Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah be kuzum bende hepsini yaptırdım urfaya kadar gidip boylamada yaptırdım ama nasip..bende çok inançlıyımdır ama RABBİM in takdiri işte ama sizlere yarar inşallah..

Geçmişi taradım ve buldum, ben de 200mg kullanmışım.
Vajinal yoldan 200'luk kullandin. Zavalli annecigim dogru soylemis demekki. Kadina soylim gondersin.. canim doktor kullan demisti.. hatta bana recetesini bile yazmisti gecen yaz tr'ye geldigimde. ama hatirlamiyorum ne konusmustuk:) Simdi gelince gonul rahatligiyla kullanabilirim o zaman. Allah razi olsun canim...

Kızlar kendinize iyi bakın ben cıkıyorum kociş içli köfte istedi netten bakıyım nasıl yapılıo bilmiyorum ilk defa yapıcam ins rezil olmam yoksa daha dilinden kurtulamam hoşcakalın

gözün aydın canım :) Allah tamamına erdirsin...

nerde yaşıyosun canım sen??

inşallah canım.hiç düşünme ne zaman rahat olursan o zaman oluyo :)

Evet canım vajinal yoldan 200lük. 10 gün kullanmıştım, ittirebildiğin kadar içeri ittirmen lazım. Bol akıntı yapıyor korkma. Vajinal yoldan kullanınca yan etkileri daha az hissediliyormuş ben öyle duymuştum, bende hiç yapmamıştı ama ağızdan alanlarda mide bulantısı, sersemlik, baş dönmesi vs. yapıyordu.

bana da doktorum 200 lük verdi.gece yatmadan fitil olarak at dedi daha etkiliymiş.

Canim tr'ye deki doktorum bana recete bile yazmisti alip getireyim kendimle birlikde ingiltereye diye. COk sagolsun. Ama ben unutmustum o zaman, Kendi kafama gore kullanicam insallah :))) ne yapayim kullanmadim gecen sefer kendimi burdaki doktorlara emanet etmistim, kaybettim yavrularimi..simdide elimden geleni yapayimda en azindan sonra denemedim demem en azindan.

Bende aynen oyle duydum canim. Insallah gelsinde sifa olsun.
kardesimde agizdan aliyordu benim cok kotuydu kizcagiz. ..

bana da doktorum 200 lük verdi.gece yatmadan fitil olarak at dedi daha etkiliymiş.
Sagol tatlim dogru :))

gözün aydın canım :) Allah tamamına erdirsin...
nerde yaşıyosun canım sen??
sagol canim amin insallah. seninde tum isteyenlerinde
Ben ingiltere'deyim

ah be kuzum bende hepsini yaptırdım urfaya kadar gidip boylamada yaptırdım ama nasip..bende çok inançlıyımdır ama RABBİM in takdiri işte ama sizlere yarar inşallah..
Zamanini bekliyor annesi...cok nazli olacak.. Gelecek insallah.

amin insallah.

ben de progestanı önce ağızdan hap olarak alıyodum.yan etkisi çok olunca doktorum aynı ilacı vajinadan fitil olarak at dedi.ben de çok tedirgin olmuştum acaba fitili başka hapı başka mı diye ama doktora sordum aynısını kullan dedi.hem bence vajinadan atılması daha etkili.

Canim sagol. Ben 100mg'lik olanindan emindim de 200'luk olaninda icimde supheler vardi. o yuzden bugun topigin kafasini sisirdim.. :))))
sekerparelerim sagolsun cevapladilar. Seninkidemi 200'lukdu kullandigin?

canım bende 200 mg kull<nıyorum doktorum vajinal almamı söyledi ama ben vajinal atamadığım için ağızdan alıyorum

bugün iğnem canımı hiç yakmadı.eşim vuruyor sağolsun kuzum benim :) hemşire morarttı ama eşimin vurduklarından hiç biri morarmadı düşünün.hele bu sabahki hiç acıtmadı formül şu iğneyi usulca itip acele etmeden yavaş yavaş ilacı yolluyoruz.olay bu.

canım bende 200 mg kull<nıyorum doktorum vajinal almamı söyledi ama ben vajinal atamadığım için ağızdan alıyorum

canim benim sagol :)) ben agizdan o kadar hap kullaniyorumki., artik kap kokusundan midem bulaniyor.... birde vajinal yoldan daha etkiliymis.. biraz da o yuzden 200'luk degilse 100'lugu kullanacakdim vajinadan ... ama artik sizlerinde soyledigiyle emin oldum insallah.

kızlar şu subyan olayına bende cvp vermek isterim daha önce yazacaktım aslında ama yanlış anlaşılmak istedmedim burda konuşulduğuna göre yazabilirim diye düşündüm ben bundan önceki hamileliğimde subyan muskası yaptırmıştım ama olmadı bu hamileliğimde de yine hocaya gittim bana yine bu muskadan yazdı hergün okumam için ayetel kürsüyü söyledi okunmuş su verdi banyo yapmam için ha birde belime ip bapladı herşey allahtan tabiki sonuçta dua yer gök dua üstüne kurulduğu için zarar gelmez diye düşündüm sonuçta herşey nasip kısmet olacak olan her halükarda olur

çok garip ama ben de evde çok kasılma hissediyorum böyle karnım sertleşip toplanıyor ama nst de hiç kasılma çıkmıyor:) enteresan yani.nerdeyse doktor bile inanmayacak evde kasılmam olduğuna...kızlar biliyosunuz ben coraspini bıraktım.sezaryandan bir gün önce de iğneyi bırakcam.Allahım inş hepimize hayırlı doğumlar nasip eder.ben de coraspini bırakırken çok korktum hala da korkuyorum ama yapacak bişi yok.doktora da güvenmek lazım:)

ipi ilk defa duydum.. cnm bir zararı yok aksine mutlaka faydası var.inş. şifa olur..

benmde sata göre 35 hafta ultrasona göre 36 +3 gibi çıkıo cnm.coraspini 15 nisanda bırakıcam.yani tam 37 de.bende çok korkuorum nasıl olcak bırakınca bilmiorum..iğneyi ne zaman dedi doktorun.bu arada bnmde kasılma var ama sancı yok.açılmada yok şuan.ama hergün oluo kasılmalarım.

gözünaydın canım

Kizlarrrr bu progestan 200'luk yumusak kapsul agizdanmi vajinadanmi alinmasi lazim???? Recetede bisey yazmiyorda

ben 5 ay progestan kullandım,200 lük vajinadan..

haklısın canım doktora güvenmek lazım..İnşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza...

garip olan ben ne kasılma ne de sancı hissediyorum.iğne için birşey demedi,haftada bir gidicem bakalım sancı çıkacak mı,açılma yok bende de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…