancak dedi yani düşüklerin nedeni araştırılması için 3.düşürmem lazım ya bazen bu drları anlamıyorum aynı acıları tekrarmı yaşamam lazım canım bende hormon ve smear testi yaptırmayı düşünüyorum işte iyi bir hastane ve dr araştırıyorum

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ay hadi inşallah hepsinin sonucu güzel çıkar..

gözünaydııınnnn

canım süper bir haber bu
Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle sağlıkla inşallah

canım süper bir haber bu
Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle sağlıkla inşallah

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ay hadi inşallah hepsinin sonucu güzel çıkar..

gözünaydııınnnn

çooook teşekkürler..Allah razı olsun arkadaşlar..sizlerin dualarıyla inşallah daha da güzel haberler vereceğiz sizlere... :)

benim hormon ve smear da bişi çıkmadı canım trombofiliyi mutlaka yaptır araştırma hastanesine git orda ücretsiz herşeyi yapıyorlar
hayırlısı

7 kezmi canım allah sana sabır versin aynı acıları tekrar tekrar yaşamışsın rabbim bundan sonra sana hayırlı bi bebek nasip etsin ins canım
gercekten zor bi imtihandan geciyoruz rabbim katında hayırlısıyla sabırla isyana düşürmeden atlatmayı nasip etsin canım ne yapalım bizimde sınavımız bu yöndeymiş
ama insan soramadan edemiyo 'neden ben' diye bide hamişliği istediğin zamanda tanıdığın insanlardan sürekli kolaylıkla hamile kaldığı haberini duyunca ne biliyim imrenmiyorum desem yalan olur ama rabbim herkezin evladını kendine bağışlasın

ben çıkayım yemeğimi erken yapmam lazım bugün:))) sonra görüşürüz..

Son düzenleme:

amin canım amiiinn...çok haklısın bizimle bu durumu yaşayanlar inan bana hemen,hemen aynı düşüncelerdeyiz..

Kizlarrrr bu progestan 200'luk yumusak kapsul agizdanmi vajinadanmi alinmasi lazim???? Recetede bisey yazmiyorda

kızlar benim annem tanıdık bir emekli hocadana dua yazdırmış düşük için ablama da yazdırmıştı ben ve eşim üzerimizde taşıyoruz.eğer sizlerde inanırsanız tavsiyem yaptırın böyle bir imkanı olmayanada bilgisayardan ümmü sübyan duasının çıktısını alıp deri kaplatıp üzerinde taşıyabilirler.nacizane fikrim bu evlatları veren Allah, üzerimizde onun kelamını taşırsak inş. bu defa o kötü şeyleri yaşamayız...

Kizlarrrr bu progestan 200'luk yumusak kapsul agizdanmi vajinadanmi alinmasi lazim???? Recetede bisey yazmiyorda

ağızdan alacaksın canım sakın vajinaya koymayasın..ağızdan alınıyo.. hatta az önce doktor arkadaşımla konuştum 200lük progestan sabah öğle akşam yut ama bana sorarsan iğne daha etkili dedi bende iğne yazdırmaya gideceğim birazdan

evet canım onu bende duydum
bide hamaylı duası var boylama da diyorlar boy hamaylısıda
valla ben yaptıracağım hamileyken taşıyormuşsun
sonrasında da bebeğe takıyormuşsun
ben inanırım yer gök dua üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…