Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelsin

o nu da yazdırmış annem ikisinide taşıyorum ben şimdi evet bebek olunca eşimdekini alıp bebeğe takıcam inş.birde hamile kalınca bol bol nas felak ve ayetel kürsi okuyup nefesini içine çekip yutsun demiş anneme bebeği korurmuş diye..

bende yazdıracağım canım kayınvalidemler götürecek
inanç meselesi ben inanıyorum

evet katılıyorum ben ikinci düşüğümde iğnenin ağrısına dayanamadım 3 tane vurdurup ilacını almaya başladım hemen kanamam oldu keşke bırakmasaydım diyorum tabi olacağa çare yok ama.iğne daha etkili..

ağızdan tabikiiii:)) ALLAH seni iyiki yanlış yerden almadın he

canım yumuşak kapsül ağızdan diye biliyorum ama emin değilim

Bana verdiği haptı, prospektüsünde ağızdan alınır yazıyordu ama doktor vajinadan kullan demişti.

cnm sarı yuvarlak yumuşak ilaçlar ağızdan alınır sabunumsu oval olan fitildir..

internette vajinadan fitil olarakda alinabilir yaziyordu o yuzden sordum, ismarlaticamda eczanesi demiski fitil olarak vajinadanda alabilir diye, daah etkili oluyormus..bende merak ettim bi yanlislik yapmasin diye bizimkiler...Vajinadan 200'lugunu kullanan birsuru hamis varmis az once okudum.
Burcu_gen senin eminsin tatlim dimi bu 200'luk kapsulun vajinadanda alinabildigine. 100'luk kapsulde yaziyormus vajinadan diye ama 200'luk kapsulde yazmiyormus. bende merak ettim. Simdi ben doktora gidemiyorum ama sen kesin diyorsan benim ilaclar bikac gun icinde gelir ona gore vajinadan alicam. Allah razi olsun hepinizden

evet canım tıp fakülteleri varya eğitim ve araştırma hastanesi diye geçiyor bence sende git
tatlım şimdi benm adetime 4 gün var nezaman gitmelitim dra bildiğim kadaryla hormon testi adetliyken yapılıyo bide şişli ve taksim devlet hastanesinden memnun olan varmı

canım iğne aldırabiliyosan iğne kullan lekelenmen de olmuş daha etkilidir bence...

tatlım şimdi benm adetime 4 gün var nezaman gitmelitim dra bildiğim kadaryla hormon testi adetliyken yapılıyo bide şişli ve taksim devlet hastanesinden memnun olan varmı

kız belki adetin hiç gelmez gelmesin inşallah
hormon için canım 2. veya 3. gün gidiliyor
hastaneler hakkında bir bilgim yok ist yaşamadığım için
ama tıp fakültesine git derim ben

Canim vajinadan aliniyormus diyolar... doktoruna bi sor istersen...

BEnim igne yaptirmam mumkun degil burda.. O yuzden bana en etkili yontem olan vajinadan alimi.. Sadece tam emin olmaya calisiyorum simdi vajinadan sa kesin :) yanlis bisey yapmak istemem

progynex kullanıyorum ben kaç tane profesöre gittim ve bir sürü doktor arkadaşım akrabam var iğnenin çok daha etkili olduğunu hepsi teyit etti yani..tabiki hap da etkilidir ama düşünsenize zaten heparin içeren iğne vurunuyorsunuz kanınız sulanıyo..sulu kana enjeksiyon çok daha iyi etki eder dağılım süresi daha kısadır...ama tabiki doktora danışıp ilaç kullanmak en mantıklısı...

bu arada benim 2 düşüğüm ve 1 ölü doğumum var bende hocaya gittim bizim burda çok meşhur bi hoca var çok nur yüzlü nefesi kuvvetli bi zat..bende 3 gün gittim okundum..bana okunmuş su verdi yıkandım..dua verdi 7 kat naylona sarıp deri bir kulbun içine koydum asla ama asla çıkarmayacaksın..banyo yaparken bile üstünde olacak dedi..çocuğun doğduğunda senden çıkarıp ona takacaksın dedi..1 sene kadar da bebekte duracakmış..benim bi arkadaşımın hep 4 aylık düşükleri olmuştu hatta en sonuncusunda kan kaybından komaya girmişti..neyse ki çok şükür düzeldi bu hocaya gitti bana yapılanın aynısı ona yapıldı şimdi maşallah 2 yaşında tombik bir kızı var.. tabi ki inanç meselesi ben çok inanıyorum..ALLAH her türlü kötülükten,kem gözden,şerrden şirkten korusun hepimizi..ama en güzeli dua etmek..bir de bana hoca dedi ki SAFFAT SÜRESİ 100.ayet sürekli dilinde olsun tesbih et inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun kızım demişti..

