allah kucagına almayıda nasip etsin ins canımm malesef bende 2 kez düşük yaşadım ama nedenleri araştırılmadı allahın taktiri vardır bundada bi hayır diyip köşeme çekildim kan pıhtılaşmasının belli nedenleri varmı canım
canım 3. düşüğü bekleme Allah korusun
git bir araştırma hastanesine test yaptır
çok sıkıştırırlarsa 3 düşük yaptım dersin
ben öyle yapmadığıma çok pişmanım
3 tane meleğim gitti
şimdi araştırıyorlar
üstelik ilk çocuktan sonra yaşadım bunları
sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ay hadi inşallah hepsinin sonucu güzel çıkar..canım iyiyim sen nasılsın
trombofili çıkmış canım genetik ve kromozom çıkmamış daha
:18::18::18::18: haftaya çıkacakmış
telefonda bilgi vermediler
haftaya gel hepsini birden alırsın doktorda seni bilgilendirir dediler
:18::18::18::18::18::18:
tabiki de size haber veririm...kıııızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim artmış şimdi eşim aradı söyledi..350 ye yükselmiş birgün de yaaaa....125 ten 350 ye rabbime şükürler olsun..dualarımı duydu inşallah..yüzüme güldü...kızlar sizlerin dualarına çok ihtiyacım var..bende sizler için hep dualardayım..hep tesbih çekiyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
tabiki de size haber veririm...kıııızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim artmış şimdi eşim aradı söyledi..350 ye yükselmiş birgün de yaaaa....125 ten 350 ye rabbime şükürler olsun..dualarımı duydu inşallah..yüzüme güldü...kızlar sizlerin dualarına çok ihtiyacım var..bende sizler için hep dualardayım..hep tesbih çekiyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
canım süper bir haber bu
Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle sağlıkla inşallah
sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ay hadi inşallah hepsinin sonucu güzel çıkar..
gözünaydııınnnn
haklısın canım bende 2.düşük araştırılsın istedim 3.düşükten sonra araştırma yapılır ancak dedi yani düşüklerin nedeni araştırılması için 3.düşürmem lazım ya bazen bu drları anlamıyorum aynı acıları tekrarmı yaşamam lazım canım bende hormon ve smear testi yaptırmayı düşünüyorum işte iyi bir hastane ve dr araştırıyorum
geçmiş olsun canım.bende 7 kez yaşadım bu acıyı,o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende şimdilik uzunca bir süre hiç düşünmüyorum vardır bunda da bir hayır deyip kendimi avutuyorum..
canım kan pıhtılaşmasının bariz belirtileri yok ama eğer bebek düşünüyorsan mutlaka bütün araştırmalarını tahlillerini yaptır ve sakın vazgeçme.. bende kan pıhtılaşması haricinde bağışıklık sistemiyle ilgili sorunlarımda var onun içinde çözülemiyor,ve tabi herşeyden önemlisi nasip,kısmet..
benim hormon ve smear da bişi çıkmadı canım trombofiliyi mutlaka yaptır araştırma hastanesine git orda ücretsiz herşeyi yapıyorlar
hayırlısı
7 kezmi canım allah sana sabır versin aynı acıları tekrar tekrar yaşamışsın rabbim bundan sonra sana hayırlı bi bebek nasip etsin ins canım
gercekten zor bi imtihandan geciyoruz rabbim katında hayırlısıyla sabırla isyana düşürmeden atlatmayı nasip etsin canım ne yapalım bizimde sınavımız bu yöndeymiş
ama insan soramadan edemiyo 'neden ben' diye bide hamişliği istediğin zamanda tanıdığın insanlardan sürekli kolaylıkla hamile kaldığı haberini duyunca ne biliyim imrenmiyorum desem yalan olur ama rabbim herkezin evladını kendine bağışlasın
Kizlarrrr bu progestan 200'luk yumusak kapsul agizdanmi vajinadanmi alinmasi lazim???? Recetede bisey yazmiyorda
Kizlarrrr bu progestan 200'luk yumusak kapsul agizdanmi vajinadanmi alinmasi lazim???? Recetede bisey yazmiyorda
bu testleri devlettemi yaptırdın canım
kızlar benim annem tanıdık bir emekli hocadana dua yazdırmış düşük için ablama da yazdırmıştı ben ve eşim üzerimizde taşıyoruz.eğer sizlerde inanırsanız tavsiyem yaptırın böyle bir imkanı olmayanada bilgisayardan ümmü sübyan duasının çıktısını alıp deri kaplatıp üzerinde taşıyabilirler.nacizane fikrim bu evlatları veren Allah, üzerimizde onun kelamını taşırsak inş. bu defa o kötü şeyleri yaşamayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?