200mg * 3 tane fitil olarak
evet canım onu bende duydum
bide hamaylı duası var boylama da diyorlar boy hamaylısıda
valla ben yaptıracağım hamileyken taşıyormuşsun
sonrasında da bebeğe takıyormuşsun
ben inanırım yer gök dua üstüne
Vajinal yoldan 200'luk kullandin. Zavalli annecigim dogru soylemis demekki. Kadina soylim gondersin.. canim doktor kullan demisti.. hatta bana recetesini bile yazmisti gecen yaz tr'ye geldigimde. ama hatirlamiyorum ne konusmustuk:) Simdi gelince gonul rahatligiyla kullanabilirim o zaman. Allah razi olsun canim...Geçmişi taradım ve buldum, ben de 200mg kullanmışım.
Kizlarrrr Allahima binlerce sukurler olsun, Hamileyimmmmmmm :)))
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
bugun itibariyle artik digital testte gordum:))))))
Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsinnnnn
Simdi sizden ricam benim icin dua edin canlarim cok korkuyorummmm
Canim benim ayy icime su serptin biraz.. cok korkmustum..((Allah razi olsun.
yedek ignelerim var kendimle getirmistim. Basladim. Acaba ignedenmi oldu diyorum ama
DOktora gidemiyorum.
Scana'a sokmazlar beni..
Kan testi yapmazlar
dun idrarda iltihaplanma icin mahalle doktoruma gitmistim. Kan testine gonder beni dedim. plt'ye bakmak istiyorum demistim. Yok dedi, o da bi dahaki sefere hepsi ayni anda olmaz :)))
gelde sinirlenme...
günaydın kızlar bahar geldi maşallah topiğimiz coştu inşallah hep böyle güzel haberler alırız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hamilelerimiz sağlıklı bir şeklide bebeklerini kucağına alsın bizde korunmayı bıraktık bakarsınız bende katılırım hamileler kervanına
Vajinal yoldan 200'luk kullandin. Zavalli annecigim dogru soylemis demekki. Kadina soylim gondersin.. canim doktor kullan demisti.. hatta bana recetesini bile yazmisti gecen yaz tr'ye geldigimde. ama hatirlamiyorum ne konusmustuk:) Simdi gelince gonul rahatligiyla kullanabilirim o zaman. Allah razi olsun canim...
internette vajinadan fitil olarakda alinabilir yaziyordu o yuzden sordum, ismarlaticamda eczanesi demiski fitil olarak vajinadanda alabilir diye, daah etkili oluyormus..bende merak ettim bi yanlislik yapmasin diye bizimkiler...Vajinadan 200'lugunu kullanan birsuru hamis varmis az once okudum.
Burcu_gen senin eminsin tatlim dimi bu 200'luk kapsulun vajinadanda alinabildigine. 100'luk kapsulde yaziyormus vajinadan diye ama 200'luk kapsulde yazmiyormus. bende merak ettim. Simdi ben doktora gidemiyorum ama sen kesin diyorsan benim ilaclar bikac gun icinde gelir ona gore vajinadan alicam. Allah razi olsun hepinizden
senin için yemek yapmayı bırakıp yazayım dedim kuzum...bana her seferinde progestan werilmişti hem 100 lük hem 200 lük yumuşak kapsülü hep ağızdan aldım ben..sana türkiyedeki doktor kullan mı dedi yoksa sen şimdi kendi kafandan mı kullanacaksın canım....
Evet canım vajinal yoldan 200lük. 10 gün kullanmıştım, ittirebildiğin kadar içeri ittirmen lazım. Bol akıntı yapıyor korkma. Vajinal yoldan kullanınca yan etkileri daha az hissediliyormuş ben öyle duymuştum, bende hiç yapmamıştı ama ağızdan alanlarda mide bulantısı, sersemlik, baş dönmesi vs. yapıyordu.
Sagol tatlim dogru :))bana da doktorum 200 lük verdi.gece yatmadan fitil olarak at dedi daha etkiliymiş.
sagol canim amin insallah. seninde tum isteyenlerindegözün aydın canım :) Allah tamamına erdirsin...
nerde yaşıyosun canım sen??
Zamanini bekliyor annesi...cok nazli olacak.. Gelecek insallah.ah be kuzum bende hepsini yaptırdım urfaya kadar gidip boylamada yaptırdım ama nasip..bende çok inançlıyımdır ama RABBİM in takdiri işte ama sizlere yarar inşallah..
saol canım ya gercekten inan buranın psikologdan pek farkı yok insanı cok rahatlatan bi mekan haklısın herşey beyinde bitiyo ama insan acıları yaşıyınca olgunlaşıyo giderek ilk anki gbi duygusallık boy göstermiyo rabbime inancım tam alllaha şükür hep içimde bigün benmde cocugum hissi hep var allahın izniyle tabi bu umut çiçegimi hiç soldurmuyorum arada düşünmedende edemiyorum niye olmuyo diye ama insanız sonucta yürek taşıyoruz isyan etmiyorum ama akan yaşa olumsuz düşünceye mani olunmuyor zaten bi süre sonra unutuyorum allahtan sürekli kafaya takan biri değilim yoksa bende psikologluk olurdum canım dert veren dermenınıda verir her şerde bi hayır vardır en azndan hamile kalabilmek bile benm mutlu ediyo inanki canm rabbim hakkıyla isteyen herkese anne baba olmayı nasip edr insallah bu duygudan kimseyi mahrum etmesin AMİNNNNN
Canim vajinadan aliniyormus diyolar... doktoruna bi sor istersen...