kız belki adetin hiç gelmez gelmesin inşallah
hormon için canım 2. veya 3. gün gidiliyor
hastaneler hakkında bir bilgim yok ist yaşamadığım için
ama tıp fakültesine git derim ben

amin canım agzından bal damlıyor allah hayırlı zamnada oğluşuna kardeş nasip etsin annesi gbi iyi yürakli bi bebiş olsun insallah
ins sorularımla sizi bunaltmadım canım hakkınızı helal edin önceki hamişliklerim hemen olmuştu 2.de kürtaj oldum 1yıldır korunmamamıza ragmen olmuyor bi türlü bende artık bi sorunum oldugunu düşünmeye başladım denemediğim şey kalmadı hamile kalmak için ama olmayınca olmuyor canım bu yüzden artık tedavi görmek istiyorum dra ilk kez gidiceğim için herşeyi ögrenmek istedim cok teşekkürler yardımın için allah senden razı olsun canım

canım çok geçmş olsun Allah bidaha yaşatmasın.. pıhtılaşma dışında kromozom analiziniz yapıldımı eşinle. kan pıhtılaşma tedavisi gördüğün haldemi 7tane?? mutlaka var bi sebebi mutlaka gitmişsindr ama araştrmaktan vazgeçme

Canım ben 100lük mü kullandım 200lük mü hatırlamıyorum, ama prospektüsünü okuyup eczacıyı aramıştım bunda fitil yazmıyor siz bana yanlış ilaç mı verdiniz diye, adam da demişti ki hem ağızdan hem vajinal yoldan kullanılabilir.

Kullandığım açık krem renkli ufak oval birşeydi.

Son düzenleme:

bak kuzucum bende o kadar çok acı şeyler yaşadım ki bazı doktorlar bana asla çocuk sahibi olamayacağımı söylediler...bende pcos var kan pıhtılaşması var.var oğlu var yaniii..... ama inan bana herşey beyinde bitiyo..bi tanıdığımın 17 sene çocuğu olmadı ama hep neden olmuyo falan deyip duruyordu kaç tane doktora gitti hiçbirşeyi çıkmadı yani sağlamdı bizden çok daha iyi durumdaydı düşününce ama işte sonra psikoloğa gitti psikiyatriye gitti 17 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı ve geçen sene 1 oğlu oldu..sen tabi ki git tüm tetkiklerini yaptır ama herşey beyinde bitiyo psikolojide bitiyo.. bunu unutma...rabbim yardımcın olsun inşallah..

Canim Progynex igne en iyisi onu biliyorum zaten ama malesef onu yaptirma imkanim yok ( burdada o igneden yok Turkiyede olsam doktor onu derse onu yaparim da..
Turkiyeden getirtsem kendime vuramam o yuzden vajinal hapi tavsiye edenler oldu progestan 200 mg'lik yumusak kapsul... vajinadan aliniyormus:)

Buarada dua konusunda yurekden katiliyorum. Bende ilim sahibi birini ariyorum kendime baktirmak icin.
Dedigin saffat suresi.190. ayetide okuyorum insallah hergun...

Ikiside acik renkli bildigim kadariyla. Canim hayrina bana bir ogrenirmisin canim? 100'lukmu 200'lukmu vajinadan aliniyor?

evet cnm kesinlikle iğne ilaçtan daha çabuk ve daha uzun süreli etki ediyomuş.zaten dr.lar yani tüp.dr.ları iğne veriyolar da o nasıl bir iğnedir yahu nasıl bir ağrısı var onun ben şimdiden korkuyorum vallahi:)yaa ben banyoda çıkarıyodum ıslanmasın diye banyoda da kalsın o zaman.amin canım amin.....

saol canım ya gercekten inan buranın psikologdan pek farkı yok insanı cok rahatlatan bi mekan haklısın herşey beyinde bitiyo ama insan acıları yaşıyınca olgunlaşıyo giderek ilk anki gbi duygusallık boy göstermiyo rabbime inancım tam alllaha şükür hep içimde bigün benmde cocugum hissi hep var allahın izniyle tabi bu umut çiçegimi hiç soldurmuyorum arada düşünmedende edemiyorum niye olmuyo diye ama insanız sonucta yürek taşıyoruz isyan etmiyorum ama akan yaşa olumsuz düşünceye mani olunmuyor zaten bi süre sonra unutuyorum allahtan sürekli kafaya takan biri değilim yoksa bende psikologluk olurdum canım dert veren dermenınıda verir her şerde bi hayır vardır en azndan hamile kalabilmek bile benm mutlu ediyo inanki canm rabbim hakkıyla isteyen herkese anne baba olmayı nasip edr insallah bu duygudan kimseyi mahrum etmesin AMİNNNNN

Ikiside acik renkli bildigim kadariyla. Canim hayrina bana bir ogrenirmisin canim? 100'lukmu 200'lukmu vajinadan aliniyor?

senin için yemek yapmayı bırakıp yazayım dedim kuzum...bana her seferinde progestan werilmişti hem 100 lük hem 200 lük yumuşak kapsülü hep ağızdan aldım ben..sana türkiyedeki doktor kullan mı dedi yoksa sen şimdi kendi kafandan mı kullanacaksın canım....

amin canım sağol.. ewet benim de eşiminde tüm araştırmaları yapıldı ne gerekiyorsa,hepsinde de ilk 2 si hariç tüm ilaçları kullanma ma rağmen oldu kayıplarım ama kısmet işte... zaten bu yüzden de soruyorum ya neden diye artık doktor bile bana bir cevap veremiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…