BEnim igne yaptirmam mumkun degil burda.. O yuzden bana en etkili yontem olan vajinadan alimi.. Sadece tam emin olmaya calisiyorum simdi vajinadan sa kesin :) yanlis bisey yapmak istemem
ben de progestanı önce ağızdan hap olarak alıyodum.yan etkisi çok olunca doktorum aynı ilacı vajinadan fitil olarak at dedi.ben de çok tedirgin olmuştum acaba fitili başka hapı başka mı diye ama doktora sordum aynısını kullan dedi.hem bence vajinadan atılması daha etkili.
internette vajinadan fitil olarakda alinabilir yaziyordu o yuzden sordum, ismarlaticamda eczanesi demiski fitil olarak vajinadanda alabilir diye, daah etkili oluyormus..bende merak ettim bi yanlislik yapmasin diye bizimkiler...Vajinadan 200'lugunu kullanan birsuru hamis varmis az once okudum.
Burcu_gen senin eminsin tatlim dimi bu 200'luk kapsulun vajinadanda alinabildigine. 100'luk kapsulde yaziyormus vajinadan diye ama 200'luk kapsulde yazmiyormus. bende merak ettim. Simdi ben doktora gidemiyorum ama sen kesin diyorsan benim ilaclar bikac gun icinde gelir ona gore vajinadan alicam. Allah razi olsun hepinizden
canım bende 200 mg kull<nıyorum doktorum vajinal almamı söyledi ama ben vajinal atamadığım için ağızdan alıyorum
canım ultrasona 35+5 çıkıyorum.bende ne kasılma hissediyorum,ne de sancı ama nst de sancı çıktı.çatı muaynesi aynen banada öyle geldi çok canım yandı.sen sata ve ultrasona göre kaçsın?coraspini tam olarak ne zaman bırakıcaksın?ben korkuyorum bırakmaktan da...o yüzden sürekli soruyorum.
kızlar şu subyan olayına bende cvp vermek isterim daha önce yazacaktım aslında ama yanlış anlaşılmak istedmedim burda konuşulduğuna göre yazabilirim diye düşündüm ben bundan önceki hamileliğimde subyan muskası yaptırmıştım ama olmadı bu hamileliğimde de yine hocaya gittim bana yine bu muskadan yazdı hergün okumam için ayetel kürsüyü söyledi okunmuş su verdi banyo yapmam için ha birde belime ip bapladı herşey allahtan tabiki sonuçta dua yer gök dua üstüne kurulduğu için zarar gelmez diye düşündüm sonuçta herşey nasip kısmet olacak olan her halükarda olur
canım ultrasona 35+5 çıkıyorum.bende ne kasılma hissediyorum,ne de sancı ama nst de sancı çıktı.çatı muaynesi aynen banada öyle geldi çok canım yandı.sen sata ve ultrasona göre kaçsın?coraspini tam olarak ne zaman bırakıcaksın?ben korkuyorum bırakmaktan da...o yüzden sürekli soruyorum.
tabiki de size haber veririm...kıııızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr değerim artmış şimdi eşim aradı söyledi..350 ye yükselmiş birgün de yaaaa....125 ten 350 ye rabbime şükürler olsun..dualarımı duydu inşallah..yüzüme güldü...kızlar sizlerin dualarına çok ihtiyacım var..bende sizler için hep dualardayım..hep tesbih çekiyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Kizlarrrr bu progestan 200'luk yumusak kapsul agizdanmi vajinadanmi alinmasi lazim???? Recetede bisey yazmiyorda
çok garip ama ben de evde çok kasılma hissediyorum böyle karnım sertleşip toplanıyor ama nst de hiç kasılma çıkmıyor:) enteresan yani.nerdeyse doktor bile inanmayacak evde kasılmam olduğuna...kızlar biliyosunuz ben coraspini bıraktım.sezaryandan bir gün önce de iğneyi bırakcam.Allahım inş hepimize hayırlı doğumlar nasip eder.ben de coraspini bırakırken çok korktum hala da korkuyorum ama yapacak bişi yok.doktora da güvenmek lazım:)
benmde sata göre 35 hafta ultrasona göre 36 +3 gibi çıkıo cnm.coraspini 15 nisanda bırakıcam.yani tam 37 de.bende çok korkuorum nasıl olcak bırakınca bilmiorum..iğneyi ne zaman dedi doktorun.bu arada bnmde kasılma var ama sancı yok.açılmada yok şuan.ama hergün oluo kasılmalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?